Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Ja, annyit mondanék még, hogy a helyedben mindenképp megpróbálnék olyan monitort venni, amelynek van HDMI és DVI csatlakozója is, mert akkor a PC-nél és az Xbox-nál is digitális lesz az átvitel. Nekem sajnos nincs rajta HDMI, így a boxot sima D-SUB-al kötöm rá a monitorra.
-
Bencus88
nagyúr
Tudtok linkelni valami monitort amibe van tv tuner+hdmi bemenet 50K környékén?
-
szigmat
tag
Mivel lehet a box kontrollerét szép tisztára mosni/törülni egy hosszabb, izzasztó játék után?
-
Norb€€€
aktív tag
ilyenem van
-
Bencus88
nagyúr
erről mi a véleményetek?
-
Norb€€€
aktív tag
Én egy 24"os FullHD monitoron játszok, HDMI meg DVI bemenet,bőven jó,és "csak" 40 ezer volt. És azért ez sem kicsi,tehát szerintem nem kell százezreket fullhd tv-kre költeni,ha csak konzolozni akarsz rajtuk. Nem mellesleg ezt használom PC monitorként is,és egy gombbal tudok váltani a konzol és gép között.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nem, csak ugye a monitorom 23,* inches, és messziről nem igazán lenne élvezhető.
D1Rect: A VGA kábelnek van sima háromszínű csatlakozója is, a hangfalamhoz meg adtak olyan átalakítót, ami a piros és fehérből csinál egy jack csatlakozót.
Nem túl szakszerűen magyaráztam el, de remélem, érthető.
-
Bencus88
nagyúr
Pedig egy ideig én most ezen fogok játszani.100 ezer forint nem kis pénz...
Biztos hogy lesz hd tévém csak nem tudom mikor.Amit az előbb az egyik kolega linkelt tetszik is nagyon, de szerintem max nyár végére tudom beszerezni
De miért nem tudsz játszani akkora a monitor csak az fért be a szobába meg egy fotel?
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Én is így voltam vele, aztán az első ~fél óra játék után azt mondtam, hogy kell vennek valami normális megjelenítőt. Sajnos még a szöveget is elég rossz olvasni a hagyományos TV-ken.
Én egy Full HD monitort vettem akkor, amelyet azóta is használok, és a PC-hez is jó.
Nekem most így tökéletes. Igaz, nem tudok fotelból, több méterről játszani a monitor mérete miatt. -
Att1la.
őstag
Szazstok Co-up (mármint ahol van társam értitek mire gondolok) játékokat keresek, amikkel már játszottam: Clone Wars: Republic Heroes, Resident Evil 5, Prince of Persia[2008], Final Fantasy XIII, Marvel Ultimate Alliance 1-2.
-
Bencus88
nagyúr
köszönöm szépen.Előbb megnézem ezen milyen aztán ha nagyon rossz majd elkezdem agyűjtést valami értelmesebb tévére.Fater úgy is tévé szerelő talán tud nekem kedvezményes áron beszerezni

-
Thome
veterán
Muszáj így fosni a hsz-eket, orrba-szájba?

Tomics: Neszód le a képcsöves tv-ket, azon kívül hogy jó szarok, még egyáltalán nem rosszak!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak hogy beszóljak, én is sima tv-n nyomtam, messze szebb a kép az előző generációkhoz képest, és az élsimítással sem kell törődni, mert itt azt a 400 pixelbe megvan...
Csak néha zavart, ha az időt lekellett olvasnom a Forzában, vagy épp elküldeni fotóban Crazy-nak, mert mire sikerült olyat lőni, ahol leolvasható... De ezt ő is tudja tanúsítani. Ettől független ideiglenes megoldásnak tökéletes, amíg nincs HD-Ready TV-re. 
Morden24: Csakazértse' válaszolok új hsz-ben!
Remélem nem súlyt le.. De vázze, nem akarnak jönni az ócsó ikszbokszos ajánlatok, meg a telefonom sem akar elkelni... 
-
h-yle
addikt
válasz
Norb€€€
üzenetére
Ha jól értem akkor annyit csinál, hogy nem használhatod tovább a LIVE-ot. Ennyi.
Ripper03:
Ha TV kell akkor ittvan egy ötlet:
100 körül van viszonylag normális 32" Samsung LE32C530 -
Tomics
addikt
-
M@trixfan
addikt
válasz
Djuree
üzenetére
"én maradok a pc-nél mostmár egy darabig. 2 évente ráköltök kemény 60k-70k-t és meg van fejlesztve, nem olyan vészes (igaz ebből nem lesz full hd graf, de az boxon sincs)"
A legtöbb játék kell, hogy fusson 1080p-ben a mostani 4850 kártyádon is. Szerintem innentől kezdve bármit fejlesztesz garantált a full HD és a szűrőket is pakolhatod rá. 1 gigás 4870-nel a bevált formula 2x AA és 16x AF. Neked az a kérdés, hogy akarsz-e most előrelépni amíg ennyire jelentéktelen a DX11 vagy inkább megvárod a 6000-es szériát és akkorra talán jobban kihasználják.
-
RexpecT
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Nekem nincs boxom gondolkoztam, hogy veszek egyet,de végülis lemondtam róla mert flashelni nem akarom, a játékok meg nem olyan olcsóak hozzá plusz itt van a gép is.
Ezzel összetudod a monitoroddal kötni(ha van a moncsidon DVI port is akkor meg pláne jó, mert akkor oda megy a videókari csatija, a DSub-ba pedig a boxé).
-
h-yle
addikt
válasz
Morden24
üzenetére
Abban bíztam én is, hogy nem lesz vaskalapos az MS és felismeri, hogy a potenciális magyar LIVE felhasználók nagy százaléka már használja a szolgáltatást külföldi címmel.
Bár csak magukkal b@sztak volna ki, ha nem engedik a címváltást. Igy első héten kapnak pár ezer felhasználót aki hirtelen hazaköltözik. Jobban mutat a meetingen, és kaphatják a kül. VP-k a prémiumot a sikeres indulásért.
más: Utánanéztem, és konzolt banol az MS, meg HDD-t. Szóval használom ezt a boxot amíg müxik, pendrive-ra mentek, aztán ha lecsap a kalapács ezt eladom gombokért és veszek egy véknyat. Legalább meg tudom itthon magyarázni, miért volt rá szükség

-
Bencus88
nagyúr
Húhú mennyi segítő emberke!Hálásköszönet!
Tévével nagyon nincs baj Grundig.Csak kicsit félek, hogy tévén nem lesz olyan élvezhető
RexpecT: Ilyen fog kelleni nekem?
-
Bencus88
nagyúr
Értem jaj de kár

És szerintetek is egy 19 colos monitoron játszak mint egy picivel nagyobb szar tévén nem?
pls innen segítsetek melyik az.Köszönöm

-
Morden24
nagyúr
válasz
Bencus88
üzenetére
Legjobb tudomásom szerint lófittyet nem kapsz hozzá, csak egy tetves kompozit kábelt

-
Bencus88
nagyúr
Xbox 360 slim-hez kapok olyan kábelt amit monitorra rá tudok kötni?Vagy venni kell?Mennyibe fáj most egy olyan?
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Főleg, ha konkrétan rám is perelnének a szolgáltatás illegális igénybevétele miatt

Aztán jönne az amcsi faszinger, és polgári peres eljárás keretében lehúzza a gatyámat is a címének használata miatt
Egyébként alapban állati érdekes a Live-ban megadott cím megváltoztathatatlansága, mert ugyebár nem tudok róla, hogy bármelyik Live-szolgáltatással rendelkező ország korlátozná a külföldi munkavállalás vagy letelepedés szabadságjogait

-
Morden24
nagyúr
Na, erről van szó, ezek szerint győzött MS-éknél is a józan ész.
Mondjuk őszintén, nem kételkedtem: totálisan elhibázott döntés lett volna felcseszni azokat az embereket, akik a szolgáltatásuk piacának alapját biztosítják/fogják biztosítani
szerk.: Én úgy tudom, hogy a ban vonatkozik a gépre és az accra is, és azt csak akkor kapod vissza, ha valahogy kijárod, hogy hibás döntés vagy tévedés alapján bannoltak. Hogy mivel jársz jobban, azt nem tudom, de flashelt géppel Live-ra menni az csak afféle "idő kérdése" projekt

-
h-yle
addikt
Felhívtam megint a magyar XBOX ügyfélszolgálatot.
A friss infók szerint Szeptemberben (múltkor júliust mondtak) lesz magyar LIVE.
Ami viszont jó hír, hogy meg lehet majd változtatni az országot a regisztrációban, így a külföldre szakadt LIVE menekültek (mint jómagam) is haztérhetnek. Megmarad a GS, és a vásárolt játékok is.
más: Ha neadjisten banolnak LIVE-ról akkor vissza lehet állítani az accountot új gépen? Mert csak eredeti játékkal játszom, meg vettem egy csomó mindent marketplace-en, de egyszer elszállt az agyam és feltettem egy LT-t a DVD meghajtóra. Vagy egyszerűbb eladni a hackelt szart a rákba, és venni egy szép új slimet, amíg nem banolnak?
-
Tomics
addikt
Cod 4-ben egyszerűen nem tudtam megszokni meg nem is játszottam annyit, csak az első prestige mód végéig, addig meg inkább mással lőttem, mert ha sniperrel mentem mindig előbb leszedtek mint ahogy én lőttem. Most Cod6-ban kezdtem újra, 1-2 mapon szoktam csak, de ott jól megy (még presitge módnál se tartok). Most BC2-vel tolom, hetente váltogatom ezt a 2 játékot, más nem is volt a gépben már régóta
Még a single részeket el se kezdtem
Kéne egy VIP kód bc2-höz. Ja meg igazán jöhetne a MOH beta, már hetek óta csúszik (PS3 meg PC már elérhető) 
Ripper: állítólag nagyon bugos ez a játék, gameplay videókat keress róla és ott nézd meg milyen, mert ez elég trailer szagú
-
Bencus88
nagyúr
ghost warrior mintha pc-n nyomná észre se venném, hogy xbox.Az elején az a madár csicsergés ezek a dzsungeli hangopk nekem nagyon bejönnek.Vevő leszek a játékra szerintem

-
Tomics
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére

W: lehet szép pontos találatot, csak itt nem tudod rángatni mint az egeret, ergo kicsit több idő míg rácélzol a fejére
. De az ellenfél se tudja, így egyenlőek az esélyek. Mozgó célpontot már nem annyira egyszerű követni célkeresztel (ami nincs annyira távol), de állíthatod az érzékenységet, mondjuk én minden játéknál eddig az alapbeállításokkal játszottam. BC2-nél azért élvezetes a sniperezés, mert ha egy távoli mozgó célpontot akarsz ellőni, kicsit elé kell lőni hogy eltaláld, de szerintem nagyon jó.
Codnál meg úgy van ha pontosan akarsz találni be kell nyomni az egyik analóg kart, hogy visszatartsa a lélegzetét és ne mozogjon a célkereszt. Ezt nem volt könnyű megszokni, de már ez is jól megy
-
Bencus88
nagyúr
Na egy xbox 360 slim és egy Call of Duty 3 szoftver megrendelve juhuuuuu

-
törölt tag
Ezt nézzétek!

-
Xirtam
veterán
Aki nálunk a régi áron rendelte. 63.900 Ft-on nálunk az új Xboxo-t az azon az áron is kapja! Viszont az új árunk 64.900 Ft és ez a végleges!

-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Norb€€€
üzenetére
Értelmetlen dolog kombinálni, hogy mikor lehet bannhammer. Van aki hetekig hónapokig húzza és van aki rögtön lerugnak. Nem kell kipróbálni és akkor nincs gond és plusz költség. Jò a live hidd el. Nekem sajna augusztus 6. an jàr le az egy éves live goldom, de meghosszabbitom még egy évvel majd.
-
Norb€€€
aktív tag
Nekem egész jól megy az FPS boxon,már megszoktam

COD 4,5,6 Bad Company 2, Far Cry 2 ,Left 4 Dead 2,stb... muszáj volt
Szerintem hamar bele lehet jönni. Haverom is aki eddig csak PC-n játszott,egyszer átjött,és osztott képernyőn játszottunk,az elején még porrá aláztam,de 1 óra múlva már kb. azonos statunk volt. -
lvnt
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Velem lehet inkább a baj, mert nem is nagyon akartam belejönni. Itt a topikban is írták már, hogy egy játék kijátszása közben már teljesen rá lehet érezni, én max fél órát adtam neki.
Sőt, sokan már azt is írták, hogy élvezetesebb kontrollerrel játszanani neki, mint az egér, billentyűzet kombóval. Én sajnos nem ezek közé tartozom. Marad PC-re az FPS.Norb€€€: Nem kell kitörölni, úgy tudom. Tudsz simán váltogatni a profilok között.
-
lvnt
őstag
válasz
Bencus88
üzenetére
Nem igazán. De van olyan demó, amely pont a multit hivatott bemutatni. Úgy emlékszem, talán a Battlefield: BC 2-nek volt ilyen a demója (multiplayer).
Velem az a gond, hogy nem szeretek/tudok FPS-t konzolon játszani, úgyhogy multiban nekem csak a sport-, illetve szimulátor játékok jöhetnek szóba. Lényegében a legtöbb időt live-on FIFA-val töltöm.
Norb€€€: Háromszor tudod eljátszani, hogy új gamertaget csinálsz, és kapsz még egy hónap ingyen live-ot. Szóval, he nem fontos, hogy egy gamertaggel multizz, akkor még tudsz magadnak csinálni két hónapot ingyen.
-
Norb€€€
aktív tag
Multira van PS3-am,igaz,ahhoz jelenleg egy játékom van

Mondjuk az igaz,hogy sokkal jobban tetszik a Live,mérföldekkel jobb mint a PSN.
Lehet elcserélem majd egy flasheletlen xboxra?
Ripper03: pontosan,meg demókat szedek le
Írtam is előző oldalon,hogyha valaki akar akkor felvehet,és mehetünk multizni amíg még lehet (nekem)
(Live ID: Norbeee24,és ugyan ez PSN-en is)
Aktív témák
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Tesla topik
- E-roller topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Formula-1
- XMLTV EPG letöltő progi
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Apple iPhone 17 256GB White Karcmentes állapot 100% akku (10 ciklus)
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

No offense