Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
Djuree
félisten
-
Xirtam
veterán
bwoay mennyit küldjek a számládra, hogy szólj a többieknek, hogy moddinak jelöltetnél?!
Jöhet pü-ben is.Csak mert én rendet vágnék itt. Mindig csak a warez, a bébicsőszők meg pihenek mi! Na várjatok csak!

-
-
Gebriel
veterán
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel
üzenetére
a kápó topicban jelentheted, hogy jogtalanul rúgtak seggbe. persze csak azt követően, hogy ez megtörtént, és látlelettel kell bizonyítanod, ugye nem kell mondanom... egyébként az, hogy te nem vagy tudatában valaminek, még nem mentesít a szabályok alól. és itt bizony Xirtam a törvény, ne packázz vele!
-
Gebriel
veterán
Igaz nem kaptam se figyelmeztetést se bannt, de nem is promótáltam, csak megkérdeztem mit szolnak hozzá? A seggberúgást ezért nem tartóm jogosnak.

Azt a témát lezártam. Részemről akár el is tűnhet a topicból.

Szerk: De látod Te már többet tudsz, hogy csak flashelt gépekre megy fel.

-
-
DonMedve
addikt
Hali!
Skacok van egy kis problémám a FIFA-val megint!Légy profi módban,amikor válogatott meccsre kerülne sor,és le akarnám játszani,akkor ahogy rányomok a lejátszásra,azonnal vagy hihetetlen mértékben belassul,vagy lefagy!Úgy kell szimuláltatnom a meccset ha tovább akarok menni!Valaki tudna segítteni mi a gond?Próbáltam a cache törlést is az sem segített!Előre is köszönöm! -
Gebriel
veterán
Mit szóltok a JTAG/SMC hack: XBReboot (XBR), XeXMenu 1.1, FreeStyle Dash-z?

-
Gebriel
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Én megvenném a 3LED-es géped.

-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
"azt írta ki."
Pont van a végén. (pislogó szmájli)
Arra a hsz-re utaltam, ami a gép által kiírt mondatot tartalmazza. Rakhattam volna linket is, csak napközben telóról írtam és azzal nyűgös. Ő értette, mert arra válaszolt.Ide írom neked is, hátha van ötleted. Az reg előzményeit már ismered.
"Xbox live isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID."
-
dunc
nagyúr
válasz
Paladin1492
üzenetére
Igen
Ment pü. -
-
FefeeX
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Ugyanúgy tudod használni tovább egy másik boxban.
Az új dashboarddal meg másolni is tudod majd vinyóról vinyóra, pendrivera stb a profilodat... -
Üdvözlet mindenkinek!
Szeretném megkérdezni hogy, feltudom-e használni a boxom vinyóját,mivel 3 piros ledes lett.
Javíttatni nem fogom,ezért kuka.Másikat veszek.Viszont a profilokat, mentéseket szeretném leszedni róla.Van rá valamilyen mód?Vagy minden elveszett. A válaszokat előre is köszönöm. -
Djuree
félisten
lol ez a bajonetta mekkora zúzda
írtó nagy baromság de tetszik 
bejönnek az ilyen magas hosszúlábú lánykák
Crazyman33: azt írta ki hogy"petykó"?

-
FefeeX
veterán
válasz
Xirtam
üzenetére
Május 7 az amcsiknál

Nekem már hétfőn megvolt a jegyem mára
És osztom a véleményt 
Mondjuk az elsőt is imádom, tegnap elevenítettem fel HDben
Sickboy25:
ugyan olyan, mint az első végén volt, rajtunk kívül anno azt sem várták meg mások (premier előtti vetítésen voltunk akkor
), most sem várták meg sokan. SG-n kedden cikkeztek is róla, meg lehet nézni a végéről a vidit. Aki viszont nem ismeri a Marvel képregényeket, az nem tudja mit kell látni...
SG-n pl HSZben azt mondja mi volt az, valami fájnalfentezikard? 
Amúgy vasárnap megyek, nézem újra

-
misiizsai
tag
Sziasztok!
Nem tudtok valahol olcsón Vezetékes Joy-t?
Lehetőleg új legyen.Azért kénne hogy tudjam Boxon is meg Pc-n is használni
Előre is Köszi! -
Xirtam
veterán
Amúgy aki szereti a Vasembert néze meg a ketőtt ma az első vetítésen részt vettem. Nagyon durva lett! És ha ráérsz a stáblista végét várd meg
Megint meglepetés van a végén mint az első rész végén!

-
dunc
nagyúr
X 360 arcade pack jasper stb eladó
Remélem bűnbocsánatot nyerek,hogy ide is belinkelem
Ár rendben van szerintetetk? -
FefeeX
veterán
válasz
üzenetére
Ez egy Elite, amihez nem ad vinyót, hanem egy memóriakártyát. Ez már alapból gyanús, csak az adja el Elite mellől a vinyót, aki nem tudja használni, mert bannolták a gépet - szerintem.
Minden esetre téged is bannolnak, ha mókolt géppel mész Live-ra, szóval vagy Live, vagy mókolt.
Jasperben, ha arcade, benne van az 512 memória, nincs mellé memóriakártya.Amiket kérdezel a hirdetésben: HDMI csatlakozó kell hogy legyen rajt, ha már Jasperes, sőt a Falconon meg a Xenos-on is, csak a Zephyren nincs tudomásom szerint.
Emberünk 75 napja PH tag, már alapból nem választanám, ha lehet más embert is találni... Van a kivel üzleteljek topic, itt utána tudsz nézni embereknek. (használd ott a keresőt)
-
_ak_
addikt
válasz
FefeeX
üzenetére
Azért ennyire nem lennék nyugodt a helyedben, mármint ha jól emlékszem itt a ph! keretein belül is olvastam, h vmi 3 lépcsős védelmi megoldás keretein belül is beüthet a gikszer, ha a villám a házhoz közeli villanypóznába csap bele. Az efféle túlfesz védők sokkal inkább a hálózaton belül előforduló többletet csillapítják. Ettől függetlenül itthon is minden APC elosztókra kötök, vagyis majdnem mindent.
szerk.: aztán lehet, h az alsó kategóriás cuccokra vonatkozott ez, nem emlékszem már pontosan
-
törölt tag
Sziasztok! Tudtok esetleg eladó boxot megbízható embertől? Ilyesmi kéne:
- Arcade
- Jasper lap
- kontroller jó állapotban, memóriakártya + többi kiegészítő is rendben legyen
- Nem bannolt!
- 8.XXXX v1 Lite-On driveEzt néztem: http://hardverapro.hu/apro/elado_xbox360_jasper_2009es_gyartas_2/hsz_1-50.html de ph-n nem igazán merek üzletelni, akkor inkább már vatera, annak vannak "nyomai" ha beütne valami gixer.
-
FefeeX
veterán
válasz
ZaJanga
üzenetére
Jajj
Szomorúan hallom a dolgot. Nálam egyszer csapott a villám a házba, elszállt a faxmodem (igen, az már nem ma volt) --> visszavittem, gariban cserélték
(nem kell megmondani mitől, csak meghalt)
Azóta viszont túlfesz védő konnektort használok (Belkin Surgemaster vagy mi, komoly a cucc, a legolcsóbbnál is a rá dugott cuccokra valami 200ezer dollárig garanciát vállalnak, tehát, ha becsap a villám, és ami bele van dugva tönkremegy, akkor fizetik; nagyon korrektek amúgy is
), így probléma igazából nem érhet... (nagyon kevés biztosítónál van benn a villámkár a normál szerződésben...)Azért sok sikert, remélem rendeződik a helyzet. A vinyót, ha a box ki volt kapcsolva, valszeg nem érte a villám, mert már jóval korábban kisütött valamit, így működnie illik. Persze előfordulhat, hogy az is kapott...
-
ZaJanga
tag
Sziasztok!
Becsapott a villám a házba....Mindent kilőtt.TV-ket, PC-t, nyomtatót és természetesen az Xbox360-at is. Elvileg a vinyó megmaradt az alaplap szállt el. Kérdésem az, ha veszek egy új készüléket a vinyó nélküli olcsó verziót, asszem (ARCADE) tudom használni a régi vinyómat benne?
üdv
thx
-
Sickboy25
addikt
Kérem Xirtam kollegát, hogy a heti frissítésnél dobjon be az első hsz.-be.

-
Sickboy25
addikt
válasz
karakpecze21
üzenetére
az még igen, de a pitch black -et még filmnek nevezni is erős túlzás... Az összes klasszikus és művész horrorral rendelkezem az 1930-as évektől...(beleértve a nálunk betiltott thai, vietnami és hong kongi fröcsögősöket is
)Nah de nem ezért jöttem... Rádugtam a routerre a boxot és onnantól kezdve szakadások illetve eszméletlen belassulás a normál netnél... Régebben nem tapasztaltam ilyet vagy ehhez hasonlót. Esetleg valaki tudja miért van?? A frissítés után is lassú maradt...
-
karakpecze21
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Miért?
Az Alien műfaja: sci-fi, horror.
Mostani szemmel nem félelmetes már számomra, nyilván mert kívülről fújom már. Mikor először láttam és beleéltem magam akkor azért elég korrekt volt. -
Petykó78
tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Szia!
Próbáld meg úgy, hogy a gmail-es regisztációnál nem magyar lokációt állítasz be. Asszem nálam is ez volt a hiba. Pl. UK reghez a gémélben is UK locationt adtam meg és a boxon is át kellet állítani a locationt UK-ra. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
karakpecze21
üzenetére
Alien, Pitch Black mint horror? Hátizé...
-
Davzone
senior tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Lehet már sikerült megoldanod de leírom mit jelent ez pontosan..(legalábbis amikor nálam előjött)gmailos email cim volt ezis!
Csináltam offline profilt fateromnak mert nem volt netkábel a boxnál még régebben.
Név az volt hogy pl xyz.
Bekötötem a netet és be akartam lépni livera.
Kérte a mailcimet,meg is adtam ,jelszo beir és jön a hiba.
Próbálkoztam még párszor mire rájöttem hogy mivel faterom már regelt a windows live-on(valami más okból) ezért már volt aktiv gamertag-je(amiről persze nem tudott gondolom egy opcionális mező volt) ami nem egyezett azzal ami az offline profiljának a neve volt.
recover gamertagnél pedig be kell irni mit akarsz recoverelni szal az nem mukodott.
Beléptem az xbox.com-on a mailcimével és a jelszoval amit megadtam az xboxon is és belépett és egy más gamertag már aktiv(pl xy) volt ezért nem engedte hozzárendelni a mailcimét az offline nevéhez.
A boxon xyz gamertag akart belépni a mailcimmel de ahoz a mailcimhez már volt egy xy gamerteg hozzárendelve.
Ezekután már tudtam a gamertaget és be tudtam lépni a mailjával(recover gamertag) csak így a mentései elvesztek mert azok még az offline profilba vannak meg...
Próbáld meg hogy belépsz az xbox.com-on azzal a maillal amit nem enged beregelni hátha már van hozzá aktív gamertag. -
karakpecze21
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
Nekem is a horrorfilmek a kedvenceim.Már kis porbafingó koromban is azt néztem (este persze nem mertem a fal felé fordulva elaludni
).
Sajnos manapság nem igazán "tudnak" jó horror filmeket csinálni, a legtöbb ilyen fröcsögős marhaság.
Nekem a kedvenceim közé tartozik az alien sorozat.Nagyon régi film és mégis milyen jól megcsinálták az akkori technikával.Mai szemmel az sem egy nagyon félelmetes(persze lehet azért mer már 100x láttam), hanem inkább nagyon hangulatos film.Én legalább is nagyon bele tudtam élni magam.Ami még hasonlóan jó film az a Ridick első része.A második nekem már nem jött be.
A sötétség leple mikor megnéztem olyan 20 éves voltam, de azért párszor megállt bennem az ütő.
Számomra valamennyire félelmetes is volt, de főként a hirtelen hanghatások és képi jelenségek miatt tojtam be rajta.Szerintem sajnos a horror játékok sem olyanok már mint régen.Nagyon elment a dolog a grafika irányába és sajnos a játékélmény rovására.
Persze akad azért egy pár jó horror játék, de sajnos nagyon ritka.
Remélem azért ez a jövőben változni fog. -
adalbert1
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Nem, szerencsére azokon a részeken már túl vagyok... Eredetileg eljutottam a The Mall túloldalára Georgetownból, és gondoltam hogy a Museum of American Historytól gyalog folytatom, de belefutottam egy hatalmas rakás mutánsba így inkább a Museum Station megállótól föld alatt mentem át a tér túloldalára.
A story questek közül ott tartok, hogy Dr. Li-vel megléptem az Enclave elől, most a The Citadel-ben vagyok, de mostanában sajnos nem igazán lesz időm folytatni még 1-2 hétig (ugye 1 órára tényleg nincs értelme leülni, mire belemerülnék már hagyhatom abba).Belegondolva hogy 95 óta milyen játékokkal játszottam nekem is nehéz lenne olyat mondani ami hasonló módon megfogott a komplexitásával/hangulatával. Alapvetően nem vagyok/voltam túl nagy RPG fan (habár mostanában több is tetszett), de sikeresen elérték azt a szintet mikor teljesen magába szippant a posztapokaliptikus világ (az 1 és a 2 is ilyen volt, de sikerült még jobbat csinálniuk).
Xirtam : az a Sonic lehet hogy azért nem tetszik, mert egy az egyben az 1991-es játék, kicsit már eljárt felette az idő.
-
dunc
nagyúr
Srácok ennek a gyűjtögetésnek van értelme ?
[link] -
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére
ez az ami nem érdekel. az 1 is inkább vicces volt mint félelmetes, inkább röhögtem az erőltetett dolgokon, már nincsenek jó horrorjátékok, bezzeg régen...vagy csak én nőttem fel

mint a filmek, a horror a kedvenc műfajom, de régen láttam már említésre méltó darabot, talán a mirrors volt az utolsó aminél tényleg bele tudtam magam élni... -
Xirtam
veterán

-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
persze hogy lehet több profil is gold

-
Crazyman33
senior tag
válasz
Djuree
üzenetére
De kérdem én hogy mit szeretne?
Már kettő profilt regeltem mind a kettő más - más géméles címmel. Elfogadta, miért ne tette volna.
Ez a 3. is géméles!Kérem a következőt, akinek van tipptye.
Plusz felteszem a kérdést harmadszor hátha még senki nem olvasta, mivel se nem, se igen se nemtom választ nem kaptam.
Lehet egy gépen több profil is Gold, nem?
Bezzeg ha azt kérdezném hogy hány év gari van a Boxra. Egyből nekem ugrana min 5 ember az ordító, lehurrogó, falba verős szmájlijával, meg az első hsz-el. Pffff -
-
dunc
nagyúr
Srácok a Halo3 OSDT-hez jók a Halo3 mappackok ?

-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
freemailt elvileg nem fogad el, meg citromailt. igaz nekem freemailes van, régen még elfogadta. reggelj valami ismertebb nemzetközi emaillel, az biztos jó lesz.
-
Crazyman33
senior tag
Regelni akartam egy profilt a lájvon és ezt írja ki" Xbox live isn't currently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID."
Most ennek mi baja? ID-t csináltam, már neki.
Lehet egy gépen több profil is Gold, nem?
-
woodbear
addikt
Ami a főoldalon van, nekem még ott volt 2napja. Piros színű a képe fehér, és fekete betűkkel/képekkel.
Szerintem lapozgass ide oda, mert lehet, hogy mást rak ki egy idő után, mert mintha nekem sem lett volna ott először, vagy csak elkerülte a figyelmem.
Ott van az valahol.
-
Xirtam
veterán
válasz
Djuree
üzenetére
Neeeee best játék volt. Nem si tudom már milyen gépen toltam. Super nintendo-n talán? Segíts ki Djuree mien gépen toltam én ezt anno!
Mekkora király volt te jó isten! 
Sega mega driveon!

Te Djuree nézd csak mit találtam!
Jönn ez Xbox-ra
2010/Q4 ben azaz ősszel. Earthworm Jim HD Debut Trailer
Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- Új szériás (CFI -2116) PS5 Slim Digital 825GB eladó/beszámítás van
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Addig felfegyverkezek!

akkor már inkább én
)

)