Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
csdm
senior tag
válasz
karakpecze21
üzenetére
Egyszerű külső vinyót lehet hozzá csatlakoztatni USB-n?
-
karakpecze21
senior tag
Igazából ha csak lemezről játszol attól nem mehet sokkal hamarabb tönkre a meghajtó.
Nyilván picivel rövidül az élettartama, de az minimális.Mire az tönkremegy addigra úgyis tönkremegy más is.
Ha viszont tönkremegy hamar akkor, ha alig használtad volna akkor is tönkrement volna hamar.Ha jól van összerakva az olvasó akkor bírnia kell a strapát, persze mindig akad mindenből 1-1 selejt.
Általában idővel az optikai lencse vetemedik meg ha használod, ha nem és emiatt nem tud rendesen fókuszálni az optika.Olyankor olvas nehezen vagy egyáltalán nem.Viszont ha csak lemezről játszol akkor az a hátránya, hogy egyrészt hosszabbak lesznek a töltési idők és sokkal zajosabb lesz a gép.
Tehát azért nem hátrányos a Hdd. -
csdm
senior tag
Jasperes gépekre már nem jellemző az E74?
-
Djuree
félisten
rosszul tudod az utángyártott jelentését. az is MS. csak nem a géphez adják, nem akkor gyártották hanem később, a hiányt kompenzálni, tehát utángyártott
van mikor a más gyár által gyártott cuccot is utángyártottnak nevezik, tévesen, az csak utánzat
ill. az is utángyártott, de elég megtévesztő megnevezés. utángyártott utánzat 
ha megnézed ott az árgépen az utángyártott dobozát az is MS
-
Def26
félisten
válasz
adalbert1
üzenetére
Ahham, legalábbis legutolsó tudomásom szerint igen. Itt egy lista, hogy mely játékokkal kompatibilis az xbox 360.
Még annyi, hozzá tartozik, hogy HDD kell a boxra, mert le kell töltenie a live -ról egy emuláló programot.
-
-
Rotor82
aktív tag
Honnan lehet most a legolcsóbban vezeték nélküli joy-t rendelni? Esetleg használt van valakinek eladó?
-
Tomics
addikt
válasz
Bencus88
üzenetére
Miért? Használtan is ugyanúgy néz ki mint újan és semmi hátrányod nincs abból hogy használt. Fele/harmad áron hozzá lehet jutni a játékokhoz, ha nem azonnal a játék megjelenésekor veszed... És van piaca, szinte minden játékot meg lehet szerezni 1-2 héten belül.
Cod5-t 5 ezerért lehet szerezni, vagy a cod4 nem tetszik? azt is lehet már 4 körül is akár. én az mw2-t 6ért vettem pár hete, sőt a BC2-t is ennyiért. itt és itt nézelődj ha érdekel esetleg. -
csdm
senior tag
Mennyire terheli meg az xboxot ha csak lemezekről játszanék? Szűkös időn belül tönkremenne az olvasó?
-
adalbert1
veterán
Kösz, megfontolom ezeket a részeket is, de igazából X360-ra keresnék. Viszont vicc hogy milyen jól tartja az árát, már másfél éves játék, de itthon mindenhol 10k környékén látom, a külföldi webshopokból meg szinte mindenhonnan ki van fogyva, vagy szintén olyan 30 font körül van...

-
csdm
senior tag
Utángyártott kontroller mennyire rosszabb mint az eredeti? Csak anyaghasználatában, esetleg illesztési problémák, nincs rendesen a műanyag lesorjázva stb? Vagy használatbeli különbségek is vannak?
-
Bencus88
nagyúr
Kezdésnek amikor megvásárolom az xboxom 3 játékra gondoltam amit meg fogok rendelni.
Crash Bandicoot: Mind over Mutant
Call of Duty 3
Dancing Stage Universe 2 + Tánc szőnyeg
Mit gondoltok ezekről a játékokról?Vélemény?
-
csdm
senior tag
Tudtok ajánlani egy boltot, ahol most a legolcsóbban lehet kapni Jasper alaplapos xbox 360-at?
-kisebb HDD elegendő(pl20, 60GB), de ha nincs az se baj
-mindenképpen Jasperes legyen
-1 kontroller minimum legyen
-új legyen
-lehetőleg boltból legyen.
Ha a topicban nincs reklám, akkor privátba küldjetek ötleteket.
Köszi
-
karakpecze21
senior tag
válasz
ysoltee85
üzenetére
Sajnos a "jelenlegi árat" én is sokallom kicsit, főleg amennyivel beharangozták anno.
Viszont ha tényleg jó akkor még így is megéri az árát.Ki kell próbálni.
Ha majd akkor megengedhetem magamnak, akkor biztos beruházok egyre.
Ha olyan 25K-s áron kerülne piacra az szerintem nagyon jó ár lenne, de félek ennek nem sok esélye lesz.Főleg az elején. -
Bencus88
nagyúr
Jó, de nyilván nem 10 ezreket tesznek rá, ha elő lehet rendelni.Sajnos nem értek hozzá annyira maradjunk annyiban, hogy remélem az ár nem megy sokkal feljebb.
-
StLui
veterán
Én is szinte tegnapig szerettem volna, ha mindent egyben tudó valami lenne a tévé alatt, (játék, médiacenter, internet, digitTV, akármi) de rá kellett jönnöm, hogy így is azért nem játszom az Xbox-on, mert amikor időm lenne akkor a család épp TV-t nézne, tehát kéne a második(harmadik, mert a konyhában van egy kicsi) TV.
Google Tv-nél kezdtem el ezen gondolkodni, hogy mi értelme is van a netnek a tv-n(kivéve ha a film onnan jön), mikor film közben úgysem kapcsolom el, ha pedig egy notit a dohányzóasztalra rakok akkor ott akár film közben is nézhetem amit akarok. -
StLui
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
Majd kiváncsi leszek a véleményedre amikor fizetni kell és kiderül hol mennyi lesz a tényleges ár. Ha én meghirdetem 55-ért, árváltoztatás jogát fenntartva, akkor tőlem rendeled? super elitnél volt nagy pislogás a végleges árra! ráadásul német nyelvű játékot adtak, és végül eredeti áron vettem meg az 576-nál angol MW2-vel. Természetesen kívánom kapd meg minél olcsóbban, a lényeg ez, hogy hol sikerül az tökmindegy

-
gyulus08
aktív tag
Sziasztok!
Ma lessz meg a második xboxom.(az első kb 3 napig volt nálam
)
Azzal nem nagyon mentem Livera.(ugye tudjuk mi miatt)
Nos, azt szeretném kérdezni,hogy gépen is van olyan plugin a media centerhez,hogy lehet internetezni.Nézegettem multkor Youtubot is,és emlékeim szerint a boxos centerhez is van ilyen kiegészítés.Ehhez, hogy ott tudjak netezni felkell mennem Live-ra, vagy elég a meglévő netkapcsolat?
bocsi,tudom hülyekérdés,de csak ígybirom elmondani.Szerk: vagy ez benne van alapból?

-
nofi
addikt
válasz
Crazyman33
üzenetére
Ettől a 3D-től behalok. Nem értem minek erőltetik... Anno az avatarról és múlt héten a toy storyról (mondjuk ezt minek kellett 3dben adni...) is fejfájással jöttem ki. Arról ne is beszéljünk h világ életemben nem kellett a műkönnyet (kontaktlencse rlz) elővennem a táskámból de most 2x is csepegtettem film közben. Namindegy, ez az én egyéni bajom, h érzékenyebb a szemem az átlagnál, de azért lefogadom, hogy 4-5 óra játéktól sokan ki fognak készülni. Eddig sem szerettem a sok zavaró effektet, de most majd jól tele fogják rakni minden baromsággal. Tutira veszem, hogy az összes alkatrész a kamera fele fog majd repülni, ami elsőre biztos "izgis" meg "fúdeállat", aztán 2 bajnokság után kikivánkozik már az anyázás is.
-
Bencus88
nagyúr
Na 576 megint megmutatta a foga fehérjét.Kaptam levelet, hogy rendeljem meg az új xbox-ot.Persze 70ezer.Konzolvilágon meg 64 jó hogy onnan rendelem.Hihetetlen milyen ár különbségek vannak ráadásul az 576 egy nagy fos szvsz

-
Att1la.
őstag
Sziasztok! A nap kérdése ti mit használtok az Xbox360 joy-ba: ceruza elem, ceruza akku, Play and Charge Kit vagy estleg Gyorstöltő Kitet? Meddig bírja(mennyit játszotok vele)?
-
Nikkel10
tag
válasz
Crazyman33
üzenetére
Star Wars nagyon várós

De ha jól tudom ez még nem az Ac3 csak egy kiegészítő
.Homályosítsatok fel ha tévedek. -
woodbear
addikt
Crackdown2-t próbálta már valaki?

-
Djuree
félisten
válasz
Crazyman33
üzenetére
ac3 jónak néz ki, igaz még a 2-őt sem toltam....
tfu2 nem érdekel, az 1-ben is csalódtam, nekem nem tetszett...
portal2 szintén várós...1 nagyon jó volt, igaz kicsit könnyű volt...habár azért volt pár szivatós pálya... -
Crazyman33
senior tag
Akiknek bejött, azoknak kötelező vétel:
Jaaaaaaaaaaaaaaajjjj!
AC3
Na ez sem rossz:
StarWars:TFU2 -
Gebriel
veterán
Én nem azt mondtam, hogy ugyan úgy fog terjedni.

Hanem amilyen változást, hogy a játék iparban.
Személy személyem akkor örülne a legjobban ha kettő együtt lenne. Remélem nem kell rá sokat várni.
Most gondolj bele. Állsz a tévé előtt és egy 3D figurával verekszel. És nem a képernyőn megjelenten.
Egy FPS-nél bele sem merek gondolni mekkora flash lenne.
Részemről igenis a PS 3D-s újítása van annyira jó minta a Natal, hogy az utóbbi hamarabb fog elterjedni az már csak részlet kérdése.
-
Def26
félisten
Egy kis Kinect, Peter Molyneux interjú.
Sok okos dolgot mond. Két dolgot emelnék ki:
"Azt jelenti nekem a Kinect: Nem a kézmozdulatok, nem a hangfelismerés, nem ezek a mechanikus dolgok. Hanem hogy olyan beleélést biztosítsunk a játékosoknak, amire nem képes sem a mozi, sem a könyv, a rádió vagy a zene. Ez egy merész állítás, de az az oka, hogy amit itt említettem, főleg a mozi, ott te csak passzív vagy és észrevétlen. A Kinect odafigyel rád, és ez egy óriási érzelmi különbség. "
"A Kinectre kicsit úgy gondolok, mint egy biciklire. Képzeld el, hogy mutatok neked egy biciklit, de még soha senki nem látott ilyet. Elmondom, hogy ez a legnagyszerűbb utazási forma, két keréken kell egyensúlyozni, nagyon gyorsan tekerni kell és 40-nel száguldhatsz védelem nélkül. Azt mondanád, ez őrültség, ebbe bele lehet halni. De ha felülsz a biciklire, rájössz, hogy igazam volt. Ez van a Kinecttel is. Az embereknek érezniük kell, hogy mennyire jó."
-
Morden24
nagyúr
válasz
heihachi
üzenetére
Ha a reklámban ücsörgést reklámoznak, a végleges termék meg ezt konkrétan nem tudja, annak rút perelés lenne a vége. Ergo ha ez probléma a Natalnak, akkor nem fogják kiadni.
Szóval szokásos bruttó baromság az egész. Majd biztos lesz egy-két cikk a kiadás felé közeledve, ami állítja, hogy kipróbálás után tényszerűen nem látja az eszköz az ülő néger gyerekeket, meg bezavar a meglibbenő függöny és egyébként is szarfosMikrofosgagyifos az egész fos.
Persze akik megvették, azok ebből nem fognak tapasztalni semmit, de azok, akik nem veszik meg és nem is látják, remekül elcsámcsoghatnak majd az efféle gumicsont-híreken. -
heihachi
addikt
[link]
Baromság, bár lehet, hogy tényleg volt ilyen gond, de szemmel láthatóan megoldották, csodás húzás volt a Microsoft konfon fekete sráccal bemutattatni a Natalt
Na, de legalább egy ideig lehetett min csámcsogni, meg szidni, hogy ezért, és még miért szar.
Szerintem ilyen ez a "csak állva lehet játszani" is, most még fel lehet hozni hátránynak, meg lehet rajta röhögni, meg stb., de nem hiszem, hogy ekkora irdatlan bakit követnének el, pláne, hogy nagyon sok reklám anyagban ülve használják a Natalt, a legújabb, amit láttam a székben ülős lassítva ütközős is ilyen. Oké, hogy reklám anyag, de ennyire az MS nem hülye, szvsz meg fogják oldani. Bár nem irigylem őket, nem lesz egyszerű. Ha meg mégse, akkor epic fail szvsz. -
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Tudom, és a nigákat se látja.
Na meg elmegy a térerő, ha megfogod az oldalátja várj, az nem az.(#48805) csdm: Pont erről van szó: hogy a Natal nem csak arra lesz jó, hogy hullahoppozzon a barátnő/feleség, hanem sokminden másra is. Egyébként ja, gondolom bele lehet zavarni, de azt most is megtehetem; odamegyek, oszt' jól meglököm, akkor félrenyom

Egyébként meg 30K nem drága, ha kurvajó játékok/appok vannak hozzá. Ha meg utóbbiak nincsenek, akkor 5K is nagyon drága érte

-
csdm
senior tag
válasz
Morden24
üzenetére
Hát igen, de azzal a reklámfogással nagyon sok nőt sikerült játszani bírniuk.
Az is érdekes, hogy a videókban, mindig ülnek vagy 4-en az épp játszó emberke mögött, és ha ők belemozognak a játszó gyerek játékába, akkor a gyerek elrontja a játékot?
Jól lehet majd így szivatni az embereket -
csdm
senior tag
válasz
szpal17
üzenetére
Erre akár megoldás is lehet egy konzol áremelés, és máris olcsóbb lesz a kicent

Mondjuk 30k tényleg húzós első körben, de nem hiszem, hogy pont az amerikaiaknak lenne húzós. Főleg hogy "válság" idején 72 óra alatt 1,7 millió iphone-t adtak el. Nem az ára miatt lehet bukás a Kinect. -
Morden24
nagyúr
Akkor majd a lusták nem veszik meg.
Egyébként meg a Kinect-et (a Wii-vel ellentétben) nem azzal reklámozzák többek között, hogy hullahoppolsz, hanem a kanapéból intésekkel vezérelt menükkel meg az arcfelismerő kamerával, hangvezérléssel.
Szóval pont nem arról van szó, hogy kejjfel'dagadék, vár a Béres Alexandra interaktív fitnessprogramja. Bár egyébként nem ártana, de whatever.Részemről bejövős.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Gold használt, megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a akkor a cod3 az én játékom lesz
k köszönöm körülnézek.Amúgy meg nem tudom nálam ez a "ÚJ" érzés sokat dob
van mikor a más gyár által gyártott cuccot is utángyártottnak nevezik, tévesen, az csak utánzat
ill. az is utángyártott, de elég megtévesztő megnevezés. utángyártott utánzat 

)