Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Aktív témák
-
szpal17
őstag
Na egy kis helyzetjelentés az új xbox-omról
Ne tegyétek olyan tárgyra a boxot amin nem ér le mind a négy gumitalpa mert egyből meglátszik az alján!
Szerencsére hamar észrevettem ezt és elkerült onnan...Most tértem át a jó útra és a live-ra. Az a helyzet, hogy nagyon pozitív a véleményem az egészről. A Forza 3 és a GTA 4 live funkciói annyira lekötnek, hogy nem is foglalkoztam mással
Kár, hogy a last fm és még pár funkció nem működik itt nálunk, úgy lenne az igazi...Ha vennék MS pointokat akkor egy kódot kapok amit be kell írnom a letöltéskor? (nem csináltam még ilyet)
Xirtam: Mit tudunk erről az új dashboard-ról eddig?
-
lvnt
őstag
Ebben most egyetértek z0d1AK-al. Ugyanis semmiképpen sem lehet így objektívan megítélni, hogy melyik konzol hajlamosabb a hibára. Akár csak a vásárlók 10%-a felhívja a ügyfélszolgálatot, ahelyett, hogy bevigye hozzátok, már nem valós ez az állítás. És vélhetően ez a szám inkább nagyobb, mint 10%.
No offense!
-
z0d1AK
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz
z0d1AK
üzenetére
Ne magadbol indulj ki, sokan nem tudják, hogy megy ez...
Amúgy meg ha kérhetem ne kötekedj már állandóan...én vagyok ott én látom mi megy, és lehet jobban otthon vagyok ebben a témában mint te mert naponta elöttem történek a dolgok. De akár mit írok te megvétozod, nem is értem hogy van hozzá arcod...
Egyre kevésbé van már kedven fórumozni mert tele lett ez az egész sz@r ilyen emberekkel... -
-
Bencus88
nagyúr
Na még 2-őt kell aludni és én is ki tudom próbálni az xboxot
Már nagyon várom. 
-
StLui
veterán
dvd-t játszanék le az xbox360-on, tv-re hdmi kábel, tv-ből erősítőbe(tudja a dts-t) optikai kábel megy. dd5.1 átmegy, dts nem, létezik, hogy nem tudja a dts jelet átküldeni?
-
csdm
senior tag
Szerintetek ennyiért jó vétel? Nem tudom milyen alaplapos. Gari nincs rá, szeritnem Falconos vagy Jasperes.
Szerk.:
20080921 HDMI-s -
woodbear
addikt
Demo gameplay az új JamesBond-ból. Nekem nagyon tetszik. Bourne Conspiracy jutott egyből eszembe, csak itt több járművezetésre lehet számítani, mert ugye a Bizarre csinálja (PGR, BLUR)
Mindenesetre mostmár várós a dolog.
VIDEO -
lvnt
őstag
válasz
Csaabi
üzenetére
Eddig én semmi rosszat nem halottam meghibásodás terén a Slimmel kapcsolatban.
Itt biztos, hogy a legtöbben az Xbox-ot fogják neked ajánlani. Én is így teszek.
Az ára még mindig olcsóbb valamivel, grafikailag még mindig nincs különbség, szvsz. jobb a kontroller és elvileg jobb a Live, mint a PSN.
A garanciáról nem tudok. Amúgy sem volt jellemző a 3led a Falcon alaplap óta, a 3 év gari meg úgyis csak arra lenne érvényes.
Igen, minden új géphez jár egy hónap ingyen live. (ha újat regelsz, akkor kapsz még egy hónapot, ezt háromszor lehet eljátszani, vagyis igazából 3x1 hónapot kapsz.
Játékot külföldről érdemes rendelni, ha rendelkezel erre alkalmas bankkártyával. Pár dolcsi a postaköltség, és nagyon jó árakat lehet kifogni. Ilyen külföldi oldalak: Play-Asia, Game.co.uk.
Esetleg tudsz venni/cserélgetni használt játékokat. Itt megteheted: Jatekaim.hu. -
Csaabi
tag
Hello! Kérdésem az lenne hogy hallotatok már vmi rosszat az xbox slim-ről? tudom h 2
napja van kint igy nem igazán lehet tudni h túlmelegszik e vagy ilyesmi. probáltam sokat olvasni mind2 konzolról, de eddig ugy tünik h mind a 2 fasza, és megéri bármelyiket venni.
venni akarok egy ilyet vagy egy ps3at csak nem tudok dönteni. én hallottam ilyet h az
új xboxra csak 1 év gari van mert annyira bizik benne a microsoft. nem jár a +2év. ez igaz?
gondolom minden új géphez jár egy hónap ingyen live? tudom h itt xbox-ról megy a forum, de én egy olyan gépet akarok venni amivel nem lesz bajom és megéri a pénzt. mert azért 70-80 rugó az nem annyira kevés. meg még abban kellene egy kis segitség h honnan érdemes játékokat olcsóbban beszerezni? előre is köszi a segitségeteket. -
Thome
veterán
No, úgy tűnik, az 50000-es határ előtt meglesz az új keksz, egy falcon v2 személyében...
Ezekkel a fajtákkal már ugye nincs annyi gond, mint az előzőekkel? Tehát a 3 Led nem fog előjönni azonnal? Az a lényeg, hogy bírja ki fél évig. 
Sajnos flashelt, de ez van, már nem bírom tovább... Ha valahogy visszalehet állítani gyárira, akkor megpróbálom megcsináltatni, ha nem, akkor marad így. Live-t még sohasem látott!
-
David93Pecs
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Muszálydzseki. xD Ez jó.

-
karakpecze21
senior tag
Hát komoly ilyen időben.
Lehet nem ártana egy klímára gyűjtenem, nem lenne rossz, de most kell a pénz a motorra.
Marad az izzadás meg a marhulás.
Djuree : Hát meglehet.Néha megzuhan az agyam és ritka hülye tudok lenni.
Főleg kínomban.
Gondolkoztam rajta, hogy végigtekerek így a városon biciklivel, de lehet muszálydzsekiben vittek volna el.Így inkább kihagytam.

-
Djuree
félisten
válasz
karakpecze21
üzenetére
látom nem csak én vagyok hülye

-
David93Pecs
tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Komoly kép. xD

-
€uro
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Hehehe... Mond, hogy hűt az a kabát!Amúgy meg a Slim árához csapj hozzá még egy keveset, és vegyél egy klímát!
-
Xirtam
veterán
válasz
David93Pecs
üzenetére
Hadjuk már ezt a retek 3LED-et könyörgöm. Egy Jasperest se láttam még kipurcanni, pedig naponta nem egy boxot tapickálok. Elmúlt NINCS!!! Falcon lapos gépek meg 100ból 1 ha az a boltokban.
-
David93Pecs
tag
Én is erősen gondolkozok egy x360 vásárlásán.
Amitől parázok az a 3led...
Mit mondtok melyik legjobb box?
Milyet érdemes venni?
-
€uro
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
A max. hőmérsékletet szerintem 16-17 óra körül éred el. Utána - ugyan csak szépen lassan, de - fokozatosan csökkenni fog. És nem csak az esti zápor miatt.

-
Mr.Grincs
veterán
Mit gondoltok erről? Azt mondta a sréác hogy vigyázott rá meg stb. 1 éves lesz azt mondta 6-7 játékot játszott rajta meg demókat.
Ha le tudnám sírni 40 re érdemes lenne megvenni. [link] -
kisJack
aktív tag
Hy! Tud nekem segíteni vki? Csináltam egy új live profilt pc-n, de amikor aktiválni akarom boxon akkor egy hibaüzenetet ír ki:80153003.
Azt találtam hogy ilyenkor törölni kell a marketplace system data-t és a system cache-t, de ugyan az maradt a helyzet. Ilyenkor?
-
heihachi
addikt
Nekem összejött mindkettőben, de már meg nem mondom hogy. Asszem feltöltöttem 3 képet a weben keresztül, aztán a játék meg letöltötte azt a három képet, és ott lehetett még machinálni. A lényeg, hogy sikerült FNR4-ben meg FIFA10-ben is, bár egyáltalán nem hasonlít rám a végeredmény

-
karakpecze21
senior tag
Most megmértem a szobámban a hőmérsékletet.
Most áll 32fokon.
Este még ráugrik pár fok az tuti, mert most elég kellemes az idő az estihez képest.
Este elkezdi benyomni az a kátránypapíros cucc a hőt.
Szerintem este 35fok biztos lesz, de most bent hagyom a hőmérőt, kíváncsi leszek.

-
€uro
őstag
Ugyanez a helyzet nálam is. Felső, tetőteres szint, 30-32 fok.
Nálunk az egész ház kívülről 4 cm hungarocellel van szigetelve. Itt a felső szint belülről is. A lényeg, hogy ez a szigetelés télen a meleget tartja, nyáron a hideget. És így a ház, szemben a csupasz téglafallal, sokkal kevésbé sugározza vissza például este a napközben felvett hőt. Szóval nyáron sem olyan rossz az a hungarocell!
-
Def26
félisten
-
DonMedve
addikt
Sziasztok!
Srácok kellene egy kis help!Próbálgattam ezt a GameFace-t a FIFA 10-be,,csináltam is képet,és amikor végeztem letöltetett velem egy .xbap kiterjesztésű fájlt.A kérdésem az lenne evvel mit kell csinálni?Hogy tudom berakni a játékba?Mert azt hottem elmenti,azt majd a játék beszedi magának,de csak a sima creatorét szedi le,amit képből csináltam azt le kellett töltenem!Vagy ez a PCseknek van?Előre is köszönöm a választ! -
KraRe
aktív tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Én is tetőtérbe vagyok, és ~30-32 fok van

Nekünk nincs leégetve semmivel, de sötétzöld, és belülről a fal hungarocellel le van szigetelve, nehogy kimenjen a meleg![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RexpecT
addikt
Mikor várható hogy az Arcade 40k körüli áron lesz megint kapható?
-
karakpecze21
senior tag
Amúgy nem csodálkoznék ha megárt a mostani hőség a gépeknek.
Nekem otthon a beépített tetőtérben van a szobám+ a tetőnk úgy lett megcsinálva, hogy ilyen kátrányos cuccot ráégettek a tetőre.
Na gondolhatod milyen meleg van.
Ha lemegyek az ottani kb.30fok is megváltás.
Nem hogy a gép, de már lassan én is 3ledes leszek.
Ebben a hőségben én nem is játszom sokat, mert megsülök a szobában.
Inkább kimegyek motort bütykölni.Bár ott meg a szúnyogok zabálnak fel.
-
karakpecze21
senior tag
Gondolom már mindent megpróbáltál, de próbáld meg ezt is hátha:
Nekem meg volt törve a tápegységem zsinórja.Mikor nem érintkezett rendesen, akkor nálam is ez volt mint nálad.
Bekapcsoltam nem pörögtek a ventik, csak a 3 piros led villogott.
Megbolygattam a vezetéket, majd újra bekapcsoltam és már jó is volt.Ha az egyik irányba elnyomtam a kábelt, mindjárt visszajött a bibi is.
-
KraRe
aktív tag
Ilyen nincs

A 30 fok megártott a boxnak, 3 indításból 2-szer 3 ledes
De nem is az a "sima" 3led, hanem még csak a ventik sem pörögnek fel
Szerintetek ezt az ms beveszi ilyen állapotba, hogy néha jó néha nem?
-
Mr.Grincs
veterán
-
Gebriel
veterán
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Az biztos, hogy nem fog felmenni az ára a warez miatt, hogy kapható lesz-e még az jó kérdés, de szvsz maradni fog egy-két beragadt gép.
Csak nem értem, hogy "karácsony környékén" minek neked jasperes gép, és miért nem jó a Slim
-
Nova96
őstag
irták ph-n van xbox livos-s ember ki az érdkel majd.
És hol vegyem xbox slimet? -
Crazyman33
senior tag
Nincs erre speciális készülék.
Marha egyszerű. Ha jó minőséget akarsz akkor HDMI-s bemenetes (EZ LÉNYEGES, mert sokszor hirdetik hogy HDMI-s, aztán csak ha jobban megnézi az ember gyereke akkor jön rá hogy csak a kimetete HDMI) dvd felvevő.
Ha megelégszel a közepessel akkor elég ha komponens van rajta. -
Devil111
csendes tag
Sziasztok!!
Már ezzel kapcsolatban érdeklődtem korábban is, de nem kaptam választ.
Nem tudjátok véletlenül hogy, hogyan lehetne videót illetve képeket kiszedni játékból boxon? Mint PC-n a frapsal.
Tuti lehet valahogy, máséppen az amatőr vidiket hogy csinálják meg és töltik fel a youtubera?( nem a kamerás felvételekre gondolok)Nagyon fontos lenne nekem

Ha hülyeséget kérdeztem, akkor világosítsatok fel, legalább tanulok is valami újat
Válaszokat előre is köszi!!!
-
Att1la.
őstag
Újra! A Resident Evil 5 Gold Edition-nél lehet játszani Jill Valentine-al is, vagy csak a plusz pályákon ami a simában nincs?
-
Att1la.
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Egyszerűbb megtanulni kezelni a box kontrollert mint a ps3 ét. ezzel nem értek eggyet ,csak annyi különbség van hogy az analóg kart felcserélték de szerintem a PS3-ét könnyebb kezelni, de csak minimális a különbség, eddig csak PC-ztem azt lett egy konzolom és most már majdnem minden játékot kontrolerrel játszok a PC-n szóval pikk-pakk hozzá lehet szokni.
-
heihachi
addikt
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Talán mert a jövőre vonatkozó információt szeretnél kérni? Egy jóst keress meg, de tényleg
És ha már ott vagy, akkor kérdezz rá a lottó számokra is. -
€uro
őstag
válasz
matthew95(2)
üzenetére
Biztos nehezet kérdeztél!

Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bestbuy játékok
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- PS2 slim (freemcboot) + guitar hero gitár
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére hamar észrevettem ezt és elkerült onnan...
Egyre kevésbé van már kedven fórumozni mert tele lett ez az egész sz@r ilyen emberekkel...

nem 3 led-et értek itt, hanem az összes hiba együttvéve...e74 stb...én ha tehetem mindig olyanra vadászok...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)