Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
Aktív témák
-
Kraptor
őstag
Én azért kérdem mert nem nagyon vagyok jártas Xbox témában, de amiket láttma kiállítv azok nagyon frankón néztek ki ,mondjuk mindegyik HD felbontásban volt
Én csak azért kérdeztem, hog ymilyen lehet a kép, mert pl Pcnél ha egy 19 LCDn használsz 1024*768-as felbontást az elég rusnya sok esetben vagy fekete keretet kell hasnzálni akkor szép a minőség de kissebben jelenik meg. -
Kraptor
őstag
Igen, de ők drágábban adják mint Tesco/media, stb.
-
Kraptor
őstag
Ha valaki akar venni kekszboxot és Corét akkor irány 576. 20Kt fizetnek régi PS2, Xbox vagy GC konzolért mindegy, hogy miylen állapotban van, csak a sorozatszám legyen olvasható annyi a lényeg. Az annyit tesz, hogy 50Kért tied lehet egy Core, sajna aPremium alapban is drága 576ban 100->80 lesz akcióval.
Ps3 vs Keksz
Kekszre sajna most sokkal de sokkal jobb játékok vannak és eddig úgy tünik, hogy a multiplatformok is jobban néznek ki kekszen eddig mint ps3on. Plusz Ps3on most semmi nem is fog megjelenni őszig, tehát ha csak nem Blue Rayezni akarsz akkor lehet, hogy érdemesebb most egy kekszre beruházni. Főleg, hogy néhány MMben már 3 játékot is adnak a Premiumhoz alapból , mondjuk nem tudom mennyi az ára MMben. -
Kraptor
őstag
Vagy vegyél egy HD ready TVt és se csík se nyújtás nem lesz
-
Kraptor
őstag
válasz qpakcovboy #3342 üzenetére
Felhsználóhoz. Nem simerem live-ot de a hasonló elveken müködő (értsd PS3) rendszereknél is profil-hoz van minden társítva és nem géphez.
-
Kraptor
őstag
válasz qpakcovboy #3344 üzenetére
Nem biztos, mint mondtam a Live-ot nem ismerem, de pl a PS3 rendszerében ott accounthoz/profilhoz van társítva minden és ha ott törlöd a profilt akkor ott mindennek nyekk, még azoknak is amiket megvettél.
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest