Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz iihorvath #80197 üzenetére
Hány feedback-et küldtél részletesen megírva, ami legalább 15 feletti szavazatot kapott?
A szavazat azért fontos, mert ha nem normálisan van megírva, egyrészt a hülyék nem értik meg (és abból jó sok van insider körben), másrészt az MS nem foglalkozik vele....[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Spet
addikt
válasz Plazmacucci #80203 üzenetére
Ha már neki nem jött össze a helyrepofozás, akkor hátha az atyai szeretet megteszi
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
félisten
Edge-ben való böngészéstől miért forrósodik a telefon? Másnak is?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Vicces csávó vagy, de tényleg... .
A feedback elég sok volt, sőt most is küldve vannak, de a legtöbbet, amit megírtam már máshol látni lehetett, nyilván nem böngésztem át emiatt a sok report-ot, ez alapján tehát nem lehet kijelenteni a szavazatok ellenére sem, hogy esetleg pont amiatt lett volna javítva, amit én is jeleztem.
A kérdésedből ítélve, te viszont nem igazán...
-
Spet
addikt
Még nem tértem át a 10-re, várnám a megfelelő buildet, amire azt mondanátok (igen ti akik már a 10-es vonalon közlekedtek), hogy a telefonokon amik a tulajdonotokban van, megfelelően, de legalább is elfogadható hibákkal, de működik (nem melegszik az akkumulátor használat közben, az edge sem hülyül meg, kamera applikáció is rendben van).
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Nooeca
senior tag
egyrész magyar feedbackkel legfőképp 50-100 szavazattal mire eljut hozzájuk a visszajelzés, addig már 2 új esztendő tellik el szóval ebben ne bízz... ellenben az angol visszajelzések között érdemes keresgélni, hiszen gondolván másnál is jelentkezik a probléma, és azokat érdemes felpontozni.
Továbbá, a bugfix ideje gyakorlatilag nem régen kezdődött, hiszen az első igazi bugfix az áprilisban jött. Előtte nem úgynevezett használhatósági bugokat javítottak, hanem szimplán kritikus problémákat. Egészen December-Március között. Vagyis az első bugfixet már megkaptuk, most kapjuk a másodikat. Itt már simán öszpontosíthatnak olyan bugokra, amelyek annyira nem kritikusak, de tudnak zavaróan viselkedni.
Kritikus bugot nem ismerek. (újraindulgatás, lefagyás, nem lehet telefonálni, stb.) Ellenben zavaró bugot többet is... (összeomlik az edgeben a weboldal, csak újraindítás segít rajta..., hiányzik néhány ikon a folyamatlistáról, az árúház fake tárhelyszükséget közöl, mindig annyi a letöltendő adat, mint amennyi a letöltést... stb.)
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Maradj 8.1-en, vagy térj droid és/vagy ios-re. (én használom mind a hármat)
Ez a tanácsom. Ha én azt mondom, hogy most de fasza, akkor felrakod?
A 242, 650-en alatt teljesen frankó, feldobod? Na látod!Neked kell letesztelned, nem másnak és lehetőleg pontosan úgy rakd fel, ahogy leírtam...
-
retroid
senior tag
Most frissül épp 8.1 ről a 640 LTE Win 10 M re.
Kell utána gyári visszaállítást csinálnom? Érdemes?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz retroid #80214 üzenetére
A legrosszabb, amit tehettél, hogy előtte frissítetted az áruházat.
Így csináld pontról pontra...
1. Frissítés előtt ments mindent a készülékről, utána mindenképp csinálj HR-t (beállítások-névjegy-alaphelyzetbe állítás, az SD kártyát ne pipáld be), illetve a Recovery Tool-t feltelepíted a pc-re (ami a legjobb "gyalu" is egyben, tehát alaphelyzetbe állítás helyett, inkább ezt használjuk), Recovery Tool letöltés
majd frissíted a legújabb verzióra, ezt alapból kérni is fogja indítás előtt. Utána összekötöd usb kábellel a pc-t és a 640 készüléket.
Ha az RT program felismerte a telefont ráböksz a készülék képre.2.Ekkor kiírja az aktuális, utolsó stabil 8.1 verziót. Indítsd el az RT programot,
A visszaállítás kb 5-10 perc lesz.3. Ha felállt a kész rendszer, akkor ez, mint írtam egy tiszta stabil 8.1 verzió még, utána csak a wifi-t és a microsoft fiókot állítsd be, hogy be tudj lépni az áruházba.. Belépés után töltsd le a FRISSÍTÉSI TANÁCSADÓT és indíthatod is feltelepülés után! MINDEN MÁS LÉNYEGTELEN! Majd navigálj a Beállítások---telefonfrissítéshez és nyomj a keresésre, ekkor feltelepül a 107-es build, ha sok fogaskerék és telepítés után végre felállt a kész rendszer és megjelennek az alapbeállítások akkor új telefonként - tehát a régi biztonsági mentéseket felejtsd el, beállítod a készüléket. Semmi mást ne csinálj!
4.Utána navigálj újra a frissítéshez és újból nyomj a keresésre, majd találat után feltelepíti a végleges, legfrissebb "stabil" w10-es verziót. Jelenleg most a .218, Ha végre ez is elkészült...
5. Utána az első dolgod legyen, hogy az áruházban az összes frissítést telepíted, különben nem fognak rendesen működni az applikációk!
Tehát, belépsz az áruházba és ha egyből nem jelennének meg a frissítendő applikációk listája, akkor bal oldalt fent a "3 csíkra" nyomsz és ott kiválasztod a letöltések és frissítések opciót, Ami elég tetemes applikáció frissítés lesz. Amíg nem végzett az összes app frissítéssel, semmi másba ne kezdj bele!6. Ha kész minden, akkor restart! Újraindítás után, lépj be újra az áruházba és ellenőrizd, hogy nem talál-e még további frissítést! Ha esetleg még ezek után is pár ikon üres lenne, csinálj egy HR-t, de akkor újra kell frissítened az áruházat is.
7. Most már belaktatod a telefont és beállíthatsz rajta véglegesen mindent.
-
félisten
Tököm kezd kilenni, hogy mindig behal valami funkció és újra indítgatni kell ezt a szart. A glance és a duplakopp naponta kikapcsol. Gondolom ha recoveryzem az egészet csak több lesz a baj...
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Plazmacucci #80216 üzenetére
Ne pánikolj, a holnap érkező újabb build majd biztosan megoldja ezt IS.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Nooeca
senior tag
válasz Plazmacucci #80216 üzenetére
a glance és a duplakopp nekem nem hal be, az Edge szokott csak. Mióta kijött a 218 azóta nekem ez volt az első újraindítás tegnap.
[ Szerkesztve ]
-
Sjkolrd
aktív tag
Én meg telefont vennék, de nem tudom merre tovább. A 950 tetszik kinézetre kinaiak gyártottak hozzá fémtokot xD..de most várjak esetleg egy surface phone-ig...fene se tudja..dilemmázok elég rendesen..
-
iihorvath
tag
Köszönöm a tippet, valószínűleg igazad van. De az eddigiekből nekem az jön le, hogy csak úgy térhetek vissza insider-ből a hivatalos 10 verzióra, ha először visszateszem a 8.1-et, majd abból telepítem a 10 aktuális stabol verzióját.
Ehhez annyi időre lenne szükségem, amennyi jelenleg nincs. -
starr
őstag
válasz iihorvath #80221 üzenetére
Csak a 8.1-ről történő váltást csinálták meg, azt is csak a 107-nél, a többi csak kisebb update. A 107 után teszi csak fel az aktuálisat az Advisor is. Szóval 8.1-ről is két nagy 1 órás vacakolás. Csak ne hagyd 107-en, frissíts tovább. RS-ről TH2-re migrálást nem csináltak. Szóval ha lesz időd vágj bele, jobban jársz. Havonta jönnek ide is a stabil, hivatalos buildek. Legjobb, ha mflex által leírt módon csinálod, akkor nem lesz gond.
[ Szerkesztve ]
-
confuser
senior tag
Ráérsz azzal holnapután is, általában csak este jön frissítés, mire felrakják az emberek már késő este van, mire tapasztalat is lesz belőle, az tutira rá egy nappal... (persze az okosok egyből kérdezik 20 perccel megjelenés után, hogy milyen az üzemidő )
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Jó lenne már egy stabil szoft.
Az ára egyre jobb a single XL-nek.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
csabyka666
veterán
Mi van már megint a WP-vel? E-mai értesítőt nem kapok, Messenger üzenetek össze-vissza jönnek, Viber nem értesít...
WP8.1, Lumia 820.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
istvan2332
újonc
válasz csabyka666 #80229 üzenetére
Nekem meglepően minden rendben a viberrel (messengerrel is, mailek is rendben vannak).
W10, 532 -
starr
őstag
[Windows 10 Mobile: isten veled FM rádió!]
Most ez miért jó?
Maradhatna az alap fapados app, tudja amit kell. Nincs mit fejleszti rajta.[ Szerkesztve ]
-
Ryoo
senior tag
Ez a felhackelt 6.0-ás viber tud vhogy frissülni? Kell hozzá az az app, amivel felraktam, vagy frissült-e már egyáltalán?
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
csabyka666
veterán
@ istvan2332: Vannak napok, amikor nekem is tünetmentes, leszámítva a WP-s hülyeségeket (lassan nyitja meg a Messengert, meg a többi programot, van, hogy sokáig szinkronizál), ezekkel együtt lehet élni, de ez az össze-vissza értesítgetés, vagy éppen a nem-értesítés, ezt miért csinálja?!
@ morgyi: Messenger, meg a Viber is. A Messenger most azt kezdte el, hogy ha fut, és beszélek épp valakivel, akkor egyet morran, de az üzenetet nem látom. Ki kell lépnem a kontaktokhoz, majd vissza, hogy frissüljön. Újraindítás sem segít. Elvileg 2016. április 28-án frissült, 11.0.1.0 verzióra, én nem vettem észre semmi változást.
Bár most nézem, a Viber is frissült!? 2016. május 3-án???Hol lehet megnézni a telefonon futó programok verzióját, és hogy mikor frissültek? Mert én ezeket az infókat a Store-on keresztül nézem.
Megvan: Store -> alsó sávon "..."-re bökni -> Downloads -> History.[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
zsoltzsolt
addikt
válasz csabyka666 #80237 üzenetére
Erről - history- képernyőmentést tudnál feltenni? Nem látok semmi ilyet
-
pprod94
aktív tag
válasz zsoltzsolt #80238 üzenetére
Nekem sincs ilyen, érdekelne
-
ZavaBalazs
őstag
.218, nem tudok bejövő mailekre válaszolni. Megírom a választ, de a küldés és a kuka gomb ki van szürkítve...
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
csabyka666
veterán
@ zsoltzsolt, pprod94:
Persze, így fest:
Ezeket a verziószámokat nem értem. Pl Viber-nél ott van, hogy 2015. november 28-án telepítettem, közben a details-nál 2016. május 3 van, akkor frissült utoljára az alkalmazás, de a verziószám nem változott, ugyanúgy 4.5.4.0, mint amikor feltelepítettem.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Ryoo
senior tag
válasz zsoltzsolt #80238 üzenetére
Úgy emlékszem a fórumtárs még 8.1-et használ.
És igen[ Szerkesztve ]
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
csabyka666
veterán
Ja igen, 8.1.
Nem tudom, lenne-e értelme a 10-essel küzdeni (már ha felmenne egyáltalán), szóval ezek az értesítős problémák meg a lassú megnyitások ott is megvannak, nem? Waze ugyanúgy nincs rá, szal' nem tudom, lenne-e bármi előnye is.
[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
válasz csabyka666 #80243 üzenetére
A Windows visszajelzésnek 10-esen van bármi haszna azon kívül, hogy kiírom magamból a talált hibákat és olvashatom máséit?
Volt már rá példa, hogy az alapján javítást adtak ki?
-
pprod94
aktív tag
válasz csabyka666 #80241 üzenetére
Oh köszi, azt hittem 10-en van elrejtve.
-
alevan
őstag
Sziasztok. Hogy lehet beállítani WP-n, hogy ha épp beszélek valakivel telefonon és más felhív, ne foglaltat jelezzen neki, hanem csörögjön nekem. Ezáltal a két hívás között lehessen váltani.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest