Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
mattpaksi
tag
válasz
sosperecek18
üzenetére
sosperecek18: nekem is ez a gondom, de nekem nem most kezdődött a probléma
nekem alapból amikor megvettem a routert, már akkor se csatlakozott a networkhoz se
router nélkül simán csatlakozik a livehoz de a routeres megoldással nem jó
a probléma okát nem tudom, de ha ki8derül én is megcsinálom -
Gebriel
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Írd majd le, ha megvan, hogy mi volt a baj.
Mi a pics@ért van az, hogy a Wii drágább mint az Xbox360

-
Gebriel
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Na most mondhatod, hogy jó, meg meg is nézheted. Hidd el nem hülyeségből írom.

-
joey0924
csendes tag
Helló
Kéne egy kis segítség!!
Most készülök venni egy Mad Catz Rockband hordozható dobot mind ezt a nem sokára megjelenő Rock Band Green Day-ért az a baj ,hogy nem tudom ,hogy támogatja-e...

A válaszokat előre is köszi. -
Gebriel
veterán
válasz
sosperecek18
üzenetére
Nálam megy rendesen a LIVE.
Próbáld meg közvetlenül rá dugni a nettet a boxra, hogy úgy mit csinál. -
sosperecek18
őstag
Hali mindenkinek!
Érdeklődnék hogy nálatok megy rendesen a live? Tegnap ment rendesen, ma kapcsolnám a gépet, és nem megy fel live-ra...routeren van összekötve, gépen van net, xboxon nincs...mi lehet a gond? Testelésnél a box nem tud a network-hoz sem kapcsolódni...szerintetek?
-
szigmat
tag
Segítséget kérnék!
Ha a boxomat HDMI kábellel egy beépített hangszóró nélküli monitorba dugom, akkor hogy lehet a játékok hangját hallani?

-
mattpaksi
tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
köszönöm a válaszokat, úgy érzem ideje lesz beszereznem egy dobot
-
Prof01
veterán
válasz
Tomazoe
üzenetére
Szerintem meg bunkó vagy Baxi!
Azért is van a fórum, hogy segítsünk másoknak. Ez pedig nem segítség.fercsi77:
Nem kell semmi különösre figyelni, vásárlás előtt próbáld ki, hogy minden megfelelően működik-e, ha fontos a netes játék, akkor, hogy nincs-e bannolva, és minnél fiatalabbat veszel annál jobb.
Az Arcade lehet falcon alaplapos is. Hátul a csatlakozók feletti matricán, ha 12,1A van feltüntetve, akkor Jasper.Általában elég a memória (ha nem töltesz le kiegészítőket, videókat és hasonlókat a live-ról), főleg, hogy most már pendrive-ra is menthetsz.
Egyértelműen jobb a HDMI, mivel az AV csak vga felbontást tud, amit a képcsöves tv-k tudnak, az LCD már nagyobb, szebb felbontású képet is meg tud jeleníteni, amihez HDMI kábel kell. -
mattpaksi
tag
Sziasztok
a guitar herot lehet joyyal játszani vagy csak gitárral vagy dobbal lehet? -
fercsi77
csendes tag
helló mindenki.
szeretnék venni egy használt Arcade Xbox360-at,és lenne pár kérdésem!!
mire figyeljek oda fokozottan vásárlásnál??
az Arcade az minden esetben Jasper alaplapot jelent?
érdemes HDD-t venni vagy megteszi a memória is??
HDMI esetén érdemesebb hdmi kábellel összekötni a konzolt ill.az Lcd tv?jobb képet ad úgy mint AV kábellel??köszi az infókat előre is!!!!

-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Hát én pl a Dante inferno-val úgy találkoztam, hogy haver átjött és volt nála egy játék.Betettem a boxba és nagyon tetszett - kölcsönadta és kipörgettem.
-
Def26
félisten
Csámcsogni való.

Xbox 360 Red Dead Redemption = 1280x720 (2xAA)
PS3 Red Dead Redemption = 1152x640 (QAA) -
Xirtam
veterán
Holnap kapunk Read Dead Redemption-t. Ha valakit érdekelne. Elégé nagy rá a kereslet.Szóval kapkodjátok magatokat!

-
Crazyman33
senior tag
95%-ban így kérdezik: Játszik valaki az XY nevű játékkal? Milyen?
Ebben az esetben tudja a nevét. Hallotta már valahol, látta hogy most jelent meg, stb.
Tehát tudja mit keressen. Khmmmm5% pedig, Tudnátok ajánlani valami lövöldözős játékot?
Annak leírod a játékok címét a válaszban. És már vissza is kanyarodtunk, mert ő pedig beírja a keresőbe.
Nem olyan bonyolult ez hidd el. Ha sokat vagy itt, akkor már te is biztos megfigyelted. -
Osiris
őstag
Forza 3-ból a fényképeket és a videókat ki lehet menteni valahogy pendrivera, vagy csak netre "kirakatba feltöltés" és onnan le töltéses megoldás működik?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Crazyman33
üzenetére
Hogyan keressek rá olyan játékra amit nem ismerek nem tudom a nevét?

-
ToBeY
nagyúr
Jó lenne ha volna olyan topic ami ilyen játék ajánlós (bocs ha már van)
-
Devil111
csendes tag
válasz
Tomics
üzenetére
A motorcsónak melletti "stégen"
Én nem is tudtam mondjuk, hogy a helikopterre úgy rá lehet ugrani, mint ahogy a videóban volt... Én csak az ugratóról ugrottam a helire
Én nem a tetőre mentem a helikopterhez, hanem követtem az öreget le a létrán.
Ott még lövöldözni kell, meg jön egy kocsi is amiből lőnek, aztán az öreg elhajt a csónakkal neked meg a motor marad csak, mert a csónakot feldönti.... még folytathatnám de majd játszol te még vele úgyis

-
Beerwolf
senior tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni leendő TFT-met a Boxommal és az érdekelne, ha HDMI-n keresztül kötöm össze és a moniton nincs hangszóró akkor hogyan tudok hangot szerezni?
Az járható út ebben az esetben hogy a fejhallgató kimenetből szerzem meg, vagy kell variálni RCA-val?
Köszi előre is.
-
Barell
őstag
Tehát betudom állítani hogy 1440X900ban menjen a játék csak lesz alul és felül egy sáv?
Akkor az tökéletes, az nem zavar, sőtt ugy még jobban tetszenek a filmek is ha elvan kicsit keskenyítve. Sokan mondják hogy 82es TV-vel lehet igazán élvezni amit el is hiszek de ha PC-s játékokkal megvagyok elégedve ekkora kijelzőn akkor nem lesz ez máshogy a boxosokkal sem. Köszönöm a választ!
-
Torry
addikt
válasz
Barell
üzenetére
Szép sorban.
A box 16:9-ben küldi ügye a képet, lesz ugyan 1440x900-es felbontás, viszont kis fekete csíkokkal alul illetve felül találkozni fogsz, így viszont nem fog egyáltalán torzulni a kép. A VGA kábelen van 2 RCA, ezeket bedugod egy hifi-be, vagy léteznek átalakítók, amik jack-t csinálnak belőle, illetve van optikai kimenet is.
Miután rákötötted LCD-re, nem fogsz a tévén játszani=crt tévén meglehetősen csúnya a kép.
Egyébként én anno 17-es LCD-vel játszottam és teljesen fasza a játékélmény, 19-essel csak mégjobb lehet. -
woodbear
addikt
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Jóó már tudod milyen rég volt?!?!

Akkor maradjunk annyiba, hogy motor
-
Barell
őstag
Üdv. A közeljövőben tervezek beszerezni egy X360-at és lenne 1-2 kérdésem. Lenne egy 19"os LG WS monitorom ami 16:10es és max felbontása 1440x900. Ha erre rádugom egy VGA csatlakozóval akkor milyen felbontáson fog menni a játék? 1280x720? Illettve hangot hogyan tudok így varázsolni? Továbbá lenne még egy 55cm-es sík képernyős sima TV-m erre Scart-al csatlakoztatnám. Ezen mennyire lenne "csúnya" a játék?
-
Devil111
csendes tag
válasz
Tomics
üzenetére
Hello!
Én is megálltam annál a küldetésnél annó mikor toltam

Sok fejfájásomba került, csoda, hogy a kontrolleremet nem dobtam el
A lényeg az, hogy cross motorral kell menni és azon az említett rámpár ugrajtani a gépre.
Nekem csónakkal nem ment mert az öreg feldöntötte mindíg... Hogy ez bug volt e vagy direkt nem tudom
A motor gyorsabb is, azt ajánlom.
Sok sikert !
-
Xirtam
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
Olyan bizony!
-
-
Tomics
addikt
GTA4-et tolta innen valaki? Esetleg aki emlékszik elmondhatná hogy csinálta meg azt a küldit, amikor Dimitri után kell menni aki helikopterbe ül én meg motorcsónakkal üldözöm. Jön a gandzsa haverom helivel, fel kellene rá ugranom a csónakból de sehogy se sikerül utolérnem már 2 órája szenvedek. Van valami technika amivel gyorsabban megy a csónak? Próbálgattam előrehúzva, hátrahúzva a kart de nem igazán hatásos.
-
Xelo
addikt
tudtok debrecenben vagy környékén szervízt ahol viszonylag olcsón javítanak x360t? 2006os gépem meghalt, 3led E71 hiba (hardvergond). playboxxal konzultáltam ők azt mondták 10 körül csinálják.

-
ToBeY
nagyúr
A Red_Dead_Redemption jó játék?
-
Xirtam
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Jogos sry!

-
Plero
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni.
Kaptam egy XBox360-as 203W-os tápot. Az a gond vele, hogy ki vannak forrasztva belőle a tápkábel kábelei. Valaki tudna mutatni képet, hogy hogyan kell bekötni a kábeleket és mi a tápcsati lábkiosztása? Melyik lábán milyen feszültségnek kell lennie?
Előre is köszönöm. :-)
-
Xirtam
veterán
+ múltkor kerestétek a fülest! [Xbox 360 Ear Force X11 Headset]
Most hozták 2 órája őket!
-
Xirtam
veterán
Mondtátok, hogy szóljak ha vannak jó akcióink!
-
Djuree
félisten
válasz
Buldozer99
üzenetére
felhívod a microfost, nekik nem kell garipapír. 1. hsz-ben ott a számuk...
-
oddsmaker
tag
Grat a boltból is Xirtamnak... Anti

-
redXIII
senior tag
Sziasztok
A Guitar Heroes gitár jó a Rock bandhez? -
Buldozer99
senior tag
Hali!
Srácok 1 kérdés hogyha nincsen meg a garancia papír hogyan tudom gariztatni a gépet?
-
StLui
veterán
Nagyon OFF
Azért annyira ne lepődjetek meg ha nem akar a boltos kártyát elfogadni, botrányos a díjja. Van olyan terület ahol konkrétan a teljes árrést elvinnék. Számtech pl ilyen, és szerintem nincsenek brutális árrések a játékokon sem. ha nincs valami extra szerződésed akkor 5% is elmehet, ugyanez a kajajegyeknél. Mi is csak azért fogadtuk el a közértbe a kajajegyeket mert tovább is vittük a multik boltjaiba. Dohányárú 5% árrés szintén, ott is bukta a kártya és kajajegy elfogadás (persze cigire nem is lehetne jegyet elvenni)Sok helyen elfogadják a bankkártyát csak éppen "kedvezményt" kapsz ha kp-val fizetsz, magyarán Te mint vásárló fizetsz a kártyahasználatért. pl GRIFF ruházati bolt 3%kedvezmény, pedig ott gondolom nem 5% az árrés.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Köszönöm!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Crazyman33
üzenetére
A hivatalos oldal szerint így.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
576 Árkád.
A röhej a dologban, hogy elvileg van (volt?) kártyatermináljuk, a srác valami olyasmit mondott, hogy "sajnos kártyával már nem tudsz fizetni", ami lehetett az is, hogy zárás előtt negyed órával értem oda (bár ez nem tudom, miért befolyásolná a dolgot, a POS terminál nem megy haza és nem alszik), vagy az, hogy megszűnik a bankkártyás fizetés. Igazából nem is érdekelt, ha nem akarnak pénzt keresni, akkor én nem erőltetem, ATM-et keresgélni meg pénzt kivenni nem indultam neki, ilyenekre valahogy nincs ingerenciám ilyenkor. -
Crazyman33
senior tag
Vettem vaterán 3701.- forintért RB: Beatles-t, mert volt hozzá egy ilyen vezeték nélküli mikrofon.
Tudja valaki hogy kell csatlakoztatni a Boxhoz?
Egy bekapcs gomb van az alján, és kész.
Bekapcsolom villog és annyi. Próbáltam úgy mint a kontrollert, csak itt a bekapcs gombot tartottam nyomva. Semmi. -
Def26
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Csórók. Ugye fizetni kell a boltnak a kártyahasználati díjat, gondolom ezért nincs ilyen opció. Engem ez mocskos módon feldühít, mg McDonaldsba is a Budaörsi kútra megyek, mert ott van bankkártya fizetés.
Jól teszed, hogy kintről rendelsz.
Melyik bolt volt ez?
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Akartam tegnap Bioshock2-t venni az 576-ban, de nem tudtam bankkártyával fizetni. Egy picit meglepődtem és ezek után végképp nem lesz lelkiismeretfurdalásom, ha külföldről rendelek játékokat.
-
Def26
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
PC -n vannak csapat bajnokságok. Boxon (Magyarok között) még nem.
Az is genyóság. PC -n vannak olyan szerverek ahol egy csomó minden tiltva van. pl.: rakétalövővel tilos emberre lőni, tilos az időzített bombára mortar esőt szórni, tilos az ellenfél járműveit ellopni, tilos medicel M60 -al lenni meg ilyen hülyeségek.

-
czaki10
csendes tag
Köszönöm szépen a tippeket! Az a speciális dobozka azért érdekelne a biztonság kedvéért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Djuree
félisten
a legjobb rá a tanktaposóakna, leteszed rá és szétlövöd és egyből robban, nem kell várni
jó nagy genyóság, de hatásos. vagy rárobbantod az épületet a lerakóra, akkor is egyből siker 
mi mikor együtt volt a banda sosem kaptunk ki. a többiek már lvl50-esek, én is az lennék ha nem fejeztem volna be
nagyon tudtunk, jó lenne ebből valami bajnokság.... -
Djuree
félisten
hát vannak az biztos

az a jó mikor páran bemegyünk az ellen mögé, és hátulról szedjük őket, és nem jönnek rá, mindig csak mennek előre mint a birkák

mondjuk én mindig csak rush-ot toltam, az a conquest elég rosszul van megcsinálva, csak killekkel is lehet nyerni, pedig ott nem az lenne a lényeg

Aktív témák
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 i7-11850H 32 GB RAM 1000GB SSD NVIDIA T1200 Garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)