- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Aktív témák
-
Pattuska
csendes tag
Amit kaptam az XBOX super elitemhez duracell elemek azok újratölthetők vagy nem?
Meddig lesznek jók? -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam #47194 üzenetére
éppen most van, de 1 játékom van már csak, eladom a boxot is, kell a pénz motorra
meg amúgysem használtam mostanában. itt volt az assassins creed 2 , ki sem próbáltam. nem volt kedvem gémelni mostanában, lekötött más
majd ha megvettem a motort veszek megint boxot
az már a 8. lesz
-
Xirtam
veterán
Skacok valakinek eladó joy-a? Nemgond ha használt csak ne legyen retkes!
-
Mr.Grincs
veterán
Mégis lehet kapni forgalomban 250es hdd-t. [link]
-
Xirtam
veterán
Srácok 6 ezret megér a Dante's Inferno Collector ? Használt. és a kód ami bennevan felett használva.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
rudymester #47171 üzenetére
Próbáltam, így van ahogy írod!
-
Pattuska
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudnám megoldani azt , hogy laptopképernyőjére vetitem ki az X képét?
Vagy ez lehetetlen?
Arra gondoltam h a laptopon és az X-en is van hdmi kiment ez megoldható akkor egy hdmi kábellel vagy felejtős a dolog? -
mattpaksi
tag
sziasztok
olyan kérdésem lenne hogy hordozható vinyót ha hozzá kötök az xboxomhoz akkor vinyónak érzékeli mintha memória kártya lenne és tudok rá menteni meg dolgokat? -
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Friss xbox-os vagyok, kb 2 napja van meg a gép.
Hallottam h sokan az UK-ból rendelnek játékokat mert olcsóbb. Esetleg tudnátok mondani pár helyet ahonnan tudok rendelni?THX nagyon!
-
ToBeY
nagyúr
Végigvittem a Splinter Cell Conviction-t realistic-on de nem adtam meg az 50G vajon miért?
-
Djuree
félisten
válasz
rudymester #47158 üzenetére
ém a microsoft címét adtam meg
-
rudymester
senior tag
válasz
moncsiangel #47157 üzenetére
Én a Londonban található nagykövetség címét adtam meg, de hallottam, hogy valaki egy McDönci címet adott meg. Mindegy, csak pontos legyen a formátuma.
-
moncsiangel
csendes tag
hali!
upgradelni akarom a profilomat gold-ra na és kéri hogy hol lakom stb.. mit irjak ide? az irányitószám gondolom ugyanazt kell irni mint amire regisztráltam a profilt (uk).. de utcához?! vagy tök mind1?
-
-
Gebriel
veterán
válasz
Paladin1492 #47146 üzenetére
Így van. Nagyon nagyon tetszik.
És köszi még 1x a türelmed.
Amit a megfelelő opicban meg is említek. -
-
sch_a
addikt
válasz
bosston #47151 üzenetére
Szerintem a kábel bír nagyobb felbontást is, maximum a box nem engedi beállítani vele, de ebben se nagyon hiszek. Elég szubjektív, van akinek hdmi-vel, van akinek vga-val tetszik jobban. Olyan hű de nagy különbség nem hiszem, hogy lenne. Full HD-ra csak felskáláz a box, kb. hd ready-nek megfelelő felbontásban renderel.
-
bosston
tag
válasz
Xirtam #47150 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a segítséget! Ha már a hangkérdés megoldódott, felmerült bennem a kép kérdése is. Ahhoz hogy ne kelljen farigcsálni, a hdmi+component kábel helyett elég lenne egy VGA HD AV kábel, aminek a legnagyobb továbbítható felbontása 1360x768 pixel. Kérdés: észrevehető-e a különbség a két kábel közt egy 23-as fullhd monitoron? Hall az ember olyanokat, hogy az 1080-as felbontást is csak interpolálva érik el a játékok, szóval nem feltétlen szükséges a hdmi, de a fene tudja kinek higgyen az ember, jobban járok, ha megkérdezem.
-
-
bosston
tag
válasz
Xirtam #47144 üzenetére
Tehát ha jól értem, fogom a hdmi kábelt, szerzek hozzá egy dvi-átalakítót, és megvan a képem, emellé kemény 120Ft-ért beszerzek egy ilyet amibe beledugom a fülesem és voila? Nem zavarja egymást a két kimenet?
No jó, most veszem észre, hogy amit linkeltem, az mono, ámde sztereót véletlen sme találok sehol.
-
bosston
tag
válasz
Tomics #47135 üzenetére
Hoppá, azt hiszem rosszul fogalmaztam, nem headsetre, csak egy egyszerű fülesre gondoltam, amivel tudok hallgatózni, nem akarok multizni és beszélgetni sem a gépen. Szóval ilyen formában megoldható volna, vagy továbbra is csak a microsoft eredeti fülesével lehetne használni?
-
Gebriel
veterán
Ha valakinek bejön a GTA-s játékok annak ajánlom a The Saboteur. Sőt kötelező.
Nagyon jó hangulatos játék.Köszi Bwoay, hogy ajánlottad.
-
ramos23
csendes tag
Sziasztok!
Feliratkoznék én is.GT: rAm0s23
-
Xirtam
veterán
Valakinek Székesfehérvár közelében eladó VGA kébele? Nagyon fontos lenne!
Gebriel Még mindig tanítasz!
jó tudni, hogy van ilyen!
Def26 Nem nem
HD VGA kábel kell de septíbe! Mert nemtok játszani, és idegrángásaim vannak!
-
Gebriel
veterán
GRID és GRID Reloaded között van valami különbség vagy egy a kettő?
-
Tomics
addikt
válasz
bosston #47134 üzenetére
Gondolom kommunikációra is használni akarod, ha már headset. Arra pedig asszem jelenleg nincs megoldás, mert az xbox saját headsetje jó hozzá csak amit a joyra tudsz csatlakoztatni. csak az a baj azon csak a beszédhang jön át. Szal vagy 2 fülest veszel a fejedre vagy veszel egy speckó 30 ezres fülest ami képes erre, valaki linkelte lentebb.
-
bosston
tag
Hello szakik!
Tervezem egy box vételét, de ezt egyetlen feltételhez kötném: ahhoz, hogy tudok-e rá 3.5-ös jack headsetet kötni. A gépet hdmi-dvi átalakítóval kötném egy FullHD monitorra, tehát a kép rendben van, de a hangot nem tudom, hogyan lehetne megoldani. Ha segítenétek a problémámon, egy fővel duzzasztanátok az xboxos társadalom számát!Kösza választ előre is!
-
oddsmaker
tag
Terjeszkedünk, akit érdekel jelezze
-
_ak_
addikt
válasz
Fla$hly #47120 üzenetére
Frissítés csak liveról, bár talán van vmi megoldás warezos gép esetén, de nem annyira egyszerű a dolog, h felmásolod penre azt csoki. már alapból megtalálni sem egy egyszerű feladat az adott updatet, tehát vagy nem is lehet vagy körülményes.
HDD-re lehet installálni pontosabban felmásolni, de ahhoz, h játszani tudj, benne kell, h legyen a lemez. Rippelni asszem csak audio cd-t lehet rá, egyéb tartalmat pl hálózatról vagy dvd-ről nem lehet rámásolni. PC-s ISO-ás semmilyen formában.
Nem azt mondom, h egyáltalán nem lehetségesek ezek a dolgok amiket akarsz, de érintetlen boxal nem lehet megcsinálni őket. A nagyon régi dashboarddal rendelkező hackelt boxoknál van ilyesmi lehetőség, de egyrészt olyat nem nagyon találni, vagy ha találsz is, akkor is nevetségesen sokat kérnek értük és Rendesen multizni azokkal sem lehet.
-
KraRe
aktív tag
Valakinek nem kell egy wifi vevő xboxhoz??
Eredeti játékra elcserélném -
oddsmaker
tag
válasz
Fla$hly #47120 üzenetére
Szia!
1, A frissítések a játékokon is rajta vannak, indításnál automatikusan felkínálja a telepítést a Boxod
2, Winchester három dologra jó:
- játékmentések eltárolása
- Live tartalmak (videók, demók)
- játékot fel tudod rá másolni (indításhoz kell a lemez), így kímélve az olvasófejét a konzolodnak
3, Telepíteni nem kell -
Fla$hly
aktív tag
sziasztok
Teljesen új vagyok ebben az xbox360 témában, és tervezem hogy hamarosan veszek egyet énis. Az lenne a kérdésem hogy ha kijön egy játékhoz valamilyen firssítés, akkor az csak az xbox-on keresztül tölthető le hozzá, vagy letölthető pc-ről is, és utána telepíthető valahogy külsőleg? Illetve a másik kérdésem hogy a wichester mit szolgál pontosan az xbox-ban? Csak telepíteni lehet rá játékot, vagy másolni is lehet rá a dvd-ről, és majd onnan telepíteni? Tehát van olyan funkciója mint pl PC az ISO-zás?
-
Macka
veterán
Sziasztok. Mindegyik boxnak (nekem elit van) ilyen hangos a dvd-je játék közben. Nem lehet valahogy elérni, hogy installálja a gamet a HDD-re és onnan tolja?
-
_ak_
addikt
Itt bejelentkezve, valahol a profil infók között van, h meddig érvényes a gold előfizetés. (feltéve ha erre gondoltál). Azt, h bannolt-e vagy sem, azt talán úgy a legkönnyebb, h tudsz-e csatlakozni LIVE-hoz vagy sem. Hirtelen nekem ezek jutottak az eszembe, de lehet, h van más módszer is.
5oultrain: ha még szeretném is a PoP-ot akkor sem lennék benne biztos, h ez jó buli lesz.az is lehet, h csak korlátolt a fantáziám, de nem tudom hirtelen elképzelni, h miért is lenne jó részt venni ezen. jó mondjuk, h a Valve rendezne ilyesmi Half-Life partyt, akkor valszeg elnéznék
tehát akkor inkább egyszerűen azt mondom, h engem nem érdekel annyira a PoP.
-
KraRe
aktív tag
Sziasztok,nagyon sürgős kérdésem lenne
Hogy lehet megnézni,hogy még mennyi live van a boxon,és van-e olyan oldal ahol le tudom ellenőrizni hogy bannolt-e a gépKöszi előre is!
-
Xirtam
veterán
Hello, csá mindenki! Megjöttem!
-
_ak_
addikt
válasz
Sipi16 #47085 üzenetére
Jól hangzik, akkor lehet, h ráfogok menni egy utángyártottra, ha nem találok más megoldást. thx!
(#47092) Def26: Szerintem az épületek robbantása, rombolhatósága miatt, plusz az a pár helikopteres bevágás, tisztára a BC2 feelingjét adja.
Forza 3 király cucc, de hát ezt eddig is tudtuk.
Viszont a multihoz még sokat kell nyomnom offline, bár már volt olyan verseny, miután nem kellett javítani a kocsimat...
A másik jó cucc a Shadow Complex. Bár majd nemsokára kiderül, h mennyire újrajátszható és mennyi tartalom van még benne, de elsőre eljátszottam vele 6-7 órát, ami azért már önmagában sem olyan rossz (mondjuk alapból hardcore-ba kezdtem). Van még benne acsi is, meg egy afféle ügyességi pályákat tartalmazó rész is, szóval még egy pár órát tuti el fogok tölteni vele. 3300huf, nekem úgy tűnik, annyit épp megér, többet azért nem adnék érte, de ez annyiból szubjektív vélemény, h sosem voltam oda ezekért a cuccokért, szóval mégha nem is tűnik úgy, de ez dicséret volt.
5oultrain: Ez mi ez? nem törtem magam bele a keresésbe, de nem találtam hirtelen infót erről.
-
5oultrain
aktív tag
Innen fog jönni valaki ma este a Prince of Persia premier partyra?
(U26 Clubshop) -
Sickboy25
addikt
válasz
Sickboy25 #47108 üzenetére
Gabrielnek
és pont. Mert már én is hülyeséget beszélek... Belekeveredtem, mint cigánygyerek a hózentrogliba...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Gebriel #47101 üzenetére
De jelen esetben én vok az állam!! Tetszik érteni???!!! Bocs,de ma ilyen bonyolult szójátékokat alkotok, mert fáradt vok... Azt hittem érthető lesz és mindezt gugli nélkül találtam ki
, tehát nem a szavak jelentésére értettem amit írtam, próbáld meg így értelmezni...Úgye egyből más!.Sok lengyel, meg német lefárasztott...
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Sony PlayStation 5 Slim (PS5 Slim) Lemezes (Disc) - Garanciális.
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Készpénzben Nyugatinál Xbox Series / PS4 / PS5 / Switch vásárlása tartozékokkal, játékokkal
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest