Hirdetés
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
baliii
senior tag
Sziasztok!
Most harverrel kapcsolatos kérdésem lenne: konkrétan a hűtésről.
A gépet használtan vettem, volt 3 ledes, régi, kb 3 éves lehet. meg lett szerelve, hútésmod, utóhűtés is van benne. Mióta kb fél éve nálam van, nincs vele semmi gond, de sajnos kicist hangos a módosításoktól, így arra gondoltam ezzel kezdek valamit. így a következők lennének a kérdéseim:
-alapból a gyári ventik hány V-on járnak? (úgy tudom 5 de nem vok biztos benne)
-módosítás után ez mennyire változik? (úgy tudom 12, de ebben sem vagyok biztos)
-a klasszikus PC-s házhűtő ventik (amik asszem 8*8cm.esek, vagy talán 12*12, nem emlékszem hirtelen) beszerelhetőek-e nagyobb módosítás nélkül a házba?
-a boxban hogyan áramlik a levegő? amikor hátrateszem a kezemet, ott jön ki a langyos-meleg levegő játék után, szoval gondolom ott fújja ki, és akkor oldalt-alul-felül kell beszívnia. esetleg az nem lenne hatékonyabb, ha hátulról fújná be és oldalt ki? nem értek hozzá annyira, de a pc-s procihűtők is a processzorra fújják a levegőt, és nem elszívják onnan
-
Xirtam
veterán
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Azért nem kellene túlózni ! =)

-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
Janix12
üzenetére
A kingking-os cucc már régen nem működik, és ha uj lapod van +uj dashboard a jtag hack se fog.
De túl sokat nem veszitesz mert kevés a ram, gyenge a proci és a vga is lefutott benne. Arra jó, amire készült... persze a "kingkongos" időkben még jónak számitott egy izom pc szintjén volt, de annak már vagy 5 éve. Most kb egy tecsó' gazdaságos pc "erejét" nyalja alulról.
-
Janix12
aktív tag
üdv.
Van valakinek valami infója, hogy a hdd keretbe (gyári) mekkora vinyót lehet maximum rakni? Hallottam olyasmit, hogy a 250-es hdd-t nem látják a régebbi gépek csak a jasper lapos új gépek, ez igaz? Mekkorát lehet bele rakni és mijen megy bele, mert úgyhallottam az se mindegy? -
5oultrain
aktív tag
Újabb Gears of War 3 képek, infók a Game Informerben: [link]
.. és most in game képeket is tartalamaz.Csak, hogy nehogy megint felizgassak valakit feleslegesen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crazyman33
senior tag
válasz
joey0924
üzenetére
Nem kell 9,1 giga a Forza futattásához. Csak a 2. diszket muszáj telepíteni. Ha ez az egy ilyen játékod van akkor elég egy 6-8 gigás pen is. Sőt ha car pack-ot sem tudsz hozzá letölteni akkor a 4 giga is elég.
ITT az új dash. Ez teljesen legális (még mielőtt valaki jó szokás szerint, már emeli a kardját), lehúzod és felrakod. A többit pedig már leírta Integrator.
-
rolloka
csendes tag
Sziasztok lenne 1 pici problémám hogy közvetlen a modemmel+router-rel van összeköttetésben az xbox 360, megcsináltam azt hogy kihúztam gépből a kábelt bele az xbox-hoz kapott kábelt a modembe, kihúztam az áramból a modemet, majd bedugtam, bekapcsoltam az xboxot, és amikor automaticon van az ip meg a dns akkor csak az ip-t találja meg a dns-t nem... és így nem is megy a csatlakozás a live-ra, mert az ip-nél már azt írja hogy failed. Szóval mindenfélét kipróbáltam de nem megy a live:/ (de az az érdekes hogy 2 éve má volt box-om akk tökéletesen kapcsolódott a routerhez vagy a modemhez most hogy vettem az elite-et nemmegy nemértem)
-
FefeeX
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
vagy ha nincs live-od, volt itt is asszem egy link, amin ott az avatar-os új dash, letöltöd, pendrive-ra teszed, rádugod, telepít, újraindít újraindít kész.
Amit meg át akarsz formázni, azt meg ki kell választani a setupban, és lehet választani, hogy akarod megformázni, egészet, ne egészet, magától, ne magától, stb.
-
Xirtam
veterán
_ak_

Sickboy25

Morden24

Xirtam

-
joey0924
csendes tag
válasz
Integrator
üzenetére
Köszi

-
B L A C K
csendes tag
Akkor tudnátok ajánlani valami HDD-t nem használó autószimulátort?
-
B L A C K
csendes tag
Sziasztok!
Forza 3-nak ugye kell a HDD. (vagyis 1 részéhez.)
Ezt a részt nem lehet felrakni pendrivera, és arról játszani?
Ha igen akkor hány gigás? -
Gebriel
veterán
Részemről nagyon város játék

Előző rész -
Morden24
nagyúr
Apropo, kit kell megkérni, hogy passzintsa be az első hsz-be a gamercard-omat?

-
Morden24
nagyúr
válasz
FefeeX
üzenetére
Egyelőre én is DD5.1-et állítottam be.
Nekem erősítőbe megy a hdmi + a toslink, és az erősítőből megy szintén hdmi a tévébe
Igazából neten eddig nem találtam egyértelmű választ arra, hogy milyen előnye/hátránya van az egyiknek a másikhoz képest, ezért kérdeztem, hátha itt valaki tudja.
-
Morden24
nagyúr
Sziasztok!
Hangbeállítások közül a DD5.1-et vagy a DD with WMAPro-t érdemes választani?
-
Janix12
aktív tag
Sziasztok..
Megjött a boxom "kiküldetésből" a "Cég"-től Zsír lett nagyon, csak alaplapot cseréltek.. Falcont kapott...
Kérdésem nem evvel kapcsolatos és lehet, hogy elcsépelt a dolog, de a Kinkongos linux-os cuccon kívül más oprendszert nem lehet elindítani vagy föltelepíteni?
Izgatja a fantáziámat, hogy egyetlen géppel játszani és pc-ként is használni lehessen, szerintem bőségesen elegendő lehetne az xbox mindkét célra..
Valaki esetleg ebben a témában utánnajárt már, hogy egyébb lehetőség van-e a szélesebb körű használatra?üdv jani
-
joey0924
csendes tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
nem

-
Crazyman33
senior tag
Én nem. Lényeg?
-
joey0924
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni!
Fifa 10-hez kéne frissítés úgy ,hogy nem megyek fel live-ra!!
Ebbe ,ha valaki tudna segíteni ,hogy mégis h lehetne megoldani azt megköszönném
-
FefeeX
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Persze, itt nem lehet a klasszikus árdifferenciálást használni, mert nem tudod ugyanazt egyszerre eladni 15 ezerért és 2 ezerért, így itt időben tolódik el a dolog. Minden esetre, biztos vagyok benne, hogy megérné a kiadóknak is 2ezerért árulni az új cuccokat, csak ugye nem a nullszaldó a cél, hanem a profit maximalizálás.
A lényeg viszont, hogy egy új játék, ami nem EA (mivel a Fifa az UK oldalakon is 30+ font körül van) azért nem 15 ezerbe kerül a briteknél.5oultrain: 11 font + 1 font pk; ha tovább gyengül a forint, akkor is benne vagy 4000ben...

-
5oultrain
aktív tag
Üdv!
A hétvégén kiugrunk egy napra Bécsbe.
Van valakinek tapasztalat, hogy ott hogy mozognak az xbox360 játékok árai?
Vagy tud valaki boltot ahol olcsón lehet venni?
-
adalbert1
veterán
Igen, ráadásul mindig mindenhol másmilyen akció van, ezért érdemes folyamatosan figyelni a piacot... Habár valakikből a hazai kereskedőknek is meg kell élni, ráadásul néha itthon is vannak jó kis akciók.
FefeeX : az ár témára mondjuk annyit hogy ezek a játékok teljes áron is nem kis bevételt hoztak, így meg megveszi a fogyasztóknak egy második, harmadik, sokadik árérzékeny vonala is a folyamatos árcsökkentések után... Mindenesetre ez semmit nem von le az említett játékok élvezeti értékéből.

-
FefeeX
veterán
Forza2 3 fontért pl ajándék, de sok ilyen van game.co.uk-n

(mondjuk tegyük hozzá, ezzel az árral is gennyesre keresik magukat az eladók, csak nem 2 darabot kell eladni, hanem 2 tucatot. Most vettem itthon Commandos Anthology-t 2240 forintért, az például piszkosul megérte megint, de hát ez olyan dolog, mi, kinek, mennyit.)
-
Def26
félisten
Lehet, hogy erre gondolt.
"Tényleg olcsón hozzá lehet manapság jutni a játékokhoz"
De én azt gondolom, hogy nem a magyar kiskerektől kell megvenni 16k -ért egy játékot. Azért annyi legyen egy emberben, hogy körbenéz hol mi olcsó. Már annyiszor kitárgyaltuk, hogy mit hol érdemes venni. Aki ezek után is pl.: 576 -ban vesz horror áron új játékokat az meg is érdemli.

-
_ak_
addikt
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Erre magam is nagyon kíváncsi vagyok.
-
Def26
félisten
válasz
lumpen_stex
üzenetére
Melyik része nem igaz?

-
TgH
csendes tag
Rendben köszönöm a válaszokat azt hiszem maradok az ELITNEL

-
TgH
csendes tag
Hat a kérdés az lett volna hogy 16k-ért 120Gb-os vinyó vagy 9k ért 16Gb s pendrive de cash em megvan rá és amugy van abba valami amit mondasz

-
TgH
csendes tag
na akkor most melyik ? Mondjuk ha veszek 1 16Gbs pendriver ot akkor biztosan jobban járok csakk érdés hogy a 16Gb mennyire elég ? gondolom a mentések az nem sok de ha jol tudom vannak olyan jatekok ahol felinstallál pár plusz dolgot mint pl a Forza 3 -
Sickboy25
addikt
valakinek eladó elitje van? akkor keressen pü-ben
-
TgH
csendes tag
Szoval akkor megéri a 16eFt felárat
-
törölt tag
Két oldallal ezelőtt írtátok, hogy nincs magyar dash.
Pedig a szolnoki MM box-án magyar ám.
-
TgH
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás elött állok. Arcade v ELITE,kérdés hogy melyik ? A kettő között a kül. 16e Ft.Szerintetek megéri a felárat az ELIT ?Van értelme a 120Gb HDD nek ha nem akarok LIVE ozni?
-
sch_a
addikt
válasz
Integrator
üzenetére
Nagyon nem ide tartozik, de nekem is lopták már el csomagom, egy mp3 lejátszót adtam fel, amit neten eladtam.. 200Ft kártérítést kaptam..
-
Def26
félisten
válasz
FefeeX
üzenetére
Nem én találtam ki, nekem is szóltak.
Már nagyon sok mindent rendeltem tőlük és nem volt ilyen problémám. Most csak azért kételkedem, mert elképzelhetőnek tartom, hogy a reptéren való várakozásnál lába kélhet 1-2 csomagnak. pl. unatkozó csomagrendezők megpiszkálják a dolgokat.
-
FefeeX
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
Azért írtam, itt nem tudom mennyire macera a dolog, de megflashelni egy írót, alaplapot, VGA-t stb nem egy nagy dolog.
-
FefeeX
veterán
Attól még, hogy nem 5 nap alatt érkezik meg, a postás nem nyúlja le... Nem tudom, egyébként ezek a legendák mennyire igazak, hogy ha így keletkeznek...

Nekem a tizedik napon jött meg mindkét csomagom a zavvitól. Bubis borítékban, egyesével csomagoltan jöttek meg a lemezek, 1 nap különbséggel, de az elsőről értesítőt kaptam az átvételhez, a másodikat meg bedobták a postaládába; így egy napon lett meg mindkettő
Most rendeltem is 4ezerért heroes V goldot, de ez nem ebbe a topicba tartozik

-
FefeeX
veterán
válasz
Integrator
üzenetére
Ha csak annyi egyébként, mint dvd írót hackelni, akkor nem egy nagy szám művelet
A pioneer íróm is tud labelflasht, pedig LF képes írót csak japánban adtak ki pájóék
(Ja és én írtam meg a how-to leírást is anno
)
Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- Windows 10
- Konteó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED monitor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 8GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, az igaz, hogy nem mondta melyik,, lehet 2040-ben