- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sequator
senior tag
válasz
sebijani1982 #84771 üzenetére
Igazából sokkal jobb a WT PzIV gun depressionje, mint az RhMé. Egy trükkje van, hogy csak hátrafelé (esetleg oldalra).
Én már ar RhMmel is sokszor álltam háttal, hogy kevésbé lőjék el a motort és készüljek a WT Pzre.
A két nagy WT-t sokszor láttam csatában háttal állni és úgy lőni lefelé.Nekem is januári akciók alatt lett meg a WT PzIV, 15 csata elég kevés még, de szerintem sokkal jobb, mint az RhM.
sautia
-
szbalogh
addikt
válasz
sebijani1982 #84771 üzenetére
Pedig papíron sokkal jobb az Rhm.-nél. A gundepression is ugyan annyi a wiki szerint. Mondjuk azt el tudom képzelni, hogy csak oldalirányban. De felfelé sokkal jobb.
-
weres78
senior tag
Üdv!
Azt olvastam itt a fórumon, hogy ha vásárolok egy prémium tankot azt amennyiben nem tetszik visszaadhatom és megkapom az árát valamilyen formában.
A kérdésem az lenne, ha ajándékba vettem tankot és nem tetszik annak aki kapta, akkor mi a helyzet? -
rlazol
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #84791 üzenetére
majd megkapjuk a havokkal.
-
Enzolord
addikt
Megtaláltam a legeslegeslegnagyobb Unikumot a Wot történetében Panther_winner személyében, aki 2k csata alatt 11 azaz tizenegy WN8-at ért el, átlagsebzése 71.. Maxi riszpekt...
-
Chris0321
veterán
World of Tanks Magyar Portál:
¤ Az azonos típusú lőszerek normalizációja is azonos, nincs egyéni normalizáció az egyes típusokra. (Értsd: az azonos kaliberű lövedékek ugyanúgy működnek az adott nemzet, mint minden nemzet tankjaiban, ahol van olyan löveg. Például az amerikai 105 mm-es ugyanúgy működik akár a német 105 mm-es. - a ford.)
¤ A kromatikus eltérés (vizuális effekt) nem lesz a WoT-ban.
¤ A TD látótáv nerf semmiféle egyéb más buffal nem lesz kompenzálva, de a WG csekkolni fogja a statisztikákat.
¤ A nerfelt tankokra szerelt modulok nem lesznek ingyen levéve a tankokról.
¤ Storm megerősítette, hogy a WG nem fogja bannolni a trollplatoon-okat. (Valószínűleg be lesz építve egy blokkoló rendszer ami nem fogja engedni, hogy trollszakaszt csináljanak a játékosok. -a ford.)
¤ A szpotolási rendszer felülvizsgálata a nem túl távoli jövőben esedékes. (Kb. 3 - 6 hónap.)
¤ Még nem biztos abban, hogy az FV4202 cseréje milyen szinten fogja megváltoztatni a jelenleg ezzel a tankkal kialakult játékmenetet. (Értsd: Nem tudják biztosan mennyire fog az utód szuperálni / beilleszkedni a már meglévő stílushoz. - a ford.)
¤ Reakció azon aggodalomra, miszerint valószínű, hogy az STA-2 prémium tank játszhatatlan lesz normál (nem limites) mm-el: ,,Figyelni fogjuk a statisztikáit."
¤ ScorpionLord ¤ -
rlazol
veterán
válasz
szallasi007 #84784 üzenetére
grat!
nálad 1,26 arty/csata míg én 2358 csatában 5272-t számoltam, az 2,23. ez durva különbség.
fontos: az összes artyt számoltad vagy csak az egyik oldalon lévőket?
tier eloszlás?
milyen időszakot néztél, hogy alakult a számuk az időben?szerintem peccs nem hozott artyt.
November közepét hasonlítsd össze december elejével - TOG misszió
Majd december végével - WZ mission
január közepével - kezd lecsengeni
január végével - personalnálam legalábbis ezek a fő töréspontok. Érdekes lenne, ha nem esnének egybe az eredményeink.
-
Simi37
őstag
válasz
szallasi007 #84784 üzenetére
Semmi kötekedés csak egy kérdés...kiszűrted amikor Te is artyval mentél? Ha nem akkor azt vond le belőle. Ha igen akkor nem szóltam.
-
szallasi007
őstag
Csináltam én is statot az artik előfordulásáról. 5300 csata alatt 6691 artival találkoztam, ha megadjátok mikor melyik peccs jött be akkor megmondom szívesen mennyi artit hozott.
-
benvolio
őstag
Az előbb Kiszel Tünde is a csapatunkba volt: [link]!
-
Blue Eagle
őstag
Sziasztok, nagyon kedves Tőletek! Most melózok még picit, otthonról mindent rendezek majd.
-
Stunts666
őstag
válasz
Blue Eagle #84774 üzenetére
Utánad néztem... Mennék én veled, akár be is állhatnál hozzánk, viszont nekem a legkisebb tankom egy V-ös light és VI-os med..
-
mtade
aktív tag
válasz
Blue Eagle #84776 üzenetére
Engem is felvehetsz barátlistára. Nick az aláírásban
-
Stunts666
őstag
(#84776) Blue Eagle
Irj egy PM-et, hogy mekkora tankod van + Játékbeli neved...
Other:
Nagy ágyúval tetszetős ez a Leopard PTA... Kezdem megszokni...ESL:
Mivel lenne érdemes 3vs3 ESL-en indulni??? Az nem gond, hogy még csak 2-en vagyunk... Viszont a tank érdekelne, hogy mit kellene húzni... Vajon van olyan tank ami nem IS3 és 50 100, mégis el lehet vele indulni ESL-en nagy eséllyel??? Lehet Tiger 2-vel kellene indulni? -
sebijani1982
senior tag
Másnak is lagol most a játék, 5-6 csata óta folyamatosan ugrál a tank.
-
rlazol
veterán
válasz
Blue Eagle #84776 üzenetére
vagyunk itt elegen.
a többség ingame nevét megtalálod az első hszben vagy a feltöltött csataképeken.
ráteszed a barátlistára és rájuk írsz.
(magamat nem ajánlom, mert nem vagyok egy nagy szám) -
Blue Eagle
őstag
válasz
sebijani1982 #84775 üzenetére
Ja igen-igen, már értem. Csak az a baj, hogy nincs ismerősöm. Vagy talán valahol tudnék találni sorstársat?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Blue Eagle #84774 üzenetére
Ha van ismerősöd aki játszik ezzel a játékkal azzal úgynevezett szakaszt lehet létrehozni. Balra a CSATA gomb mellett találod, 3-an lehettek maximum egy szakaszban. Mindenki választ egy tankot, célszerű maximum egy osztály különbséget betartani, mondjuk IV-V tankok csak. Ha mindenki megvan, akkor ezt a max 3 fős csapatot adja hozzá 12-13 játékoshoz, innentől meg ugyanúgy normál csatázhattok. Annyi a jó ebben, hogy tudtok egymásnak segíteni, nem idegenek segítségére kell várnod. Ha a hang opciókban aktiváljátok, akkor szóban is tudtok beszélni egymással, így könnyebb megbeszélni, hogy merre menjetek.
-
rlazol
veterán
h1mpi: lehet, h még csak nem volt kifejlesztve a nagyobb cső.
Blue Eagle: a többiek által linkelteken kívül nézegess replayeket és keress szakasztársat. A statjaid alapján a light nem az eseted egyelőre, szerintem koncentrálj azokra a tankokra, amikkel jobban megy a játék.
-
sebijani1982
senior tag
WT Pz IV-el hogyan kell játszani?
Ég és föld a RoHaM Bili után. Egyszerűen nem jó a gun depression, ha be akarok valamit célozni forgassam, másszak dombot, hogy a célra tudjam irányítani a löveget....
Töltésgyorsító, álcaháló periszkóp van most rajta. Legénység a RoHaM Bili-ből csatlakozva a Sturer rádiósához és töltőjéhez. 3 illetve 2 skilles a legénység.
A Bilivel még 10-esek között sem éreztem magam kellemetlenül, de PzIV valami sorscsapás még saját Tierben is.
Segítséget előre is köszönöm.
-
csaba17
senior tag
tegnap kérdeztem, hogy az eladásos buggal mit tudnék kezdeni és észrevettem valamit:
tegnap ugye volt vmi wg-s cucc amit hipeoltak is az infósávon, tegnap bugolt is az eladás de pl ma már nem lép ki és ma nincs semmi "reklám" az infóban.
aki ért a modokhoz annak ez hátha segítség mert biztosan valamelyik mod a hibás mert olyan mintha 4-5 másodpercenként frissítene és azért lép ki. -
zuchy
őstag
válasz
Pete55555 #84764 üzenetére
Nem csak ennél a tankál vannak méterbeli "anomáliák". Nekem van egy IS6-om, és mellette a T34 akkora mint egy ház. Az IS6-nak 122mm-es lövege van, a T34-nek meg 120mm, de látni lehet hogy a T34 lövegébe beleférne az IS6 lövege, koplettenm ami elég gáz szegény T34-re nézve.
Szerintem nagyon sok tanknál vannak mértbeli problémák. Pedig a lövegátmérő elég jó viszonyítási pont... -
-
Pete55555
addikt
válasz
adamgreen #84737 üzenetére
Az igazság az, hogy a játékban valóban kisebb, mint a valóságban lett volna. Storm elmondta, hogy ők mekkora méreteket adtak neki és össze lett hasonlítva a Panzer Tracts 20-1 adataival Hilary Doyle-tól. Ha a játékban is eszerint igazodnak az adatokhoz, akkor lehetséges, hogy kapni fog egy apró nerf-et a masina.
Épp ideje már
-
joergie
őstag
válasz
olcsii #84762 üzenetére
Épp most cisnáltam meg centurion mk7-el. 6k dmg, 3670 blokkolt, és meg is haltam(vesztettünk), szóval szumm 11360. Meddel. Mondd a szemembe hogy ne legyek ideges.
Amúgy kb az az eset volt mint amit t32-vel leírtál h1mpijöttek mint a vágóhídra, próbálkoztak, pattantak, de a büntit így is megkapták.
-
joergie
őstag
Mi a különbség a bounce és a no damage között? a heavy 15. küldetésében a 8ezer dmg/blokkolt/tank hp témában nem számít, ami track, vagy a szög miatt pattant, csak az, ami a páncél vastagsága miatt pattant le?!
Másik. Ha HE-vel lőnek és "nem üt át, az nem számít potenciálisan bekapott dmg-nek? Szerintem nagyon el van k*rva ez a küldetés. Pár tier10 heavyvel meg lehet csinálni és ennyi. talán még vkB, st1.
KV4-el próbáltam csinálgatni, de amikor 4szer pattan e75, 1szer vkB, 1szer wtpz4, meg egy is3, és kapok 1500 'blocked by armor' értéket, akkor azért....na nemár!!! Dmget csinálni meg felejtsd el, tier8ban 1700 dpm-el. De a pontot az tette fel az i-re, amikor a narancssárga wz111 AP-val belövi a maradék 8 hp-mat menet közben, úgy hogy a legjobb szögben állok/fordulok felé(értsd 150mm-es oldala kb 30fokban, 180mm-es front kb 60 fokban).Van olyan tank amivel meg lehet csinálni ezt a küldetést tier8ban? 4k dmg-et még összekaparok, akkor marad 2500 amit fogni kéne a páncéllal.
-
Dr_Syrex
senior tag
A gépében i5-3470 proci van, ami 3.2 alapról 3.6GHz-ig megy fel turbo boost miatt és ezt a wot alatt minden bizonnyal meg is teszi. Mivel ez ugye egy szorzózáras processzor, plusz órajel emelés nem lehetséges, de így is komoly teljesítnénye van. Grafikai beállításokat érdemes finomhangolni, ahogy zuchy is említette és nem akkor nem nagyon fogsz észrevenni nagy ingadozást. Vert. sync-et bekapcsolhatod ha gondolod és akkor 60 körül marad az FPS-ed.
-
zuchy
őstag
Az optimalizálatlanság.
Húzd fel a procidat ameddig csak engedi normális körülmények között. Csak 1 magot használ a játék. Nálam az árnyékok zabálnak sokat, én azokat vettem lejjebb, de ez a játék amúgy sem a grafikáról szól, arra ott a Crysis 3, de ki lehet kísérletezgetni hogy mit hogyan kell beállítani hogy meglegyen a fix 60, de szerintem 40 fps-el is lehet jól játszani ezt a játékot, nincsenek benne olyan jelenetek, mint egy pörgősebb fps-ben.
-
lacibacsi
addikt
válasz
mcwolf79 #84746 üzenetére
Bár még az EU szerveren is csak a kezdő paradicsomok táborába tartozom, feltettem az USA szervert is a gépemre. Csak pár csatát mentem eddig ezen, de azt már most látom, hogy ott van igazán sok agyhalott.
És most nem a játékstílusukra gondolok, amit talán még nincs is jogom kritizálni, hanem a cseten folytatott "beszélgetés"-ekre. Na. Ott megy ám a náci vezér éltetésétől kezdve az egyes játékostársak édesanyjának emlegetéséig minden. Ráadásul a legtöbb játékos abban éli ki magát, hogy a csata első öt percében elbújik és csak dumál...
Például én is kaptam anyázást, meg hülyézést, amikor Province-ban felmentem A3-B3 környékére. Ott pofázott mindenki, hogy ne menjek, hanem maradjunk együtt. Pofáztak, de a végén én mosolyogtam, amikor a stock T1-el összejött szerény 120 saját sebzés, meg 280 körüli spot sebzés, amivel harmadiknak sikerült végeznem a rangsorban (XP alapján).
Csak a kíváncsiság hajtott ámerikába és néhányszor még bepróbálkozok náluk az biztos, de ez a fajta stílus nem tetszik annyira, mint a jó öreg Európa...
-
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1 #84752 üzenetére
Azt magyarrázza már meg nekem valaki, hogy a 150-es pennel hogy tud 200+-os páncélt átütni sima skullóval (tudom hogy léteznek weak spotok, de azért ezeknek minden lövése betalál)? Egyáltalán nincsenek kiegyensúlyozva, semmi célzási és töltési idejük nincs.
-
válasz
jagada #84749 üzenetére
Hát azért abban egyet értünk , hogy jó kis dög ,de azért elég sok minden kel , hogy összejöjjön .Azért a 5500 Dmg nem elvárható még ezzel sem . Ha jól emlékszem az átlagom nekem ezzel 1450 Dmg majd háromszáz csatával és ezzel éppen a 2. csík alatt vagyok kicsivel !
Himpi .: Azért benne lenni a top 10-ben nem gyenge .
-
mqm
senior tag
Sziasztok!
Következő lenne a kérdésem! Mi eszi meg ennyire a gépet ebben a játékban? Az adatlapomon látható konfigurációval maximális beállítások mellett (FHD) 30-60 fps.. Mit húzzak le ,hogy meglegyen a fix 60?
Üdv,
P. -
jagada
addikt
válasz
jozefgucci1 #84748 üzenetére
Először is GRATULA h1mpi!
Nem akarom elvenni h1mpi sikerét, de szerintem ezzel a tankkal ez a kötelező! Brutál túl van tápolva ez a kis görcs és ez tény. Még korhűnek sem mondható (tudom ez több tankról is elmondható, van ami csak tervezőasztalon, papíron létezett), de ráadásul ezt még le is kicsinyítették, hogy mégtáposabb legyen.
Egyébiránt ha csatában valahol felvillan egy E25 én rögtön ráfordulok. -
-
h1mpi
félisten
Gondoltam megyek egy kicsit az E-25-el a misszió szenvedése után, ez lett belőle
sajnos volt egy team sebzésem így a nagy kalibert nem adta be... -
mcwolf79
veterán
Valami elmegyógyintézetbe bekötötték a netet, és mindenki rászabadult a WOT-ra?!?
Szörnyű mennyi agyhalott van az utóbbi 2-3 napban a játékban -
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #84743 üzenetére
Nem is leszek
-
Bad Pritt
félisten
válasz
jozefgucci1 #84743 üzenetére
Utolsó szamuráj a helyes megfejtés.
-
-
h1mpi
félisten
A Tigris II-t melyik ágyúval érdemes használni?
-
adamgreen
senior tag
¤ Néhány páncélzathoz használt acél típus (különböző ridegségű acél) nincs használva a WoT-ban, csak zavarná a játékosokat.
¤ Storm szerint a WG így állítja be az egyes járművek páncélzatát: ha van hivatalos dokumentum, akkor az a szerinti vastagságot használják, ha nincs, akkor pedig maguk döntik el, hogy milyen vastag az adott páncél.
¤ Kérdés: ,,Az E 25 méretei nem valósághűek?" Válasz: ,,Azon források szerint csináltuk meg amikkel akkoriban rendelkeztünk." Az igazság az, hogy a játékban valóban kisebb, mint a valóságban lett volna. Storm elmondta, hogy ők mekkora méreteket adtak neki és össze lett hasonlítva a Panzer Tracts 20-1 adataival Hilary Doyle-tól. Ha a játékban is eszerint igazodnak az adatokhoz, akkor lehetséges, hogy kapni fog egy apró nerf-et a masina.
> Játékon belüli szélessége Storm adatai alapján: 2.78 méter.
> Valódi szélessége Doyle adatai szerint: 3.41 méter.
> Játékon belüli magassága Storm szerint: 1.75 méter.
> Valódi magassága Doyle alapján: 2.03 méter.
> Játékon belüli alvázhossz Storm szerint: 4.5 méter.
> Valódi alvázhossz Doyle szerint: 5.66 méter.
¤ Az, hogy a Chasseur de Chars (CDC) tier VIII-as prémium tankként kerül a játékba nem jelenti azt, hogy a WG talált egy közepes tank jelöltet a normál ágra tier VIII-ba.
¤ Storm elismeri, hogy a jelenlegi IS-3 (SD modell) front lemezeinek szögelései rosszak, ki lesz javítva a HD modellben. (Túl hegyes és magas az orra, ez a HD modellel visszaáll az eredetire ami egy kisebb nerf-et jelenthet. - a ford.)
¤ Storm szerint egyelőre nincsen pontosan megállapítva a WT E 100 el lesz-e távolítva, vagy sem.
¤ Az FV215b cseréje a Chieftain-re még mindig tervben van.
¤ A legénység teljes átképzésének ára valószínűleg véglegesen, 500 aranyba fog kerülni. Eredetileg 600 aranyra tervezték, mert: 1: átképezni egy másik tankra 200 arany; 2: skill / perk reset 200 arany; és a megváltozott szerep (pl.: parancsnokból lett töltő, rádiósból vezető stb.) szintén 200 arany.
¤ ScorpionLord ¤Ezek se tudják unalmukban mihez kezdjenek
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
A 8 bites módban fejlesztett legénységet mikor és milyen feltételekkel tudom átrakni másik tankba? Kifejlesztettem az USA ág M6-os tankját és a T1-ből (ami így elit lett) nem szívesen pakolnám át őket amíg nincs meg a 2. skilljük.
Tudom, hogy csak 4 ember van a Mammoth-ban és nekem 6-ra van szükség, de talán így is jobban járnék mint a 75%-os legénységgel.
-
galervin93
addikt
válasz
szbalogh #84732 üzenetére
A troll golddal (140 pen/370) nagyon muris. :-) De túlnyomórészt a 85-össel használtam és az is való rá.
Szerintem nem vészesen lassú, síkon 30 kilót tudja, persze hegyet mászni nem érdemes vele. Tűzoltó kell rá, lehet automata is, mert pikk-pakk elszáll a hp. Töltés és célzásgyorsító + 3 skilles legénység (egy BiA) csodákra képes, valami 4 másodpercenként szórta nálam a 120/160-as puszikat. :-) Jól szűkül, a pontossága kicsit oroszos, de közelharcos tankként ez annyira nem vészes.
szerk.: hm, vk36.01. Ha összekerültem vele enemyként én szerettem, mert könnyű volt belőni. :-))) Kicsit riszálni kell a KV-1-et aztán a vk hajára kenheti a kilencszázvalahány hp-ját. :-))) Na jó, full hp-ról nagyon rossz játékos kell a vk-ba, hogy leküzdje őt egy KV-1, de 500-600-ról már simán megehető. -
h1mpi
félisten
válasz
szbalogh #84732 üzenetére
Hogy értsétek, nekem T5-6-ban a VK36 az etalon. Ahhoz hasonlítok. Fullos és az Artic Fox 2 skilles legényei vannak benne, tehát nem ezért nem jön be. Egyszerűen nem az én stílusom. Mindenkinek van ilyen.
Más: ha az ajándék csajt betettem Amerikainak, de meggondoltam magam, szerintetek lehet valahogy módosítani rajta? Support esetleg?
Végre összejött egy tank ász kíséretében. T5-ös artyval se semmi végig csinálni az SPG küldit
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93 #84723 üzenetére
Nekem lassú és pontatlan közép messzi távra. Tudom heavy, de nem fekszik a lassúsága
A maga tierjében nem rossz, de VI-VII az kikészíti -
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #84718 üzenetére
de más t8-al összehasonlítva gyorsabb nem?
-
válasz
Dryman #84722 üzenetére
Jah bocs sec akart lenni valóban !
H1mpi .. A KV1 pedig egy borzasztó ó tank a maga tierjében szerintem. A stug küldik első felét azzal csináltam és a T29-el . Aztán átváltottam E100-ra
. Tegnap már lehetett találkozni nem egy T28 conceptel is a csatákban . AT15-el megettem egyet simán pedig nem kezdő játékos ült benne .
-
galervin93
addikt
válasz
jagada #84709 üzenetére
Nem mondom, néha vicces top tierként hentelni, de szerintem sokkal izgalmasabb magasabb tierben játszani egy kisebb tankkal. Persze könnyen szétkaphatnak, de ha mégsem, és esetleg nem is vesznek komolyan... Na ezekből szoktak kisülni a szép dolgok. :-) No meg az sem mellékes, hogy jóval több sebzést lehet kiosztani, mintha pillanatok alatt elhullana az ellen.
h1mpi
KV-1 és borzasztó szavak egy mondatban? Nem létezik. :-) T5-ben a többit heavyt úgy eszi meg reggelire, mint a huzat, de még T6-ban is lehet vele keménykedni heavyk ellen is, csak kerülni kell a 300-as ágyúikat (pl. T-150, KV-85). Pattintani meg tényleg nagyon jól tud, én mondjuk belenyomtam több, mint 800 csatát, de párszor pattintottam 2000 felett is, ami elég brutál! Saját tierben nagyon sokat kibír, T6-ban már óvatosabban kell bánni vele, T7-ben meg második-harmadik vonalból érdemes csemegézni (nem egy sniper, de beszűkülve azért érdemes elereszteni a távolabbi gyengébben páncélozott tankokra is, nem fognak örülni a 150-es puszinak). -
Dryman
őstag
válasz
jozefgucci1 #84718 üzenetére
ms???? sima sec. akartál írni...
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1 #84716 üzenetére
Én is azt vettem vissza (155 58 megvan) és a nyolcassal max 20 meccs kellett és meglett a küldetés (SPG-15) alap 75-ös legénységgel.
-
Dryman
őstag
Td-s küldetésbe szakaszoznom kellene...estefelé valaki csatlakozna?
JgTiger 8.8-al mennék a szakaszba. Dryman01 fnick-kel...19 órától... -
h1mpi
félisten
Emlékeztem rá, hogy a KV1 nem volt a kedvencem, de ennyire szenvedősre nem, borzasztó... pattint, de annyi.
-
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #84716 üzenetére
francia artyk nem lőnek nagyot, de sok kicsit gyorsan.
-
Tegnap többek tanácsára vettem kisebb arty-t hogy végre sikerüljön a stug 15.Arty küldi . Megvettem a Tier8-as Francia Lorien-t . Még régről megvolt a legénység hozzá így az nem volt gond és free-ből ment fel a nagyobbik ágyú és így mentem pár kört. Mondanom sem kell nem lett meg a küldi , de összességében nem rossz . Gyorsabban szűkül mint az OB261 és pontosabb is szerintem viszont néha nevetségesen keveset sebez . Minden esetre majd próbálgatom nem adom fel .Ahhoz képest , hogy azt hittem a sok artyzástól majd romlani fog a statom nagyon , kellemesen csalódtam . Újra ráéreztem a dologra és így már hozható az 1500-2000 Dmg egy csatában .
-
Djuree
félisten
válasz
jozefgucci1 #84712 üzenetére
engem nem dobál ki, pedig van vagy 10 modom is...
-
jagada
addikt
válasz
mcwolf79 #84710 üzenetére
De akkor miért csak minden 6-7. csatába csinálja?
Más: az Archer mennyire használható? Van 3 tankra való legénységem Brit ágon (Matilda, AT2 és Churchill VII) de a barrakban már nincs hely, el kellene sózni őket valahová, mert feloszlatni nem szeretném. A fenti tankok következői (kivéve matilda) ugyanazzal a páncélvastagsággal vannak megáldva, de már magasabb tier így azok folytatását feladnám mer ezek is szenvedősek voltak és nem szerettem játszani velük, unom ezekkel a Brit fosokkal a meggymagot köpködni.
-
-
Blue Eagle
őstag
válasz
#43783936 #84707 üzenetére
Nagyon köszi, át fogom nézni az oldalt! Lenovo_P780 a felhasználónevem, még telefonon regisztráltam, nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni és PC-n fogom játszani.
A Hetzer is egy terminátor, ha nincs csak max négyes szintű tank a játékban, de ha hatosok közé kerül, akkor már jobb ha láthatatlanná válik.
Értem, de nem én döntöm el, hogy hova és kik közé kerülök, nem? Legtöbbször csak úgy nyüzsögnek az V. VI. szintű gépek, nyelni-köpni nem tudok...#84708) Directors
Nagyon köszönöm neked is! Ilyen eddig nem sok volt, pótolni fogom! -
jagada
addikt
Engem is állandóan kidobál a játék kb 6-7 csatánként, amikor betöltene, sosem a garázsba, mindíg csak töltésnél. Tegnap T29-el egyedüli T7-es top voltam, a többi mind aprólék t5-t6 az ellenségnél is csak 1db volt. Gondoltam jó nagy hentelés várható szép duplázás elé nézhetek. Erre a program bezár és kidob az asztalra. 2 percbe került, hogy újra a csatamezően lehessek és akkor is laggoltam mint állat. A csapatom fele elhullott és maradt 2 lövésre időm, a testet elrejteni, hullozni beállni sem volt már időm mire 7db ellenséges tank odaért, körbevett és xarrálőtt (E25 két másodpercenként stb.). Nem tudom összeesküvéselmélet-e de azt vettem észre, hogy jellemzően akkor dobál ki a játék, ha saját tierbe rak vagy top vagyok, amikor +2 tier és beleszarok akkor bezzeg nem szórakozik velem. Eu1 és Eu2 szerón is ezt csinálja pár napja, pedig a PING elfogadható.
-
Directors
senior tag
válasz
Blue Eagle #84706 üzenetére
Szia!
Az ő videóit nézegesd. [link]Ezen kívül a youtube keresőbe mehet a "world of tanks oktatás" ha esetleg eddig ez nem történt meg. -
törölt tag
válasz
Blue Eagle #84706 üzenetére
Itt találsz egy csomó hasznos leírást, gyanítom, hogy nálad az alapokkal van gond.
Ha megadod a játékosneved, akkor egy picit előrébb leszünk, mert le tudjuk csekkolni a teljesítményed.A recept, gyakorlatilag tankfajtánként, pályánként, és szituációtól függően nagyon eltérő tud lenni.
A Hetzer is egy terminátor, ha nincs csak max négyes szintű tank a játékban, de ha hatosok közé kerül, akkor már jobb ha láthatatlanná válik. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok! Segítsetek légyszi meg egy szegény embert akinek van három fia. Szóval még mindig tök béna vagyok. Nem számít mennyi csata van mögöttem, de sok.
Van nékem Hetzer-em fullon, meg van T-28 is, készülve a KV-1-re, és van még Matilda is, de nem bírok kis pizt összeszedni, hogy Csörcsill legyen belőle. Annyira szerencsétlen vagyok, hogy csak néha kapom el egy pillanatra a fonalat. Az átlagos élettartamom néhány perc, de rosszabb szériában inkább csak egy percke. Próbálom mindig másképp, de sosem jön be, vagy nagyon ritkán. Vagy csak fáradt vagyok hozzá?
Nem tudom. Van itt valami jó recept? Vagy hasonló? Örülnék, ha kis segítséget, tippet, fortélyt kaphatnék ez ügyben is, hisz másban már kaptam! Nagyon megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- League of Legends
- Silent Hill f teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest