- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Urak!
Aslainsba milyen néven keressem azt a modot ami csillaggal jelzi, hogy ki volt már felspotolva, illetve ki van spot alatt, stb. ? -
LicskaiJ
aktív tag
Platoonba kell ember, akkor jöhet a meghívó már online vok.
J_Rabbit
-
Dirtyz
őstag
Sziasztok, az "alapképről" a felső sorból eltűnt az, hogy alap, vagy prémium felhasználó vagyok, a nickem az aranyam és az xp-m. A helye megvan, de üresek a mezők. Valaki látott már ilyet?
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #85293 üzenetére
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok!
Core i5 4590 proci egy Nvidia GTX 960 tarsasagaban elvinne a WoT-ot full HD felbontason, kimaxolt grafikaval?
Ugy ertem jatszhato FPS ertekkel.
-
Terek
tag
tudna valaki helpelni T28 presonal mission SPG-14-es küldetésben tier 7 vagy 8-as light tankal?
-
h1mpi
félisten
Nem szedünk össze egy 5-ös platoont winterezni?
-
rlazol
veterán
válasz
Odin89 #85278 üzenetére
köszönöm!
igen, az első ugrás, a TOG küldi végén, főleg alacsony (6-7) tierben érzékelhető, ott ennél magasabb arányú, ez a vizsgált tierek átlaga. Sokan küldtek már replayt, ha mindent megkapok, amit ígértek, akkor a 20k is összejöhet, abból már le fogom tudni bontani tierre is. -
Odin89
csendes tag
válasz
rlazol #84951 üzenetére
Egy ideje követem a fórumot és sok érdekes dolgot olvasok tőled. Az SPG statisztika munkád is figyelemre méltó. A PDF-be nagyon jó ábrákat raktál be, amikből látszik a lényeg.
Tavaly november második felében jól látható egy hirtelen ugrás, amikor megnövekedett az SPG-k száma 25%-al, majd az egyéni küldik megkezdésekor idén ismét ugrott majd 25 %-ot.Köszi a sok érdekes adatot!
-
Stunts666
őstag
Valaki tudna linkelni egy reszletes mit/hogy/merre/meddig leirast a strongholdrol? Lehetoleg magyarul.
Elore is koszi.
-
h1mpi
félisten
A T28 HTC biztos, hogy nem lesz meg, mert az már nehéz nekem illetve a tank állományomnak, de mennyi lovét lehet így is összeszedni vele, az elképesztő.... tele van full könnyű küldikkel (és pár iszonyat nehézzel)
-
Mottie
őstag
válasz
04ahgy #85265 üzenetére
Akkor lehet ilyesmit csinálni ha van hogy lesebezd magad, illetve ha tejesen biztos vagy benne hogy nem fognak hamar felspotolni/ nem fognak counterartyzni. Előbbi esetben 1 lövéssel többet ki lehet bírni ami akár életet is menthet. Utóbbi esetben pedig elég sokkal távolabb betalálni mellég ahhoz, hogy megkattanj.
-
Mottie
őstag
válasz
jr1994 #85271 üzenetére
Így van, tegnap ki is próbáltam én is
Bobyjack kollégával ketten irányítottunk egy átlag 1000-1100 max WN8-cal rendelkező csapatot (amikor T8-ra mentünk akkor alacsonyabb lett az átlag a T6-hoz képest az extra játékosok miatt) és a nap végére 20-11-1 W-L-D teljesítménnyel zártunk ami szerintem teljesen vállalható. Na meg igen élvezetes a játék úgy, hogy van koordináció. Már csak a mapokat kellene jól megtanulniT6-ban 7 játékos a max, T8-ban 10, T10-ben 15 valóban.
@LicskaiJ
T6-ban szerintem a KV-85 közepes ágyúval elég ütős, de sok használható tank van. Szerintem a legfontosabb igazából hogy legyen a csapatban 1-2 ember aki ismeri a pályákat és a játékot és elirányítja a csapatot. Ha ez megvan akkor igazából majdnem minden tankból ki lehet hozni valamit. Ha pedig a csapat egyéb része nem a teljesen fogalmatlan piroska akkor sokat lehet nyerni is..
T10-ben van egy meta de a csapatok nagy része a sima Skirmishekben nem tudja még megengedni magának, hogy válogasson. Azt hozzák ami van
-
04ahgy
nagyúr
Nagyon gondolkozom most a következőkön, egyelőre csak afféle elmélkedés szinten.
Tier X arty, n-edik képességnek adrenalin roham, és CW elején óvatosan 10% HP alá sebezni magad (pl. ütközéssel). Ez 4,5sec töltésidő előnyt ad egy T92, CGC esetén, és 7sec felett egy Bat.-Chat. 155 (58) esetén, ami szerintem meglehetősen szignifikáns. Egyelőre az ötletemmel kapcsolatban megoszlanak a vélemények. Ti mit gondoltok?
HGyu
-
Bad Pritt
félisten
Ez a Challenger meg a két ágyúja elég súlyos eset, a WG berakott neki egy második ágyút, csak hogy legyen egy második ágyú, amit lehet fejleszteni. Ugyanaz a kettő, ugyanúgy néznek ki, az elsőnek a prémlőszere ugyanaz, mint a másodiknak az alap. Finom 15K xp volt kifejleszteni a semmit ezek szerint.
-
biacsia
tag
Aki gondolja, nézze meg, elég jól sikerült a T110E5 fejét használni El-Hallufon! Végre 7000 damage fölötti köröm is van vele! Sajnos nem sikerült nyerni, mert volt egy bot T-54 nálunk, de azért virult a fejem a végén
[link] -
jr1994
addikt
-
h1mpi
félisten
válasz
jozefgucci1 #85254 üzenetére
Csak felvágja az agyam ez a gold ammozás. Ha E-25-el 4K feletti kört mész, akkor is el kell lőni a goldodat,akkor is, ha nem akarod, mert kifogy az AP lőszer. Senki nem céloz 100%-osan.
Amúgy van neki E-25-je, tehát várom a kört. Elvileg ha megy 5-öt, akkor 4 ilyen lesz neki. (vagy nem)
E-25-el 182 mecse van, abból 7 db nagy kaliber. Ehhez képest igen nagy az arca... (hiába jobb palyer, mint én)
(#85255) Stigma.HC: keressél már még egy indokot
gyakorlatilag alapból 2K-t sebez a gépem úgy indulok, nem?
-
Stigma.HC
senior tag
Ha valaki szerez nekem ilyen gépet megpróbálok hasonlót menni
-
jozefgucci1
addikt
válasz
Spenike #85252 üzenetére
Nem értem , hogy miért kell belekötni egy ilyen jólsikerült körbe. Fentebb írta is H1mpi , hogy a top tízben benne van ezzel ami goldal vagy a nélkül kimagasló eredmény .
H1mpi .: Hagyd csak úgysem lesz ebből semmi csak idejött trollkodni .Nekem majd 300 csatával nem jött még össze a 4K Dmg E25-el ,de ott van DFSz aki szintén megirigyelné azt a kört pedig ő elég jól használja a gépet.
-
-
Spenike
tag
válasz
jozefgucci1 #84748 üzenetére
Miért szerinted goldal ki nem tud ilyen kört menni 10-ből kb 8x ?
Gold nélkül már skill is kellene de hát itt meg oldja a gold !.... -
LicskaiJ
aktív tag
A 15-dik küldetés teljesítése után azonnal ki kell választani, hogy melyik nemzet melyik tankjára akarom a női legénységet, vagy később is lehet?
Csak a már kifejlesztett tankokat lehet választani?Stronghold-hoz milyen tankokat érdemes a garázsban tartani?
-
zozyk
addikt
Délutánra szakasztársakat keresnék.
TeamSpeak van,ha kell.
LT-11,TD-14,Spg-13 lenne a cél kezdetnek. -
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #85244 üzenetére
Azt a pechet.. Nehéz ám számolni, mert ahhoz nagyon pronak kell lennie valakinek, hogy a lepattanó átlagsebzését számolja játék közben... Majd E-100-al tuti összejön. A 4K dmg, pedig nem kevés
-
válasz
MinionFlasH #85241 üzenetére
Szia
A kapott sebzés számít nem a teljes HP.
-
h1mpi
félisten
válasz
MinionFlasH #85241 üzenetére
De, a vesztett hp-d beleszámít. Ha 1520 hp-t még vesztettél, akkor be kellett volna adnia.
Ha úgy érzed, hogy megvan majdnem érdemes kilövetni magad. -
DiszNóÓl
senior tag
Ezt nemtudtam, mondjuk hónapok óta nemjátszom aktívan...
Ha már lightos kör [link]
Itt még nem volt nerfelve a kicsike... Ahhoz képest hogy tier 5 majdnem 3k dmg... Majd megkeresen a yútyúb videót is.Szerk.: [itt a videó] nagyon ideges voltam a csata végén, de ez látszik is a chaten...
-
AVarice
tag
Most töltöttem le egy updatet-et Test szerverre és azóta nem tudok bejelentkezni. Pár napja még minden rendben volt vele. Valakinél hasonló?
-
fradi81
veterán
T71 ACE, a szakasz lehozta
[replay] -
jr1994
addikt
Urak, most csináltam 8000 sebzést 7/1-gyel. Egyelőre fogom a fejem mert nem sikerült lehozni, de talán még Kolobanov is lehetett volna, de az utolsó két ellenfél együtt foglalt Himmelsdorf ütközetben így sajnos rohannom kellett resetelni és nem volt annyi hp-m hogy egy lövést kibírjak. Most mindenki hagyjon
Képek, replay holnap.
-
Terek
tag
na nagynehezen meglett a 3 target with one shot artyval.
Mines pályán M12-vel gold ammoval.
IS6 kijött leszedték a lánctalpát,melette közeledett egy Churchill és közéjük befarolt egy IS
IS-t céloztam bamm,a Churchillt éppenhogycsak elkapta 6ot sebeztem bele,de nembaj meglett
igaz a vége oltári bukó de vanilyen. -
Simi37
őstag
JUHÚÚÚÚ RADLEY RADLEY RADLEY
SUPER-MEGA-GIGA-TERA TANKÁSZ!! 22K WN8
Gyakorlatilag a második nálunk az sebzésem 1/7ét tudta hozniJa és a [replay]
-
h1mpi
félisten
A T28 HTC TD küldi nagy részét lefedi az E-25
-
Kakumix
senior tag
-
h1mpi
félisten
Meglett a Stug
5K-t spotoltam a VK28-al Prokhorovkán, de érdemes megnézni a replayt, hogy mennyire közel jön az nmy TD-je és a lightja és nem vesz észre
Az ellen is gratulált, minden össze jött. A pálya, hogy egyedül voltam light, ide jött mindenki, bár az elején féltem, mert full spotolva volt mindenki, de a csapat nem lőtte őket
Öröm és bodottá -
fradi81
veterán
spg13 küldihez jöhetne valaki artival. 8-as mellé
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Stunts666 #85205 üzenetére
Nekem személy szerint nincs gondom az arty-kal.
Aránylag sokat mentem velük és mikor jó napom volt akkor sok tankot szedtem ki.
Máskor mikor én megyek tankkal és kiszednek akkor sem bosszant.Kapunk hideget / meleget.
Igazából számomra a kisebb, mozgékonyabb tankok ( ELC AMX , E-25 , T-25/2 ) jelentenek élvezetet játék szempontjából.
Néha az bosszant csak ,hogy a T25-össel berak 8-9 Tierhez és ez esetben esélyem sincs a sebzésre...max spot-olgatok amíg tudok.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Stunts666 #85205 üzenetére
Az a baj a golddal, hogy a páncélos tankokat a süllyesztőbe küldi, mert simán átlövik vele face-to-face a páncélt, aminek az lenne a lényege, hogy ne tudjanak simán átlőni...
Az arti-ellenesség meg főleg azokat érinti, akik arannyal töltött papírtankokban rohangálnak a pályán és egy lövéssel kiveszik őket...
-
Borisz76
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #85203 üzenetére
Én ilyenkor lazán válaszolok és visszakérdezek :
Yes Gold ! Problem ?
-
Borisz76
nagyúr
Meg azok akik emlegetik a drága mamámat mert éppen aranyat - és nem ólmot - pumpáltam a valagukba !
Nem értem....ők is ugyanúgy megvehetik mint bárki más. -
unravel
őstag
játékosok akik haláluk után megköszönik a "segítséget"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest