Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
szpal17
őstag
-
csdm
senior tag
Szerintetek is bukás lesz a kinect? Azt olvastam h vmi nagyokos mondta, hogy bukás lesz, hiába a wii nagy sikere, ott kevesebbet kell mozogni mint a kinect előtt és az emberek lusták, ezért nem fogják szeretni a kinectet.
-
Morden24
nagyúr
Na, Xbox360 elköltözött, várom a Slim-et.
Bazz, a jövő hétre pedig kellett volna, csak utána megyek nyaralni. Épp a Heretic Base-en tartottam az ME2-ben
-
Tomics
addikt
Nincs valakinek fölös MOH beta kulcsa?

-
Djuree
félisten
látom ez ütött
örülök neki hogy tetszett 
a mai világban csak a poénok nem hazudnak
meg a ser 
-
Prof01
veterán
Látom, Gyuri hozza a formáját.

-
nofi
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Érdekes, de újonnan ~8 ért máshol is lehet kapni, szóval reális ár
-
Rabbitf_24
addikt
Hello
láttam a neten Forza 3-at ugyanabban a boltban (supergamer.hu)
7890ért és 12000ért, de egyik se a collector's edition...mi lehet a különbség a 2 között?
köszz
-
Thome
veterán
Beszart a laptop vinyóm... Nem hiszem el. Ennek ellenére pusztuljak meg, ha nem veszek Xbox360-at júliusban... 
-
Lacazr93
senior tag
1080p-ben lesz a legélesebb a kép

-
Rotor82
aktív tag
válasz
franyóbácsi
üzenetére
Nekem 1080p-ben a legjobb a kép.720-ban nem olyan éles a kép. (full hd tv-m van samu le40B653)
Erről a kisülésről még soha nem hallottam, sztem ne is aggódj ilyen miatt!
-
franyóbácsi
csendes tag
valaki nekem tud segíteni???"48766"
720p-1080i-1080p?? -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Nincsmit.
Jó választásnak ígérkezik az új box. Nézem a videókat léelkesen de hibáról még nem találtam semmit. Szóval valszeg stabil a cucc nagyon. Persze van egy pár idióta aki direkt szétbarmolja a boxokat és felteszi YT-ra hogy mesterséges pánikot keltsen, de ezt kitárgyaltuk már. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Természetesen vezeték nélkülit adnak. Úgy tudom már nem is gyártják a spárgásat. Meg nem is igen lehet kapni.
Én is később veszek hozzá majd joyt. Egyszerre úgysem játszok kettővel
Szerk: Persze kompatibilis lesz a régiekkel. Annyi a különbség hogy az újhoz króm hatású az xbox logo bekapcsológomb.
-
franyóbácsi
csendes tag
sziasztok.
HDMI felbontásnál melyik a nyerőbb beállítás:720p,1080i vagy esetleg 1080p-az létezik hogy az xbox360 kárt tehet egy LCD tv-ben valami kisülésről olvastam(fogalmam sincs mi az!!)
előre köszi a válaszokat!!

-
Mr.Grincs
veterán
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Érdemes Slim-et megvárnom és olyat venni egy super elite helyett?És vajon lesz olyan, hogy 2 joy-os slim meg játékkal egyéb hasznos tartozékkal árulják?Vagy csak lesz egy alapgép 1 joy-al kábelekkel.
-
KraRe
aktív tag
Gta4-be lehetlessz tuningolni az autót ha kiakasztom?

-
nofi
addikt
-
bwoay
nagyúr
komolyan mondom, könnybe lábad a szemem annak láttán, ahogy a topic időnként önmagát moderálja, mint pl most is. ne fogjátok vissza magatokat, én leszek a legboldogabb, ha elveszítem a munkám
ugyan az említett postokat töröltem, de természetesen csak a userek szeme elől tűnek el, én továbbra is látom őket, és azon túl, hogy némelyiken szétröhögtem magam, rendesen megmelengetik a szívemet. köszönöm, emberek 
-
zack
nagyúr
Van egy bontatlan Final Fantasy XIII játékom, akit érdekel dobjon meg egy pü-vel.
Az ára képlékeny, bár tisztában vagyok vele hogy a boltija 13k.
-
Gebriel
veterán
válasz
Att1la.
üzenetére
Nem írsz ide többet és kész.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De nehogy már Te legyél még megsértődve, amikor nem tartod be a fórum szabályzatát."Tudom hogy nincs crack, gondoltam valami hasonló talán van, vagy csak az eredeti játékok átmásolom CloneCD-vel vagy AnyDVD-vel vagy hasolókkal és kész is? Be kell valahol állítani hogy hova mentse vagy automatikusan oda menti"
Ennek mi köze a torrenthez.?
Ráadásul az itteni megnyilvánulásaidban szó sem volt torrentról.
Téveszméid ezek szerint neked vannak, ráadás az sem tudod mit beszélsz. -
Djuree
félisten
nekem sem olyan életbevágó. cs source fontos csak belőle, de az már olcsó, legfeljebb megveszem mégegyszer
habár az empire total wart sajnálnám azért 
harcolok az accomért nem hagyom annyiban, és amit én elkezdek azt be is fejezem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
tomgabor: csúszós talajra tévedtél ifjú padawan
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Thome:

-
Att1la.
őstag
Szerintetek ha veszek az Xbox Arcade-hoz egy ilyet , feltudom telepíteni a játékokat és be tudom állítani hogy a beépített 512MB memóriába mentse el a játék állásokat?(feltört játékokkal kapcsolatos kérdés itt is létezik olyan mint a PC-nél hogy nem jó a crack illetve nincs hozzá "valami más értelemben"?)
-
Djuree
félisten
válasz
moncsiangel
üzenetére
írtam a steamnek, meglássuk. a vak is ezt mondta

bwoay és Def26: köszkösz

-
nofi
addikt
válasz
kovsol
üzenetére
Bizony ban esélyes akkor is. Most mindenki el akarja passzolni a "fat" boxát mert lassan érkezik a slim, de ne vesd rá magad egyből ezekre. Itt is volt már szó róla, hogy elég jó lesz a slim-box (fogyasztás, wi-fi, hűtés, tárhely, halkabb üzemmód). Olyan egy hónap a hazai megjelenésig, addig szerintem spórolj

-
kovsol
titán
most láma kérdés jön lehet:
ha veszek használtan egy boxot ami flashelt, de én csak eredeti játékokkal akarok játszani vele live -on akkor így is ban esélyes a dolog? vagy mindenképp inkább vegyek egy zsír új gépet aztán nem lesz para a flashelés miatt? -
Lacazr93
senior tag
Egy flashelt gépen akarok pendriveról dashboardot frissíteni. Lehet belőle valami bajom?
-
bwoay
nagyúr
válasz
moncsiangel
üzenetére
na mondjuk aztán Gyuri accountját marha nagy truváj ellopni, mindenki tudja, hogy a jelszava "pud"-dal kezdődik, és úgy végződik, hogy "ing"
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
moncsiangel
üzenetére
Kivéve ha vki olyan lopja el, aki végig cheateli azt a 2 napot és mindenhonnan kitiltják az accountodat.
De egyébként igazad van, ebből a szempontból nagyon korrekt a support.
-
moncsiangel
csendes tag
válasz
Djuree
üzenetére
szia!
nem tudják el lopni a steam accodat, pontosabban el tudják de 2 nap alatt visszaszerzed, amire szükséged van vagy 1 eredeti dvd-s game ami a steamen regelve van, vagy a bankártyád száma amin vásároltál steamen, elküldöd a steamsupportra és 2 nap alatt vissza adják neked új jelszóval (tapasztalatból mondom 2 hete lopták el... 2 napra rá már kaptam a jelszót és ismét az enyém) a lényeg ha el is lopják akkor max 2 napig örülhetnek
-
Mr.Grincs
veterán
Az új boxra 1+2 év gari van???? Mert a konzolvilág honlapján az vagyon írva.
-
Djuree
félisten
senkinek

már nem is léptem be steambe vagy 2 hónapja, most be akartam és semmi, nem jó a jelszó

jelszó resettel sem tudok jelszót változtatni, nem fogadja el a titkos kérdésre adott válaszom, valszeg ezt is módosította az illető
írtam a steam-nek, csináljanak valamit....
-
fercsi77
csendes tag
hali.
Létezik az hogy 20G HDD csak 14G-nek látja a konzol??
és ha igen lehet ez ellen csinálni valamit vagy ez gyárilag ilyen??a másik:
Vettem a gépemhez egy HDMI kábelt és a kép-beállításokban 4 verzió lehetséges,melyikre érdemes állítani és miért??LCD tévém van hdmi kimenettel(hd ready)
-480p
-720p
-1080i
-1080pa válaszokat köszi!!
-
Roland18x
tag
Metro2033 SP-je pont, hogy megéri az árát. Legalábbis én nem bántam meg, hogy elcseréltem az Alan Waket rá. Mondjuk az is igaz, hogy az ilyen világvége hangulatú játékok/filmek nekem nagyon beszoktak jönni.
Na meg horror elemek is akadnak szép számmal a játékban. Persze nem egy Dead Space...De azért nyam-nyam. 
Szóval szerintem használtan 5000-6000 Ft-t simán megér a játék. Én most adtam el 6.000Ft-ért, de már láttam 5k-ért is, igaz arra valószínűleg egyből lecsaptak.
Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Fotók, videók mobillal
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD/16GB RAM, szép állapotban, üvegfóliás, garanciális
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- Xbox Series X+ kontroller+ akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

örülök neki hogy tetszett 
meg a ser

Jó választásnak ígérkezik az új box. Nézem a videókat léelkesen de hibáról még nem találtam semmit. Szóval valszeg stabil a cucc nagyon. Persze van egy pár idióta aki direkt szétbarmolja a boxokat és felteszi YT-ra hogy mesterséges pánikot keltsen, de ezt kitárgyaltuk már.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)