Hirdetés
Aktív témák
-
GyuZa
tag
egy ilyen monitort szeretnék majd az xbox360-hoz venni: http://www.hardverker.hu/catalog.php?category_id=9&product_id=3865 szerintetek ezzel fasza lesz minden?
-
GyuZa
tag
van vmi jelentősége annak, hogy a boxhoz eredeti microsoft vga kábelt veszek, vagy pedig egy utángyártott dragon vga kábelt? télleg a premium packban lévő vezetéknélküli kontroller aksiját hogyan lehet feltölteni?
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
van egy kis gondom a boxxal...van egy 19''-os 16:10-es acer monitorom, max felbontása 1440*900. Na már most xbox dashboardban a felbontást berakom 1366*780-ba. (asszem ez a legnagyon, az 1080i-slőtt) Konkrétan az zavar, hogy a játékok 1024*768-ban futnak. Pedig szerintem a Gears of War már támogatja az 1080i-t, de ha azt nem, akkor a 720p-t biztos, de ennek ellenére mégis 1024*768-ban fut... van vkinek vmi ötlete, hogy miért?
-
GyuZa
tag
nemértem az xbox logikáját... ha 1360*768-ba rakom 1024*768-on fut, de ha átállítom 1280*1024-be, akkor viszont azon marad, úgyhogy most azon használom... Badboy, ha frissíted live-on keresztül a boxot, akkor már engedi az 1920*1080-as felbontást, egyébként pedig az 1360*768 a legnagyobb. Azért vannak érdekes dolgok: kiválasztottam az 1080-as felbontást, kíváncsi voltam mi lesz, kicsit meglepődtem, a monitorom beállt 1400*1050-es felbontásra csak nem hagytam úgy mert a kép baromira széthúzódott és nem tudom összébbhúzni hogy jó legyen. Egyébként még külön meg lehet adni, hogy a monitor szélesképernyős, vagy normál.
-
GyuZa
tag
Ha a fejlesztők úgy gondolják hogy megéri és a játékok támogatni fogják azt az átalakító kütyüt akkor sztem mindenképpen jobban jártál volna egy x360-al, mert ugyanúgy fogsz tudni egeret meg bill-t használni... Egyébként vki nem tudja, hogy a box fog-e támogatni más kormányokat? Nemrég vettem egy driving force pro-t nem volt betervezve a box aztán mégis vettem egyet. Csak ha télleg semmi kilátás arra, hogy támogatni fogja akkor sztem eladom mert fölösleges hogy itt rohadjon a szekrényben...
-
GyuZa
tag
Igen, de gondolom azért mert a dfp eredetileg ps2-es kormány, jó pc-hez is... sztem hülyén is nézne ki ha ps3 nem támogatná a dfp-t... X-COM, akkor valszeg soha nem fogja támogatni, szal jobban járok ha eladom nem?
-
GyuZa
tag
télleg, most hogy mondod szerintem is hülyeség lenne összekötni crt-vel a boxot pl nekem 60hz-en kifolyik a szemem... kipróbáltam tv-n is eccer a boxot, ott ugye alapból 50hz-en megy a cucc én fel tudtam rakni 60-ra de akkor meg szétcseszte a fülemet az a magasfrekvenciájú ''tv-hang''.
-
GyuZa
tag
Tegnap egy kicsit furcsa dolog történt a boxommal: éppen maddeneztem, amikor volt egy minimális áramkimaradás, de csak az én szobámban. Ezek után a boxon nekiállt villogni 3 piros led. Csak megnyomtam a bekapcs gombot és csendbe maradtak a ledek, megnyomtam még1x és ismét ment a konzol. Tudja vki, hogy konkrétan mit jelenthet a 3 db villogó piros led?A kézikönyvében nem írtak róla.
-
GyuZa
tag
Evvel én is így voltam, hogy megcsinálom majd magamnak a flasht, nem akartam érte +10k-t adni. De mivel baromira nem értek hozzá + nem akartam elcseszni a konzolt inkább profikra bíztam a dolgot... (egyébként volt leírásom meg minden) A box flashelése meg sztem baromira messze van a bios frissítéstől.
-
GyuZa
tag
válasz Eugene Roe #210 üzenetére
Én rendszeresen játszok neten a kiütött boxommal, nincsen semmi baj vele... mi az a double-biosos mód? Egyszer bepróbálkozott vmit a microsoft: volt vmi live frissítés, letöltődött és mikor újraindult a box egy hibaüzenet volt a képen és semmit nem lehetett csinálni. Ezzel a flashelt boxokat akarták kiszűrni de volt egy kis bibi: ez a dolog az összes xbox felhasználó kb 1%-ánál jelentkezett és azok között voltak rendes gyári, tiszta géppel rendelkezők is. Egyébként vannak live-on keresztüli xbox frissítések néha-néha (nekem eddig 2-szer volt ilyen asszem), de ez a dolog megkerülhetetlen ha nem frissíted a boxot nem enged fel live-ra. Sztem ez a túlmelegedés dolog meg hülyeség, esetleg nyáron tetőtérben ahol 40 fok van okozhat problémát. Ma délután nem volt jobb dolgom, baromi sokat ment a box és túlmelegedés sehol nem volt. CoD 3 fagyott meg de az másnak is jópárszor előfordult már. Szal ez a játék hibája.
-
GyuZa
tag
sztem egyedül a strat. játékokhoz kéne adni egér+bill. támogatást a konzoloknál... másnál maradjon szépen a kontroller.
-
GyuZa
tag
Direkt nem említettem az fps-t. Egy strat. sztem télleg játszhatalan kontrollerrel. De egy fps nagyon is élvezetes tud lenni. Most elképzelem magam egy olyan helyzetben amikor egymás mellett van két x360, mindenkettőben GoW és az egyik előtt egy kontroller, a másik előtt egy egér és egy billentyűzet van. Én inkább a kontrolleres x360 elé ülnék be... Sztem azért se lenne jó bevezetni ezt bill+egér dolgot, mert a felhasználók egy része megvenné azt az xfps cuccot és ezen felhasználók ellen szinte semmi esélye nem lenne a kontrollerrel játszóknak.
[Szerkesztve] -
GyuZa
tag
Ezt úgy mondod mintha zavarna a szélesvásznú kép... X360-hoz határozottan szélesvásznú megjelenítőt kell venni. Nekem is 16:10-es a 19''-os monitorom csak a boxra van rákötve, csak ahhoz használom. Az x360-as játékok egyáltalán nem szeretik a normális (4:3 körüli) képarányt.
-
GyuZa
tag
nagy tévedés...idáig még egyetlen játék sem használ 1-nél több magot, tudniillik 2 magra is már jóval komplikátabb megírni egy játékot mint 1-re, a 3-ról nem is beszélve...egyébként jópár készítő ezért hanyagolja el a ps3-at, és ezért nyer meg egyre több exkluzív ps3 címet az x360. az a 7magos cell processzor a ps3-ban van nagyon bonyolult és k**va nehéz lenne olyan játékot írni rá, ami kihasználná mind a 7 magot... sztem még a processzor feltalálói sem értik hogyan működik a dolog
-
GyuZa
tag
én úgy tudom lehet memóriakarival is neten nyomulni, csak éppen nem lehet letöltni bizonyos játékokhoz plusz kocsikat, pályákat, stbstb... de a premium pack mindenképpen jobban megéri.
-
GyuZa
tag
import tuner challenge? vélemény, vki próbálta már?
-
GyuZa
tag
lenne egy kérdésem: a hűtésmod elvégezhető ''házilag'' vagy kell hozzá vmilyen speciális ketyere? arról már találtam leírást, videót hogy a boxot hogyan kell szétkapni, szóval az majd nem fog gondot okozni remélem...
-
GyuZa
tag
valaki tud vmit a talismoon whisper fanok működéséről? csak gondolkodom rajta, hogy megcsinálom a voltmod-ot...ezt akkor is meg lehet csinálni, hogyha talismoon ventik vannak, vagy azok már eleve 12v-ot használnak? azért kérdem, mert nem akarom, hogy mondjuk a ledek 6V-ra vannak gyártva én meg ráküldöm a 12-őt azt kisül vagy vmi...
Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest