- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
4sal3
aktív tag
válasz
mattpaksi #36915 üzenetére
és pc működik az összes porttal? ha igen, akkor test live connection, ha nem, akkor vagy kábel vagy router gond. nekem volt olyan beállítás a routerembe, hogy xbox enable
ill azt nézd még meg, hogy véletlenül nem-e cross(patch) kábellel kötötted össze a routert a boxxal.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi #31824 üzenetére
COD3 kezdésnek eléggé megteszi szerintem.
Aztán jöhet a COD 4 vagy COD 5. Vagy ha szereted a Medal of Honro sorozatot akkor szerett be egy Airborne-t, kb 3K körül lehet már venni. De láttam 2,5 ért is a gamer 365-n. Van benne automata irányzék is, melynek segítségével egyszerűbben megtudod tanulni a célzást. Egyszer végigtolod alap szinten és akkor megfogod szeretni a az FPS játékokat konzolon. -
lvnt
őstag
válasz
mattpaksi #31770 üzenetére
A hozzászólás gyűjtés is ugyanolyan bűn itt.
Egy-kétsorosnál itt sem szeretsz hosszabb hozzászólást írni.
Szerintem ez is eléggé egy "kezdőre" utal, nem csak a warez téma.On: Tegnap kb. háromszor fagyott le a box FIFA közben, de keretváltoztatás közben,de amikor eljutottam a meccsig, akkor már soha nem állt le, ezért nem gondolom, hogy túlmelegedett volna (ugye meccs közben sokkal jobban dolgozik a gép). Aztán meg kiírta, hogy hiba történt és nem tudja beolvasnia profilom. Rajta volt kb. 700 meccs, meg 1200 lőtt gól.
Újratelepítem a HDD-re a játékot és most úgy néz ki, nem csinálja. Nem tudom mi baja lehetett. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
mattpaksi #31541 üzenetére
csak azt nem értem hogy mire konfiguráljam be a TV-t.
mert HDMi kábelt dugtam az LCD tv be. 82 Centis.És csak a Screen Resolutiont tudom állítani ahol a felbontások vannak pl 640*480 és nemtudom nekem mi lenne a legjobbMost 1920*1080 ban van és 1080p a felbontás azt irja ki.... Meg a reference Levels-t tudom állítani.
Akinek HDMi-n keresztül megy a cucc adhatna tanácsot -
XuChi
addikt
-
heihachi
addikt
válasz
mattpaksi #31489 üzenetére
Pedig az tényleg egy borzalom, mármint a Wheelman. Én a demót próbáltam, de ez tipikusan az az igénytelen sz@r játék, amiben egyszerűen nem tudsz olyat mondani, ami jó lenne. Ráadásul a demónak semmi értelme nem volt. A kocsik mozgása, hangja, a grafika, minden, de minden igénytelen benne. Persze ez szigorúan csak az én véleményem.
-
XuChi
addikt
válasz
mattpaksi #31400 üzenetére
Az ötlet marha jó. Nekem tetszik. Legalább már asszonyt is be tudnám vonni a jétákba.
De pl egy fps-t hogy oldanak meg???? Miből veszi hogy merre kell menni, oldalazni??? Egy rpg??? Mert autós adott, deszkás ok. De pl Biciklis játék??? Még a repülős is ok.
Érdekesség: Ha jobban megnézzük látható hogy a box állítva van berakva alúlra
Gondolom hamar megy majd a szervízbe
Na meg a csávókáméknál éjjel nappal megy a box?
. Ja és persze a tv is
.
-
XuChi
addikt
válasz
mattpaksi #31385 üzenetére
Bejing 08??? Olimpiai játékok???
Pop: Jó a grafika, de a játék marha unalmassá válik a közepe fele. A régi pop-okat mind végigvittem és élveztem is atom módon. De ez a prince új rész nem jött be. Legjobban a Warrior within jött be a maga dark hangulatával. Az első egy jó keleti mese amit nem lehet abbahagyni. A 3 meg hentelős haladós 1x vévigjátszós verzió.
-
Def26
félisten
-
Xirtam
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Filmvilág
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ELADVA! Értékelésre vár.PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest