Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Remus389
üzenetére
és mi van akkor ha a legkevésbé észlelhető tankra, vagy TD -re minden legénység megkapja az alca skillt veszel alcahalot +alcafesteket és elbujsz egy bokorban
azt mikor veszik észre?
50 meternel mindenkeppen eszreveszik.
Suru erdoben kb. 70 meterrol lehet kiszurni egy alca nelkuli, mozgo Wolverinet, aminek valamivel kisebb lopakodo faktora van, mint egy Stugnak vagy Hetzernek.
De most varialtak az alca rendszeren, ugyhogy ez mar nem mervado.
-
Sanya
nagyúr
az indian panzer lövegpajzsát tényleg ennyire könnyű átlőni?
-
mcwolf79
veterán
Na visszaraktam a SU-152-re a 2. ágyút. A stock ágyúján jól mutat a 700 damage, de baxhatom, ha semmit nem üt át. Tényleg csak sniperkedni jó, de azt nem mindegyik pálya támogatja.
A 2. a tuti. Kevesebbet sebez, de azzal legalább penetrálok is. -
Quan-Chi
őstag
válasz
Remus389
üzenetére
periszkóppal szerintem 450-500 közt is kiszúrnak, az 1ik legnagyobb tank a játékba a Maus után. lényegében nincs jelentősége az álcafestésnek, de szeretek vele játszani és így jobban tetszik
a többin is van ( E75, Tiger II , Tiger ) a Hetzeren és a StugIII-on már lehet némi jelentősége maxos kamuflázs skill és álcaháló mellett ! volt hogy 200méterről sem láttak 
-
Quan-Chi
őstag
levizsgáztam 3asra , rommá függöm magam
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy kis kedvcsináló mindenkinek !
-
Remus389
veterán
remekül áll ez az új álcafesték egyes német tankokon

valami jó is érkezett a 8.6-al
-
-
vhw
addikt
válasz
szbalogh
üzenetére
Mire is vonatkozott a fenti kérdés?
IS-6ra (és ST-re, ilyenem nincs, ebbe nem szólok bele)Tessék parancsolni, mivel lehet érdemben kiváltani az EGLD-t az IS-6on, ami jelentősebben növeli a tank harci értékét? (az EGLD + vert stab combo azért egész érezhetően odatesz, főleg ha még a legénység skill is rásegít)
A ventit már most ejtsük ki, mert annak a ~2%-a még ennyire sem lesz észrevehető mint a célzásgyorsító 10%-a.
-
Preda
aktív tag
A csata végi kijelzőn nem jönnek fel a kis pop up kijelzők,hogy kibe mennyit sebeztem assist ilyesmi ezzel lehet valamit kezdeni? Gondolom valami mod miatt van. Van erre valami megoldás?
-
szbalogh
addikt
válasz
jano_77
üzenetére
Na sikerült megtalálni. Az egyértelműen látszik, hogy egld-vel vagy anélkül alig van különbség. V.stab-ot meg amire csak lehet tenni kell.
Persze az arty más. Oda talán megéri. -
K6000
aktív tag
válasz
Enzolord
üzenetére
Ez így van! Azzal egészíteném ki, hogy ne kövesd el az én hibámat. Először a sima Tiger tankot fejleszd, használd és azzal tanulj meg játszani. Ha megy akkor jöhet a Tiger P. Én sajnos fordítva csináltam (sajnos nem hallgattam a tapasztalt játékosokra) és amikor a síma Tiger tankkal játszottam mindig a Tiger P stílusát akartam játszani, aminek minden az lett a következménye, hogy esetben hatalmas lángok csaptak ki a tankomból. Egyszerűen nem tudtam megbarátkozni a sima Tiger tankkal, de muszáj volt mert sok-sok csata, és még több tűzoltás után sikerült elérni a Tiger II tankot. Igen nagy örömmel adtam túl rajta, a Tiger P meg még a mai napig megvan, és ha már végképp nem bírom elviselni a sok idiótát, előveszem és összegyűjtök vele 2000-3000 lehetséges sebzést. BIA is megvan már vele, a pontosság, az átütés, és a tűzgyorsaság bőven kárpótol a lassúságért, és az orosz ágon jellemző nagy sebzés hiányáért.
-
Dryman
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
GW Panther vs S-51 kérdésre azért nem tudok érdembéli választ adni, mert a GW Panthert agyonra nerfelték a 8,6-al.....kedvenc arty-m volt, gyors, mozgékony pontos és még oda is lehetett érni vele ahová akartam....nerf után meg pontatlan és lassú lett, ráadásul olyan gyengén muzsikál benne a top motor, hogy az adott emelkedő feléig sem jutottam fel vele, a nerf előtt meg fel a dombra a kedvenc pozicióba....

Ezek után az S-51 eddigi negatívumai, már lehet nem is annyira vészesek.....
én még mindig a GW-P-t javaslom, bár megfontolandó, mert lehet az S-51 pontossága és lövöldözési költsége már jobb mint az agyonnerfelt GW-P-jé! -
Dryman
őstag
Végre meglett a kis Tiger-P artymnak a bombavető medál......
egy T30 32%-al és egy Tiger II 14% al ballagott fel a bázisunkra...oldalról sikerült megszórnom és mindkettő elpusztult.... egy lövedék okozott ekkora pusztítást....valahogy nagyon jól sikerült betalálnom közéjük...
Írta is a szerencsétlenül járt T30-as hogy "double kill-one shot"
-
grex4
aktív tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
A T-29 még egy nagyon jó tank viszont a gondok majd a T-32-vel lesznek. Kicsi pen és pontatlan is ráadásul, prémium fiókkal használható T-29-ként másként közel kell vele majd menned.
más: BDR G1 B-nek -8 fokos a gun depression-je papíron, ezt mikor nerfelték? Mert 4foknál jelenleg ez nem több szóval lényegében nincs. Másnak is feltűnt?
-
emre
veterán
Nem sebeztem sokat, de számomra nagyon élvezetes kör volt. E5 replay
-
Enzolord
addikt
válasz
homeless09
üzenetére
Tiger P nagyon jó kis vas, az előtte levők iszonyat szenvedősek voltak, de a P nagyon jó A Tiger meg az Aladár már megvan vele, most fejlesztem a FErdit..
És szerintem azután is megtartom... Aki szereti, hogy pattognak az orráról, és nem zavarja, hogy nem ő ér oda legelőször, at szereti..
Bár, aki játszott T95-tel, annak minden más vas repeszt...
-
mcwolf79
veterán
Ez az amcsi heavy ág egyre jobban tetszik.
Tényleg ha az ember alkalmazkodik a jellegéhez, hogy dugdosni kell minden elől a testét nagyon jó kis aprításokat lehet vele végezni. Kidugni egy bucka mögül a fejünket, aztán mehet a buli. A penje is jó, faxa kis gépek ezek. -
homeless09
őstag
válasz
Tiszteletes
üzenetére
Rendben, köszi.
igen a Tiger P fele akarok menni, szimpatikus vas eléggé. 
-
L4mie
veterán
válasz
jano_77
üzenetére
hát ha jól rajzolsz akkor hajrá

aztán majd j!nx bekaszálja a pólóval a nagy lóvét
amúgy jól csinálta, anno amikor elkezdte a geek témájú pólóit nyomatni, akkor futott fel amikor a blizzarddal leszerződött valahogy, szvsz most már csak egy brand.most nézem elég béna a WoT os felhozatala, ami poén az a 6. érzékes póló, ami meg nem rossz az a cipzáros pulcsi, csak annyira mégsem tetszik, a kapucni alatt a "kasztjelek" viszont nagyon bejönnek
az betalál.
satyek az szimplán jó. többi negatív. -
Jolet
őstag
valaki van itt a VTEPS-ből?
-
Tiszteletes
aktív tag
válasz
homeless09
üzenetére
Teste sajnos beszögelve is elég papír ezért hull-down-t kéne vele erőltetni, ahhoz meg a lövegkitéríthetősége nem elég. Ha lehet akkor (Cleveland oktatóvideója óta csak) "srégenállásba", jól pattintj a lánc a bejövő találatokat. A 132-es pent meg lehet vele szokni, és ha felgyorsul akkor aránylag gyorsan oldalba, hátba lehet kapni vele az ellent. Nem érdemes sokáig egy helyben kuporgni vele.. VK 3001D szerintem sokkal játszhatóbb a STUG ágyújával, de én a P-t is szerettem.
Ha a Tiger (P) felé mennél tovább, akkor lehetőleg még a VK-n húzd ki a legnagyobb motort, mert anélkül egy fél szárnyú kacsa lesz a Tiger.
-
jano_77
nagyúr
EZT láttátok már?
-
homeless09
őstag
VK 30.01P-ről véleményt, illetve játékstílust tudna valaki mondani?
-
K6000
aktív tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Szó szerint ez az én véleményem is. Vasárnapig küzdöttem hátha rájövök, hogy hogyan is kellene használni, de feladtam. A garázsomban marad a következő javításig, hátha történik valami, ha nem akkor eladom a többivel együtt...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
A GwPanther-t felejtsd el. Régen még TD-ként is lehetett vele akciózni. Most meg 2 deci házi pálinka kell hozzá. Egyszerűen fogalmazva trollkodni jó, csapatot támogatni nem. Lassú, lassan tölt, lassan céloz, a legkisebb lövegkitérítésre is szétesik a célzókör, s mire megint összeszűkül az ellen már nincs ott.
Ja! És mindenhová lő csak a becélzott tankra nem. -
jano_77
nagyúr
PlanetWot megint halott(szar) vagy még mindig?!?
Az adott napon használt tankok WR nem jelzi!?
Arty ügyben nem tud senki segíteni, tanácsot adni?

-
atis123
tag
válasz
Enzolord
üzenetére
Ránéztem közben, egyszerűen nem jött adat a wot.stat szerverről, időtúllépés, meg ilyesmi. Ki is léptettem, hagytam az egészet. Remélem ma már működni fog. Bár furcsa volt, mikor Erlenbergre betett, és ledaráltuk az ellent egy rush-sal. Fogalmam sem volt az erőviszonyokról, jó kis meglepi volt
. -
nyunyu
félisten
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
En 10.5-tel hasznaltam a JPt.
Tenyleg nehez vele nyereseges kort futni.
Ha kempelosebb a palya, es 4-500 meterre kell vele lovoldozni, akkor altalaban nullszaldo koruli volt az eredmeny, vagy parezer veszteseg.
Prem nelkul.Pontossaga egy leheletnyivel rosszabb csak (meg mindig sokkal jobb, mint a hasonlo amcsike), 200 vagy 203 pen sem oszt/szoroz. Amirol ez pattan, arrol a 8.8 is.
Amikor meg meccs vegen 1-2 tankkal kergetozol, akkor jol jon a nagyobb alpha.
-
g85j
tag
válasz
homeless09
üzenetére
Egy hete még nekem is így ment vele, na jó azért nyilván nem mindig így....
Mondjuk azóta lejárt a prémiumom is.Akkor csak én lettem vele ilyen bamba? Érdekes
(#10943) homeless09:
Akkor csak te is észrevettél valamit rajta, ha óvatosabban mész vele.
Mondom én új patch, lejárt prémium....komolyan mondom ez kapcsolódik valahogy még Kennedy meggyilkolásához is.
-
nyunyu
félisten
válasz
jano_77
üzenetére
a T25/2 tényleg nem valami nagy durranás, nem szeretem én sem.....igazi szenvedős tank (nekem). Bár a statom annyira még sem szar vele, nem is értem igazából.
De nagyon várom, hogy ki tudjam fejleszteni a Proto-t és eladom. Viszont nem fogok tovább menni ez biztos. 
T25/2 az egy nagyranott Slugger.
Nem olyan mozgekony, mint a Hellcat, meg a lovege sem akkora durranas a sajat tierjeben.Ha kilences tank jon szembe, akkor kb. semmit sem er.
Ami a nagy szopas: utana a T28 Prot.
Nagy, lomha, artymagnes.
Scoutok altalaban bohocot csinalnak belole. (Kiveve ha ilyen benak
)Ha csak a T25/2 agat huztad, akkor megszivtad, mivel a 170mm pennel megvert 90mm ele tizes tankok is kerulhetnek, azoknak az oldalat is alig birja karcolni.
Ha T25AT-n kifejlesztetted a 105mm-et, ugy egy fokkal jobb.
Ket nagyobb csuzli eleg pontatlan a korabbi amcsi TDkhez kepest, nem erdemes veluk 350-400 meterre lovoldozni.Ugyan a pancelzata eleg eros, de kilences tankok mar jo esellyel atlovik szembol, akar a tornyat is.
-
Linkin
senior tag
STI-re és IS6-re mi az ajánlott felszerelés
-
GrooveHero
addikt
válasz
nyunyu
üzenetére
Köszönöm szépen. Amúgy magáról a tankról (112) tudunk már valamit? Egyszerűen semmit nem találok róla a képeken kívül, meg még itt a fórumban írta vhw kolléga, hogy állítólag egy kicsit op aranylőszer lesz hozzá.
Vannak ifnók pölö az ágyúról? Mert lehet az SP árához hozzáteszek kicsit és benevezek egy 112-re.
-
nyunyu
félisten
válasz
GrooveHero
üzenetére
A 112 gameplay-ben lévő mod, ami mutatja a tankot is és a páncélzatát is az melyik?
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Nem érdemes a 10,5-t rátenni. Nagyon pattog néha egy örökkévalóság az újratöltés. Én prémiummal is a 88-ast használom. Pontos, nagyon ritkán pattan. Vonzó a 10,5 sebzése, de kegyetlenül rossz löveg (szerintem), csak szenved vele az ember, nyereségesre kihozni a meccset meg szinte lehetetlen.
A másik, hogy szemtelenül kell játszani vele, olyan papírka szegény. Viszont 400, de akár 500 méterről is lehet támogatni vele. A teljesen kifejlesztett JP, (100%-os legénység, kuplungégetővel, töltésgyorsítóval) tud meglepetéseket okozni. Meglősz valakit 1-2-szer (-400HP), aztán elpucolsz. Azt sem tudja mi újság, azután megint lehet neki adni.
-
g85j
tag
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Amerikaiaknál még a Jackson van meg, angol ágon asszem nekem is 6(ok) várnak vásárlásra.
Gun carrier ch-t érdemes megvenni? Még nem nagyon találkoztam vele, nincs róla semmi tapasztalatom....
Oroszoknál a su100 várja az ezüstöt. Franciában meg az s35-ca várakozna, hogy bekerüljön a garázsba, de ahhoz valahogy nincs nagy huzalmam....Más, amit még elfeljettem, pedig elég felejthetetlen volt a hétvégém az SP-vel.....

Ha a 8.6-ban nem nyúltak hozzá (akkor én vagyok repülőgép), akkor nem tudom a következő patch-ben mi lesz vele!!!!
Egy az hogy pénzt már alig hoz, a másik meg, hogy szinte mindenki átlövi.
Tudom van gold lőszer meg ismerik a gyenge pontjait, de ennyire!
Volt, hogy kaptam 4-5 lövést kb 5mp alatt s mehettem a garázsba, úgyhogy arty nem volt abban a csatában s a 200 méteres körzetemben talán 1 Tiger II volt.....Akkor ez hogy? És ki sem gyúltam, hogy az szívta volna le a hp-t.
Így nem kell majd sokat gondolkodni a becserélésén/eladásán. -
jano_77
nagyúr
válasz
forras2
üzenetére
Tessék! Az oldalon nagyon sok féle hangár van, nézz körül, hátha találsz mást is, ami jobban tetszik.
Itt is körbe nézhetsz!
Ne foglalkozz azzal, hogy nem 8.6-ot ír.....nekem működik és a 8.5-ből hoztam át.(#10929) Plasticbomb: a T25/2 tényleg nem valami nagy durranás, nem szeretem én sem.....igazi szenvedős tank (nekem). Bár a statom annyira még sem szar vele, nem is értem igazából.
De nagyon várom, hogy ki tudjam fejleszteni a Proto-t és eladom. Viszont nem fogok tovább menni ez biztos. 
(#10932) GrooveHero: jó is, hogy felhoztad, mert én elfelejtettem, pedig valójában ezért hoztam fel a témát.
Engem is érdekelne, hogy a J1mb0 célkereszttel hogy lehet össze vonni ezt az info panelt, mert ez jó lenne nekem is. Ha esetleg vki, aki járatos a programozásban, modok párosításában, az ne fogja vissza magát, vagy ha esetleg tud egy linket, ahol ez a mod megtalálható! 
-
Plasticbomb
addikt
Azt hiszem hasonlóképp vagyok én is. Csak a németeket még nem próbáltam. Tier6ban a Su-100 és a Hellcat nagyon adja, T7ben a Su-152 odabaszós, viszont T25/2 az annyira nem nagy durranás.. amolyan jellegtelen. Várom már, hogy meglegyen a T28 Proto, de majd csak akkor fogom használni, ha free tpből összeszedtem rá a nagy ágyút.. Az AT vonal is tetszetős, bár ott még csak egy T5ös AT-2 van, meg egy AT-15A parkol a garázsban. Su-152 körök között ezzel szoktam menni egy egy kört..
-
g85j
tag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Tegnap nekem is feltűnően gyulladós volt, a motor pedig az első bekapott lövésnél elszáll....De azért volt sok jó köröm is vele: pl. az egyik vesztes! csata 6800 sebzéssel

az utsó lövésem egy IS3-ra ment amikor próbált megkerülni asszem 1100 hp-ról ammorack
Csak sajna még maradtak 3-an talán s mire megfordultam volna.....Ha van még 10 mp-em talán meg is lehetett volna a meccs és akkor tuti a tankász is.
Eddig a Ferdinand volt a nagy kedvenc, lehet ez változni fog. Szeretem ezeket a TD-ket, de csak 6-7-től felfelé.Az E75 meg egész hétvégén szivatott, bármit is csináltam.
Alig tudtam leduplázni. -
jano_77
nagyúr
Jól látom, hogy inkább a 10,5 cm PaK 45 L/52 löveggel érdemes használni a 2db 8-as közül!? Tényleg 1,7 sec alatt szűkül a célzókör!?
Az nagyon durva...ilyet még eddig nem is láttam.
Gondolom az a 3mm hátrány a páncél átütésben nem számottevő, a +100dmg alap sebzés ellenben annál inkább!? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
0.32 és 0.34 pontosság érezhető? -
jano_77
nagyúr
válasz
Scheffer
üzenetére
Gratulálok....várjuk a videót!

Ez mennyire egyszerű, megfelel forrás2?
Most néztem meg a 112 kínai prém tankoról egy gameplay-t. Mik a vélemények róla?
Amennyire én a videó alapján láttam pontosnak épp nem nevezhető, viszont egészen strapabíró a páncélja.(#10921) Sanya: milyen sorrendben célszerű fejleszteni a JagdPanthert? JagdPz IV-ből fogom tovább vinni a legényeket.
-
Plasticbomb
addikt
JÓ, ez ritka vele, általában amit meglövök, az betalál, és sebez rendesen. Eddig a T32 az, ami képes volt úgy felvenni a lövést, hogy se sebzés, se átütés nem volt... Tier8ban. Ja meg az AT-7, bár az még nem világos, hogy hogyan élte túl sebződés nélkül...
Nem tudom, mit csinálsz, de nekem 15 sec a töltésidőm vele, és a találati arányom valahol 72%ékon van vele. És még nincs BIA a legényeken.
Mivel a HEAT azért drága, így ezzel nem lövök 300 méteren túlra, csak ha nagyon tiszta a célpont, és nagyon legelészik a mezőn..Általában meccsenként 2 lövésből 1400-1500 damage lazán megvan, és akkor még csak kettőt lőttem vele. Amikor belelendülök igazán.. 4,5k damage már volt, 4k körül többször is fejeztem be csatát. És még mindig alig lőttem...Komolyan gondolkodom azon, hogy amíg ISU-n nincs meg a BL-10, addig ezt a löveget, illetve ennek a tesóját fogom használni azon is.
-
Sanya
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
na az mekkora szenvedés lesz, mire ki nem fejleszted teljesen, plusz nincs meg a 100% legénység.
De utána az egyik legjobb 7-es td lesz

-
válasz
forras2
üzenetére
én találtam egy olyat amikor hídon áll a tank, és körülötte nyár van, ha az megfelel. Este munka után fel is pakolhatom valahova, mert megvan a gépemen becsomagolva. Ha sürgősen kell, akkor a topic összefoglalóban található helyek egyikén találtam (de meg nem mondom, hogy pontosan hol
). -
jano_77
nagyúr
válasz
forras2
üzenetére
Csicsásat szeretnél vagy egyszerűt?
(#10914) Kean_Sorbo: Én a Jagd Pz IV.-en nem győztem a javítót nyomni, mert folyamat a motoromat lőtték ki.
Volt egy El Hallufos csata, ahol az enemy Comet-je feljött hozzánk a hegy lábához és senki nem volt hajlandó rámenni - feszt spottolta a teljes csapatot - mondom, majd én kiállok és lövöm...az a gyökér nem pont a motoromat lőtte ki!? Gyors javítás és már nyomulnék is vissza fedezékbe, mikor újabb lövés----> motor!
Természetesen senki ezalatt nem jött és lőtt rá, hogy legalább megkísérelje elvonni a figyelmét...ki is lőttek mint a szart! 
Tegnap végül sikerült kifejlesztenem a JagdPanther-t és a T71-et is. Igaz ez utóbbihoz kellett free TP is.
De legalább sikerült meg is vennem akciósan.
(első forgó táras tankom, kíváncsi leszek).
Melyik a jobb arty: S-51 vagy GwPanther? Mindkettő közel áll a kifejleszthető státuszhoz - utóbbit talán már tudom is -, de melyiket érdemes megvenni, melyik a jobb, használhatóbb?!? Biztos, hogy csak az egyiket fogom megvenni. -
Kean_Sorbo
őstag
Még egy érdekesség. Tegnap tényleg nagyon meleg lehetett, ugyanis a JTigerem gyakorlatilag minden körben kigyulladt.
Többet költöttem poroltóra, eü. csomagra meg javítókészletre mint lőszerre. egyszerre nyomogattam a 4,5 és 6 gombokat. Mondhatom, hogy ösztönösre gyakoroltam ezen funkciók használatát.
Minden rosszban van valami jó. -
forras2
őstag
Sziasztok
Nem tudtok valami jó garázs módot?

Semmi értelmeset nem találok. Ami tetszik, az meg nem jó, mert nem megy tőle a game, hiába 8.6-os
-
jano_77
nagyúr
válasz
üzenetére
Nem értem miért kellett szétbarmolni az addig sem túl fényesen működő MM-et!?

(#10906) csapee: nem szakaszban voltam én sem. És akkor nem értették, hogy miért vagyok kiakadva, hiszen scout tank vagyok....na igen, de egyedüli T6-osként olyan csatában, ahol csak T8 feletti tankok és artyk vannak.....

-
L4mie
veterán
válasz
Plasticbomb
üzenetére
ugyanígy jártam. Tegnap vettem a 152-t hááát 100 után nem olyan mókás :/
ugyanezen a pályán volt 4 light egy csapatban, körbehugyoztak nem kicsit a 152-essel meg nem bírtam eltalálni őket 22sec-es töltési idő meg...

aztán jött egy T-44 elkergette őket, addigra felették az artykat.ágyú nem egy TD ágyú....inkább trollgunnak mondanám azzal a töltési idővel meg főleg.
brutálisat sebez, ha betalál......HA betalál.
várom már, hogy meglegyen a fejlettebb. -
Sanya
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
nekem tegnap oldalonként sok max t8 heaviek, plusz 2-2- t9 arty

az arty-k nem sok vizet zavartak, addigra odébbmozogtunk, plusz városi pálya volt

-
-
csapee
őstag
válasz
Kean_Sorbo
üzenetére
Biztos hogy allitottak a MM-en, tegnap szinte nem is volt olyan hogy a Hellcatot ne top tanknak adja be, szinte hianyoztak a 8-as Heavyk. Ellenben a scoutokat tenyleg szivatja, volt 3-as scout 7-es tankok mellett (nem szakaszolt), nem is ertettem mit keres ott.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
jano_77
üzenetére
Vannak érdekes csapatelosztások, az egyszer biztos. Tegnap nem egyszer fordult elő velem, hogy a csapatunkba berakott 2-3 6-os, de volt úgy hogy 4-es tankot. Én JagdTiger-rel , vagy Ferdinand-dal a középmezőnyben. Csak néztem. Fél perc után, mivel ezek ugye szaladgálnak, 2 vagy 3 mínuszban voltunk.
Viszont fordítva is volt. Pont beleszaladtam egy ilyen rohangáló hármasba, az első három lövésem 3 kill.
Rendben hogy scout tank, de ha a szerencsétlen mellé lőnek akkor is elhalálozik. Legalább két találatot ki kellene hogy bírjon, egy felderítő is.
A másik.
JTiger. Városi pálya, állok szemben 7-8-as tankokkal, osztom őket de mindhiába. Úgy nyelték el lövedékeket, mintha csak egy alkatrész lenne, ami hiányzik még belőlük. 10 lövésből 0 sebzés. Persze ledaráltak. Látom mire legyűrtek már a csapatom fele kampec.
Mögöttem állt egy 10-es TD. Átváltottam rá, és nem akartam hinni a szememnek. Ugyanaz a szituáció. Tolta az IS, IS3 meg még valamibe a skúlót, de nem és nem akart sebezni. Azok meg lőhették az eget, akkor is 3-400 sebzéseket raktak oda neki. Na itt már elkezdtem gondolkodni. -
jano_77
nagyúr
Ez a patch nem tett jót több tanknak, de a T21-nek egészen biztos nem....Inkább azt mondom, hogy az MM-nek nem tett jót!
Patch előtt a T21-el bedobált T8-T9 csatákba, talán nagy ritkán - fehér holló - T10-be is, de az update óta feszt T10 tankokhoz tesz be! Jaaaa....és nem úgy ám, hogy mondjuk a 2-2 top tank 10-ex, NEEEEEMMMM! Mindkét oldalon 6-8 T10, köztük természetesen arty/artyk is! Tegnap volt egy olyan csatám, ahol hasonló elosztású 10-es tankok, 9-esek és 8asok mindkét oldalon...plussz ehhez még a mi csapatunkat sújtva betett engem is a T6-od tankommal egyedüliként!

Értem én, hogy scout tank, de a túloldalon még T7es sem volt nem hogy T6!?!?? A jó qma anyját az összes WG-snek!
És folyamatosan T10-be dobált, mintha érezte volna ez a tetves gép, hogy nagyon akarom a T71-et mielőtt az akció lejárna!

IS-3: hasonlóan sokkal több T10 csatába dobja, mint patch előtt! Alig kerülök be top tankként, ami előtte azért sokszor előfordult!
-
mcwolf79
veterán
Miért nem adja most a 2x szorzót a napi első győzelemért?
Szerk. Mégis adja, a 07:00-s szerverrestart után adja ezek szerint? Eddig nem volt ott a 2x .
Valamint az extra profit pl. a SU-152-re mit takar? Csak kredit?
THX
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

a többin is van ( E75, Tiger II , Tiger ) a Hetzeren és a StugIII-on már lehet némi jelentősége maxos kamuflázs skill és álcaháló mellett ! volt hogy 200méterről sem láttak 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Engem is érdekelne, hogy a J1mb0 célkereszttel hogy lehet össze vonni ezt az info panelt, mert ez jó lenne nekem is. Ha esetleg vki, aki járatos a programozásban, modok párosításában, az ne fogja vissza magát, vagy ha esetleg tud egy linket, ahol ez a mod megtalálható!

Természetesen senki ezalatt nem jött és lőtt rá, hogy legalább megkísérelje elvonni a figyelmét...ki is lőttek mint a szart!