Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz aDamker #2265 üzenetére
Köszi a Videót.
Nagyon jó lett. A tripla kommentár állati jó. Ezen nehogy változtassatok!
Marchizor kolléga nagyon ügyes. Amikor első alkalommal volt a csapatom oldalán ketten + egy arty sígítségével visszahoztunk egy bukott kört tier 10 kört. IS-8 cal voltam, Ő meg ezzel a Pattonnal.
Ellene nagyon nehés menni és nagyon sokat látom az ellenfél oldalán esténként. Most, hogy láttam milyen neki a játék "belső" nézetből, most még kevésbé szeretnék ellene menni
Ezen felpörögve, leveszem a BIA képességet az összes tankomról és felrakom nekik Szauront. Sokkal többet ér, az olyanoknál mint mi, akik megyünk harcolni, és nem a bázison maszturbálunk
"Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty
-
GrooveHero
addikt
-
-
bullseye
addikt
válasz aDamker #4636 üzenetére
Nagyon megjött hozzá a kedvem, csak én talán nem mennék ennyire jól vele
Nem MrScheff érdemeit akarom kisebbíteni, de úgy tűnt itt senki nem tudta igazán, hol érdemes lőni. Mit lehet tenni, ha olyan jön szembe, aki tudja? (mert ez a csiga elfutni nem tud...)'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
-
jano_77
nagyúr
válasz aDamker #4636 üzenetére
Köszi a videót, nagyon jól jött, mert pont most vettem meg én is, de a korábbi 2 videó tényleg jobb lett! Oktató célból mindenképp! Itt se az ajánlatos felszerelésekről, se az ajánlott skillekről nem mondtatok semmit!? Ez tényleg egy sima csata videó volt, amit kommentáltatok....ennyi.
Következő videóknál vissza térnétek a kezdeti stílushoz?!(#4670) virkir: esetleg tudsz ajánlani egy olyat, akkor amivel ezt megoldhatom magamnak? Nem lenne baj, ha nem csinálna túl nagy file-okat, hogy aztán elfogyjon a winyó
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
sith7
nagyúr
válasz aDamker #4682 üzenetére
Nekem is van SP - m, nem lövök vele gold ammo - t, az is3 - at löttem már meg vele szemből nem egyszer
Ha valamire 2x rálövök, és nem viszi át, akkor kerülök, visszavonulok, nem maradok ott neki szabad prédának, vagy megvárom, amíg valaki arra jön, és ketten lenyomjuk
pár kép tőlem [link]
van benne is3, t32, löwe, kv5[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
válasz aDamker #4690 üzenetére
A videon full szembe ment veluk, a kepeiden nem latjuk, hogy hol lotted meg oket. Oldalrol minden atloheto meg ezzel is
Az életemet fel mertem volna tenni, hogy valami hasonlóval fogsz jönniNekem a tankok általában tolatva, vagy oldalazva jönnek, de ha mégsem, akkor amint meglátnak, oldalt fordulnak
tudod mit, ... igazad van
-
vhw
addikt
válasz aDamker #4690 üzenetére
Egy apró észrevétel.
A bemutatóvideók a nagyérdeműnek készülnek, az ő szempontjaik és igényeiket is figyelembe véve (vagy legalábbis úgy kellene).
Mindenkinek magánügye hogy játszik randomban, mit lő, mennyit... mi fontosabb a kredit, a győzelem, a sebzés vagy bármi...
De egy bemutatóvideónál arra kellene törekedni, hogy egy tank képességeit mutassuk be, úgy natúr. Na most ~260 pennel szerintem nem szorul bemutatásra, hogy kell T8 heavyket bedarálni. Azt lehetne bemutatni, hogy lehet 170-nel. (ha lehetséges, ha meg nem, akkor azt) Hogy az érdeklődő lássa a tank képességeinek határait. Ilyen távolságból (100-150m) azért megoldható, hogy gyengepontokra célozzunk. Ha a tank mégis alkalmatlan erre (milyen távolságból? milyen tankok ellen?), akkor elmondani, hogy ugyan dingelhetsz vele 5-ből 4-szer ezen és ezen a célponton, emiatt elbukhatod a csatát, vagy van a prem ammo, betolod azt és mindent átlőhetsz.Ismétlem, mindezt a vesződséget a bemutató kedvéért! Bemutatón kívül mindenki úgy játszok, ahogy akar/szeret.
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
bartucc
addikt
válasz aDamker #4724 üzenetére
Jól megfogtad a lényeget, én is inkább oldalba támadom az ellenséget sokszor, példának okáért, kockáztatva ezzel azt, hogy kilőnek, azzal szemben, hogy az ellennel farkasszemet nézve kempelek... de a csapat így gyorsan tud nyerni, mert elvonom a figyelmet, összezavarom az ellent, és nem kis sebzéseket lehet így oldalt, a sérülékeny pontokra kiosztani.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
vhw
addikt
válasz aDamker #4724 üzenetére
Ez rendben is, de akkor nem a tankot mutatjuk be, hanem a maximalista játékstílust, ahol egy pillanatig sem kérdés, hogy repkedjenek a prem lőszerek. Ezt is be lehet mutatni, erre is biztos kíváncsiak sokan, de azt úgy is kéne kommunikálni a társaság felé; hogy játszunk, ha mindent alárendelünk a győzelemnek.
Nem a 5szörös dingelést javasoltam bemutatni, hanem azt, mire képes az SP sima AP-vel, és mi az a szituáció, amikor már nem tudsz prem lőszer nélkül semmit se tenni. Szerintem zöldség KT és T32 ellen lehet harcolni sima AP-val is. Biztos, hogy kicsit tovább tart, lehet, hogy nem csak oda kell rakni a hullra a célkeresztet, de talán erre lennének kíváncsiak sokan.
Valaki fentebb 18 ellőtt prem ammot emlegetett a csatában, ez 72k kredit, csak a prem lőszerre. Úgy hogy egy lazább T8 csata volt (hulldownos T34-ek, jobb ellenséges szakaszok nélkül) SPnek kedvező pályán, mi lenne egy izzadósabb T9 csatában?
Megintcsak, nem az zavar, vagy kifogásolom, hogy valaki így játszik, mert szíve joga. De tankot bemutató vidinek kicsit árnyaltabban kéne körbejárni ezt a lőszer témát - hisz mégsicsak premium tankról beszélünk, a többség nem a lőszerre szeretné költeni a bevételt.
A ti szemszögetökből ez belefér/normális/magától értetődő stb. az egyszeri usernek már nem annyira. Sarkítva: az jöhet le neki, hogy ha bármi kicsit is trükkösebb jön elé, akkor switch to gold ammo - ja úgy könnyű - gondolja magában.
Közben nem tudta, meg hogy hol lőhető esetleg a KT, hol a T32 170 pennel. Mit tud tenni, ha ő mégsem akar goldra költeni (tudom, játszon T1-2ben, keressen más játékot), na de mégis..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Scheffer
tag
válasz aDamker #6365 üzenetére
A videóhoz annyit, hogyha valakinek kedve lenne megtekinteni a többi videónkat is, akkor azt megteheti:
-
szbalogh
addikt
válasz aDamker #32652 üzenetére
Az APCR lövedék valóban gyors, de nem ezért nagy az átütőereje. A HEAT lövedékeké nagyobb pedig azok sokkal lassabbak.
Távolabbi célpontokra pedig csak nagy kaliber esetén hatékony (TD-k). Azonos kaliber esetén az APCR tömege sokkal kisebb, mint az AP, ezért távolságarányosan sokkal nagyobb az átütőerő-veszteség.Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest