Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Na meg én úgy hallottam, h Dj Herohoz, pl a Daft Punk egy csomó exkluzív mixet nyomott. Amire én speciel azt mondom, h ez szinte önmagába megérné a szettet, de ennek ellenére, még csak meg sem fordult a fejemben, h megvegyem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crazyman33
senior tag
válasz
üzenetére
Tisztábban vagyok a játékkal.
Csak már sokat játszottam vele.
Az első részeknél még megcsináltam a karriert. Gyűjtöttem a pontokat. Gyűjtöttem a sztárpovert hogy nagyobb szorzó legyen, stb.Most már nem érdekelnek ilyenek. Csak párbajnál.
Amúgy a haverok és saját szórakoztatásom miatt pengetek, nem az acsikért. -
Sipi16
őstag
válasz
Odin_James
üzenetére
Akkor töled és mindenkitöl is utólag bocsánat. Szerencsére nem vagyunk egyformák, nekem nem jött annyira be. Lett volna lehetöségem ~10kért venni egy szettet, de nekem nem volt akkora szám mint a GH.
-
Xirtam
veterán
válasz
Odin_James
üzenetére
Szeretem is a minőségi zenét. És igazából pont a traclist az ami megfogott!

-
Odin_James
tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Xirtam:
Volt szerencsém kipróbálni az egyik MM üzletben. Kb. 1 órán keresztül nyomtuk felváltva a haverral, pedig nem vagyok az a fajta, aki leáll játszadozni az ilyen áruházakban. Nagyon jó zenék vannak benne (tényleg minőségi tracklist) és nagyon profi mixek. Főként a hip-hop és az electro műfaj nagyjai képviseltetik magukat. Nagyon hangulatos és pörgős az egész.
Ráadásul választható karakterként olyan nagy sztárok bőrébe bújhatsz, mint Grandmaster Flash, vagy a Daft Punk duó. Hidd el, semmi máshoz nem hasonlítható érzés.
A keverőpult meg véleményem szerint nagyon jól össze van rakva. Nincs olyan érzésed, hogy ez egy gagyi utánzat. Maga a játék ugyanolyan elven működik, mint a Guitar Hero. Itt is vannak szines gombok, amit a megfelelő időben kell lenyomnod, de közben még szkreccselni is kell.
Szerintem néz utána a tracklist-nek, vagy ha teheted próbáld ki valamelyik nagyobb áruházban. Ha a Guitar Hero megéri az árát, akkor ez is.Sipi16:
A Guitar Hero is nagyon jó játék, de ne mondjunk már olyanokat, hogy azért jobb, mert a rock örök, a hip-hop meg nem. Ekkora baromságot!
-
törölt tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
A whammy arra való, hogy több star power-t gyűjts!

Mi is azért tesóval rendesen nyomjuk!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
joey0924
csendes tag
Heló mindenkinek.
Lenne egy olyan problémám ,hogy bannoltak live-ról és nem tudok boxon divixes filmeket nézni

Tudna valaki erre megoldást??köszi előre is
-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
lol, csak poénból írtam, nehogy már komolyan vedd

-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
"ha nem tetszik az a vélemény valakinek akkor ne írd le"
Ja, hogy tudni kellett volna hogy nem fog tetszeni, értem. hehe
Azzal van sokszor tele a fórum hogy valaki a másikat dorgálja. Ezt ne csináld, azt ne csináld.
Lapozz vissza, majd te is meglátod.
El kell menni egymás mellett, de nem úgy hogy közben lépten-nyomon neki megyek vállal.Ha alapszabályba ütközik akkor moderátort kell keresni, Ennyi, majd intézkedik.
Ha nem akkor pedig...
Mindegy, ha ennyire ráér valaki, csak furcsálom ezt az állandó ba..tatást. -
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
igen, de ha nem tetszik az a vélemény valakinek akkor ne írd le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
még megsértesz valakit
-
Tomazoe
tag
Hali emberek!
Újra itt vagyok (többek örömére
)
Megint lenne egy kis problémám!
Csináltam egy accountot angol címmel mindennel ahogy kell!
Most ezt a címet boxon akarom aktiválni, de mikor megadom a telefonszámot,
mindig ugyanazt a hibaüzenetet írja ki hogy próbáljam meg később és számot ír ki alá
80153003!
Mi lehet a gond? Valamit nem jól csináltam? -
Crazyman33
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Ez hatalmas, és tényleg így van. Ezt csak így lehet tolni, és valóban arra a párórára sztárnak érzi magát az ember. Persze csak olyan "mintha" tudnál gitározni és a kedvenc előadóid számát pengetheted a gityón. Hasonló koncertek nálunk is vannak. Mondjuk ez a lámpa le-fel kapcsolás nem jutott még eszembe, de állat. Höhö
A tetoválós rész tetszett a legjobban! heheSipi16!
És elpusztíthatatlan! (Schuszter Lóránt) -
Xirtam
veterán
Valaki a topicból, tolja a DJ Hero-t? Megéri azt a poton 20 ezret?!

-
heihachi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
-
alibaba78
őstag
Az elgondolas jo. En meg is csinaltam. Hdmi kabel hdmi-dvi atalakitoval a monitorra, es a gyari kompozit kabelt is bedugva, csak a hang (piros-feher) kivezeteseket a hifi-be aux-ba kotve tokeletesen mukodott. Meg allitgatni sem kellet semmit a menuben, intelligensen beallitotta. Egyebkent, ha vga kabelt hasznalsz, akkor egy picit homalyos lesz a kep.

-
Tomazoe
tag

-
Xirtam
veterán
-
Tomazoe
tag
Jesszusom tudjátok mi volt a baj?
Nem nyomtam be hátul kattanásig a kábelt!
Istenem mennyit szoptam hál istennek minden ok!
Köszönöm mindenkinek a segítséget, legalább tudom van kihez fordulni ha van vmi bajom! -
Tomazoe
tag
Crt monitorhoz lehet olyan vga alakítót venni hogy rátudjam kötni a monitort?
-
Pappy
csendes tag
sziasztok!
remélem tudtok segiteni, mivel nem találtam sehol(ahol néztem)erre választ. tuti hogy volt már róla szó de több ezer hsz közül elég nehéz kibogarászni:S
na most az van h most vettem egy 360at, és egy ilyen monitort: http://ipon.hu/?product_id=110801 . a monitoron csak DVI bemenet van, de ezt egy hdmi kábellel, és egy hdmi anya-dvi apa átalakítóval megoldottam. ugye a hdmi viszi a hangot is elvileg, de a monitoron nincsen hangfal, tehát egy kérdés: hogy tudom kihozni a hangot?
mivel a boxon nemtaláltam ilyesmi kimenetet, és gondolom nincs is..:-) -
gege71.hu
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
ilyesmire igen. UFC-ben ugy latm nincs egeszen pontosan olyasmi amire gondoltam, de bármi ilyen bunyós játékból jól jönne egy ilyan "KO of the night" jellegű achievement logókép.
-
-
Tomazoe
tag
Megrópáltam resetelni is de hiába nyomom a guide gombot nem csinál semmit!
Már felhívtam a konzolvilágosokat is azok meg azt mondták hogy küldjem fel!
Rohadt jó! -
Deathjay^
tag
Ma forza 3 közben produkált a boxom. Se szó se beszéd fogta magát átváltott 3 ledet villogtatok üzemmódra. Üzenetet nem dobott ki a tv-re. Csak a tv, hogy nincs csatlakoztatva a HDMI kábel. Fogtam kikapcsoltam, majd egyből vissza. Lekopogom eddig nincs semmi baja. Indulásnál se volt összezuhanva a kép. Vissza olvasgattam a régebbi hsz-ket elképzelhető, hogy áramingadozás miatt volt vagy esetleg lehetett más baja is?

-
Tomazoe
tag
Most vettem egy scart csatit mindjárt kipróbálom!
-
Sipi16
őstag
válasz
Tomazoe
üzenetére
Én sem akartam tv-t venni, de mivel az eredeti microsoft-os scart kábellel sem müködött a tvmmel akkor kicsit mérges lettem visszavitem a kábelt a bótba ´azt elhoztam egy tévét.

Def26: Magyarországon csak megkímélt állapotú, kevesett futott autót lehet kapni és a kereskedök nem is tudják, hogy mi is az a km óra pörgetés.
-
Tomazoe
tag
Szerintem kizárt hogy használt legyen!
Gyári fóliás volt minden zsír új!
Venni fogok egy új euroscart csatlakozót hátha azzal működni fog!
Ha nem akkor egy új kábelt, és ha azzal sem akkor nagy balhé lesz
-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe
üzenetére
Akkor lehet, hogy használt boxot sóztak rád, és alapból nagyobb felbontásra van állítva. Ez olyan esetben fordulhat elő, ha elötte HDMI kábellal használták. Reset -elni kéne a konzol display settings -ét, hogy rendben legyen a kép.
How to reset Xbox 360 console display settings to the defaults Jobban belegondolva, szvsz ez lesz a megoldás, ha ezzel sem jön ösze, akkor részemről kifogytam az ötletekből. "Ha a probléma továbbra is fent áll akkor nyomja meg a piros gombot és nyugodjék békében"

-
Tomazoe
tag
Ááá!
Valaki mondjon már valami okosat!
3 tv-n próbáltam se a scart-al se a piros,fehér,sárgával nem jön be a kép és hang sem!
Szar a kábel? Vagy mi lehet a gond?
Új kábelt kéne venni? -
Mr.Grincs
veterán
Kipróbáltam a COD MW 2-t, természetesen a haverom xbox 360-án. Nagyon fain, nagyon izgalmas nagyon szép. Jó játéknak nézek majd elébe nah meg a multi része is biztos nagyon fasza lehet.

-
Def26
félisten
válasz
Tomazoe
üzenetére
Nekem rossz euroscart csatit adtak a boxhoz. Ha simán a sárga, piros, fehér kábellel kötöttem a tv- hez akkor működött rendesen, ha meg az euroscart -al akkor szart sem küldött át. Próbáld ki nélküle, vagy egy másik euroscart csatival.
Sipi16: Az autós aláírásod mit takar?

-
Tomazoe
tag
Hali emberek!
Végre én is xbox tulaj lettem!
Szerdán este rendeltem a konzolvilágból és már ma reggel ki is hozták!
Szóval minden tiszteletem a konzolvilágnak!
Viszont lenne egy kis problémám! Összekötöttem scartal a tv-el, de av-n se kép se hang!
Próbáltam neki keresni külön sávot de úgy se talált semmit!
Valakinek van tippje vagy ötlete hogy hogy lehet elővarázsolni a képet? -
Xirtam
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Pedig lesz mivel mont a HALO 1 előtti dolgokat fogja elmesélni. Így is lett beharangozva. Gondolhatod, hogy multiban nem fogja elmesélni a dolgokat ....
-
RockHaRD
addikt
Akit esetleg érdekel; van egy eladó Wireless Kormányom
óccsóé -
gege71.hu
addikt
Tudna valaki nekem linkelni/küldeni egy képet jó minőségben(viszonylag) ami asszem a UFC 2009 Undisputed-ban is van, de valamilyen küzdősport játékban kell lennie hogy:
"K.O. Of The night"? Az a fajta achievement felugró kis logószerűség kéne amit xboxban játék közben dob fel a gép a képernyőre amikor épp teljesíti az ember.Ilyesmire gondolok:
Amúgy pont videot vágok és egy thaiboxmeccs highlight-ot csinálok havernak és a KO után bevillantanám effektkénzt a KO of the night-ot

-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
tehát akkor mi másra használható még?
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Nem feltétlen demo van hozzá. Én is úgy vettem hogy teljes játék (Banjo) volt hozzá.
Erre gondoltam.
És a képen a gép mellett ott egy játék. A neve: Xbox Live Arcade.
Ezt kérdeztem, hogy nem-e tudod mi is ez pontosan? Lájvos árkád játékok vannak rajta? Full vagy demók? Vagy csak letöltéshez feljogosító tartalom? Stb.
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Basszus én nem tudom mire gondolsz! Jah vágom az arcade gépekhez jár demo! DVD!
-
Crazyman33
senior tag
-
Sickboy25
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
van dobod is??
Mert én szeretnék egyet beszerezni, azt vártam nagyon és most, hogy kiadták sajnálom rá a zsét...
-
Crazyman33
senior tag
válasz
Sickboy25
üzenetére
Annyira azért nem, mert csak mediumon pengetek.
A GH-s hangszerekkel játszható minden RB-s játék. Viszont fordítva már nem igaz!A Beatles kikapcsolódásnak jó, nem kell vért izzadnod gitárral. Van egy fajta hangulata, és a gombák úgy öregednek ahogy mész az időben (karrierben) előre. Jól megcsinálták.
A Metallica, teljesen más tészta. Nagyon ott van, pörgős zuzós számokkal. Na azzal már izzadtam párszor.
hdman!
Az AC/DC szerintem az egyik legjobban eltalált része az RB-nek! Hatalmas ötlet volt tőlük, hogy egy az egyben a koncertet megcsinálták a játéknak. Nagyon sokat pörög az a lemez a Boxban, és ezt tényleg nem lehet kis hangerő mellett pengetni.
Azt viszont nem értem, hogy a gitárnál miért fix szoló van, míg a dobnál nem. Most ezt általánosságban értem. Legtöbb számban van olyan rész, hogy a dobbal figurázhatsz bármit. -
Devil111
csendes tag
válasz
B L A C K
üzenetére
Üdv!
Én SDTV-n tolom. A felirat olvashatósága szerintem nagyban függ a TV méretétől nomeg a feliratok méretétől.
Én egy kis tv-n játszok egyelőre. A feliratok többségét el tudom olvasni, eddig az AC2 meg a SC Convictionnál volt vele problémám, mert alapból picik a betűk.A lényeg, hogy szerintem a mérettől függ, hogy olvasható e vagy nem.
-
B L A C K
csendes tag
Valaki játszik itt SDTV-n? Tudom, hogy randa lesz, de a betűk azért olvashatóak rajta, ugye?

-
B L A C K
csendes tag
Nah, megrendeltem 1 arcade gépet.
1. játékom a GTA IV lesz. Egyébként az 1 hónap goldot ilyen kis kártyán adják? (hogy akár el is lehessen adni) -
Djuree
félisten
válasz
burgatshow
üzenetére
nem lesz
ezt honnan veszed? én nem így tudom
remélem nincs igazad 
-
Peat;)
veterán
válasz
burgatshow
üzenetére
Szerintem is lesz single, azért elég sok a fan akiknek a multi lehet nem jön be de a világ annál inkább. Na meg utolsó bungie halo játék, szerintem el akarnak "köszönni".
-
_ak_
addikt
válasz
burgatshow
üzenetére
Armed with a decade of experience crafting Halo games, Bungie is raising the campaign and multiplayer bar to unparalleled heights, plunging players into the cataclysmic finale of their definitive Halo title. Warfare on Reach is waged on an epic scale, the Covenant war machine is at the height of its power, and humanity’s ultimate survival hangs in the balance.
Ez a bungie.net-en olvasható, de amúgy én is úgy tudom, h lesz single.
-
hdman
őstag
válasz
Crazyman33
üzenetére
AC/DC nagyon nagy, amikor a számok végén nyomatni kell az ending solot

Aktív témák
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Dell Latitude 5580,15.6",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

óccsóé
ezt honnan veszed? én nem így tudom
remélem nincs igazad