Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lacibacsi

addikt

válasz mcwolf79 #84746 üzenetére

Bár még az EU szerveren is csak a kezdő paradicsomok táborába tartozom, feltettem az USA szervert is a gépemre. Csak pár csatát mentem eddig ezen, de azt már most látom, hogy ott van igazán sok agyhalott.

És most nem a játékstílusukra gondolok, amit talán még nincs is jogom kritizálni, hanem a cseten folytatott "beszélgetés"-ekre. Na. Ott megy ám a náci vezér éltetésétől kezdve az egyes játékostársak édesanyjának emlegetéséig minden. Ráadásul a legtöbb játékos abban éli ki magát, hogy a csata első öt percében elbújik és csak dumál...

Például én is kaptam anyázást, meg hülyézést, amikor Province-ban felmentem A3-B3 környékére. Ott pofázott mindenki, hogy ne menjek, hanem maradjunk együtt. Pofáztak, de a végén én mosolyogtam, amikor a stock T1-el összejött szerény 120 saját sebzés, meg 280 körüli spot sebzés, amivel harmadiknak sikerült végeznem a rangsorban (XP alapján).

Csak a kíváncsiság hajtott ámerikába és néhányszor még bepróbálkozok náluk az biztos, de ez a fajta stílus nem tetszik annyira, mint a jó öreg Európa...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés