Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
nah, emberek, akkor számoljunk most el.
első körben elnézését kérem mindenkinek, akit a paraszt jelző sért. nyilván a véleményem ettől nem változik, de majd keresek egy másik szót. próbáltam linkkel felhívni a figyelmet arra, hogy a szó több jelentése közül én az értelemszerűt használtam jelent esetben, tehát a hozzászólásom teljesen független a mezőgazdaságban tevékenykedő szorgos emberektől, mint ahogy a bunkó paraszt kifejezés sem rájuk vonatkozik. Halkan jegyzem meg, hogy én Torry kollega postjára reagálva maradtam az általa is használt kifejezésnél, amit akkor még senki nem nehezményezett, mint ahogy a megjegyzése is szinte elsikkadt, pedig nála van az igazság.MeszarosB.:
nem arra utal, hogy ne csináld, hanem arra, hogy nincs rá szükség. Természetesen bizonyos keretek között azt írsz, amit akarsz, és olyan módon, ahogy csak kedved tartja, ugyanakkor természetesen ez rám nézve is érvényes, tehát adott keretek között azt és úgy teszek szóvá, amit/ahogyan szeretnék. Egyébként mások hitére én személy szerint nem tennék semmilyen megjegyzést, de szerintem annyiban maradhatunk, hogy te megkérdezted, én meg válaszoltam. A post lényege pedig egészen más, ha nem volt érthető, akkor segítek: ugye Gyuri cimboránk nagy aktivistája volt ennek az ingyen kontroller mozgalomnak, de amikor a PS3 projektje bebukott, akkor volt alkalma kicsit más oldalról is szemlélni az ügyet. Nyilván kár szempontjából a két dolog nem mérhető össze, csupán arra próbáltam utalni, hogy aki így áll a dologhoz, sőt, még népszerűsíti is a metódust, azt nemigen tudom sajnálni, amikor ő lesz a kárvallott. Mondjuk őt azért sajnáltam, de akkor is...Dunc:
bár egyszer már kijelentetted, hogy végre túlteszed magad a témán, nem úgy tűnik, mintha ez meg is történt volna. Te a korábbi rasszista meg trágár postjaidnak köszönhető lajstromod miatt kaptál 24 órás bant egy újabb hasonló megnyilvánulásod kapcsán, és ezzel maximálisan tisztában is vagy. Az ilyesmit továbbra sem toleráljuk, ugyanakkor az alapelvek változatlanok maradtak ilyen tekintetben, tehát bizonyos hovatartozást sértő postok tiltottak, és nem azok, amiket te magadra nézve sértőnek találsz, mert kifog rajtad a szöveg értelmezése. Nincs abban semmi személyeskedés, ha azt mondom, hogy olyan országban, ahol minden második ember úgy gondolja, hogy "rohadjon meg a MS, ha olyan hülyék, hogy megbíznak bennem, akkor simán lenyúlok pár joyt - bár nem feltétlenül van rá szükségem" - ez a garanciális ügyintézési modell halva született ötlet. Egyébként a Logitechnél is hasonló a gyakorlat, egeret/keyboardot hasonló módon cserélnek, csak mondjuk kérnek egy bizonyító erejű fotót a meghibásodott termékről, amit neked kell teljesen használhatatlan állapotba hoznod. Persze mint minden, ez is egyszerűen kijátszható.mindenki:
ez nem matekóra, nem nyelvtanóra, hanem az emberek értékrendjének lenyomata, kellő tanulsággal, mert a hiba nem a "rendszerben" van, de ahogy elnézem, ez a többségnek nemigen jön át, pedig most is a kelet-európaiak és a svédasztal esete köszön vissza. -
ysoltee85
aktív tag
esetleg valaki valami válasz erre: #47657

-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Gebriel
üzenetére
Azért, mert akkor sem etikus ilyen módon "extra" joyhoz jutni, ha pl. ketten akarják tolni a GOW-t, de mondjuk, hogy azt még megértem. De csak azért beújítani egyet, mert "ingyé'vanheeee'", az szerintem a legsötétebb teszkós mentalitás.
Mindegy, a hozzászólások alapján úgyis én tartozom a kisebbséghez, de attól a véleményem még megvan. -
Gebriel
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Ezt most miért mondod?? Elfogyot az MS-től a joy vagy mi a franc?

-
Djuree
félisten
válasz
Xirtam
üzenetére

90% megmarad kb., az a lézeres technika jobb mint az eredeti. kb. 20 javított gépből amit én intéztem 2 ment tönkre újból. azóta már lehet több is, de kb. 1,5 évig bírták amikről tudok, hogy most mennek-e még azt nemtom, de gyanítom nagyrészük igen
habár ezeket wadarr csinálta, én csak vele javíttatok, lehet aki nem ezt a lézeres technikát használja annál nem ilyen jó az arány....sőt biztos... -
bLaCkDoGoNe
veterán
"Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre."
Ehhez csak gratulálni tudok, igazi "tesco-nation" mentalitás. Remélem egyszer, ha valami hasonlóra szükséged lesz, azért nem fog neked jutni, mert a sok "élelmes" már leszívta a készletet, pedig szükségük sem volt rá.
-
fercsi77
csendes tag
hali.
3ledes gép,javítás után mennyire marad stabil!!2006.10 havi gép lenne!!
Konzol-doktor 1hét garit vállal rá(7000e)
szerintetek...??

-
Def26
félisten
Akkor én is paraszt vagyok, tudomásul veszem. Ráadásul még csak szükségem sem volt a kontrollerre.
Ha jól ismerlek akkor úgysem fogunk ebben a témában egyet érteni, és valószínűleg a többi rendes emberrel sem. Részemről fülem farkam behúzva elfogadom bárki álláspontját, mintsem leállnék vitatkozni vele. -
heihachi
addikt
Ecsém... a múltkor matek órát tartottunk, most meg nyelvtan óra van.

-
dunc
nagyúr
"ahol kevesebb hozzád hasonló gondolkodású ember él"
Bocs az MS-t nem tudom sajnálni,és miért írsz ilyent nekem ?
Gondolod,hogy én nyerészkedtem vagy visszaéltem a rendszer gyengeségével,hát eszembe se volt,de nem is tudom elitélni aki csinálta,és nem álszent !!! Jah

Max 5 lehet aszthiszem !
A parasztásért légyszíves adj maganak 24 óra bant !!!
Mert engem ez zavar,tudod én kaptam 24 órát a niggerezésért !!! -
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB.
üzenetére
én meg nem látom a saját hozzászólásomban a felszólítást, amire hivatkozol.
-
bwoay
nagyúr
válasz
MeszarosB.
üzenetére
nem, de ha hinnék sem lenne okod forgatni a szemed
dunc:
gondolom a parasztság meg a földművelő emberekre jellemző tevékenység. egyébként a rendszer nem rossz, és nem a MS az egyetlen, aki ezt alkalmazza. egész egyszerűen csak arról van szó, hogy ezt a modellt olyan országokra tervezték, ahol kevesebb hozzád hasonló gondolkodású ember él. -
dunc
nagyúr
Azért az MS más tészta rohadjon meg megérdemli,ha ennyire rossz a rendszer,hogy meg lehet csinálni akkor go nem tudom elitélni aki megteszi,viszont aki magánszemélyt károsit meg,vagy csaló azokat mélyen elitélem.
"rengeteg paraszt van" azért a paraszt nem csalót jelent hanem egy vidéki földműves,vagy állattartó embert tehát óvatossan,ha kérhetem !!!
-
bwoay
nagyúr
rengetegen csinálták, mert rengeteg paraszt van. egyébként biztos, hogy hülyeség a másiknak segítő szándékból bizalmat szavazni? mert olyanról már hallottam, hogy valaki a jó üzlet reményében előre elutalta egy PS3 árának a felét egy ismeretlennek, aki aztán meg is lépett vele, de itt ugye az illető csak jól akart járni, nem az volt a célja, hogy megkönnyítse a csaló helyzetét. másrészt ez karma, gondolom a károsultnak volt már a rovásán egy ingyen kicsalt x360 kontroller.
-
fercsi77
csendes tag
szerintetek ha egy gépet javítanak(konzol-doktor) 3led miatt,mennyi ideig fut utána??
ők egy hét garit vállalnak rá!! -
g4mer
senior tag
Hali. Boxra létezik valami Super Mario féle játék?

-
scorpy02
aktív tag
Ezt a produkciót ismerem, hogy beszorult a gomb, és küdjetek azonnal egy újat, a gond csak ott kezdődik, hogy még gépem sincs.
Csak azért kérdeztem a kontrollert, mert itt találtam a legolcsóbban Elite géppel együtt, csak nehogy aztán nekem egy limitált kiadású házibarkácsosat küldjenek.
A 2 kontroller meg azonnal kéne, amint géphez jutok. -
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
Multiformat-tal kapcsolatban visszaolvasgattam, és írta valaki, hogy akciós kontrollerként feltűntetve egy javított, használt kontrollert kapott tőlük.
Az oldalukon ez lenne az? (mondjuk nem is rendelhető, mert beszállítás alatt státuszú)
Microsoft XBOX 360 vezetéknélküli vezérlő (zacskós csomagolás): 6990HUF
Tehát a másik az ugye a dobozos csomagolású? (ez van raktáron is)
Microsoft XBOX 360 vezetéknélküli vezérlő: 8490HUF
-
ysoltee85
aktív tag
a segitségeteket kérném! az arcade compilation disc-et gondolom ismerik páran! a problémám az vele, hogy hiába telepítem HDD-re ugyanugy lemezről futtatja bármelyik játékot inditom, külön, de ugyanugy pörög ha a telepített arcade comp disc-et inditom!
próbáltam már külföldi fórumokon keresgélni, és irták pár helyen hogy nem nagyon van rá megoldás! ez valóban igy van?
csak mert rohadt idegesítő hogy folyamatosan zúzza a diszket! -
Djuree
félisten
válasz
Casoli
üzenetére
a falcon v2 legalább olyan jó mint a jasper
a memó hűtése meg jobban is van kialakítva. elhiheted tudom, már igen sok boxot szétszedtem 
ismerőseim közül még egy falcon v2 nem halt meg, igaz jasper sem, szóval mindkettő egyforma jó
nekem xenon lapos gépben cseréltek lapot falcon v2-re. nemtom jasperre cserélnek-e, nem valószínű, inkább adnak egy új gépet ami falcon-os
-
válasz
fercsi77
üzenetére
Ilyen hülyeséget is rég hallottam hogy a Falconos jobb mint a Jasperes. Falconosból van egy rakat 3 LEDes, Jasperesből meg nulla. Falconosban a grafikus processzor ugyanaz mint az ősrégi verziókban, magyarul ugyanattól a gyári hibától szenved. Ugyan annyit fogyaszt ez a része, magyarul pár év után ezen is felszakadnak a GPU lábai.
Garanciában pedig régi Xenonos alaplapot nem fognak Jasperesre cserélni. Ugyanolyan régi szart kap mint ami benne volt. Nem hülyék ők sem. Tudom mert gariztattam már.
-
ToBeY
nagyúr
Az miért mitől lehet,hogy egy játékon belűl bizonyos achikat megad,bizonyosokat pedig nem. Red Dead Redemptation-ba a missziókért járó achi-kat medgadta,de a pókerest és a "vonat sineset" sem adta meg!

-
MaTpr0F
senior tag
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Nagyjából végigzongoráztam mindent. A kábelnek tuti nincs baja mert otthon hangfalra kötve működik. És a csatlakozásnak is jónak kell lennie mert sima rca kábellel működik a hang, csak úgy elég gyatra a kép. Pontosan meg tudnád mondani mire gondolsz az alatt h min keresse a hangot?
-
MaTpr0F
senior tag
Üdv!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy Samsung LCD tv-re akarom kötni a boxomat vga kábellel(mivel van a tv-n vga bemenet), a kép az oké, de hiába dugom bele a piros meg fehér dugaszt a helyére nem kapok hangot.
Ötletek?
-
Xirtam
veterán
June 9: Earthworm Jim HD (800 points)
-
fercsi77
csendes tag
Ajánlanak egy használt gépet,ami meghibásodott és garanciával visszaküldtek Németországba.Kicserélték az alaplapot állítólag Jaspere!!!Létezik hogy így javították,mert akkor megvenném a sráctól!!!
Illetve ilyenkor hol lehet azt látni a gépen hogy Jasper??Van rajta valami matrica ami jelöli?? -
fercsi77
csendes tag
Hali.
mi a vélemény a xbox360 Zephyr alaplapos konzolról??
ezek menyire megbízhatóak,jobbak mint a Falcon??üdv

-
Malklar
tag
Hát egyszerre nemfogok 10 játékkal játszani. Végjátszok egyet aztán jöhet a kövi. De mondjuk mentések sem hiszem hogy 20 megásak, meg ha fifában el akarok menteni pár replayt akkor gondba lennék valóban. Mind1 majd eldől. Lehet hogy Elitet veszek, nemtudom hogy lesz pénzem. 2 hét múlva kiderül.

-
Def26
félisten
Ugyanez a game.co.uk -n. (Ugye..
)Gears of War 2 15 font 5250FT
Guitar Hero: Greatest Hits 18 font 6300Ft
Tom Clancy's H.A.W.X 7 font 2450Ft
James Bond 007: Quantum of Solace 8 font 2800Ft
Red Dead Redemption 38 font 13300Ft
Wolfenstein 10 font 3500Ft350 Forintos font árfolyamon. (nem is emlékszem mikor volt ilyen magas
) -
Def26
félisten
Gears of war 2 15999,-
Guitar Hero Greatest Hits 15929,-
HAWX 15929,-
JAMES BOND QUANTUM OF SOLACE 15929,-
Red Dead Redemption 13999,-
Wolfenstein 16999,-Ahogy nézegetem az új címek tényleg olcsóbbak lettek, de a régi szarok árát valahogy nem frissítik. Gondolom ez se véletlen.
Pont az ilyenek miatt tartom egy kalap szarnak az egészt bolthálózatukat. Nem hiszem el, hogy ne tudnának felvenni egy Mariskát aki napi szinten rendben tudja tartani az árakat a webes oldalakon. -
Djuree
félisten
hát igen, többek között ezért tartunk ott ahol, itt mindenki lop csal hazudik (énis warezoltam egy darabig, szóval én sem vagyok szent, de mikor össze tudtam spórolni annyi pénzt akkor már nem warezoltam), tisztelet a kivételnek. nemrég vettem 2 használt winyót, természetesen mindkettő rossz volt, így bízzon az ember a másikban

-
Malklar
tag
Üdv. Adott egy Xbox 360 Elite. Hogyha felvan rakva a vinyójára pl egy FIFA 10 akkor ahoz kell a lemez hogy futassam vagy csak elég felmásolnom?
*mod
Köszönöm adalbert1

Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk attól is függ hogy ki csinálja. Elégé magáért beszél az 1 hét gari! 
dupla bann

Nőt raktam a sinre, de biztos valamit nem jól csináltam.

pedig anno 486-oson de sokat nyomtam