Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
szpal17
őstag
válasz
üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy ezt simán lehet. Utánakerestem a The Signal DLC-nek és az egyik fórumban valaki ezt írta (nem is értettem):
,,KratosHU (2010. június 19. 14:42)
Dr. Gregory House (9/10)
...válasz Milkoma 7. kommentre:
Akik megvették a collectort, azoknak ingyenes. De mondjuk ez "ránk" nem vonatkozik, én is megvettem, de mi magyarok nem kapjuk meg ingyenesen a DLC-t.,,höö? vagy csak badarságokat beszél...

-
szpal17
őstag
Ha vásárolok használtan egy Alan wake-et és az első DLC-hez jár hozzá reedem kód, akkor azt itt Magyarországon fel tudom használni? (UK reg.)
-
Morden24
nagyúr
-
Def26
félisten
válasz
Bencus88
üzenetére
Itt tudsz venni kódokat és live gold előfizetést is. Figyelni kell arra, hogy melyik régióban vagy! Miután megvetted a pontokért a játékot, témát, avatar ruhákat stb. megmarad a HDD -n. De ha letörlöd akármiért is később le tudod újra tölteni (mivel az accountodhoz van kötve a vásárlás látja a rendszer, hogy Te ezért már egyszer fizettél)
-
Morden24
nagyúr
válasz
z0d1AK
üzenetére
Igaz, a sticker-en valóban "Xbox 360 S Prem System" szerepel, mea culpa

(#49889) Ripper03: Jaja, veszel feltöltőkártyát (mivel egyelőre itthon nem lehet direktbe fizetni magyar bankkártyával, de ez a szeptemberi Live-osítással változik), és megveszed a játékot, ami az accountodhoz köti magát, mint pl. a Steam esetében.
És nem, nem lehet boltban megvenni, csak onlány terjesztés van. -
Bencus88
nagyúr
woodbear:Figyi már, hogy érted, hogy a Limbo játékhoz 1200ms kell?Vennem kell ms kártyát és utána letölthetem vinyomra a játékot?Megmarad vinyon?Boltba nem lehet megvenni?
Holnap jön az Xboxom

-
szoti27
tag
Sziasztok ! Van ez az uj xbxx 360 slim . Halkabb . Szebb stb és van benne ez a wifis cuc ez azt jelenti hogy rácsatlakozik a magán wifire és lehet rolla netezni meg stb. ? Ugy mint a ps3 nál ? .Köszönöm szépen

-
lvnt
őstag
válasz
Csaabi
üzenetére
Nézd meg a Konzolvilágban, legutóbb még az volt a legolcsóbb.
Amire te gondolsz az Play & Charge Kit, ne vegyél olyat! Simán elmegy a mezei ceruzaakkukkal/elemekkel.
Elavult NiMH akkuk vannak benne, és rohadt drága.
Vegyél inkább Varta Ready2Use vagy Sanyo Eneloop akkukat. Ezek modernek, képesek akár egy évig is tárolni a töltést.bwoay: Ne nekem mond! Én voltam az, aki a manuálból kézzel gépelte be a vonatkozó szöveget, hogy ezáltal lezárja a vitát. Ennek ellenére volt, aki ezt nem fogadta el.

-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Csaabi
üzenetére
Én Platinumból kukáztam, 67-et fizettem végül az eredeti 65 helyett, ez még olyan seráfütty kategória.
Akkum nekem van, én 576-ból vettem gyárit + töltőkábelt 5800-ért vagy valami ilyesmi. Nem tudom, mennyi az utángyártott, de uscve 10 év tapasztalat ránevelt, hogy az ilyesmit messziről kerüljem, inkább gyűjtsek még egy picit
Ez persze csak amolyan saját vélemény, nem tapasztalat. -
bwoay
nagyúr
de arról is emlékezzünk meg, hogy a vita során senki nem volt hajlandó megnézni a saját kurva gépének a garanciaidejét az xbox360-com/support alatt, pedig azzal simán rövidre lehetett volna zárni a dolgot, hiszen le van írva feketén fehéren, hogy mikor jár le az alap jótállás, arra meg csak emlékszik, hogy mikor vette... vagy ott az MFR date a hátulján.
-
-
Morden24
nagyúr
-
Csaabi
tag
Hello!
Srácok egy kérdés. Az új xboxra most akkor mennyi a gari?
itt láttam h van párotoknak már ők csak tudják.
mert már halottam 2-3 félét is. van az h 1+2, vagy 2+1
meg olyat is halottam h mindössze csak 1. ez fontos lenne tudni.
elöre is köszi. -
woodbear
addikt
Megérkezett a fizetős MW2 multi? videjoo
-
woodbear
addikt
Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de én ezt azonnal megveszem szerdán:
LIMBO gameplay, part1
LIMBO part2 -
woodbear
addikt
Mega OFF, de nem hagyhattam ki Újra megy az nCore Szénné röhögtem magam

-
Scoobyka
addikt
vki aki tud segítsen nekem....az xbox360am e74es hibát ír....

természetesen garancia már nincs rá....hol tudják ezt a legszakszerűbbben és legbiztosabban megcsinálni? -
szpal17
őstag
Valaki segítsen ki pls. a Forza 3-ban. Egy matricát kéne felvásárolni tőlem 1000CR-ér

Nincs türelmem napokat ülni, hogy csináljak egy jó matricát amit lehet nem is vesznek meg...amikor olyanokat látok amit szerintem hónapokig kreált valaki 1000 egységből
Csináltam egy Ferrari feliratot és a gamertagommal rá lehet találni...(keresőbe ferrari)Előre is köszönöm aki fárad ezért

-
csdm
senior tag
Nem találkozott senki mostanában nagyon jó áron ÚJ "régi" géppel?

-
Morden24
nagyúr
válasz
woodbear
üzenetére
Kicsi. Sokkal kisebbnek tűnik, mint a fat. Szóval olyan, mint az ügyesen öltözködő lány...

Csendes, kussol. Filmnézésre is teljesen jó már.
Jópofák az érintőgombok. Már sikerült párszor "beleakadnom"
Dől belőle a meleg, mint az állat, de maga a gép teste hűvösebbnek hat, mint a Jasperes masina.
Nem hittem volna, hogy tetszik a full fekete kontroller, de igen
Nagyon jól néz ki, kedves kis szerkezet.Szóval teszi a dolgát, úgy tűnik

-
Morden24
nagyúr
Na srácok, visszaszálltam a buliba egy Slimmel

-
€uro
őstag
...Azért függetlenül attól, hogy megoldódott a probléma, elég gáz, hogy a hibás ország miatt nem hibaüzenettel, hanem se-szó-se-beszéd fagyással jelezte a gép, hogy valami nem tetszik neki!
-
Cyberbeni
addikt
valaki esetleg tud valami trükköt arra, hogy lehet felrakni az optional media update-et net nélkül usb-s xbox-ra(mármint hogy egy pendrive van rárakva háttértárnak)? csak mert a tv-nél nincs net, a monitorhoz meg kéne kábel, hogy rá tudjam kötni.
ja meg, hogy mivel tudnám csökkenteni a pendriveon a létrehozott helynek a méretét. (rájöttem, hogy 2gb-ot úgysem használok, és akkor már több zene meg film férne mellé.)
szerk: 9199-es dashboard van rajta, ha ez számít valamit. -
-
€uro
őstag
Meghozták délben az xBox-ot. Odaadtam a testvéremnek.
Szerettük volna kipróbálni a LIVE-ot. Létrehoztunk egy profilt. Elindítottuk a LIVE csatlakozási folyamatot. Beállítottunk e-mail címet, jelszót, majd a születésnapot. Ezt követően a Term of Use and Privacy Statement oldalon elfogadtuk a felhasználási feltételeket. Majd az ezt követő Your Membership oldalon már választási lehetőségünk nem volt - a Continue gombot választottuk. Ez után viszont kifagyott az xBox. Itt elvileg két választási lehetőség lett volna: I have a subscription card és I don't want a Gold membership. Ez utóbbi volt kiválasztva zöld színnel. De ugye itt már lépegetni sem lehetett - mint mondtam a gép kifagyott.
A procedúrát megismételtük négyszer. Mindig ugyanaz történt.
Mi lehet a gond? És egyébként is, mi az, hogy fagy a gép?!
-
heihachi
addikt
Ha tudja a TV-d az NTSC szabványt, akkor ezzel nem kell foglalkoznod, menni fog mindenféle játék (PAL és NTSC is). Az NTSC játék indítása előtt szól, hogy csak akkor hajlandó elindulni, ha átállítod a box beállításaiban, hogy NTSC TV-d van. Átállítod 60Hz-re, és simán menni fog az NTSC, NTSCJ meg a PAL is. Ha LCD TV-re kötöd HDMI-vel, vagy monitorra DVI-vel, akkor még ennyit sem fog mondani, csak menni fog és kész.
-
StLui
veterán
Használd akkor, de a profil-hoz tartozó dolgaid el fognak veszni ha újat csinálsz, mentések talán nem, de azon a néven ne vegyél pontokért semmit és az acsik, vagy mik is vesznek új profilnál.
PAL és NTSC a tv-n képmegjelenítési szabvány vagy micsoda, ha minden igaz Europai box csak a PAL-os játékokat szereti -
StLui
veterán
törölni tudod menüből, ha ő vesz megint gépet akkor lehet hogy használni fogja a régi profilt, te pedig nem tudod a jelszót stb.. egyszerűbb egy újat csinálni és kapsz egy új havi goldot is, de persze elhasználhatod a régi profil maradékát is, viszont akkor addig ne töröld, hanem játsz azon
-
csdm
senior tag
Ha használt gépet veszek rajta profillal és Gold tagsággal, akkor csak bekapocsolom a gépet, és használom a volt tulaj acc-ját? Nem kell megadni vmi alternatív e-mail címet? Van jelszó a profilnál? Elfelejtett jelszó funkció? Amivel pl a tulaj a saját e-mailra le tudja kérni a jelszót?
Fog más valamilyen módon még az előző tulajhoz kapcsolódni? Pl az ő barátai lesznek fenn nekem? Létezik "hard Reset" szerűség? -
StLui
veterán
Ne legyen karcos, repedt (középső lyuktól szokott indulni, én "akartam" egyszer egy ilyet eladni, én sem vettem észre, csak a vevő) amúgy nem szokott gond lenni. Csak az játszhat vele akinél a lemez van, hiába telepítette a HDD-re. Viszont némelyik játékhoz vannak extrákat érő kódok, amiket lehet, hogy felhasznált.
-
csdm
senior tag
Ha használt játékot vesz az ember, annak mik lehetnek a hátulütői? A karcos olvashatatlan lemezen kívül? Van valami, ami miatt az előző tulaj tönkre tudná tenni, az én játékom? Teszem azt neki még fenn van a HDD-jén, és emiatt én nem tudok játszani?

Bocs, most veszem az első boxomat...

-
StLui
veterán
válasz
Davzone
üzenetére
Igen a TV-vel lesz a gond, de nem állítható, leírás szerint is így van

Mondjuk képzeljeték el, hogy most jöttem rá, hogy a Popcorn A110-es médialejátszómon is eddig csak sztereoban hallgattam a filmeketmax az erősítő csinált vele valami kamut, mert az összes jelnél analog volt beállítva, pl DTS: analog DTS (na ezt sem értem milyen) de ilyen botfülű vagyok, csak az lett gyanús hogy 2 év után észrevettem, hogy nem írja ki az erősítő, hogy DTS a jel

-
Davzone
senior tag
válasz
kutyman
üzenetére
Ez sztem csak nálad van így...
Nálam hibátlanul megy ebben a kombóban az 5.1
Box megy a tvbe hdmivel 1080ba,onnan pedig a tv optikán rávan közve az erősítőre (harmankardon 5.1)
és hibátlanul megy a dolby digital meg a dts is.
Gond nélkül átengedi,és a tv az info gombal kiirja hogy 5.1 jelet kap ami rendesen szol a stereo hangcuccán is de az erősítőmn tökéletesen 5.1be megy.
A box kiad 5.1et tvnek max a tv-d konvertálja össze 2 csatornára,ott kell keresni a hibát. -
kutyman
aktív tag
Ha a konzol hdmi kábellel van összekötve a tv-vel, és a tv-ből optikai kábellel csatlakozol az erősítőbe, akkor a tv-n keresztül csak sztereó jel megy ki az erősitőbe. Hiába megy be a hdmi kábelen az 5.1, a tv nem tudja átjátszani az optikai kimenetre. Ez tapasztalat. Ha 5.1, ill. dts hangot szeretnél, akkor a konzolból közvetlenül kell egy optikai kábel az erősítőbe. (próbáld ki egy játékkal, hogy a tv-n keresztül csak sztereó hang lesz, közvetlenül a box-ból pedig 5.1)
Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- ELADVA! Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig ez jólenne ha lehetne, de valami értelmes böngészővel..De nem az IE 8 legyen 

Nagyon jó játéknak néz ki, nem nagyon láttam még ilyen szintű Arcade játékot.