Hirdetés

2024. május 28., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-14 18:50:17

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47158) Nara19


Nara19
aktív tag

Tegnap az egyik MM-ben lehetőségem nyílt az LG GPad 8.3 (1920*1200, 89.900 Ft) tablettjét megnézni.
A bekapcsolás után szembetűnt a gyönyörű színekkel és tűéles képpel ébredő főképernyő. A tesztekben és leírásokban dicsért megjelenítő nekem is meggyőző volt, nagyon tetszett.

Néhány alkalmazást elindítottam a tabon, gyorsnak tűnt, a net-re nem tudtam kimenni. Mivel az LG-vel elfogult vagyok a Samsung rovására, így kaján vigyorral arcomon nyugtáztam, hogy az LG mellé a Samsung Galaxy Tab 3 8 colos gépét (1280*800, 79.900) tették ki. Bekapcsolás után megnyugodva láttam, hogy az LG képe mennyivel szebb, élesebb, telítettebb egy szóval nem egy kategória a két gép, a Samsung meg milyen sz@r.

A feleségem javaslatára aztán mindkét gépen maximumra állítottuk a fényerőt és láss csodát a kijelzők különbségei (közel 1 méterről nézve) szinte eltűntek.

A sértett önérzetemet (az LG jó a Samu nem) a Samsung sebességének "tesztelésével" próbáltam nyugtatgatni, de igazából nem találtam kivetni valót rajta. Komolyabb játékot, Web oldalakat nem tudtam betölteni/futtatni, így igazán a hardver különbségek sem nagyon jöttek elő.

Miért lett ilyen bő lére eresztve agymenésem?

Habár utálom a Samsung fizikai gombját és ismertem a két tab tesztjét, ha tegnap, ott és azonnal kellett volna választanom a két tab között, nem biztos, hogy az LG-t választottam volna. :F

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.