Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-05-13 15:22:16

LOGOUT.hu

▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. május

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#46201) Radványi válasza Alex91 (#46200) üzenetére


Radványi
aktív tag

Szerintem az uj nexus 7 is eleg jo es azert olcsobb mint a mini. Nincs vele semmi bajom csak draganak tartom.

(#46202) Alex91 válasza Radványi (#46201) üzenetére


Alex91
félisten

Biztos, csak o 8"-osat keres... ( Mondjuk igaz, 40k-ert.)

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

(#46203) gps76


gps76
őstag

Egy jótanács azoknak akik Win8.1-es tábla vásárlásán gondolkoznak,hogy jól gondolják meg,mert elég sok kompromisszumot kell kötni vele kapcsolatban.Írom ezt úgy,hogy közel 1 hónapig nyúztam a Lenovo Miix 2-t.
Ha nem csak a metro felület van használva ,ujjal szinte használhatatlan olyan pici minden rajta,ráadásul a szeme is kifolyik az embernek. A metro felületen sok hasznos program van alapból,de ezeken kívül szinte semmi más nem tölthető le ingyen. Az auto fényerőt bekapcsolva semmit nem csinál. Nincs egy normális böngésző rá az ismertek közül,amit ujjal lehetne vezérelni,akad mind az exploreren kívül(én meg nem szeretem ezt).Egyszerűen nem lehet úgy kikapcsolni,hogy ne szívja az akksit.(szerintem 1 hét alatt 0-ra tudna merülni teljes kikapcs után). Sorolhatnám még,de ha valaki kíváncsi ,kérdezzen.

(#46204) keszo válasza Alex91 (#46200) üzenetére


keszo
őstag

+1

Attila

(#46205) parandroid válasza gps76 (#46203) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

1 hét használat után (Dell Venue Pro 8):

- "Ha nem csak a metro felület van használva ,ujjal szinte használhatatlan olyan pici minden rajta"

Ennyire azért nem kritikus a helyzet, vagy csak nekem vannak kissebb ujjaim, de tény, hogy van még mit fejleszteni a Windowson, ha tabletes oprendszert akarnak belőle csinálni - ott a droid és az alma példája, igazán nem lett volna annyira nehéz erre felékészülni. Én átállítottam mindent 'nagy ikonok'-ra, az sokat segít, de a hozzá adott MS Office programokat még nem próbáltam ki (nincs még billentyűzetem), gondolom ott is lesznek azért majd gondok. Hiába, a 8", az 8", mondjuk fel voltam rá készülve.

- "ráadásul a szeme is kifolyik az embernek"

Lehet, hogy túl régóta használok már mobil eszközöket, vagy csak jó a szemüvegem, de nekem ez nem okoz soha gondot. Tudom, majd fog. :DDD

- "A metro felületen sok hasznos program van alapból,de ezeken kívül szinte semmi más nem tölthető le ingyen."

Tényleg nem sok hasznos appot találtam én sem, de ez egy PC, azt telepítesz rá, amit akarsz, aztán lehet ikont rakni a metro ui-ra is. Tény, hogy hatalmas kihasználatlan potenciál van még ezen a területen, én optimista vagyok, amilyen ütemben jelenleg terjednek a windowsos mobileszközök, ez szerintem nagyon hamar fog változni.

- "Nincs egy normális böngésző rá az ismertek közül,amit ujjal lehetne vezérelni,akad mind az exploreren kívül(én meg nem szeretem ezt)."

Eddig használtam a gyári IE-t, most került rá egy Opera, eddig nem okozott egyik sem gondot, akadni nem akad, böngészőben meg tipikusan az egyszer bökök, és kattan dolog működik, úgyhogy nem vagyok benne biztos, hogy értem a problémát.

- "Egyszerűen nem lehet úgy kikapcsolni,hogy ne szívja az akksit.(szerintem 1 hét alatt 0-ra tudna merülni teljes kikapcs után)."

Ez viszont tényleg probléma: ha csak lealtatom este a gépet, akkor reggel már be sem tudom kapcsolni. A teljes kikapcsolást csak tegnap este próbáltam ki, ráadásul fel sem volt teljesen töltve, kíváncsi vagyok, mi lesz, ha bekapcsolom (próbálom bekapcsolni :DDD). Erre kell találniuk valami megoldást, mert ez így valóban súlyos, és ezek szerint nem csak a Dellnél áll fenn a probléma. A másik dolog, hogy elég komoly tempóban veszi fel a töltést, elég durván melegszik a töltő, és a készülék (gondolom az akku) is, ami nagyon nem tetszik a hoszzútávú kilátások tekintetében.

Mindezek ellenére én összességében eddig elégedett vagyok a készülékkel, fenntartásaim amúgy is voltak, de tekintve, hogy már a laptopokat is untam (bár szubnoti volt, de hangos, nagy, nehéz, kényelmetlen a képernyő-test kialakítás miatt, ha csak böngészett az ember, ráadásul abban is gyorsan halt az akku), és minél nagyobb mobilitásra vágytam, eddig hozta az elvárásokat. Persze egy hét még semmi, majd én is visszanézek egy hónap múlva. :)

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46206) Taoharcos


Taoharcos
aktív tag

Sziasztok, lehet nem a legjobb helyen kérdezek, akkor majd szívesen veszem a kiigazításokat, szóval van egy Concorde Tab One 7'', wifi beállítva, chrome-on megy a net. Viszont a Google Play azt írja ki, hogy nincs kapcsolat. Valakinek valami ötlete van, mi lehet a probléma?

[ Szerkesztve ]

(#46207) parandroid válasza Taoharcos (#46206) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Lehet, hogy hülye kérdés, de nincs kiléptetve, vagy valahogy offline-ra téve (fogalmam sincs, lehet-e, de első körben erre nézelődnék) a google-fiók, amivel a készüléket használod?

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46208) Bishoop


Bishoop
tag

Az egyik ismerősöm fia szeretne egy Tabletet vásárolni az alábbi paraméterekkel:

- 7-8" kijelző
- Android oprendszer
- belföldi forrásból
- 2 magos CPU
- 2 Gbyte RAM
- főleg játékra és internetezése kéne

Ár max 36000 Ft

Mit tundátok ajánlani?

(#46209) DarkByte


DarkByte
addikt

Hát őő.. ezek a GSM boltok érdekes módon tudnak céges számlát kiállítani. 0%-os eszköz számlát tudnak adni a tablet-hez. Ilyet se láttam még, magánszemélyként olcsóbban jön ki bruttóban.

A másik amin letettem most a hajam hogy a GSMHome-ban a 32GB-os Nexus 10 egy árban van a 16GB-ossal. :Y Rendeltem most egy 32-eset, kíváncsi leszek. Elvileg holnapra itt lesz.

[ Szerkesztve ]

(#46210) gps76 válasza parandroid (#46205) üzenetére


gps76
őstag

Igazad van amiket leírtál,a böngészőknél arra gondoltam,hogy nem lehet ugyanúgy kezelni őket,mint az IE-t,kétujjas nagyítás használhatatlan,szövegtördelés szintén. Jópár droidos táblát nyűttem már,mindenféle böngészővel,és hasonlót várna az ember,amiknek a tudásából az IE tud is valamennyit. Nekem úgy tűnik valami hátráltatja a többi fejlesztését/optimalizálását(lehet támogatást várnak az MS-től,majd utána...).
Én is kipróbáltam a 125%-os nagyítást,de ott meg már sokminden nem látszik,húzgálni kell a képet,valahogy fura az egész nekem,nem vagyok öreg,de közelebb vagyok a 40-hez,mint a 30-hoz,lehet "szemet" kellene cserélni már. Az biztos,hogy netezésnél veri bármelyik android erőgépet,használhatóságban.
Amikor megvettem,kellett kb.10 perc mire egyáltalán bekapcsolt töltőre dugva,annyira le volt merülve.
Jó úton halad a vonal,de szerintem kell minimum fél év mire kiforrja magát,én most úgy döntöttem addig nem várom,majd akkor úgyis bikább gépek is lesznek,bepályázok egy jobbra. Kicsit hiányzik a rendszer gördülékenysége,de hát...

(#46211) oregnigger


oregnigger
csendes tag

Sziasztok!

használtan egy samu galaxy tab 2 10.1 vagy most a médiában 70 e a Toshiba excite AT10-A-104?
Amire használva lenne DVD autóban és otthon,net, e-book, pici játék!
köszi

(#46212) gabag28 válasza Radványi (#46199) üzenetére


gabag28
tag

Radványi: Még nem látnak benne piaci potenciált, de ez akár változhat később. A tablet piac még elég fiatal. Addig viszont én is abból vagyok kénytelen választani ami van.

Alex91: Pont ettől tartok, hogy hosszabb használat után előjönnek azok a hiányosságok amelyek elsőre nem láthatóak. Persze hibásat akár a legjobb márkákon belül is ki lehet fogni, viszont nekik presztízs, hogy ilyen lehetőleg minél ritkábban forduljon elő, mert rombolja a márkát.

Tudom, hogy nem én vagyok az igazi célközönség, mert nem arra kell a tablet amire ezt kitalálták. Ami miatt nagyon gondolkodok rajta, hogy méret és tömeg tekintetében nagyon eltalált ha hordozni kell. A notebookomat cipelni sokszor kényelmetlen és ha tudom nincs olyan munkám ami miatt feltétlenül kell egy notebook, akkor elég lenne csak egy tabletet magammal vinni. Elkezdtem összeírni, hogy milyen feladatokra használom a notebookot az ilyen alkalmakkor és arra jutottam erre egy table is jó lehet. De javítsatok ki ha tévedek. Az alábbiak jöttek ki:

Email:
Nem percenként nézem, de ha fontos email jön arra szeretnék pár órán belül válaszolni. Ha csatolmányt küldenek azt meg tudjam nyitni. 99%-ban excel, word és pdf csatolmányok ezek. Ha elírtak egy képletet vagy számot a táblázatban azt jó lenne ha akár magam is ki tudnám javítani.

Weboldalak:
Itt csak annyi, hogy elérjem és használni tudjam. A többsége olyan aminek még nincs okostelefonos verziója. Illetve egy-két olyan is van aminél még mindig használnak flash-t.

Jegyzetelés:
Semmi komoly igény. Amikor eszembe jut valami, vagy egyeztetek, pár mondatot le tudjak jegyezni.

Adatcsere:
Néha előfordul, hogy adathordozón történik amikor nincs hálózat, vagy amikor nagyobb mennyiség, mondjuk 300Mb és csak 2G hálózat érhető el.

A 8"-os méretet csak megérzés alapján lőttem be, nem használati tapasztalat alapján. Szóval ez még akár változhat is. Kipróbálom a 7 és 10-es méretet is. Funkcionalitásban lehet kénytelen leszek hozni némi kompromisszumot, végeredményben azt nézem mennyi hozzáadott értéket nyújt számomra egy ilyen eszköz. Ez azt is el fogja dönteni mennyi az az összeg amennyit még megér az, hogy kényelmesebb hordozni mint egy notebookot.

(#46213) Taoharcos válasza Taoharcos (#46206) üzenetére


Taoharcos
aktív tag

Probléma megoldva. Az dátum volt totálisan elállítva. 1970. stb-re

(#46214) anonym1s


anonym1s
őstag

Sziasztok.

Tudtok ajanlani 10.1" gepet aminek elore fele is van hangszoroja? Foleg netezesre es film nezesre hasznalnam, ezert lenne jo, ha nem hatrafele szolna, hanem felem.

Az elore fele sugarzo hangszorokon kivuli tovabbi elvarasaim:

- minel jobb kijelzo, es nem a felbontasra gondolok, hanem normalis fekete szintre es karc vedelemre
- 6 ora (vagy tobb) akkuido wifi netezeskor
- rk3188 (vagy jobb) processzor
- 2gb memoria

aminek meg orulnek, de nem feltetel:
- OTG
- 3G
- BT
- GPS

(#46215) keszo válasza anonym1s (#46214) üzenetére


keszo
őstag

Pl.:
N8010
N8000

Attila

(#46216) anonym1s válasza keszo (#46215) üzenetére


anonym1s
őstag

Kossz!
Ezek jok lennenek, de olcsobbat akarnek, kb. 80ezer ft korul.

(#46217) tjb007 válasza anonym1s (#46216) üzenetére


tjb007
nagyúr

Az a probléma, hogy a tabletek kilencven százalékánál hátul van a hangszóró, amin meg elől van nem felel meg az elvárásaidnak.

(#46218) anonym1s válasza tjb007 (#46217) üzenetére


anonym1s
őstag

Tudnal irni nehanyat? Megneznem, es lehet lemondanek valamirol a hangszorok javara.

Most talaltam egyet, PIPO M8Pro. Ez 9.4" de ugy latom ebben elol vannak a hangszorok, ezzel ki tudnek egyezni.

[ Szerkesztve ]

(#46219) anonym1s válasza anonym1s (#46218) üzenetére


anonym1s
őstag

Talaltam meg jobbat, PIPO M8HD, ez mar 10.1" es adatlap meg fenykepek/videok szerint mindenben megfelelne, csak kisse meg ezt is draganak talalom.
Van itt esetleg valakinek ilyen?

[ Szerkesztve ]

(#46220) mike1334


mike1334
veterán

Csak kíváncsiság, de van 6 colos 3G-s tablet emberi áron? Mmint 7eseknél olcsóbban :)....vagy ebben a kategóriában csak phablet-ek vannak?

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46221) CHIPman válasza anonym1s (#46219) üzenetére


CHIPman
nagyúr

Az új Nexus 7-et bárhova lerakod, jobban szól, mintha képernyővel lefelé lenne. Sztereó, és oldalra-lefelé sugároz.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#46222) gabag28 válasza gabag28 (#46212) üzenetére


gabag28
tag

Sorakoztatom fel az érveket a beépített 3G modem mellett és ellen, ennek kapcsán merült fel egy kérdés. Úgy olvastam, hogy most már elég jól lehet ezeken a tableteken korlátozni a mobilnet használatát, hogy véletlenül se szívja el a havi keretet olyan amit nem is akarunk. De mi van ha valaki egy nem 3G-s tableten a mobiltelefon wifi megosztás segítségével használja az internetet? Ilyenkor is lehet korlátozni, vagy a tablet csak azt látja, hogy wifi aztán forgalmaz amennyit nem szégyell nem törődve azzal, hogy a wifi mögött csupán egy havi korláttal rendelkező mobilnet van?

(#46223) SUPREME7 válasza gabag28 (#46222) üzenetére


SUPREME7
őstag

Androidba beállítható az adathasználatnál, hogy mobil hotspotként kezelje az egyes wifi hálózatokat. Legalábbis 4.2-nél már biztos.

(#46224) anonym1s válasza CHIPman (#46221) üzenetére


anonym1s
őstag

Hali.
Elhiszem, de az csak 7", az kicsi.

(#46225) gabag28 válasza SUPREME7 (#46223) üzenetére


gabag28
tag

Ez hasznos. Ha nem wifi-n hanem bluetooth-on keresztül van megosztva a net akkor is van ilyen opció?

(#46226) Bagaba27


Bagaba27
csendes tag

Ha valaki olcsó de jó tabletet keres annak az Overmax quattor10+ típusát csak ajánlani tudom. 2 hete nyúzom lassan és rosszat csak elvétve tudok mondani. 40000 körüli áron kapható itthon.

Az anyaghasználat nem a legstrapabíróbb de igazából az ember tableteket nem dobálja. A kijelző nem IPS paneles és a hangszórója nulla. Kamera 2 is van benne, ezekről nem tudok semmit mondani. Nem jó semmire. Ennyit a negatívumokról. Csatlakozók jó minőségűek, nem lötyögnek, passzentosak. A képernyőről még annyit, hogy a felbontás abszolút elég, fényereje jó és a betekintési szög sem annyira drasztikus mint sok ember gondolja. A gép teljesítménye meglepően jó. GTA SA is majdnem full grafikán is hibátlanul ment amin meg is lepődtem :D Internet, zene, letöltés és semmire se kell várni. Akksi ideje is jó. Full fényerőn wifin, folyamatos nyomkodással is 7-8 órát bír. Külső eszközöket is szépen kezeli(pendrive, kártyaolvasó, fat32 vinyó, egér).

Tulajdonságok:
- 10,1” (16:10) kapacitív kijelző, 1024x600 felbontás; mulit-touch - érintős
- Quad-Core CPU – 4x1,2 GHz négymagos processzor
- 1GB DDR3 RAM
- 8GB Flash Memory
- Internet: beépített Wi-Fi-vel (802.11 b/g/n)
- 2db beépített kamera (elöl és hátul is)
- Beépített hanszóró, beépített mikrofon
- Csatlakozók: HDMI, MicroUSB, microSD kártyahely (32GB-ig), 3.5mm audio jack
- Akkumulátor: 5000mAh
- Android 4.2 operációs rendszer (Flash Player 11 támogatás)

Remélem akik most keresgélnek Nekik tudtam segíteni!

www.facebook.com/BagaPhotoandVideography

(#46227) Kolpi6


Kolpi6
csendes tag

Sziasztok! Toshiba Excite AT10-A-104-ról mi a véleményetek? Elsősorban filmezésre valamint játékok futtatására szeretném használni. Vagy ha tudtok valami komolyabb teszt leírást azt is megköszönném, mert én nem találtam csak olyat amibe az adatokat szedi össze. Előre is köszi!:)

(#46228) csibe1 válasza Bagaba27 (#46226) üzenetére


csibe1
addikt

"Ha valaki olcsó de jó tabletet"
Nem kötekedésképpen, de ez a kettő általában nem szokott összejönni egy termékben.

"Az anyaghasználat nem a legstrapabíróbb de igazából az ember tableteket nem dobálja."
Az lehet, de a nem legstrapabíróbb cuccoknál szokott előjönni a képernyőnél a hullámefektus és egyebek.
Remélhetőleg ez nem olyan "minőségű", mint a 20 ezres vackuk amibe 2 nap után beesett az USB csatlakozó.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#46229) oxox


oxox
addikt

Ave Guruk,

milyen 32gb-os microSD kartyat javasoltok (toshiba encore-ba)?
thanks
oxox

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#46230) parandroid válasza oxox (#46229) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Igazából mindegy, keress valami márkásat, és azon belül egy jó kompromisszumot árban és sebességben. Nekem egy Sandisk Extreme jött a Delllhez csomagban.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46231) oxox válasza parandroid (#46230) üzenetére


oxox
addikt

:R :R es sebessegben akkor a 45mb/sec-esek mar jonak nevezhetoek? sorry nem ertek hozza

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#46232) parandroid válasza oxox (#46231) üzenetére


parandroid
nagyúr
LOGOUT blog

Minél gyorsabb, annál jobb, viszont annál drágább is. Talán a minimum az a Class 10, annál lassabbat semmiképpen ne vegyél, de még jobb, ha már UHS. Ja, ezek a táblázatban a szabványhoz tartozó minimális írási/olvasási értékek természetesen, nyilván az írási érték a szűk keresztmetszet általában, és amikor (up to) 45MB/s, meg 95MB/s kerül egy kártyára, ott meg a marketingesek hajlamosak a maximálisan elérhető olvasási értéket megadni. :D

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#46233) vond válasza oxox (#46231) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Ahogy nézem, ez most bitang jó áron van...

Nekem 16-os van belőle, meg van egy 8 gigás SD is, mindkettő hozza a várt sebességet...

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

(#46234) oxox válasza vond (#46233) üzenetére


oxox
addikt

:R ph-n is talaltam hasonlot...most extremre vadaszok :DDD ha peterkeT mar belinkelte a sajatjat :B

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#46235) vond válasza oxox (#46234) üzenetére


vond
MODERÁTOR

OK. :)

De azért azt vedd számításba, hogy 30MB/s-nál nagyobb sebességű kártyára akkor van értelme beruháznod, ha van USB3-as port a gépen, valamint a kártyaolvasód és/vagy a közvetlenül a gépre kötött táblád is tud ennél gyorsabb lenni.

Wi-fi-n ekkora sebességet (30MB/s=240Mb/s) nem nagyon fogsz viszontlátni.

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

(#46236) zoltan6 válasza vond (#46233) üzenetére


zoltan6
őstag

7500ft volt múlt héten az itmedia-nál,de most is jó árban van :DD

(#46237) vond válasza zoltan6 (#46236) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Egyrészt szlovák cég (ki tudja, milyen garanciával), másrészt nincs raktáron (30 nap múlva érkezik a következő szállítmány)... :U

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

(#46238) zoltan6 válasza vond (#46237) üzenetére


zoltan6
őstag

egyrészt 10 éve innen vásárolok,cd-ket dvd-t,pendriveokat,memóriakártyákat,festékpatronokat,számlával, garanciával magyarországi telephellyel árulnak,magyar ember külföldi vásárlásánál nincs artisjus díj,de te csak támogasd őket nyugodtan :C

(#46239) vond válasza zoltan6 (#46238) üzenetére


vond
MODERÁTOR

OK. ;)

Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

(#46240) Crytek


Crytek
veterán

Ha a táblagépet/telefont (a kérdés esetében mindegy) rákötök TV-re és pár játékot mondjuk xbox 360 kontrollerrel akarnék játszani akkor mit kell beállítani és hol?
Vagy amelyik játékok támogatják alapból felismerik ha rádugom a gépre?

Next PC Upgrade: 2022

(#46241) Mercutio_ válasza Crytek (#46240) üzenetére


Mercutio_
félisten

Mit szeretnél kérdezni?

Egyébként ahhoz valamilyen kép-kimenetnek (jelemzően miniHDMI) kell lenni az eszközön, hogy ráköthesd TV-re, a játékvezérlőhöz pedig úgy tudom OTG-képesnek kell lennie az eszköznek.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#46242) tjb007 válasza Crytek (#46240) üzenetére


tjb007
nagyúr

Amelyik játék támogatja a kontrollereket (pl. Dead Trigger 2, Beach Buggy Blitz), annál a játék beállításian belül található egy a kontroller konfigurálására szolgáló menüpont.

(#46243) Crytek


Crytek
veterán

És olyat is hallottam hogy ami alapból nem támogatja azokat is lehet tolni valami progival ez mi és hogy kell használni?

Next PC Upgrade: 2022

(#46244) tjb007 válasza Crytek (#46243) üzenetére


tjb007
nagyúr

Ez kell hozzá, de csak PlayStation 3 kontrollerrel működik.

Itt is van egy leírás: [link]

[ Szerkesztve ]

(#46245) Crytek válasza tjb007 (#46244) üzenetére


Crytek
veterán

Az nem gond van az is :C

Akkor valamelyik szabadnapomon nekiesek majd a tesztelésnek!

Next PC Upgrade: 2022

(#46246) LógaGéza


LógaGéza
addikt

Üdv!
Nexus 10-et mennyire éri meg venni? Volt főnököm nagyon rákapott az Androidra Nexus 5 után, és szeretne egy 10es Tabletot. Androidos kellene, kb csak naptárra lesz használva, meg ilyen "irodai munkákra", de 10-es kell neki minimum. A lényeg a tartósság, és a megbizhatóság lenne, és persze a jó anyaghasználat.
Ezeknek a feltételeknek megfelelne a Nexus 10? Ár nem annyira lényeges, de azért nem kellene vele elszállni.

[ Szerkesztve ]

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"

(#46247) mike1334 válasza LógaGéza (#46246) üzenetére


mike1334
veterán

Erre a célra azért talál sztem olcsóbban is tabot, de tény, hogy a Nexus 10 nagyon megbízható kis masina :)

...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!

(#46248) klepto


klepto
addikt

Sziasztok!

Meghalt a Prestigio tabletem :O
Ez már a második táblám volt 2 év alatt (az első egy MyAudio volt), és mindkettőnek ugyanaz lett a baja; a töltőcsatlakozó.
A Prestigiot azért vettem, mert itt a fórumozók szerint az egyik legjobb minőségű tablet a "gazdaágos" kategóriában; és valóban a körítés nagyon jónak tűnt, ennek ellenére mégsem volt hosszú életű. :(
Még szerencse, hogy ez is 2 év garis volt. :U
A kérdésem az, hogy milyen tabletet tudnátok ajánlani 60.000.-Ft, és 10" környékén, ami USB-ről tölthető, és nem ilyen (szerencsétlen) vékony csatis töltőn keresztül?
Esetleg érdemesebb választani egy ilyen mezei kínai tábla helyett egy iPad Mini-t 82.000.-Ft környékén?

Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)

(#46249) BMWFan


BMWFan
aktív tag

Sziasztok! 40-50 ezer forintért melyik tablet éri meg legjobban? :R

(#46250) Alex91 válasza klepto (#46248) üzenetére


Alex91
félisten

iPad mini, bar en vennek egy nagy levegot a helyedben, es megvennem a retinasat.

Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.

Útvonal

Fórumok  »  Tabletek, E-bookok  »  Androidos tablet topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.