Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
most nincs semmi cél a játékban, egy boostert elpattintottam ma és ennyi. Szerencsére volt BF az xbox shopban, úgyhogy van mivel időt tölteni. Végig tolom inkább a bard's tale4-t. Kezd megint unalmas lenni a WoT. Ez a 2.0 se hozott sok izgalmat, bár azzal, hogy felugraszott egy csomó játékost tier10- be generált egy csomó vicces szituációt.
Olyan helyeken látok egeret meg patkányt, ahol soha azelőtt
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
megkérdeztem a chat gpt-t, de nem nagyon akar tippelni, illetve mire nagy nehezen rávettem, lefagyott
Mondjuk abban segített, hogy én nem vettem észre, hogy a fején az sapka. Én azt hittem a haja ilyen.A kígyóváll elég jellegzetes, de nekem nincs tippem. Majd kiderül hamarosan.
-
Dobi 562
addikt
-
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Figyelj, nyilván aki egy kört megy, az kb. 3k kombót tol le. Ne essünk már túlzásba, hogy aki egy kört megy, az mindig hatalmas kört nyom. Legalább ugyan annyian meg szarabbat. És ahogy elnézem: aki jobbat megy, az épphogy jobbat, aki meg rosszabbat, az nagyon is rosszabbat. De ezt itt be is fejezhetjük.
-
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Nehezen hiszem el hogy annyian játszanának egy egy csatát és azt is hogy azok pont átlag felett mennek. Érdekes módon amíg nem játszottam a tankkal hónapokon át semmit nem mozdult az érték csak minimalisat. Skill oldalát is meg lehet nézni ahol kiugrik felfelé ott álltam neki a markolasnak. Egy két nappal előtte nagyjából. Pont akkor játszanak vele amikor én neki állok ? Nem hinném ha én viszem feljebb miért nem érem el ? Végeredményben mindegy számomra érthetetlen és kicsit hihetetlen, nem egy olyan tank amire azt mondanám sokan játszanak vele , példának okáért havi játékosokat megnézve alig pár ember.
-
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Ezért mondtam hogy én nem értem mivel ha a hónapot nézed amiben már benne lenne a 2het is kb 10 játékos játszott 2-3 csatában meg ne hogy már több befolyással legyen az elvarasra mint az aki napi 60csatat letol és ahogy írtam többen mennek átlag alatt mint felette és ez az elmúlt időszakra igaz nem arra hogy egyébként ki hogy állt meg a tankkal évek óta. Akkor hogy lehet hogy 1-2 játékos éppen felette teljesít a többi 8 meg alatta és többnyire több csatával mégsem lefelé húzzák .
-
jr1994
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Nem. kb 8-10 éve csináltam 100%-ot a T-34-re, van itt is fent kép róla. Nézd meg most hány %-on vagyok. Évek óta hozzá sem nyúltam. Emlékeim szerint itt a fórumban is fent volt jó pár éve a pontos gunmark képlet, keress vissza. Az utolsó 100 csatát nézi elvileg a rendszer, de a régebbi csatákat egyre kisebb súllyal, ezért lehet 50-40-30 csata alatt is markolni tankokat.
A legegyszerűbben talán úgy érheted meg, ha felraksz egy gunmark modot és saját magad értelmezed amit mutat. Az aktuális GM% értékedhez tartozik egy elvárt kombinált sebzés, ha azt eléred a csatában, akkor tartod szinten magad, fölötte minden sebzés emeli az értéket.100% közelében már lehet nem olyan jól követhető a dolog, pl nem tudom milyen időközönként frissül az elvárás, de nem kell túlgondolni, jól kell játszani és majd meglesz
Csak ne a leaderboard eredményekkel mérd magad, abban azt sem látod hogy az assziszt valakinek tisztán spot/láncolással jött össze, vagy keverten, már csak ezért sem alkalmas arra amire használnád. -
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
aha csak hogy egyiknek sincs 100 csatája a tankkal és egyik sem jobb átlaggal van mint én. vagyis ha én rengeteg csatát letolok és az átlagom magasabb mint bárki másé akkor ő az egyetlen egy csatájával hogy lessz már hatással az egész átlagra? mert ugye akkor ha én bemegyek egy tankkal 1 csatát és megyek egy akkorát hogy ketté áll a fülem érdekes módón nem látom hogy ettől bármerre is elmozdulna az elvárás egyik napról a másikra.
sőt ha van 1 játékos aki mondjuk megy egy jó kört de mellette másik 6 a béka seggét vakargatja akkor igazából lefelé kellene húzniuk nem felfelé. -
Gyuri27
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Valamelyik nap volt szerencsém bele futni. Jó volt. Lökdösödés, blokkolás minden más.
A pálya széle se sikerült jóra. A folyós, szigetes rész eddig se volt jó. Előtte se.
A másik oldal meg csak gyors, jó cammós tankokkal játszható.
Ezért írtam, hogy más szemlélet kellene a pályatervezéshez. Egy friss agy, friss agyak.
Bekalkulálni most már a t11-et. Aztán havonta 1-2 pályát rendbe rakni. Az nem túl gyors se a játékosoknak, se a fejlesztőknek. -
-
Gyuri27
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Ez olyan mint multkor, hogy reklámozod a bot másod accodat mint ha az enyém lenne.
No de semmi gond. Nekem egyik sincs. Szóval furcsa, hogy megszólitva érzed magad.
Persze akinek nem inge ugye. De látom te felöltöztél.
kisharsany: lehet nálatok otthon varjak és verebek valamint egyéb madarak vannak. Nálunk nem szokás károgni.
-
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Szerinted elcseszés ha végre van manőverezhetőség és nem 3 ponton ácsorog a csata?
Költői kérdésnek szántam, ha szerinted elcseszték akkor talán új játékstílust kell felvenni.Az hogy ki mikor nyer vagy épp futnak-e vagy nem a bonuszok az pont olyan kiszámíthatatlan mint maga a játék.
Ma 2. eddig egyben utolsó csatában az RHM lehozta pedig...
Egy darabig jól álltunk aztán fordult a kocka de végül lehozta.
0 dmg top tier heavy full afk kezdésnek. Ellenfél T-44-100 nagy cheater volt.
Elején szedtem belőle F1-ből míg púposodott E9-ben a toronyba.
Lejött később kigyújtotta a heavy-t csak én jöttem át érte, kiszedte a motoromat talán 2-3 lövést bekaptam pedig az sem tűpontos löveg de csak kiszedtem.
Nem is ez hanem a 2 gm-os ISU is afk modba váltott.
Addigra kb minden enemy 1 lövéses lett, kettő feljött a toronyba, támadták a B0-n haladó tankunkat (nem tudom mit hősködött) akivel szemben is volt 2 td és nyilván meghalt. Felmentem ugyan és egyet kiszedtem de a másik meg engem.
3 enemy 2 saját csapattárs de 1 afk ISU és az RHM valami félelmetes megérzések árán mind a 3-at leszedte.
-
Chris0321
veterán
válasz
El Rey
üzenetére
Overlord alapból vacak volt, az az egyetlen pálya amit tiltásra tettem. Jó ötlet volt a tengerpart részét megszüntetni, mert a parton lévőket a magasabb területről simán szét lehetett lőni.
A másik pálya vár részével is kellett csinálni valamit, mert csak a vár két végéből lövöldözték egymást az emberek, most jobban be lehet menni és több irányból lőni. A med rész szerintem sokkal jobb, több a mozgástér mert van bőven fedezék. -
zodo
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Azért kellett mert szükség volt rájuk!
Fa ék egyszerű pályák zöme. Játékos állomány évek óta háborgott miattuk.
Jelen esetben az a változatosság ha le mész kis tierbe játszani vagy csata módot állítasz.
Látótáv az egekbe emelkedett miközben a pályák 800 vagy 1000 méteresek maradtak. Cső vagy lapos pályák. Növényzet vagy fedezék meg minek.
Aztán a tankok sebességet se feledjük.
Anno sokkal klasszabb pályák voltak, nem ilyen kiszámítható ki hol fog felbukkanni de ha mégis alternatív megoldást választott, nem halt meg azonnal mert volt menekülési lehetőség. -
po1son
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
És mit basztak el?!
Szerintem teljesen jó ráncfelvarrást kapott az a pálya, jól megcsinálták a kastély részen a heavy dühöngő részt, másik oldalon is kellemesen lehet játszani light-med tankkal.Inkább a Overlord lett egy bullshit, a pálya 2/3 része olyan, mintha csak ctrl+c módon szerkesztették volna át és semmi változatosság nincsen benne.
-
tboj
aktív tag
válasz
El Rey
üzenetére
Nem baromság. A löveg egy külső modul, mint a lánc is, nem tud róla lepattanni a lőszer. Eleve az AP és az APCR átmegy rajta, csak csökken az átütése és ha folytatólagosan az útjában a tanktestet eléri, akkor sebezhet vagy pattanhat. Utóbbi esetben fogja csak felírni lepattanónak a játék, a HEAT lőszert pedig minden esetben elnyeli a löveg kritikussal, szóval azzal sosem fog lepattanót felírni. Ugyanez igaz a lánctalpra is. Ha olyan szögben folytatja tovább az útját a lőszer, hogy nem éri a tanktestet, akkor csak kritikus sebzést fog felírni.
Kiegészítés: emiatt szokás a masszív kupolával rendelkező tankoknál (pl. T110E5) lövés után felemelni a csövet és megpróbálni takarni vele a kupolát.
-
Dobi 562
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Azt szoktam csinalni, hogy nem foglalkozok veluk es akkor altalaban megunjak par 1-2 perc utan de ez a kollega nagyon kitarto volt, beutaztuk az egesz palyat, jott utanam es tolt meg probalt felnyomni a falra.
Apropo, a supportnak altalaban mennyi ido kell, hogy valaszoljanak? Mikor kuldtem a ticket-et kiirta, hogy most lassabban mennek a dolgok, mert nagyon sok ticket-et kapnak.
-
vJokka
aktív tag
-
Gyuri27
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Játsz ezekkel +1-2 tierben.
300+ méterről semmit nem fogsz alaplőszerrrel átütni.
Dmaxnál az aim és a pontosság vicc. A dpm is.
Hellcatnál Az aim elmegy a pontosság vicc. És itt olyan lassú a torony fogás és közben akkora a kör, hogy a holdat lövöd. Dpm az szintén vicc.
Dmax : 2,21-0,35-2018dpm, pen 169-227 a soft stat. (a 40-et kizsírozott szakadékban éri el, orkánnal). Csupán 8 fokos ágyú kitérithetőség. 0 camo.
Hellcat: 1,63-0,34-1767dpm, pen 160-243. Ez legalább mozgékony és cammo is van. Viszont az a torony forgás és közben a célzás egy borzalom.
Nashorn: 1,82-0,31-2384dpm, pen 203-237. Sok prem lőszer nem kell.Persze a hellcat a sírás miatt lett nerfelve. A dmax 2.0-ban nem kapott buffot mert minek. Nashornhoz nemigazán kellett hozzányúlni. Kaphatott volna egy kis gundepet és egy picit több cammót.
Baltazár123: a német tankok mindig is szarok voltak. Hiába a tömeg a vas a páncél szart se ér. És mind nagy mint egy tankhajó és még lassúak is. A jagdtiger mellé rakd oda az obj 263-at.
-
-
Gyuri27
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Az a baj, hogy a játékot nem erre találták ki szerintem. Nem arra, hogy a fél csapat adj, 2-300 wtr körüli meg néhány 4000 körüli játsza. Ezért vannak 2-4 perces 15-0 és társai csaták. Minden hasonló játékban több játék mód van. Itt is lehetne casual pl. Bárki bárkivel bármivel mehetne. Ez tiszta lenne. Lehetne félig ranked. Itt tágabb határok között osztaná a wtr-t mondjuk 1000-en belül és a csapatok wtr, hp értéke kb egyforma lenne. Aztán ott lenne a ranked. Oda eljutna az ember és különféle ligákban tolnák.
Mert ez senkinek nem jó szerintem.
Kinek jók a 3 perces darálós csaták? -
válasz
El Rey
üzenetére
Az általad felsoroltak "szabály ellenesek" a valóságnak nevezett játékban...
Míg balféknek/zombinak/kezdőnek/szarnak lenni nem megy szembe a WOT szabályzatával. De még millió aspektust sorolhatnék, hogy a párhuzamod mitől kreténség.
Szóval, long story short, azért sírni, hogy "jaaj zombik vannak a WOT-ban" egyenlő zombinak lenni a való életben.
-
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Nekem a DZT meg van, szeretem, de én az SFAC-ra pályáznék. De emiatt nem hiszem, hogy most költök ládára. Ha a megszerezhető ingyen 3 ládából kiesne az király lenne. Többi nem igen vonz. Skill4ltu szerint a korábbi bekerült tankok mindegyik jó, az Obj.590-re mondta, hogy az kevésbé, de most kapott némi buffot és így már jónak mondta azt is.
-
Derron
aktív tag
válasz
El Rey
üzenetére
A zászlókra gondolok, nem tudom mi a pontos neve, tervrajzokat lehet belőle csinálni, ezzel csökkentve a kifejlesztendő tank XP szükségletét. Na ezekből van több száz darabom.
T32 nél járok, de még stock os. Vagy játszok vele egy kicsit, és kifejlesztem belőle a 9-est, ami nem túl acélos, így azt átugranám a "zászlókkal". Az E5 nem tudom milyen, csak roham ban játszottam vele mikor ingyenes volt, akkor tetszett, bár a kupola nagy gyenge pont. Ahogy E5-öt látok csak azt célzom, gondolom nálam is ez lesz.
Free XP ből meg van 1M, gondoltam kihagyom az egészet és rögtön ugrok TierXI be.
-
Gyuri27
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Személyes küldik. Vagy az az időszak amikor 10 t8 csata úgy nézett ki hogy 7 biztosan T10 volt. Holott azt mondták, hogy 3-3-3 top, MID, bot. Csak ezt nem látta senki.
Ink: nem az a baj, hogy pénzt akarnak keresni. Hanem az, hogy leszarják az embert. Ha még véleményed van repülsz a cc-ből.
-
dokee78
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Fikció.
De kurva jót tett a játéknak,hogy ezek a 200 csata alatti alapokat nem ismerő noobok,miatt mennek el csaták.
Mert mi járt a fejükben?
Vigyorogtak,mint a hülye gyerek:
-AAA kipróbálok legendás tankokat,Maus,IS-7,B-C 25 t.
Mindegy de a nyilakat nyomva irányítom.
Sok debil majom.Szerinted jót tett a játéknak ez a sok tudatlan Tier 10-ben?
-
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
ezt meg tudom erősíteni, sokszor tapasztaltam már én is hasonlót. A spot rendszer biztos, hogy nem tökéletese - ezt mondjuk régóta sejtjük, tudjuk - de nem csinálnak vele semmit.
h1mpi: én Ka-Ri-val mennék az van meg TS-5, XM57, de ezek elég lassúak, nem tudom mennyire állnának helyt. Tavaly ugye TS-5 toltam, vállalható volt. XM57-nél szerintem a töltés lesz lassú. Ka-Ri-nak nem tudom mennyi a töltése.
-
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Én kicsit azt érzem hogy ebben is van rng mert ha ennyire fekete fehér lenne akkor bizony a matek nem hazudik, aztán hányszor van olyan hogy el jön szinte mellettem észre se vesz majd ugyan az a tank ugyan onnan én meg ugyan ott állok és hoppá hirtelen villanok mert lát, közben meg előtte majd feltaszit még sem látott.
-
phoenix1989
addikt
válasz
El Rey
üzenetére
Meg csináltam vele de nem adta meg ezt írtam . Ha konkrétan egy tankban egy lövéssel kell az viszont már nem vicces. De ha több lövéssel az sem. Vakon lőttem 1600at küldi nem fogadta el.
tboj
Én is erre gondoltam de ezt is kétkedve tudom csak el fogadni . Elég közel vagyok hogy nagyjából lelassak és az hogy a bokor sorba se látom megint csak dühítő 570 m latotav erre se elég. Persze persze dupla bokrok stb ezt meg engedjük el mert hanyszor látsz tankokat 5-6 bokor mögött is. Na mindegy -
h1mpi
félisten
válasz
El Rey
üzenetére
Én heti 1-2 órát játszok, így egészen jól elviselhető a játék.
Baltazár123: Ez az ingyenes 10-es ág a legnagyobb baromság volt a WG részéről. Gyakorlatilag bárki csinálhat bármennyi accot és trollkodhat. Ha kitiltják csinálja a következőt... ennyire nem gondoltak erre ezek az idióták ott a WG központban?
-
Baltazár123
őstag
válasz
El Rey
üzenetére
Tartottam én már több éves szünetet is, igazából hogy mondjam, sok minden már nem háborít fel ebben a játékban. Most viszont tényleg megjelentek ilyen teljesen állatias, barbár ösztönlények a játékban. Tegnap is, bár ott nem én voltam az elszenvedő, csak mivel már kiszedtek, tudtam figyelni, ahogy egy type5 szakasz számtalan játékost abúzált, pl lelökték a hídról a maus-t, ketten tolták le mountain passon. Ott is oroszul beszéltek vagy valami hasonló nyelven.
alapvetően immunis vagyok a játékmenetre, elviselem, de ez a primitív kőbunkó viselkedés, az már egy más kategória. Eddig összesen 3 játékosra nyitottam ticketet, beleértve a mai esetet. Egynél biztosan tudom, hogy bannoltál pár napra, mert még ő ugatott le csata után, hogy mit képzelek és így volt chat előzmény, rá tudtam később nézni.
met:
Szerintem most sok ügyük lehet a 2.0 elveszett lőszerek stb miatt, nem hiszem, hogy ilyennel foglalkoznak. Ennyit lehet tenni, megtettem. -
Szibilla
aktív tag
-
-
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
ohh én marha...köszi
de amúgy megtaláltam a hivatalos oldalon is meg lehet nézni, ha bejelentkezünk és a tankok statisztikáihoz tekerünk, leszűrjük a tier6-ra pl és sorba rendezve csaták száma szerint akkor ha egy tankra ráklikkelünk, megmutatja milyen kitüntetéseket gyűjtöttünk az adott tankkal. Itt is csak egyesével kell, de gyorsan végig lehet nézni.Fura, nem gondoltam volna, hogy nekem tier6 közül a Cromwell lesz amivel a legtöbb Nagy kaliberem van (19) ami azt jelenti, hogy 17-18 csatánként sikerült, T-34-85M csupán 14, ami pedig 20 csatánkénti Nagy kalibert jelent, pedig azt gondoltam volna ez lesz a nyerő.
- illetve most néztem jobban, az E25-el 15 csatánként van egy Nagy kaliberem. De az is rengeteg
-
Met
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Tegnap raktam fel a v.2.0.0.0_05-öt, magyar nyelvű volt a telepítő amit már jó régen kivett belőle és semmi nem működött, az előtte lévő verzióban volt pár dolog ami működött.
Más, kivették a bázis foglalós/védő csatamódokat vagy csak nem találom hogy lehet bekapcsolni?
Be volt kapcsolva de a 2.0-óta szerintem csak normál csatába rakott. -
nanofocus
tag
válasz
El Rey
üzenetére
Az aslain még nem teljesen stabil, redditen is sokan panaszkodtak erre, XVM sem működik még. Mondjuk engem személy szerint nem érint, mert én is szar vagyok
emlékszem 8 évvel ezelőtt még farmoltam a wn8-at, most meg annyira nem érint, de végre élvezet T8-T10 között játszogatni. -
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
Ezt elég furának találnám, ha nagy többségben a depóba kerültek, de párotoknál a WG lenyúlta volna! Szerintem keressétek meg, ott lesz az. ;-)
Én pl eladtam, mert nem figyeltem, csak megörültem a sok eladható cuccnak, később jöttem rá, hogy amit eladtam azok a tankokból kerültek oda és vissza kellett volna csak rakni. Kivéve persze a modulokat. -
jano_77
nagyúr
válasz
El Rey
üzenetére
a lőszerek az összes olyan tankból, aminek reszelték a lövegét a depo-ba került vissza! Ha kiválasztod hogy feltöltse lőszerrel, akkor látható, hogy vagy mind a depóból kerül vissza vagy depo+kreditért ha mondjuk több lőszert tettek az adott tankba. Persze ez csak akkor ha nem jártatok úgy mint én, aki megnéztem hogy mi van a garázsban és megörültem, hogy egy csomó modul (rádió, motor, löveg) és egy rahedli lőszer, amit jó kreditért el lehet adni. Uccu neki el is adtam, aztán nekem tényleg ezüstért kellett vissza töltenem egy csomó tankot.
-
-
válasz
El Rey
üzenetére
Gondolom nem mindegyik új jatékos volt,hanem olyanok mint én. Én az IS7 ágát kértem ki. Azért ,mert valaki első csatáját megy egy tankkal,nem biztos,h rutintalan. Hiú ábránd azt gondolni,h tele lettünk új játékosokkal ,sajnos. Illetve nem a kevés új trollkodja szét a mecsekket,hanem 30e+ csatás mindent is tudok öreg rókák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak ne a leaderboard eredményekkel mérd magad, abban azt sem látod hogy az assziszt valakinek tisztán spot/láncolással jött össze, vagy keverten, már csak ezért sem alkalmas arra amire használnád.

emlékszem 8 évvel ezelőtt még farmoltam a wn8-at, most meg annyira nem érint, de végre élvezet T8-T10 között játszogatni.