- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
galervin93
addikt
válasz
jagada #84709 üzenetére
Nem mondom, néha vicces top tierként hentelni, de szerintem sokkal izgalmasabb magasabb tierben játszani egy kisebb tankkal. Persze könnyen szétkaphatnak, de ha mégsem, és esetleg nem is vesznek komolyan... Na ezekből szoktak kisülni a szép dolgok. :-) No meg az sem mellékes, hogy jóval több sebzést lehet kiosztani, mintha pillanatok alatt elhullana az ellen.
h1mpi
KV-1 és borzasztó szavak egy mondatban? Nem létezik. :-) T5-ben a többit heavyt úgy eszi meg reggelire, mint a huzat, de még T6-ban is lehet vele keménykedni heavyk ellen is, csak kerülni kell a 300-as ágyúikat (pl. T-150, KV-85). Pattintani meg tényleg nagyon jól tud, én mondjuk belenyomtam több, mint 800 csatát, de párszor pattintottam 2000 felett is, ami elég brutál! Saját tierben nagyon sokat kibír, T6-ban már óvatosabban kell bánni vele, T7-ben meg második-harmadik vonalból érdemes csemegézni (nem egy sniper, de beszűkülve azért érdemes elereszteni a távolabbi gyengébben páncélozott tankokra is, nem fognak örülni a 150-es puszinak). -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Milyen notebookot vegyek?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.