- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
helósztok
azt a hibát melyik mod okozhatja hogy, legtöbbször csata után de van hogy csata előtt se szó, se beszéd kilép a játék? (2x volt már olyan hogy épp a harc kellős közepén de ez nem jellemző)
semmi hibaüzi hogy leállt, egyszerűen eltűnik az asztalról, gondolom azt hogy alt-tabozok nemigazán van rá hatással.
illetve nálam megint előjött az eladásos bug, kb 3-4 másodpercig van fent az eladási ablak, utána magától bezáródik, illetve ez van ha valami felszerelést tennék egy tankra, az a "roló" is csak 2-3 másodpercig ha fentvan majd eltűnik.
tudom hogy a modok egyenkénti felrakásával ki tudnám szűrni de pl napi 2x-3x jön elő szóval baromi sokáig tartana... -
h1mpi
félisten
Light tank esetében azért miért nem kapok spot dmg-et, ha folyamatosan spoton tartom az nmyt és látom, hogy bele is lőnek mégis 0 a végén a spot dmg-em?
Karelian 3 tankot tartottam fel és mégse kaptam semmit...
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #84595 üzenetére
Nálam ezért a Párduc a nyerő.
Hosszú, mindent bevisz és gyorsan újratölt. -
sith7
félisten
válasz
jozefgucci1 #84585 üzenetére
A legtöbb klántársam már a T28 concept-nél tart
ne izgulj, ott majd egy kicsit belassulnak
-
Chris0321
veterán
válasz
Én is alig haladtam még a küldikkel mivel elromlott a videókártyám és ha minden jól megy jövő héten tudok venni helyette másikat. Szerencsére klánba vagyok(ha nem dobnak ki addig),így remélem könnyen találok majd szakasztársat ha kell.
-
törölt tag
válasz
Habib[HUN] #84591 üzenetére
Nem a méret,hanem az átütés számít.
-
Habib[HUN]
senior tag
válasz
jozefgucci1 #84589 üzenetére
Hát van benne valami
Bár ha valaki elkezdi a társkereső közben ecsetelni, hogy neki mekkora a lövege akkor én sikítva fogok menekülni...
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #84589 üzenetére
Roszul kezdted:
Nem helló, hanem Siema PL! -
Habib[HUN]
senior tag
Tier 7-es tüzér mellé keresek szakasz társat. Illetve tier 7 felderítő mellé tüzért. TD és nehéz Tank küldetés az megy egyedül is, viszont ha valakinek segítség kell az keressen meg a játékban.
Wot acc: Orrharapo -
Borisz76
nagyúr
Sziasztok.
Tudtok nekem linkelni olyan oldalt, hogy a különböző tankok felépítését meg tudjam nézni...
Kicsit tanulnék, hogy melyik tankor hol érdemes puszilgatniNéha irigylem azokat akik fejből vágják, hogy melyik tanknak hol van a gyenge pontja....
Előre is köszi !
-
jano_77
nagyúr
válasz
én is copok a LT küldivel, talán pont a 11-él akadtam el én is.
-
jozefgucci1
addikt
-
jano_77
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #84580 üzenetére
Én a Nashorn-nál járok, de én is rég jutottam a második acc-hoz. Most ugye az egyéni küldiket és a 8 bites marhaságot tolom, képezve a T57 HT-be a legénységet. Én a Mardereket egészen használhatóaknak találtam, szerettem velük menni.
8 bit-ről jut eszembe: Arra tud vki magyarázatot adni, hogy miként fordulhatott elő az, hogy a Mammoth legénységi tagok közül - 4 van ugye - 3 hölgy fotóval rendelkezik (ez lenne a normális, ugyanis van fent egy mod hozzá), de a lövészem az alap pasi fotóval éktelenkedik a csinos lányok között!? Miként fordulhatott ez elő? Hiszen alapból legénységgel kaptuk ugye ezeket a játék "tankokat" és én nem tettem bele másik legénységet.
-
h1mpi
félisten
Valaki tud segíteni az SPG 13-as küldiben (szakasz és 20% sebzést kell elérni a csapat dmg-ből+túl kell élni).
Tier5-6-os artyval? ingame name: h1mpi -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
szbalogh #84581 üzenetére
Viszont már az összes cumi tankon túl vagy.
Más: Lehet annyira utálni az artikat, hogy szánt szándékkal hagyja valaki megdögleni a sajátját a háta mögött 5m-rel?
Ketten voltunk artik az imént, ránk jött a T37. A GW nem tudott mit tenni, én viszont M55-tel elfutottam a borsig mögé, gondolván annak egy lövés az a görcs. Közben persze toltam az SOS jelzéseket meg a védd meg a bázist, szólt a sziréna is a T37 miatt.
Nem sokkal később megjelent a T37 és 4 lövésből kiszedett (~10mp), majd a 300m-ről a segítségemre siető de későn odaérő retardált IS3-ast is egy lövésből. Mindeközben az Rhm-ünk, tőlünk 5m-re továbbra is lőtte, amit épp látott...
Sajnos időközben megjött a Patton, így nem kapta meg a T37-et a hátába, pedig költői igazságtétel lett volna, ha őt is kiveszi az a görcs...
-
szbalogh
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #84574 üzenetére
Ok, köszi, akkor azt hanyagolom.
Jano: Közel? -
jagada
addikt
KV-4-el sikerült már valaklinek a HT-15-ös küldi?
-
Kakumix
senior tag
válasz
Plasticbomb #84569 üzenetére
Én a WoT Replay Analyzert használtam. Beállítottam a filtert a T5+-ra + Random csatákra -> filter results -> első tabon kijelöltem mindet (ctrl+a) -> jobb gomb exportálás excelbe (második oszlopban csak a játékos nevét és a tank típust pipáltam be) -> kiterjesztést átírtam .txt-re -> excel megnyit-> menü megnyitás -> betallóztam a txt fájlt -> delimited és pontosvessző az elválasztás -> be van olvasva és innen már csak szűrőt tettem a két oszlopra és megszűrtem a másodikat SPG-re -> ez megadja, hogy mennyi arty volt az exportált csatákban.
Ha már nem először csinálod, akkor nem tart addig a folyamat, mint ezt a pár sort elolvasni (leírni meg pláne), talán csak ijesztőnek tűnik. Van még egy rakás más exportálható adat is, de engem csak az artyk zavarnak (meg az aranyat spamelők). -
Tomi0703
addikt
válasz
jagada #84540 üzenetére
ST-I.
(#84541) +SoulRiever-: Célzásgyorsító minek rá? Menjen helyette periszkóp. Én úgy használtam (rammer, távcső, periszkóp). Legényeknek meg álca volt 6. érzékkel az első, javítás meg utána azt hiszem. A nerf után én eladtam, pedig szerettem és nem is ment rosszul vele (1338 avg dmg).
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
egyedülülő #84562 üzenetére
Pz38na-nak kemény +4-es van... Scouttal úgysem a dmg a lényeg hanem a spot.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
egyedülülő #84560 üzenetére
Teljesen megszokott. Mert az egy scout.
-
egyedülülő
őstag
Csak érdeklődnék, hogy az megszokott dolog-e, a tier V Chaffee rendszeresen tier VIII-as tankokkal kerül össze?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Sixkiller6 #84547 üzenetére
Ma már nem, de holnap tudok segíteni, ha még kell.
ingame: TescoZsomi
-
Terek
tag
válasz
DiszNóÓl #84554 üzenetére
tudom,hogy meglehetne azzal is,csak ugye ott már nonstop tier10 megy,ahol szinte "csak" goldot lőnek,és úgy nehéz.ugye e100 esetében már 5400-at kéne levennem páncéllal.
E75 mellé meg ugye dobhat t7-eseket is,ami úgy már poénosabb.
na mind1,majd megnézem e100-al is meg a wz-111 1-4-el is aztán ha nagyon esélytelen,akkor visszaveszem az E75-öt. -
Terek
tag
a T28-as küldetéssorozatból,a heavy missiont ahol 2x annyit kell felfogni a páncélnak mint a tank életereje,azt melyik tankal a legegyszerűbb megcsinálni? (jó IS7,IS4 skip)
E75 megteszi?vagy inkább ST-I?
E75-öt tudom visszavenni,eventek miatt van kredit dögivel.
E100-am van de azért skippelném,mert sok az alap hp,E75-nél meg "csak" 3840-et kellene pattintanom.
van WZ-111 1-4-em is,de ezt alapból kizárnám,mert egy heavy besorolású med csak
jó volt már hogy felfogtam 3k-t,de nagyon ritka. -
Sixkiller6
őstag
ha vmi spg personal missiont csinál, spotolol neki lighttal (nekem ez a mission)
illetve bármilyen platoon jöhet
ingame JohnnyEasy -
Zolee_70
senior tag
válasz
Bingisz #84545 üzenetére
Lehet, de ennek ellentmond Malinovka. Valószínűleg kevés a 100 db-os minta, legalább 1000 kéne, hogy valós következtetést vonjunk le.
Ami főleg érdekelt, az arty-k száma volt, ami számomra is meglepően alacsony. Kerekítve 2 db/csata, mindenki ezt mondta korábban, hogy ennyi az ideális....
-
Zolee_70
senior tag
Akit érdekel, 100 egymást követő random csata statisztikai adatai.
Ami a lényeg:
-átlagosan 1,7 db arty volt csatánként;
-XVM 73% pontossággal jósolt;
-Leggyakoribb map-ek a Malinovka és Stalingrad (6-6%)
-én nem látok bizonyítékot az MM nyerőszériájára és szopóágára.... -
edari
őstag
Annyira rástresszeltem már az LT-10-re, hogy már pöppet ideges voltam miatta, hogy miaz istenért nem adja meg. Aztán most, amikor már nem érdekelt, most meg megadta. Azt se tudom hogy mit csináltam, és hogy...
-
SoulReaver
veterán
Nem rosszabb mint az 50 100, annyi a bibije, hogy nem nagyon tud felfele nézni
Sok helyzetben jól jön, ha nagy a löveged függőleges mozgása, de ennek szinte nulla. De meg lehet szokni. Nagyon úgy sem mész előre vele.. Túl kell esni rajta, legalább ráérzel majd az 50B-re Azzal majd bátrabb leszel(addig, míg full hp-ról ki nem szed egy clicker...)
Más
Vissza vettem a hellcatot egy kis stat javításra, már nem nagyon emléxem, hogy milyen felszereléseket kell rakni rá, de így kb, töltés gyorsító, távcső, célzás gyorsító?
Legénységnek álca, 6.érzék, javítás van.
Mindig ilyen lassú volt ennek a forgása, torony forgása? kicsit nerfelték?
Meg ez a fury nevű prém m4, ez még a filmben sem töltött ilyen gyorsan
Ez OP kis dög...
(#84540) jagada
Mind2 jó tank. az ST-I -t szemből nehezebb meglőni, ha nincs elég pened és el van dugva a hasa...
E-75 is elég masszív, pontos aránylag. 500 feletti sebzések stb... Az ST-I mint, ha pontosabb lenne. IS-8, IS-4 lövege van, csak lassabb.
-
jagada
addikt
Melyik a jobb T9 heavy az E-75 vagy az ST-1?
-
törölt tag
Egy kérdés a T28 Concept küldit csinálókhoz:
A light küldetéseknél mi az alsó trierlimit? -
Plasticbomb
addikt
OKé, azt hiszem nem volt igazam, mikor a 261et eladtam azon dühöngve, hogy istennek sem talál el semmit. A T92 rosszabb. Ez se istennek, se istennőnek nem hajlandó kilőni egy nyomorult artyt. Se megsebezni splashből. Ez is megy a levesbe. Az M53 legalább jó volt, de ne kellene bele 2 lövész.. Mekkora kitolás már....
-
Pete55555
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #84532 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy lesz még küldetés...
Így meg rakhatok majd még melléjük, ha kevesen lesznek.
Most 3 van, még kell a kettő a Crusader SP-be, aztán majd kelleni fog mégegy az FV207-be, meg a GC-be.
És így gyanítom, hogy nem lehet őket keverni a férfi legénységgel, osszam be őket úgy, hogy jó legyen... -
skopy
tag
Sziasztok
AMX 50-120 szerintetek mennyire jó tank ?
a kis testvérével elvagyok, de nem tudom hogy ez mennyivel jobb abban a közegben -
h1mpi
félisten
Én breaktam a Pattonba az első csajt, utána jutott eszembe, hogy német ágra kellene inkább
megszívtam
-
Pete55555
addikt
válasz
jr1994 #84526 üzenetére
Na, akkor lássuk.
Abban igazad van, hogy ha kevesebb a személyzete a tanknak, akkor is nyilván aktív lesz, mint ugye a 13-90 esetében, viszontItt azt írja, hogy "The perk comes into effect only when the full female crew has been assembled."
Ebből nekem az jön le, hogy akkor lesz aktív, ha megvan mind az 5 picsa.
Tehát, ha berakod a 13-90-be a 3 luvnyát, meg mondjuk az 50-100-ba 2-t, amellé még 2 csávót, akkor az 50-100-ban is aktív lesz a picsáknak a képesség.
Ebből következik, hogy ha 6 személyes tankba rakod a picsákat, akkor szépen aktív lesz nekik, a legény akit melléjük raksz meg szépen ellesz mellettük.
Szerintem. De a legbiztosabb, ha megnézed. Ha világít, akkor gondolom aktív is.Közben szerkesztetted.
Most látom, hogy magyarul írja, hogy csak akkor aktív, ha teljes női a személyzet. Angolul ez egyrészt nincs benne, másrészt a teljes személyzet érthető kétféleképpen is. Egyrészt, 3-4 személyes tankba nem rakhatsz 5 lányt, így nyilván 4 lesz a teljes. Másrészt, 6 személyes tankba nem elég az 5 fő, de az 5 női tag megvan mind, így szerintem működnie kéne ott is. -
-
jr1994
addikt
válasz
Pete55555 #84524 üzenetére
Hol van hogy 5-en kell legyenek? Nekem 13 90 már full női legénységgel van tele, működik rendesen (legalábbis világít). Ugyanúgy működik mint a férfi BiA hogy minden tagon kell lennie és akkor lesz aktív. Tökmindegy hogy mennyien vannak, a hatás ugyanaz. Az én kérdésem az, hogy úgy tudtam hogy ha keverednek a fiúk-lányok akkor nem működik a cucc, de nekem ugyanúgy világít. Itt a kép:
-
krysztyan
tag
Sziasztok!
Tapasztalataitok alapján melyik közepes ágat érdemes elkezdeni? Legkevesebb gond vagy legjobb 10-es szint? A kínain és japánon is gondolkodom erősen. Fontos hogy elég mobilis legyen.
üdv
-
Pete55555
addikt
válasz
jr1994 #84523 üzenetére
Nos. A képesség alatt az van odaírva, hogy akkor aktiválódik, ha az összes
picsanői legénységi tag (az 5 fő) együtt van. Ebből nekem az jön le, amit fentebb írtam. Azt mondjuk nem értem, miért világítanak nálad, ha csak 4-en vannak.
4-en vannak ?Angol kliensem van, tehát az infó elvileg jó - meg a nyelvtudásom is van olyan szinten, hogy normálisan fordítsam le.
-
jr1994
addikt
válasz
Pete55555 #84522 üzenetére
Biztosan nem
Mindenkinek kell a képesség hogy aktiválódjon az elit alakulat. Csak azt nem tudom hogy miért világít mégis a női BiA (SoS) mintha aktív lenne, amikor az egyik tagot legényre cserélem Biával. Ki kéne próbálni hogy van-e mégis hatása a csatában, mert azért nem mindegy. Illetve ez most bug, és majd javítjuk
vagy direkt van így?
-
Pete55555
addikt
válasz
jr1994 #84521 üzenetére
Egyik haverom elkezdte berakni őket az Auf Pantherbe, aztán az utolsót berakta a Dmaxba.
Utána kapcsolt, hogy így nem fog műkodni a sisterhood of steelSzerk: jut eszembe, annyira nem b*szta el, mert legalább egy a nemzet, így átképezheti...
Egyébként ugye jól értelmezem, hogy elég ha mind az 5 csaj együtt van, és akkor aktiválódik a képesség?
Tehát ha egy 6 fős tankba berakom, akkor az 5 csajnak aktív lesz a képesség, a 6. meg ellesz magába (és élvezi a csajok társaságát)
-
jagada
addikt
A személyes küldinél amikor átveszem az ajándékot kötelező megadni, hogy melyik tanknak legyen a személyzete a csaj? Egyenlőre még nem döntöttem el melyikbe rakjam, de ha nem veszem át, nem tudok javítani a másodlagos küldiken.
-
Pete55555
addikt
válasz
fradi81 #84508 üzenetére
Grat. Ahogy számolom ez is éppen hogy meglett. (7453+gondolom valamennyi hiányzott a hp-dból)
Nekem IS-8 am van rá, de azzal nem hiszem, hogy összejönne, viszont 20k XP-re vagyok az E-75-től, annak több esélyt adok. Megy rá majd bolti lánc, és a torony. Így már szerintem valós esélyem lesz rá, még a Tigris2 ágyúval is.
-
fody73
tag
Itt le van írva az összes küldetés magyarul, meg pár tipp hozzá. [link]
-
Terek
tag
nálam van a probléma,vagy másnál is jönnek a lossok?
más nincs is csak loss,de olyan hogy megse tudok mozdulni,ha letudok ani 2 lövést az már jó
not bad.......... -
csaba17
senior tag
arra van már valami megoldás hogy pl eladásnál ne csak 3másodpercig mutassa az ablakot?
illetve az előbb vettem észre, hogy ha veszek valami felszerelés akkor is csak pár másodpercig marad fent a roló, az is eltűnik.
vagy melyik mod csinálja ezt? -
Zolly444
aktív tag
válasz
Plasticbomb #84513 üzenetére
Miért kell minden játékot angolul futtani, hogy mindent megértsek?
Elég gyér hogy idegen nyelven kell hogy játszam hogyha szeretnék érteni mindent..
Nektek pedig köszönöm -
fradi81
veterán
Conqueror ACE+HT15
[replay]kösz, de Itt épp csak 'jó' volt az ellenfél
-
Zolly444
aktív tag
Stug IV/ TD-12 es misszióban mi a fenét kell csinálni? Hiába sebzek meg egy ellenfelet mielőtt bárkit meglőne, nem adja meg..
-
törölt tag
Ezt a 3 szörny szülöttet mikor veszik ki a játékból?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPad topik
- Háztartási gépek
- OLED monitor topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest