Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
heihachi
üzenetére
Én is egyrészt a takarékosság szempontjából áramtalanítok.
Nehéz elhinni, de hosszú távon elég szép összeg spórolható meg ez által.
(én kapcsolós hosszabítókat használok)
Pl.nekem hagyományos 82cm-es tv-m van, az is fogyasztgat szépen készenlétben is.Amúgy az x360 alaplapja is feszültég alatt van szerintem, mert kikapcsolt állapotban is ad le feszültséget pl. az usb részen.
Másrészt a hangfalszettem tarfójának van egy minimális alapzaja.Nappal nem is hallani, de éjszaka én hallom és zavar.
-
Djuree
félisten
válasz
heihachi
üzenetére
én is kihúzom mindig. elég sokat fogyaszt a táp üresjáratban is hosszútávon, mindig meleg kicsit a táp ha be van dugva, nem tesz neki jót, hamarabb tönkremegy meg este zavar a kis világító pötty
habár én ritkán használom a boxot, aki sűrűn használja nem muszáj kihúzni....
a telefontöltőt is van aki bedugva hagyja, az sem jó... -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
pl. én meg haver
nagyon kicsi a szobám, 2 box volt a földön, naná hogy felrúgtuk a sötétben mindkettőt, nem is egyszer 
egy batman arkham asylum lemez bánta, szerencsére kópia volt
érdekes módon csak az egyik gép karcolt, a másik nem karcolta meg a lemezt
pedig rendesen csattant mindkettő a földön... -
heihachi
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
De miért jó, ha mindig áramtalanítod a gépet?
-
Xirtam
veterán
Amúgy igen karcolja, de csak ha mozgatod. Direkt megnéztük, 6 órát ment a gép egy karc se lett a lemezen, majd állítva használtuk, és menet közben lefektetük, és a tálca egy hulladék kiesik belőle a lemez, így karcolja, de könyörgöm ki az a hülye aki játék közben mozgatja?

De nyomatékosítom se állítva se fektetve nem karcolta a lemezt!
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Na erre én nem is figyeltem eddig.
Én is mindig áramtalanítom a gépet.
Akkor viszont lehet szerencsésebb, ha a dátumot nem is állítom be?
Nem szeretnék én is úgy járni mint te.Csak nem értem miért nem tettek bele egy kis akus elemet mint a Ps3-ba.
Az már nem túl nagy többletköltség lett volna.Mr.Grincs : Én elhiszem, hogy nem mozgattad és karcolta a lemezeket, mert nekem is volt egy 2006-os arcade gépem anno és az is egy jópár lemezt hazavágott.
Olvasott rendesen még, de sok lemezen megjelent a szép szabályos körkörös gravírozás.
-
gyulus08
aktív tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Mondjuk ez így hülyeség, ha valaki 5 évig!?(
) nem játszik,és újra előveszi a játékot nemtölti be a mentést.. 
Ilyen problémám szerintem nemlesszz mivel mindig 2005-re áll be.
levi1392: az újabb kiadásúak én úgytudtam, hogy nemkarcolják a lemezt.
-
Crazyman33
senior tag
válasz
gyulus08
üzenetére
Ja, csak vigyázz meg ne szívasson.
Én is mindig áramtalanítom. Azt hiszem a Batman játéknál vagy 5X kezdtem újra egy pályát mindennap, mire rájöttem hogy az figyelte a mentés dátumát. És az alap 2005-ös dátumnál nem töltötte be a 2010-es mentést. Hogy rohadna meg, okozott pár kellemetlen percet. -
gyulus08
aktív tag
Azt, valahogy nemlehet megoldani a boxnál,ha áramtalanítom ne felejtse el az időt?
Vagy ha netre van kötve szinkronizálja?
(Mondjuk végülis nem létszükséglet,mert átálítottam az időzónát,így 0:00 ról indul,s tudom mennyit játszom
) -
bognar110
őstag
válasz
Mr.Grincs
üzenetére
Na ez igaz hogy nem szabad lögdösni a boxot se felemelni.De magába biztos hogy nem karcolja a lemezeket.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK
üzenetére
Hát az MS játékokat cserélné az MS, a gép hibája miatt tuttira. Ezt onnan tudom, hogy anno a 2. flacon v2 lapos boxomba bent hagytam a lemezt, kikapcsoltam, majd másnap megint be, és amint bekapcsoltam már véste is bele a "wwwaaaaaaaaaaacssssss ddiiiisssszzzz" feliratatot az eredeti COD World At war lemezbe, ami sajna Activision volt.
Tökéletesen használhatatlanra meg is gravírozta, bár az olvasónak nem lett baja mert más játékot hibátlanul olvasott.
Az MS azt mondta az ügyfélszolin, hogy ezt nem velük kéne lerendezni hanem az Activisionnal mert ő a kiadó, ő nekik is van lemezcsere programja ahogy az MS nek és többi fejlesztő cégnek. Szóval ezt mondta az ügyfélszolgálatos csaj Krisztina, amikor beleszólt a telefonba és válaszolt a kérdéseimre olyan érzésem volt mintha letaróztanának
-
z0d1AK
nagyúr
És amúgy azt nem is tudom, hogy fektetve lehet ezt az új SLIM-et használni?

-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
bognar110
üzenetére
Trükkös
De ebbe a nagy melegbe még elolvadna a "tolás" 
Érdekesség az xmedia honlapjáról... Nem tegnapi a hír, de azért csak óvatosan az xbox mozgatással, ha van bent lemez.
"Az új Xbox is karcolja a lemezeket "
"Még csak egy napja jelent meg, de már most fény derült az egyik gyengeségére az új boxnak. Régen elég nagy port kavart és sok cikket is írtak arról, hogy a 360 karcolja a lemezeket. Akkor ezt a Microsoft egyszerűen javította, az olvasófejre pici szilikon ütközőket szereltek ami meg is oldotta a problémát. Az új gépből ezeket ismét kihagyták és így ha a konzolt működés közben mozgatjuk vagy meglöki valaki véletlenül, már el is kezdni vésni a lemezt. Egyébként ez akkor is előfordul ha az olvasófej már a végét járja, nem tud fókuszálni és beletolja a lemezbe az optikát. "
-
Mr.Grincs
veterán
A fényes felületre van egy orvosság. Ami aránylag jó is van ez a pronto por stop spray cucc külön műszaki cikkekre. Én a tv vel használtam, meg az előző boxaimmal és tényleg kevesebb por ment rá. Nem 100% os a védelem sajna. De ha tud valaki jobbat azon kívül, hogy ne vegyük ki a dobozból és ne játszunk mert akkor nem lesz karcos. Annak adok egy kinder tojást.

-
kommunism
aktív tag
Valaki tud leirást magyarul hogy tudok xbox játékokat futtatni a 360 omon? A live sajnos macerás ugyh valami olyan módszer kéne ahol pendriról fel tudom a megfelelő dolgokat tölteni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem elég volt a gyári. Igaz hogy nem a szekrényben tároltam, hanem a tv-m előtt, mellett, alatt, és tökéletesen szellőzött, A két falcon v2 es és az új jasperes is hibátlanul ment. Jó igaz az első boxom, hamar 3 ledes is lett, de az benne van a pakliban. Ha azt nézzük akkor 3 ból kettő hibátlanul bírta a kiképzést, úgy hogy sokszor napikig nem kapcsoltam ki, a gyári ventivel alap feszkón, moddolás és gány nélkül.
-
Bencus88
nagyúr
Juhuuu megjött a Crash játékom.Kár, hogy még nem tudom kipróbálni

-
Bencus88
nagyúr
És nemsokára kezeim közé vehetek én is egy ilyet

Hozzátok már előbb lécci

-
Ice!?
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Lehet, hogy bejátszom. Elég profinak tűnik, már amennyire lehet hinni nekik. Még alszok rá egyet.
Van ezen kívül egy hűtésmoddolt xboxom is, annak mennyi az esélye az ilyen hibára?
Tudom, hogy hülye kérdésnek hangzik, azt se tudom, hogy hogyan lett módosítva, de annyira nem sok tapasztalatom van az xboxokkal, és nem tudom, hogy mennyire megbízhatóak.Amúgy ezzel az xmediával kapcsolatban valakinek van tapasztalata? Átolvasgatom a honlapjukat, kíváncsi vagyok a garanciájukra, és, hogy mi van, ha pl nem sikerül megcsinálni. Meg ilyenek.

-
pletykás01
csendes tag
szia én itt vettem teljesen korrektek voltak vagyis már több alaklomal is vettem konzolt az egyikel volt probléma ,de szonélkül kicserélték..csak ajánlani tudom..
itt vettem nézd meg háta találsz te is a számitásaidnak megfelelö gépet -
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Nagyon halk, és úgye az eleje érintős lett, elhúzod az újadat a lemez kiadó gomb elött. És pityeg egyet áhh! Viszem haza!
Kb. olyan meleget fúj mint a jasperes gépek terhelés alatt. A hűtése elégé jól sikerült réz magú. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Ez a fényes fekete átka.
Akkor ez is olyan mint a Ps3.Már ránéztem és hajszálkarcos lett.
A port is, ha összejött a tetején akkor lefújtam inkább róla.
Esetleg jó nedves kendővel áttöröltem, de attól is lett mindig pár hajszálkarc.Nagyon tetszik ez a fényes fekete, de nem praktikus sajnos.
Na de tényleg mesélj már róla valamit!

Milyen a hangja, illata?
-
ambrus14
tag
Sziasztok!
Az érdekelene, hogy az xboxomba milyen vincsit tudok belerakni? Tudok olyat vásárolni valahol?
Most egy 20gb-os premiumom van, ennek a burkolatából kiveszem a mostanit és beleraknék egy nagyobbat! Milyet keressek, mert amit a microsoft árul gyárilag az nekem túl drága ehhez! -
Xirtam
veterán
Megérkezett hozzánk az első Xbox 360 Slim lehet jönni a kiálított darabot tapogatni!

-
tothl
addikt
válasz
Xirtam
üzenetére
Bocs, hogy beleszólok, de nem mindenkinek garos a gépe, és TE sem szeretnéd levélnehezékként hasznosítani, ha fel lehet támasztani valahogy. Szerintem ez még bőven nem warez, de ahogy gondoljátok.....
Az enyém pl. 2005 decemberi őskövület. Egy hűtésmod van benne mindössze...és jól tudom, hogy ha driveot kéne cserélni benne az nem megy machinálás nélkül. -
chop
őstag
Sziasztok!
Tudtok valami helyet Pesten, ahol árulnak Whisper Max ventiket? A Konzone oldalán azt írják, hogy náluk már nem kapható.
Köszi!
-
Ateszzero
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Az jó jel. Viszont ha kiolvasható lenne újból a kulcs, akkor ő már szerintem megtette volna, főleg ha ahogy mondod ért is hozzá.
Megkérdezem azért miben tud segíteni. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Ateszzero
üzenetére
Jah, bocs akkor nem szóltam.

Viszont ő lehet tud segíteni abban, hogy mire kell figyelned drive vásárláskor és hogy kiolvasható e újból a kulcs.
Én párszor üzleteltem már vele.Korrekt és megbízható volt eddig mindig.
Djuree: Nekem sem jött már be a Shift.Nem az hogy, nem jó játék hanem ez már nekem nagyon nem NFS-es. Szvsz köze sincs már hozzá.
-
Ateszzero
őstag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Vele szeretném elüzletelni.[link]
-
Xirtam
veterán
válasz
Ateszzero
üzenetére
Az a baj hogy ez már megint egy kényesebb téma, ugyanis kulcs kiolvasás az már elégé Warez téma, így azt tudom mondani neked, hogy nézelődj másik fórumon hátha segítenek.
Megértésedet köszönöm a topic nevében!

Vagyis nem is az , hogy Warez téma. De erősen Xbox gányolás ami ugye garancia vesztéssel is jár és a topic meg nem erre az irányra szakosodot.

-
bwoay
nagyúr
válasz
Djuree
üzenetére
változó időjárás sem nagyon van más játékban, pedig ugye nem mindegy, hogy száraz aszfalton nyomod neki, aztán egy hajtűkanyarban hirtelen elered az eső, és elkezd csúszni a pálya. mondjuk én azt nem állítom, hogy a PGR a legjobb, pedig a 3-at is nagyon szeretem, de kétségkívül a legjobbak egyike.
-
Ateszzero
őstag
válasz
Xirtam
üzenetére
Köszi.
Olvasgattam itt a DVD drive cseréről, nekem is valószínű hogy kell végeznem,még nem biztos. Ha sikerül az üzlet.[link]
Mire kell figyelnem a DVD drive vásárlásakor, illetve honnan tudom meg hogy jó-e a kiolvasott kulcs? Én ki tudom még valahogyan olvasni ha nincs benne DVD drive? -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Ne haragudjatok ha láma a kérdés.
Lehet pc-s Logitech usb-s gamepadot rákötni az Xboxra? Működik? -
heihachi
addikt
válasz
z0d1AK
üzenetére
Mindhárom kiváló játék

A PGR4 az árkád autós játékok legjobbika, akárki akármit mond. Hosszabb távon tud lekötni bármelyik konkurensnél, sokféle játékmódja miatt, van eső, hó, éjszaka, nappal, autó, motor, minden finomság. És nem mellesleg az autók az úton mozognak, gurulnak, ellentétben néhány konkurens jégen csúszó autójával

-
Padree
senior tag
Üdv!
A gyári kontrolleren kívül milyen, más gyártótól származó vezérlőt lehet használni az xbox360-hoz? A gyári MS 9-10 ezer körül mozog, ez elég borsos ár, lehet találni alternatívát olcsóbban?
Láttam a Logitech Chillstream-jét, de a Saitek is csinál pl. Xboxhoz.
Havernak van is egy Chillstreamje PC-hez, de az nem működik vele (úgyemléxem) - vagy állítani kell valamit valahol? -
z0d1AK
nagyúr
Esetleg vinyora felmasolva is?
-
z0d1AK
nagyúr
Kösz mindenkinek, akkor ezeket meglesem, mert kb 4-5K-ból kijönne a kettő.
Erre, a filmes kérdésre valami válasz? nem a warez miatt kérdeztem, hanem azért, hogy a saját készítésű videókat lejátssza-e a box, vagy nem, mert "nem eredeti".
-
bwoay
nagyúr
válasz
z0d1AK
üzenetére
Forza 2, ha élvezetes szimulátorral akarsz játszani
GoW, ha beéred egy nem túl tartalmas, de szórakoztató lövöldével, ami 2-3 alkalommal is élvezet végigvinni
PGR4, ha nem vagy megrögzött szimulátor párti, ugyanakkor komolyabb árkád autóversenyre vágysz. Valahol a két kategória között egyensúlyoz, nagyon ügyesen. Egy cimborámmal annyit nyomtuk a demoját, hogy megadta magát a box
barátnővel szerintem GoW a nyerő, mármint ha bírja az ilyesmit. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
z0d1AK
üzenetére
Forza 2 nem jött be. De állítólag nagyon jó engem nem fogott meg.
Gears of War az nagyon duda....csak ajánlani tudom, hamár itt vagyunk akkor csapd mellé a 2. részét is van hozzá madzsar felírta is
PGR4 az amit jobb kézzel bal váll felett dobnék el jó meszzire, mert annyira hurka.Thome: Konzolvilágnál, lehet a legolcsóbban kapni. Bár szerintem használt garisat nézz ami nincs vagy alig múlt fél éves. Írasd át a nevedre a garit az MS ügyfélszolgálaton és akkor vicsáááááájjdd van.....

-
z0d1AK
nagyúr
Illetve ezekről a játékokról valami véleményt kérhetek?

FORZA 2 HU Classics
Gears of War Classics
Project Gotham Racing 4 HU ClassicsEzek közül melyikkel tudnék esetleg barátnőmmel együtt, egyszerre játszani?
-
z0d1AK
nagyúr
Az új konzolok esetében a filmeket sem játssza le, ha nem eredeti?
-
lvnt
őstag
válasz
molnarpeter
üzenetére
Igen, csak tudod lényeges különbség, hogy az egyik ingyen van három évig, a másikért pedig fizetni kell. Gondolom, te warezolsz. Attól még másnak, aki nem teszi nem kell fizetnie ugyanúgy a sufni szervizekért, ezáltal lemondani a hivatalos garanciáról...

-
Crazyman33
senior tag
Ha valaki gyári HDD-t akar venni. Érdemes ITT megnézni, elég jó akció van!
-
lvnt
őstag
Csak játssz! Régen volt olyan, aki törölközőbe csavarta a boxot, hogy hamarabb tönkremenjen, de én ezt nem ajánlom.
Játsszál vele minél többet ebben a nagy hőségben, és szerintem nincs benne több pár napnál.
Annyi a negatívum, hogy nem fogsz tudni játszani pár hétig, de egyébként nagyon jó a Microsoft garancia. -
Ice!?
őstag
az mit jelent, ha az xboxomon 3 led villog, viszont néha még bekapcsol rendesen, és van kép meg minden?
egyre kevesebbszer lesz jó, majd véglegesen beszarik? -
szpal17
őstag
Biztos lesz bundle csomag is...
Egyébként mai hír, hogy felkerült az amazonra a slim gép arcade változatban.
[Xbox 360 Slim Arcade]
4 Gb-os belső memóriával jön ki. Az nem rossz a sok mentésnek meg miegymásnak... Ára se rossz.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Vicces képek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
habár én ritkán használom a boxot, aki sűrűn használja nem muszáj kihúzni....
nagyon kicsi a szobám, 2 box volt a földön, naná hogy felrúgtuk a sötétben mindkettőt, nem is egyszer 
pedig rendesen csattant mindkettő a földön...

Kiadnak egy ujabb xboxot ami végre nem döglik be, de erre a dvd olvasó egy vödör sza*t nem ér vagy csak pletyka az biztos hogyha mozgatjuk akkor megkarcolja de eléggé durván.

)
De ebbe a nagy melegbe még elolvadna a "tolás"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)