- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exorsized
tag
Bezzeg light tankkal soha nem jön össze ilyen kör, föleg ha küldihez kéne .

-
rlazol
veterán
befejeztem a replayek feldolgozását arty szempontból...

a statisztikai elemzés még nincs teljesen kész, a napokban összerakom azt is, egyelőre ezt látom:a replayek:
2014.09.01-2014.02.01 között 3122 meccs-ről
ebből 785-öt kizártam mert vagy artyval mentem, vagy hébe-hóba T1-T5 meccsek, amikből nem lenne összefüggő adatsor. Marad 2337 T6-T10 meccs.nagy általánosságban egy minimális (0,2-0,4 arty/csata), de bizonyára kimutatható emelkedés volt az artyk számában a TOG küldi befejezésekor. Amikor itt mindenki picsogott, hogy sok az arty, na kb akkor kezdett el csökkenni a számuk. A WZ küldetés ezt a csökkenést megállította, de növekedést ezzel kapcsolatban vsz nem fogok tudni igazolni. Most, a STUG küldetés viszont durva emelkedést (+1 arty/csata) hozott.

hogy a fentiekből mi lesz pontosan és mindez mennyire szignfikáns, majd kiderül, most nincs kedvem tovább számolni, megyek játszani.

Sixkiller6 - a feltöltött képekből látod, kinek mi az ingame neve, sok név az 1. hszben is megvan. Tedd fel a neked szimpatikusakat a barátlistádra és amikor online látod vmelyiket írj rá. Aki nem klánozik, többnyire így oldja meg.
-
h1mpi
félisten
Ma artyval 15/1 olyan pályát ad be, ahol lehet is sebezni... THX WG szánalmas

-
SoulReaver
veterán
Még mindig lehet alkotni vele

Ez meg egy jó kis Sand River Tímwörk, nagyon izgalmas volt!
Más
Most banoltak egy órára, mert a szakasztársamat kilőtte a saját arty-nk(Ő is arty-val volt), de semmi szóváltás nem volt, csak ráfordult és puff kilőtte... Kérdeztük, h miért, erre írja, hogy sorry. Aztán megegyeztünk, hogy hát megölöm... Aztán ő nem volt kék, de -1 ott figyelt neki, így kilőttem, utána én lettem kék... Nem sokkal utána jön a csapattársa, azt elkezd lőni, viszonoztam a tüzet, de az első lövésemre kaptam az órás bant... Mind2 játékos kék volt, és csak annyi sebzésük volt kb, mint amennyit a szakasztársamba és belém lőttek... Igazi troll szakasz volt, de én húztam a rövidebbet... Érdesek, h ő nem kékült be...
-
Memphis79
aktív tag

Ezt úgy általában az egyéni küldetésekre

Mikor tele van a csapat hero-val -
szbalogh
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én se vagyok most klánban és csak beírtam a chatbe hogy melyik küldetéshez milyen tankkal keresek társakat és szinte azonnal rám írtak. Meg is lett mindkét td-s küldi. Az első azonnal, a másik harmadikra.
-
emre
veterán
válasz
Stunts666
üzenetére
Én álcával és hatodik érzékkel kezdtem, utána jött a javítás, és a snapshot.
Ez szerintem egy elég furcsa gép, mert a löveg miatt közelebb kellene menni a célhoz, ugyanis sem nem elég pontos, sem nem elég gyors, de ezt sem a páncélja (ami nincs) sem a mozgékonysága nem engedi. 2 álca semmire sem elég. Ha mindenek 70-80% körül lesz akkor fogsz észrevenni valami pozitív irányú változást. (álcahálóval!)(#84673) Sixkiller6
Neked is ajánlom a HOAX klánt, vagy akár a helyi erők klánjait, a Kelly Hősei-t és a Dmech-et.
-
Borisz76
nagyúr
-
h1mpi
félisten
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Én megyek veled ma este, ha gondolod: h1mpi
Most frissíti a teszt szervert utána belépek.
-
olcsii
aktív tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
lépj klánba. és néha váltogasd. igy sok embert megismersz.
-
Sixkiller6
őstag
mi a legjobb (vagy bármilyen) módszer arra, hogy néha bejussak egy-egy platoonba? ld. personal mission
nincs arcom minden nap ideszpemmelni.
soha nem játszom csapatban, így nincs állandó társaságom, aki segítene. -
h1mpi
félisten
Ritkán találkozok STA-1-el, de ma meglepődtem, hogy 2x is kitáraztam rajta fullra a Leo-t szemből

Amúgy azzal a tankkal gondolom full lopakodó sniper stílust kell játszani?!
-
olcsii
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
hát nagyrészt nagyon gyorsan sikerült. 1 kettőhöz kellet 1-2 nap
pl meddel löjjek ki 2 nagyobb nehéz tankot, vagy gyújtsak ki egy nagyobb tankot meddel. ehhez a 2 3 nap kellet. a lightos küldiben is van egy két ehhez hasonló.
amit még utáltam hogy 1500 spot 1 kill ugye szakaszban kellet csinálni és valakinek tul kellet élnie és még kellet 1000 sebzés valakinek a szakaszból. na ezt utáltam a legjobban. ehhez kellet 6 óra játék!
bezzeg az 5000 spot egyből meglett.
nem csak artyval nem csinálom meg a küldiket, hanem teljesítem az utolsó küldesékben mind az elsődleges és a másodlagos feladatokat. -
Stunts666
őstag
Igy állok a Leo PTA-val... Mit raknátok következő skillnek???

szerk.: Helyzetfelismerés/Álca/Off Road/Álca????
-
-
olcsii
aktív tag
tegnap este meglett a t28 concept. még nem mentem vele.
a kövikbe már 300 ezret kapsz ha megcsinálod fullosra küldetést. meg sok ilyen felszerelést.
az utolsó 3 kuldinél meg 1 nap prémiumot is. -
rlazol
veterán
Meg tudja vki mondani pontosan milyen változások történtek a Tech-Treeben szeptember óta?
A wot replay analyzer bizonyos tankoknál, jellemzően low tier en T49-et ír be, ennek megfelelően 8as csataként kezeli, sokszor úgy, hogy a következő tank pl 5-ös. Arra gyanakszom, h egyes tankok kivétele/berakása kavarhat be neki. Jelenleg annyit tudok csinálni, hogy a T49-nek jelzett tankokat nem vezsem figyelembe a csata tier meghatározásakor, ami persze torzulást eredményezhet.
-
Chris0321
veterán
World of Tanks Magyar Portál:
¤ Storm megerősítette, hogy az alternatív tank alvázak a felfüggesztés modulokhoz csatlakoznak majd, onnan lehet őket kifejleszteni.
¤ Az IS-5 nem fog kedvezményes mm-et kapni, cserébe 221 mm átütőerejű ágyúja lesz.
¤ A T-54 HD modellje nem teljesen olyan, mint lennie kellene, csak egy korai HD modell. A színe sem jó, a korrekt szovjet szín az ami az IS-7-nek is van. Később át lesz dolgozva.
¤ Nem terveztek változtatásokat a nemzetek színeit illetően, ha egy nemzeten belül mások a tankok színei, azok hibák.
¤ Storm igazolta, hogy a fejlesztők jelenleg is folyamatosan dolgoznak a szervereken és az mm-en, illetve folyamatosan fejlesztik a játékot. Ez a dolog szervesen kapcsolódik az elmúlt pár nap laggolásaihoz és kidobódásaihoz a játékból.
¤ Storm szerint jelenleg számos ok miatt sajnos nem lehetséges a több kisebb patch helyett évi egy - kettő nagyobb kiadása.
¤ Storm a játék fejlesztéséről: ,,A komoly fejlesztések rengeteg időt és tesztelést vesznek igénybe ezért olyan ritkák és ezért vannak sokszor késleltetve. Könnyebb a tartalmon (pl.: pályák és tankok) dolgozni, de ez nem jelenti azt, hogy mellőzve lennének a nagyobb volumenü fejlesztések."
¤ Storm megerősítette, hogy a szakaszos részek nem lesznek eltávolítva az egyéni küldetésekből.
¤ Jelenleg a fejlesztők által vizsgálat alatt vannak az egyéni küldetések, de még nem tudni, hogy lesznek-e változások, vagy sem.
¤ ScorpionLord ¤ -
Plasticbomb
addikt
Ebből kezd rohadt elegem lenni. egymás utáni két első csatám most a délután: 110 és a két csatás T32. Mindkettőben GwTigerP szedett ki 800+ hpról. Következő. Himmelsdorf 4 arty/ oldal. Én T92vel. 0 sebzés, 2 percig éltem. Utána Windstorm. Szintén T92. Lőjek, de senki nem tud senkit ott tartani amíg ez a tetű beszűkül. Vaktába meg nem lövöldözgetek 40 sec reload-dal. Még így is viszonylag gyorsan tudtam lőni: 2őt. Hurrá, lövésenként 200 demage befigyel. (Szuper a 8/9 méter splash, csak nem ér semmit.) BC már a bázison, és lövi a seggem. Szuper. Megint egy 110 kör. TigerP első lövése, megsérül az ammorack. Javítom. Már majdnem azt hiszem, lesz valami jó is, mert még goldal is pattognak, amikor JPantherII normál ammoval 1298 HPól ammorackel szemből. És 2 hete motoszkál bennem az, hogy 2000+wn8as jóbarátom eladta az accját, és lehet én is jobban járnék, ha megszabadulnék ettől. (Plusz az a 600 Euro is ott villog, amit kapott érte.)
-
Warton
őstag
válasz
lacibacsi
üzenetére
JagdTig88-at mondja mindenki és valóban sok creditet hoz. Viszont nálam most a T-34-3 kínai közepes tank a favorit, talán egy picit többet hoz, mint a JTig88. Mivel nagyobbat pukkant az ágyúja, több sebzést okoz lövésenként. De erről nem vezetek statisztikát, úgyhogy ez csak megérzés.
Persze alapvetően attól függ, hogy milyen a játékstílusod. Ha csak nehéz tankokkal mész akkor tanácsosabb azok közül választani. De nekem olyanom nincs, úgyhogy azokról majd más nyilvánít véleményt.
Bár ilyen kevés csatával talán még nem kéne 8-as prémiumot venni. Inkább kipróbálni többféle tanktípust és amelyik játékstílus bejön akkor ahhoz tudunk mondani tankot.
-
szbalogh
addikt
válasz
lacibacsi
üzenetére
Mindegyikkel jól lehet keresni. Azt vedd amelyik típussal szeretsz játszani. De talán a jg8.8-at kedvelik legtöbben. Nekem mondjuk nincs

A Dragon pályát már kivették. Azt hiszem már cw-n sincs.
A Ghost Town csak csapatcsatában van.
A harmadik meg csak a kínai szerveren van. -
lacibacsi
addikt
Üdv!
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy a jelenleg kapható TVIII-as prémium tankok közül melyik a leginkább kredit fo$ó?
Más.
A Dragon Ridge pályán talán kétszer voltam a háromezer csatám során. Az Empire's Border és a Ghost Town pályákat még csak nem is láttam. Mi ennek az oka? A leírások alapján nincs tier-hez kötve, tehát (gondolom) TVI-VII tankkal is dobhatna ide. De 3000 nekirugaszkodás alatt még csak egyszer sem... Van aki látta már ezeket?Köszönöm
-
törölt tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Nekem csak az volt fura, hogy három teljesen különböző konfigon is kilép néha.
Eddig a hírig csak sejtettem, hogy a wg kavart valamit. -
csaba17
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
szétnéznék de nincs virtuális ram. kikapcsoltam mióta 10gb ram van a gépben

de most megpróbálok erőt venni magamon és nem teszem le az asztalra a játékot
viszont az eladásos hiba mindig van. arra esetleg valaki?
szerk: megszámoltam, 5x villan a kurzor és utána kilép az eladási ablakból... -
jano_77
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz
Enzolord
üzenetére
Köszönöm és (#84637) tsiga18 neked is.
Esetleg tudtok ajánlani típust is max 70K-ig? Gyártó az lényeges? (MSI, Asus, Saphire, Gigabyte)
MSI Gaming alap lapom van, ezért gondoltam arra, hogy ugyan olyan márkájú jól mutatna a házban, egészen komplett gép hatását keltené.
Persze ha a gyártó lényegtelen vagy másik gyártó terméke megbízhatóbb, akkor ez nem lesz lényeges szempont. 
-
jano_77
nagyúr
Egy körkérdés: WOT-hoz AMD vagy nVIDIA VGA ajánlott inkább, melyik a jobb? Cserén gondolkodom és azért kérdezem, mert sosem volt még nVIDIA kártyám, de ha jobb a játékhoz, meggondolnám a váltást.
Köszönöm a tapasztalatokat, véleményeket előre is.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
OKé, rájöttem.
Nálam igen magas az artyk aránya, T5 és afelett. 119 csatára 471 arty jut összesen, 119 csatából 35ben artyval voltam én magam (is). Vagyis 3,9 ez az érték. Ez 2015.01.19től ami összegyűlt csaták, az előtte lévőket letöröltem.... Ha tudtam volna, akkor plusz 300/400 csata további adatai is meglennének.
-
törölt tag
válasz
sebijani1982
üzenetére
Egy kis idézet a wotinfo FB oldaláról:
" Storm igazolta, hogy a fejlesztők jelenleg is folyamatosan dolgoznak a szervereken és az mm-en, illetve folyamatosan fejlesztik a játékot. Ez a dolog szervesen kapcsolódik az elmúlt pár nap laggolásaihoz és kidobódásaihoz a játékból."
-
szbalogh
addikt
válasz
sebijani1982
üzenetére
Hát akkor nem ez a gond

-
sebijani1982
senior tag
válasz
szbalogh
üzenetére
Üdv!
Dell laposom van
Megnéztem, automatikusan 14558 MB van lefoglalva a C:\ meghajtón, ami egy SSD.Ez mellett van 16 GB rendszer memória is a gépben két darab 8 GB-os memória modulos kiépítésben (testvérek, minden paraméterük megegyezik, egyszerre is lettek véve.)
Milyen beállításra kellene váltani, hogy a WoT ne essen össze?Köszi előre is a tippet.
-
szbalogh
addikt
válasz
Warton
üzenetére
A WInter módról nem is beszélve. Kb beszaladok lesebzem amennyi kell aztán kilövetem magam, hogy minél előbb mehessek a másikkal...
A hétvégi küldetés megint csak a fraglopásról szólt. De nem baj, mert a WZ küldetés alatt már profin elsajátítottam a dolgot
Bár ebben a játékban nem lehet normális küldetést kitalálni. Talán ha a győzelmet jutalmaznák, de igazából mindegy is, mert ingyen van. Emlékszem még arra az időre amikor suli után több 100 Forintot dobáltunk a Street Fighter meg tiniteknősös automatába
-
-
jano_77
nagyúr
Próbálta már vki az itt leírtakat? Tényleg működhet, okozhat pozitív változást a játékban?
Fenntartásokkal kezelem egyenlőre. Ha esetleg vki próbálta már, megoszthatná tapasztalatait. Köszönöm előre is.(#84624) Warton: tökéletesen egyet értek Veled.
-
Warton
őstag
Az a baj ezekkel a küldetésekkel, hogy most már a játékosok nem a csatára koncentrálnak, nem arra, hogy megnyerjék a csatát, hanem arra, hogy különböző cirkuszi mutatványokat hajtsanak végre annak érdekében, hogy teljesítsék a feltételeket. Pl. rammoljanak akkor is ha épp ki is tudnák lőni az adott tankot hp veszteség nélkül, vagy foglaljanak. Megaztán fenn van a youtube-on már pár videó arról, hogy csak a küldetések miatt egy két jóarcú ember hogyan csalja el a csatát. Olvastam, hogy majd tiltják őket, de igazából az egész küldetési rendszer nem igazán jó, mert nem a jobb játékra ösztönöz, hanem a bohóckodásra.

Az is borzasztóan frusztráló, hogy a küldetések sorrendje nem nehézségi sorrendben vannak, mert sokszor a 15. küldetés sokkal könnyebb mint pl. a 11-ig.
-
-
h1mpi
félisten
válasz
galervin93
üzenetére
Én húzom az ágat, mert arra van most + legénységi xp és leárazás is. Megpróbálok a ru251-ig eljutni.
-
galervin93
addikt
Én is visszavettem a Luchs-ot a küldetések miatt, de csak T4-5-ig megy vele jól a játék, itt nem egyszer én vagyok a top sebző, amit mondjuk nem light-tal kellene elérni, gondolom ez a baj magasabb szinten. Kicsit jobban szeretek rambózni, mint kuksolni a szpotter-bokrokban (pedig most erre szereltem fel a kicsikét is, álcaháló + periszkóp, de csak az elején bokrozok, 3-4 halott enemy után kirohanok mint Zrínyi. :-D ) No sebaj, bár csúnyán húzza le a statot, azt most szerencsére szinten tudom tartani a KV-3 és T-34-85 duóval. :-D Előbbire végre meglett a 122-es, érdekes, alig jobbak az adatai, mint a 107-es ZiS-nek, mégis sokkal jobban megy a játék, mint azzal.
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Lehet az a baj, hogy táras és bele ugrok az ellen arcába
-
Viccelsz T37-el imádtam szivatni a nagyokat . Amikor el voltak foglalva szépen sebeztem őket oldalról vagy éppen láncon tartottam a csapatnak . Tier 8 ban csináltam vele a tank ászt 2000 feletti sebzéssel és 3K spottal bukó csatában . A buldogot most vettem , de még rá kell éreznem 15 csatám van vele az teljesen más .
-
mtade
aktív tag
Én egyre inkább rákapok...
Mióta leszoktam arról, hogy rögtön az elején bevágok a sűrűjébe, egyre élvezetesebb.
Indulásnál, ha legalább citrom az ellen scoutja, és van artynk, bevárom, mire megjelenik a bázis környékén, és levadászom. Ha nem, akkor is várok egy kicsit, mire kialakul a felállás, és utána sunyiskodok be az ellen heavy mögé, és adok a púzójának, ha kell arannyal.
Nem tuti, hogy így kel csinálni, de nekem többé-kevésbé elkezdett működni...
Az ELC AMX egy kicsit más, azt egy gyors TDnek használom, és ha valahol kell spot, ott teszek egy-két tiszteletkört...
szerk: megnéztem, chaffee és elc amx is kb 1800as wn8 nálam...
-
sith7
félisten
Nem lehetetlen csak sok idő, jó csapatleosztás, és sok szerencse kell hozzá ... ott már lehet, hogy lesz néhány olyan küldetés, ami tank ász kategóriát fog követelni, az adott tankkal
A jó csapatleosztás jelenthet 14 tomato - t is rajtad kívül, ami mondjuk egy lőjj ki 4 med -et küldetésnél nem hátrány, hanem haszon ... szóval sok mindentől függ ... szerintem
[Hun]Dani
MT, TD, HT kész van..
Azért az se rossz, GG !

-
h1mpi
félisten
Ebben a lightozásban mit lehet élvezni erre még mindig nem jöttem rá... Felvág tier8-ba és csak sunnyogok kb 0 wn8-ért... szánalmas...
maximum a tier8-as predátoroknak van értelme, majdnem heavy ágyúval
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nekem is csinálja néha... szerintem WOT bug.
-
-
[HUN]Dani
őstag
Be, az biztos! Napok óta tartok LT-15-nél. 5k spot kéne, de 3.5k-nál nem sikerült többet eddig. Elkezdtem az artyt nyúzni tegnap, de ott meg a 11-es küldetésnél akadtam el. 3 tankot kéne 1 lövéssel sebezni. Nem annyira bonyolult, de eddig valahogy mindig csak kettőt sikerült.

MT, TD, HT kész van..
-
sequator
senior tag
E100 jó lehet. T10ben a goldammo sem olyan vészes, az is pattan ha elég jól szögeled.
Szombaton klán gyakorlóban én voltam a céltábla E-100zal:
Malinovkán megálltam a keleti bázison, nyílt terepen a megszülető helyen, kicsit a házak mögötti bozótos részen (a kis palánknál) középen. Szemből a másik bázisról 15 db T10es tank lőtt rám (obj 140, leo 1, 110e5, b-c25, obj 907, fv42, stb) vegyesen AP, APCR, HEAT, HE, amit csak tudtak. A végeredmény 9870 felfogott dmg mire kilőttek. Annyit csináltam, hogy riszáltam a gépszörnyet meg a tornyot.
Azt hiszem randomban is menne, ha normál csata van, úgyis mindenki beáll kempelni.
sautia
-
MinionFlasH
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én mostanában jutottam odáig, hogy elgondolkozom pl. bulldoggal, hogy a segítségükre siessek, vagy ne! Idáig mindig mentem az ellenszenv ellenére, a csapat érdekeit nézve. De legszívesebben ott hagynám ............. őket.
Muszáj lesz artyznom, legalább többet megtudok róluk, meg a küldetések miatt muszáj lesz, nincs meg 5-6-7 helyen a másodlagos. Az amcsi vonalnál a chaffe ágából nyílik egy tier VI amcsi clicktank erről mi a véleményetek?
-
sebijani1982
senior tag
válasz
csaba17
üzenetére
Pedig, de-de! Az alt+Tab kombó simán ki tudja nyírni a játékot.
Milyen vidkari van a gépedben? Nekem Intel+Radeon páros van a laptopban. Nálam is csinálja.
Van, hogy napokig semmi, aztán egy nap többször is...
Aslain mod packot használok kiegészítve saját sixthsense hangmoddal. Ha valamelyik mod okozná, akkor folyamatosan kidobálna szerintem. -
Plasticbomb
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Viccrovat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB DarkFlash DK352 Plus 500W
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- HP 15s-eq2020nh 4P821EA Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)