Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Mi lesz a régi profilokkal? Szerintem aki máshova regelt (én angliába) annak marad minden ugyanúgy, vagy nem?
-
MeszarosB.
tag
válasz
Integrator
üzenetére
Miért, mi szükséged lenne rá?

-
Integrator
aktív tag
Jaja, egy magyar ár engem is érdekelne. Hogy tudjam akarok-e váltani vagy jó az "öreg" X360 Nekem...
-
Xirtam
veterán
Hmm apám mekkora!
Live
Új Xbox na mek a Kinekt 
-
szpal17
őstag
Bejelentették!!!Aztaaa

-
Integrator
aktív tag
ÉS ITT AZ ÚJ XBOX 360!!!!!!
Szerk.: És már a héttől!
-
StLui
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
gamer365-ön a múlt héten valaki többször is írta, hogy kormányt keres, a forza3 topicban
-
woodbear
addikt
Na megértük. MAGYAR Live az e3-on bejelentve.
-
Rabbitf_24
addikt
hello
ha valakit érdekelne...
http://hardverapro.hu/apro/microsoft_wireless_wheel_elado/friss.html
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator
üzenetére
ez lehet csak kamu

az MS még semmi ilyenről nem beszélt... -
Integrator
aktív tag
Az új XBOX 360: - link -
250GB HDD
Beépített WiFi.
Kinézetét tekintve talán még a táp is a házon belülre került. -
kutyman
aktív tag
Na, én is megnéztem egy dvd filmet hdmi-n keresztül összekötve a tv-vel. A kép tökéletes, viszont hang nincs. Érdekes, hogyha a konzolba bedugom a hdmi mellé a piros-fehér rca dugos csatlakozót is, és azt dugom a tv-be akkor van hang. Hogy tudnék a hdmi-n keresztül hangot kicsikarni a tv-n, filmnézés közben ? Játékok alatt van hang a tv-n hdmi-n keresztül.
-
Szögecs
csendes tag
válasz
Gebriel
üzenetére
Mert eddig 5.1 alatt is jól ment, csak kicsit buheráltam a tv szoftverét, és elcsesztem
Legalábbis szerintem addig jó volt, bár a fater tv-je alapban is ilyen... Alapbeállítás meg már nem segített. Meg hiába van a Dashboard stereoban, az 5.1-es dvd film hangja csúszik úgy is. Ja és mindez csak HDMI-n fordul elő. -
Szögecs
csendes tag
válasz
Barell
üzenetére
Itt is a HDMI-t kellett megbuzerálni a Box-nál. Viszont ami a legjobban idegesít az az, hogy ha 5.1-re állítom a Dashboard-ot akkor csúszik a hang fél másodpercet. De csak HDMI-n. És ez minden 5.1-es hangot adó készülékkel/filmmel így van sajnos. Stereonál meg jó minden... Pont ma reggel hoztak faternak egy ugyan ilyen tv-t, nála is ugyan ez a probléma. Úgy látszik ez sorozathiba. Amúgy LG LH5000. Valakinek van még ilyen gondja?
-
Szögecs
csendes tag
Szerintetek miért van az, hogy nem ad képet az box, holott tegnap még vígan toltam a Forza 3-at? Csak nem főtt szét, légkondi ment, és még nem is játszottam fél óránál többet.
Szerk.: nem tudom mit csináltam, de megjavult

-
Barell
őstag
Nah meglett a box. Kicsit csúnyább a kép mint vártam de ezvan. Hagyományos síkképcsöves TV-m van és sajnos csak a 480p-t támogatja a box pedig a tv tudja az 1024x768-at is. De egész nemrossz így se.

-
Djuree
félisten
így van, éppen ezért volt jó ha játék után még ment a gép a dashboardban kb. 5 percig, ezzel szépen lassan lehűlt eléggé a cucc, utána ki lehetett kapcsolni hogy tovább hűljön, immár ne a magas játék közbeni hőmérsékletről

ami segít az a ventik magasabb fesz-en történő járatása, így meg hangos lesz, de valamit valamiért ugye. jobb minőségű ventik ezen is segítettek...én sokat berheltem a boxokat, csináltam majdnem hangtalan, hűs boxot is
igaz a borítót kicsit módosítani kellett szellőzőjáratokkal, de nem volt csúnya... -
KraRe
aktív tag
-
lvnt
őstag
Nem értem, mire jó az utóhűtés. Ugye, a 3ledes hiba a hirtelen történő, nagy hőingadozásoktól van. Na, ha még utóhűtésed van, akkor kikapcsolás után sokkal rövidebb idő alatt történik meg ez a hőmérséklet váltzás. Ennek fényében szerintem az overcool még ront is a helyzeten.
Javítsatok ki, ha tévedek!
-
KraRe
aktív tag
Találtam a nagy melegre egy 3 led javítási módszert

Tegnap felmentem live-ra, egyből kérte a frissítést, na mondom egye penész, mit árthat?!
És csak ma vettem észre, hogy "ártott" mert eddig volt kb. 20 másodperc utóhűtésem, de most nincs
Megoldás van rá?
(szétszedni nem akarom a gari miatt
) -
Tomics
addikt
Tegnap hajnal 3ig bad company2-ztem miután megszereztem.

Előtte codoztam is, pc-n már próbáltam a virágbolti verziót, de ez a boxos verzió valahogy jobban tetszik

Mind2 játék nagyon tetszik, megvannak a maga sajátosságaik. MW2 inkább frag-gyűjtős (kill streakek miatt), míg a BC2 taktikai csata a hatalmas pályákon, olykor olykor járművel móka
(lehetne több multi mód)Single részt majd szép lassan fogom végigvinni, nem kapkodom el. Multi rész jobban vonz
Nem bántam meg hogy megvettem őket. Remélem bírni fogja a boxom, 30 fok van a szobában is.
Én is szivesebben lennék vízparton vagy strandon, de most még nem tehetem meg, majd júliusba

-
lvnt
őstag
Eléggé haldoklik a topic. Persze megértem, ilyen melegben se bent nem jó, se kint.

-
fercsi77
csendes tag
valaki tud egy megbízható szervizt ahol korrekten javítják a 3 ledes hibát!!

wadarr az pontosan mit is jelent,több helyen is olvastam itt...
-
fercsi77
csendes tag
helló.
azt szeretném kérdezni hogy a 203W táp az menyire számít jónak??
illetve hogy egy wireles joy használtan milyen áron fut kb.??
köszi -
Barell
őstag
Az megoldható hogy állítva leteszem a boxot és leveszem a jobb oldalát? Nem jön vele együtt a bal is? Csak mert melléraknék akkor majd egy szobaventillátort ebben a nagy melegben.

-
ToBeY
nagyúr
Ma játék közben lefagyott a boxom,nem reagált semmire csak kikapcs-bekapcs-ra
Be fog dögleni
-
Gebriel
veterán
-
HollyBoni
veterán
Hello!
Xbox 360 gameplayt fel lehet venni ha media centerrel összekötöd géppel?
-
Gebriel
veterán
Hmm ez a Bionic Commando jó kis játék.

-
Rotor82
aktív tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy ha egy vadiúj jasperes arcade-on játszok lemezről, akkor az nagyon hangos ill nagyon kínozza az olvasófejet??? Vagy inkább olyat vegyek, amihez van winyó?
Amúgy hol a legolcsóbb most az arcade? -
Gebriel
veterán
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Live-on volt fent.
-
Don47
tag
Nemsokara visszaterek, hol a legjobb most Elite-t venni? (Okositas nelkul.)
-
Torry
addikt
válasz
Integrator
üzenetére
Lassan 2 éve volt wadarrnál és még mindig megy a gépem, ráadásul a cpu felőli venti meg is halt fél éve és semmi fagyást nem produkál.
-
Djuree
félisten
válasz
Integrator
üzenetére
érdekes...habár használattól is függ, lehet napi 8-9 óra játék után tényleg behal

persze hogy az MS gari jobb, de ha nincs akkor nincs más lehetőség
-
Integrator
aktív tag
válasz
Djuree
üzenetére
wadarr-nál 2 gépet javíttattam, ebből mindkető behalt 8-9 hónap után.
Ilyen fajta szervízelésnél bátor azt mondani, hogy a gép meg fog maradni és nem lesz 1-2 éven belül újból baja.
Én inkább az eredeti MS garit javaslom.
Ha nincs, akkor marad wadarr, majd rögtön eladni és venni egy újat.
-
Tomics
addikt
-
Gebriel
veterán
Jól látom, hogy 3 napos ingyen GOLD hétvége lesz?

-
Sickboy25
addikt
EZT nézzétek meg mit lehet nyerni

-
sch_a
addikt
válasz
Odin_James
üzenetére
-
Odin_James
tag
válasz
Odin_James
üzenetére
Ha csak simán rámásonám a demokat a pendrive-ra, akkor vajon azok elindulnának? Valaki próbálta már?
Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Sony PlayStation 5 Slim
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 16GB 1TB FHD+
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Arra azért kíváncsi lennék, hogy miért döntöttek mellettünk... 

Amúgy minden olyan országban, ahol lehet kapni Xboxot.
Legalábbis szerintem addig jó volt, bár a fater tv-je alapban is ilyen... Alapbeállítás meg már nem segített. Meg hiába van a Dashboard stereoban, az 5.1-es dvd film hangja csúszik úgy is. Ja és mindez csak HDMI-n fordul elő.

igaz volt idő amikor azokon is segített
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ennyit a multikról
Holnap ki is próbálom!