Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
nem is nagyon szándékozom elverni ezt a 77k szabad tpt, max pótolni szoktam belőle de minimálisat, max párszázat ha kell valami modul.
akkor még gyűjtögetem a tpt a t32vel, kell még 67k és megvan az m103
am érdesek mert specifikáció alapján nem tűnik olyan combosnak az a torony, azé a t32n bőven 2x vastagabb de mindegy, majdcsak elleszek vele
-
vhw
addikt
válasz
csaba17
üzenetére
Szabad tp-t, hacsak lehet, ne használj el tank kifejlesztésre.
Azt hagyd meg az új tank 1-2 moduljának feloldására, hogy ne teljesen alap géppel kelljen sokáig szenvedni. Jobb a már teljes értékű T-32-vel összeszedni a még hátralévő tp-t, mint elpocsékolni a drága szabad tp-t. -
csaba17
senior tag
jóestét
egy kérdésem lenne: az m103 jó tank a szintjén?
már ki tudnám fejleszteni szabad tpvel de most nézem hogy eléggé papir szegénynek a tornya, 127mm?
nem kevés ez 9es szinten?
a t32nek 298mm, ha csak a torony látszik ki akkor kell hozzá tudás hogy átlőjék de az m103-elnem akarok úgy járni mint jópár churchill hogy a tornyát simán átlövöm szemből még talán t1 heavy-vel is de m6tal tuti...
ha így van akkor tuti hogy a szabad tpt nem fogom elverni erre, sőt, tuti nem. -
zoszt
tag
Sziasztok!
Sok xvm-es kérdés volt, de nekem is van...
Összeszedtem ami kell, sajnos nem ment könnyen, volt sok kavarás.
Elvileg a régi xvmconf fájlomat használom, xvm mappám jó helyen van, üres, de a visszaszámlálásnál már nem mutatja az éppen aktuális tankom ikonját. Illetve később egy-két kilőtt csapattársét sem.
Ami zavaróbb, hogy az ellenfél kilőtt játékosainak az ikonjai nem halványabbak az élőknél, csak a nevük, ez miért lehet?
Otm beállításaim se mennek, pedig az xvm editorral, ha megnyitom a gui/flash-ben lévő otm fájlt, akkor mutatja megszokott beállításokat, a játékban viszont az gyári alapot látom. -
nyunyu
félisten
Kempinovka

replay('szameg, jovo hetvegeig 100k XPt kene meg osszeharacsolni a Fochhoz.)
-
jano_77
nagyúr
T71 ma éjfélig akciós?!?
-
Quan-Chi
őstag
12.et bukom E75-el, már 3%-al apadt a WN ...
-
atis123
tag
Nektek is szarakodik a k.rva xvm?!?!
-
L4mie
veterán
Gratu a csapatnak

med tank 2. válaszható képességnek mit érdemes? -
Scheffer
tag
Kedves egybegyűltek! Örömmel jelentem be, hogy a mai Go4WoT #116 bajnokságon ádáz küzdelmek árán a HUNS - Underdogs csapattagok kiváló teljesítményének köszönhetően legyőzve a hírhedt The RED Rush: Unity és Team Dignitas.WoT csapatokat; az első helyet szereztük meg.
Videó készül.

-
L4mie
veterán
vannak nagy rajongók

-
Preda
aktív tag
válasz
nyunyu
üzenetére
Erősen semmi köze a user error-hoz. 8.5 ben nem egy olyan meccsem volt ahol full beszűkült célkörrel simán lőtte a melléket egyáltalán nem ment a közepére. Attól még, hogy elég pontos volt néha behülyült és egyáltalán nem talált el semmit azzal nem tudok mit csinálni. Egyébként 1470-es átlag sebzésem van cuccok nélkül ami nem mondható rossznak. Azért nincs rajta több mert kellett a pénz másra....
-
nyunyu
félisten
Határozottan jobb lett a jp 8.6 után. Eddig volt, hogy 200m-re is folyamatban melléket lőtt.Most meg 200m-ről kilövöm vele a legkisebb spotot is.
200 meterre melleket loni JPvel? Az erosen juzer error.
Olyan tavolrol meg a SU-152-vel is eltalalom az ellenfelet.
T25 AT/T28 Prot kb. 350 meterig jo, Stug/JP/JP2/Ferdinek nem problema a 400-500 meter sem.
Meg tehetnel normalis felszerelest is a JPre, mondjuk periszkop, hogy spot nelkul is tudd loni a messze levo tankokat, meg a rammer sem art.
Venti OK, maradhat. -
Bingisz
addikt
Epikus vereség:
Az RNG most semmi esetre se akarta hogy győzzünk. A hever lepattant az 50 hp-s Hellcatről, nekem elcsúszott a szerver célkeresztem az egyik lövésnél 90 fokban, ami miatt nem tudtam időben visszaindulni, és a végén nem adott be annyit a Kv-1-nek az ágyúm, hogy megölje egy lövéssel...

Minden esetre hatalmas csata volt.
-
Preda
aktív tag
Határozottan jobb lett a jp 8.6 után. Eddig volt, hogy 200m-re is folyamatban melléket lőtt.Most meg 200m-ről kilövöm vele a legkisebb spotot is.

-
Quan-Chi
őstag
jó kis kör 7000 sebzés , és 10K-t buktam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aDamker
aktív tag
-
jano_77
nagyúr
Másnál is szarakszik az XVM?!?

-
Kecso0017
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek egy fölös invite kódja? Nagyon megköszönném!
Szeretnék elkezdeni játszani énis
-
Csabi04
tag
-
carlo68
csendes tag
Most kezdtem a játékot.Vettem valamit .A depoba került ,onnan ,hogy tudom a tankba tenni???
-
virkir
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Ja voltál vagy 10 napig.
Pff... azok nem tolerálták a fraglopást mint a megszokott platoon mi?
-
myckey
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
ki kérdezte?

amúgy meg vissza mennyé tanúni!

-
Hát valamit sikerült jól elqrniuk az MM-ben, mert most voltam egy csatában ahol nálunk 4 db tier 10-es az ellenfélnél meg 8 db tier 10-es volt...nem nyertünk.
-
CHaooSS
őstag
Egyre jobban kezdem megszeretni az IS-4-et , elég pontos, gyorsan tölt és még a páncél is tökéletes.
valahogy úgy érzem jobban kézre áll mint az is7
-
nyunyu
félisten
Jovo het:
Felaron: T18, T82, M8A1, T49
-30%: Hellcat, T25/2Plusz mindegyik kap 50% crew bonuszt.
-
Kowi84
aktív tag
Használja valaki a az ARL 44-et??? Melyik ágyú a jobb/használhatóbb/eredményesebb (ahogy tetszik) a 90-es vagy a 105-ös?
-
jano_77
nagyúr
BASSZA MEG!!!!!
Jól nézem, hogy ma lejár a T71-es akció?!?

-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Valaki nem ismer Huns tagot?
-
Remus389
veterán
hát kt-s loveggel elég kinszenvedes volt nekem az e-75, sokszor nem ment jól
ezzel a loveggel viszont huha! 2-3 killes körök!
a kiralytigris piskóta ellenfél és az is3 sem ijesztő már.

-
jano_77
nagyúr
válasz
nyunyu
üzenetére
és akkor -Te melyik hang modot használod ágyúkhoz?
amúgy nekem akár hanyadszorra is tettem már fel a hang modokat, mindig szaggat egy picit sajnos a játék!?

kár érte, mert amúgy nagyon állat lenne, sokkal jobb, mint at alap hangok....össze se lehet hasonlítani a kettőt.
-
jano_77
nagyúr
-
Fel
addikt
válasz
GrooveHero
üzenetére
Ami csomagolt vackot letöltöttél, annak a tartalmát másold be a WoT/updates mappába.
A launchert addig lődd le, ne töltögessen. -
GrooveHero
addikt
Akkó most mivan akkó?
Leszedtem a 0.8.6-os eu kliens lóf@szt a wg oldaláró, erre meg most a láncser megint nekiáll letölteni?

meg h a full klinest szedem le(0.8.6), akkó még öpplájing ápdécc, meg megy a peccselés ezerrel?

-
BinLaden
tag
válasz
myckey
üzenetére
helóóóóóóóó topikososk!!!!!!
itt a pici

Hát ja az állat volt, hányszor végig vittük pár dzsojsztik megatta magát
A csillagoktól meg egyre nagyobb lett a tankod
Lehetett pályát csináni mindig bevéttük a sast a betonkockákkal vagy mivel, ketten is lehetett nyomni
Persze a hugom ezzel se tudott jáccani mindig miatta vesztettünk
Hátba szoktam lőni, a lövésem lebénította a tankját és kilőtték mint a sz@rt vagy valami hasonló
Aki ezzel a játékkal nem jáccott az süllyeggyen el, egy núb bot senki, nálam jelentkezhet egy pofonra!!!!!!!!!

Szerintem be kéne rakni a játékba tutoriálnak, akki ezt nem viszi végig kb101x az még a wot ikonra se nézhet rá -
mcwolf79
veterán
Súgjátok már meg nekem, hogy az átütésnél mit jelent a 3 szám?
Thx
-
Patrick76496
őstag
Újabb szerverbugos meccs. Ez csak döntetlen lett, én jobbat hoztam volna ki belőle az IS-2-mmel.
Más: Azon gondolkodtam, hogy ha a KV-1S gun depressionje -8° a 122 mm-es D-2-5T-vel, akkor az IS-nek miért csak -6° ugyan azzal a toronnyal?
-
Rico33
aktív tag
válasz
Quan-Chi
üzenetére
A VK30.01D pazar kis jószág nekem.Fullosan gyors, pontos, kellemes támogató szerkezet.Megvan az utódja is, a 02D, ami még nem a barátom mert eléggé stock, de alakul a kapcsolatunk.
Más:nem tapasztaltam az arty nerfet, szinte ugyanúgy kivarrnak még futás közben is, bár mintha kevesebben lennének, van hogy 5-6 kör és egyet se látok.És láthatatlan tankok pedig léteznek:sivatag, nyílt terep, látómezőn belül ( tuti, mert ha messzebb vannak leesnek a pályáról) hárman kivégeztek és nem láttam senkit.Csak az a baj hogy ez elég gyakran megesik.Ja és a szokásos rinyálás: hülye minden csapattárs, jó ha 10 körönként van egy értelmes banda...na de ez csak egy játék![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Remus389
veterán
na meglett a nagy ágyú az E -75-re
tuti lett

-
erikke17
őstag
válasz
nyunyu
üzenetére
Gondoltam hogy valami gané installerja, inkább bemásolom magamnak a fájlokat, installert meghagyom a gyengébbeknek

Ottvan a bazinagy zöld Download gomb alatt, hogy Download Only files, .zip fájl jön lefele 244MB. Jó combos gondolom ebbe benne van több fajta skin ahogy láttam más oldalakon contour, shadow meg stb..

FAIL: mégse ugyan úgy az a mocsok installer..

-
nyunyu
félisten
válasz
KaLeun
üzenetére
Arra nem tud valaki megoldást, hogy a csatában nincs hang? Hiába állítgatom a driverben, hogy 5.1 vagy sztereo vagy akármi...
Rosszul tetted fel a loveshangos/motorhangos pakkot.
Elso korben \res\audio atmasol \res_mods\0.x.y\audio-ba, aztan oda kibontod a loves/motorhangos pakkot.
Mondjuk a historical gun sounds 1.72-ben valami el van szurva, mert helyesen feltelepitve hianyzik az a hang, ami a minimapon felvillano elleneknel szolna.
-
nyunyu
félisten
válasz
erikke17
üzenetére
Ritka b*zi installerje van, megkerdezi hova telepitse magat, majd oda kibontja a skineket, meg egy exe-t.
Majd ha elinditod az exe-t, akkor ON-ra bemasolja a skineket a WOT konyvtaraba.
Ehelyett elsore is megkerdezhette volna, hol a WOT, aztan oda bontja ki a skineket.Masolgatos?
Azt siman bemasolod a \res_mods\0.8.6 ala, es kesz.Mondjuk ebbol meg kifelejtettek a T29 skinjet, ami valamelyik korabbi verzioban benne volt.

-
erikke17
őstag
válasz
Timyyy
üzenetére
úú nagyon szépen köszönöm ez életmentő volt!

Más:
Az előbb volt szó erről a weakspot skin-ről. [Weakspot] Használja valaki? Jódolog? Igazából már ismerem, hogy pl: is8-al mit hol tudok átlőni mit visz az ágyúja, de hogy ammoracket egy tankban milyen irányban találom azt nem annyira. Gondolom erre jó..

Látom van kétféle installeres meg sima "másolgatós" utóbbihoz van gondolom valami leirás mit hová kell?
-
KaLeun
senior tag
Arra nem tud valaki megoldást, hogy a csatában nincs hang? Hiába állítgatom a driverben, hogy 5.1 vagy sztereo vagy akármi...
-
KaLeun
senior tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Szerintem a Bat. 155 58 gyorsabban fordul, leheletnyit a torony is jobb és úgy általában kicsit jobbnak érzem a mozgását, (nem kell megijedni, mert az eredeti mobilitásának még a közelében sincs).
A tár talán egy picivel lassabban tölt, az egyes lövések ideje 1,5-2x lett, a célzókör kb. 2x akkora lett, sokkal idegesebb és lassabb az egész célzási procedúra.
Sajnos igazából, nem sikerült kipróbálnom, hogy így mit tud, mert ma még értékelhető csapatot nem fogtam ki.
Az új Bat. 155 55 egész jó, eddigi még nem találkoztam olyannal gyenge sebzésekkel, mint amit a nagy tesója néha produkál.
Akik sírnak az arty miatt, azok akkor is sírnának amikor nem lenne arty. Az előbb is volt egy IS-8, fel sem tűnt neki, hogy ott legelészik a rét közepén, szépen bevette az egész tárat...
-
Jolet
őstag
22 meccs alatt nem sikerült leszorzózni az IS-7-et
még hogy nincs A.I. szopatás a játékban -
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Meg is van: Street Rod 1-2-3 linkek a cikk végén.

-
grex4
aktív tag
-
Plasticbomb
addikt
válasz
csapee
üzenetére
Háát.. Azért nekem kifejezetten elkúrta az OB261 gyors pörgős stílusát ez a patch. Én szerettem a gyors reload miatt, és a pontosság miatt. Pörgős volt vele a játék, de most... Hát most kb ugyan az, mint az Ob212 volt, csak kissebb splash körrel... És abból elég volt cirka 400 kör, hoyg beleunjak.. Még kihúztam az M12őt, a patch előtti éjszakán, gyorsan meg is vettem. Eddig kb 10 kört mentem vele.. és komolyan gondolkodom rajta, hogy eladom, mert nem csípem...
De jó lenne, működne a régi C64em.. Játszanék a Street Rod-al..

Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A71 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

... az igen, grat ! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)