Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:13:38

LOGOUT.hu

Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt! :K

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34975) crok válasza dobolan (#34972) üzenetére


crok
Topikgazda

Az itt említett c.mi.com-os bugreport-omban a #22 hozzászólásban leírtam mit csináltam hogy jobb legyen (nem jó.. csak jobb).

Viszont ehhez (legalábbis a végéhez) meg root kellett, persze nem minden részéhez (írtam mihez kellett, azt akár ki is hagyhatod, megpróbálhatod azok nélkül hogy megy). Amihez (mármint a Magisk telepítéséhez) viszont nyitott bootloader kell.. Ami viszont akkor is kelleni fog ha MIUI 10-re akarsz visszaállni (mindegy hogy fastboot vagy recovery módszerrel). De ha meg már belekezdtél és mindenképp MIUI 10 maradjon akkor én inkább az utolsó Xiaomi.EU stabilt (V10.2.2.0) tenném fel, az alapból is jó volt.

[ Szerkesztve ]

Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.