- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
5oultrain #48333 üzenetére
Beszarok bmeg.
Rocket: "Kivancsian varom Slim eseteben milyen urban legendakat es hozzajuk megoldast X ezert fognak elterjeszteni azok akik eddig jol megeltek a sufni szervizelesbol."
Nah ez egy igen szép gondolta, remélem csődbe mennek a f@szba!
Egyébként azt gondolom, hogy csak felnövünk, és Magyar Live hatására megsokasodnak a legálisan játszók is.
-
Djuree
félisten
válasz
5oultrain #45623 üzenetére
hát sztem az. feltörnek profilokat és amelyiken van pont az elpasszolják fillérekért. sztem ez így megy. habár ez alapján nem tudom hogy tudnak bannolni, lehet sehogy
mondjuk engem nem érdekel, nem veszek ilyen pontokat, nehogy már még erre is költsek a játékok mellett...mondjuk az hogy lopott, nem tud érdekelni engem sem igazán, ha olcsóén box-okat vettem 15-20k-ért és 2x annyiért adtam őket tovább, le is hozták nekem az ország másik végéből, 99% hogy azok is lopottak voltak
de ha nem én akkor más szakítja le vele a lóvét, akkor meg már inkább én legyek
-
Sanya
nagyúr
válasz
5oultrain #38178 üzenetére
lehet memóriahiba lesz. ha nem mókolt a konzolod ( eredeti garanciális állapotban van), akkor semmi baj, el fog romlani, és majd küldheeted a májkroszofthoz, és kb 1 hónap alatt kicserélik a hibás alkatrészt, és szinte teljesen újként visszakapod.
ha mókolt, elkezdheted nézni ennek a weboldalnak a szolgáltatását: xmedia. nem garanciális xbox360 professzionális javítását vállalják, persze érdemes úgy igénybe venni a szolgáltatásaikat, hogy előtte nem próbálkozol az otthoni szereléssel
Aktív témák
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Könyvajánló
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- OpenWRT topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest