- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
"ők csak köridőznek"
Ez azért nem teljesen igaz, nem tudom honnan veszed.
Nekem az örökranglistából fent van mindenki barátlistán, ezek szerint neked is ha ilyen jól látod ki mennyit van onlájn.
Tudnék neveket sorolni akik elég sokat fent vannak.
Ha időm engedi akkor én is vagy onlájn vagy köridő, a karriert még alig csináltam.
Szoktunk külön szobákban is, csak haverok játszani. Vagy résztvettem a múltkor a LeMans24 tiszteletére rendezett LeMans Emlékversenyen, onlájn.
Mi 24 kört mentünk (kb. 90 perc volt), aztán abba sem akartuk hagyni és mentünk még pár versenyt. -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
pl. én meg haver
nagyon kicsi a szobám, 2 box volt a földön, naná hogy felrúgtuk a sötétben mindkettőt, nem is egyszer 
egy batman arkham asylum lemez bánta, szerencsére kópia volt
érdekes módon csak az egyik gép karcolt, a másik nem karcolta meg a lemezt
pedig rendesen csattant mindkettő a földön... -
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Ez a fényes fekete átka.
Akkor ez is olyan mint a Ps3.Már ránéztem és hajszálkarcos lett.
A port is, ha összejött a tetején akkor lefújtam inkább róla.
Esetleg jó nedves kendővel áttöröltem, de attól is lett mindig pár hajszálkarc.Nagyon tetszik ez a fényes fekete, de nem praktikus sajnos.
Na de tényleg mesélj már róla valamit!

Milyen a hangja, illata?
-
tothl
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de nem mindenkinek garos a gépe, és TE sem szeretnéd levélnehezékként hasznosítani, ha fel lehet támasztani valahogy. Szerintem ez még bőven nem warez, de ahogy gondoljátok.....
Az enyém pl. 2005 decemberi őskövület. Egy hűtésmod van benne mindössze...és jól tudom, hogy ha driveot kéne cserélni benne az nem megy machinálás nélkül. -
Ateszzero
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Köszi.
Olvasgattam itt a DVD drive cseréről, nekem is valószínű hogy kell végeznem,még nem biztos. Ha sikerül az üzlet.[link]
Mire kell figyelnem a DVD drive vásárlásakor, illetve honnan tudom meg hogy jó-e a kiolvasott kulcs? Én ki tudom még valahogyan olvasni ha nincs benne DVD drive? -
heihachi
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Nincs itt szó ócsárlásról, csak jeleztem, amit bárki elolvashat a topikban, mert vagy 100 hsz született róla, hogy ilyet már láttunk a Konzolvilágtól, hogy árat emeltek. Akkor éppen a külföldi partner volt a hibás, most az euró árfolyam lehet a hibás, legközelebb az olaj világpiaci árának az emelkedése, a lényeg, hogy nem a Konzolvilág.

Ettől függetlenül a szívességeidet mindig nagyra értékeljük
-
heihachi
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de júniusban egészen szépen erősödött a Ft, kb. 10 Ft-ot, és már pár napja a 280-as szint környékén, de inkább alatta kolbászol. És hát előtte is, a májusi érdekes történésekig egészen szépen erősödött folyamatosan több hónapja.
Én nem csodálkoznék, ha a forint erősödése vagy stagnálása mellet is drágulna nálatok a gép
-
Devil111
csendes tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Áh Köszi a válaszokat !
Konzolvilág? Onnan se rendeltem még
Azaz akartam FC2 collector's, de nem volt, szóval ugrott
Ez a : (ellenfél reakcióidejének lelassítása, könnyebb célzás) csak a limited editionba érhető el? Alap játékben nincs ilyen lehetőség?
Ha veszem mindenképp jövőhét valamikor
Kösz az infót!levi1392 : Igen arra gondoltam

-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére

90% megmarad kb., az a lézeres technika jobb mint az eredeti. kb. 20 javított gépből amit én intéztem 2 ment tönkre újból. azóta már lehet több is, de kb. 1,5 évig bírták amikről tudok, hogy most mennek-e még azt nemtom, de gyanítom nagyrészük igen
habár ezeket wadarr csinálta, én csak vele javíttatok, lehet aki nem ezt a lézeres technikát használja annál nem ilyen jó az arány....sőt biztos... -
MaTpr0F
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Nagyjából végigzongoráztam mindent. A kábelnek tuti nincs baja mert otthon hangfalra kötve működik. És a csatlakozásnak is jónak kell lennie mert sima rca kábellel működik a hang, csak úgy elég gyatra a kép. Pontosan meg tudnád mondani mire gondolsz az alatt h min keresse a hangot?
-
rudymester
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
A 3 ledes boxokat az emberek inkább az MS supportnak küldik, lehet hogy azért. Bár mostanában tény, hogy kezdenek eltűnni a "3 ledes lett a boxom" sírások. Az egyik gamer oldalon, ahol aktívan jelen vagyok, régebben minden héten legalább 1-2 blog erről szólt. Megunták, vagy eltünedezik a probléma? Nem tudom, de az én gépem 1,5 év után is tökéletesen működik (kopp-kopp).
-
rudymester
senior tag
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Most keltél fel? Vagy csak a sör nyomott így el? hehe
"A LIVE gold előfizut töröljék"
Senki nem beszélt a lájv eltörléséről. Mindenki tisztában van vele hogy naon megéri.
Viszont ha sok cég átveszi ezt a fizetős mókát amit linkeltem, akkor duplán húzzák le rólad a pénzt. Na ugye már nem is vigyorog annyira az a szmájli. Ez szemét húzás.És Def hsz.-ből az derül ki hogy már javában alkalmazzák is.
Gebriel!
Előfordul, nincs gond!czaki10!
Ebben sajnos az eladó a hibás. Nekem is jött már postán vinyó (csupaszon, ház nélkül), én is küldtem már. Kitaláltak ilyen dolgokra egy ügyes kis tasakot, abban szinte törhetetlen. Majd linkelek képet, kérd hogy normálisan csomagoljon az a valaki. -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
főleg hogy újként meghirdetett játékot úgy adtak el nekem, hogy odamentem, kiszedték az éppen azt a játékot futtató xbox-ból, be a tokba és tessék a zsír új játék. ez mekkora pofátlanság teteje már. akkor legalább adnák kicsit olcsóbban ha már használt, meg ne újként hirdetnék meg. a majdnem új meg a bontatlan zsír új nem ugyanaz azért
persze nem volt karcos de akkor is....nálam most ásták el sokadjára magukat... -
-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
éppen most van, de 1 játékom van már csak, eladom a boxot is, kell a pénz motorra
meg amúgysem használtam mostanában. itt volt az assassins creed 2 , ki sem próbáltam. nem volt kedvem gémelni mostanában, lekötött más 
majd ha megvettem a motort veszek megint boxot
az már a 8. lesz 
Aktív témák
Hirdetés
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Dell notebook topic
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Napelem
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
- Gamer PC! i7-9700 / RTX 3060 12GB / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy énis vásárolok eggyet
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)