Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flesh
aktív tag
válasz zolya1973 #78028 üzenetére
Ha tudod a számát, és egy pillanatra megcsörgeted a számot, akkor még a kapcsolat nem épül fel, de a híváslistába bekerül, onnan már be tudod rakni a szűrésbe.
Nokia 5110 > Nokia 3510 > Sonyericsson K700i > ETEN Glofish M700 WinCE 5.0 > Samsung Champ DUO WiFi > Samsung C6112 Dualsim > LG Connect 4G metroPCS (Cayman) > LG Optimus F6 (D505) > Nokia Lumia 930 WP8.1 & LeTV Max Pro x900 Snapdragon 810 octacore 4GB/128GB > P8 Lite+Samsung Note 3+iPhone 7 128Gb
-
Patrick
addikt
Letöröltem a skypot és kikapcsoltam a szinkronizálást, de ugyan úgy kapok skypos üzeneteket mobilon, mint ahogy pc-n, + azok a nevek is felkerültek a kapcsolatok közé... Nem lehet ezt valahol valahogy kikapcsolni?
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
starr
őstag
válasz Patrick #78052 üzenetére
W10-nél az "üzenetek" app teszi be a névjegyek közé. Ott kell valahogy kilépni a skype-ból. Vagy ha megelégszel ennyivel: Kapcsolatok, névjegyek szűrésénél vedd ki a pipát Microsoft üzenetek elől.
Update: Üzenetek, Skype beállítások, kijelenkezés. + címjegyzék használatának mellőzése.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz lettyke #78046 üzenetére
Ez alapján kiegészíteném a versikédet...
A telefonom már romokban.
De van remény az új buildban,
Mégis ha felrakod,
Falhoz baxod nyomban!Kellemes Húsvéti ünnepeket!
cöhh
-
Švejk
őstag
Megy vissza a nyócpontegy
A Redstonetól meg ódzkodj, te!
Microsoftnál mit csinálnak,
Hibákat halmoznak hibára
De mindegy, minden hiába,
Ilyen egy Windowsos világa
Új build után hardreset
Én meg idegrokkant leszek
Ez a helyzet, tanulj meg vele együtt élni,
De nem késő még Androidra áttérni!Kellemes húsvéti ünnepeket!
Avagy hasonló Redstoneos tapasztalataim előhozták a költői vénámat, mely ilyen csiszolatlan formában tört fel ezen a szép szombat délelőtt. -
maglew
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írtam a Microsoftnak, tudnátok megoldást erre a problémára?
Nokia 735 telefonomat frissítettem win 10-re
Kamerázás közben, ha az SD kártya megtelik egyszerűen összeomlik az egész rendszer a videót nem menti le a telefon! Hibakód: 0XA00F425E (0X80070070)Windows 7 esetén a rendszer soha nem fagyott le, mindig lementette az általam rögzített videót, és utána kilépett, ha megtelt a memória kártya!
Kérem jelezzék kihez fordulhatok panaszommal! Mi módon lehet visszaállítani a régi kamerát vagy hogy lehet Win 8-asra visszafrissíteni mert jelenleg használhatatlan a kamerázási funkció!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Épp most kezdtem visszavarázsolni a 950XL-re recovery tool-lal egy stabil(labb) OS-t, több lehetőség szerint utoljára a 156-ot ajánlja fel, tehát utána még lesz egy 164-es telepítésem is, meg mire újra belakom, hát ez nagyon hiányzott.
Utána csak akkor rakok fel még egyszer valamit, ha jót hallok róla ....
[ Szerkesztve ]
-
no1r
őstag
Ilyen az insider preview világa...
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
tibike8
őstag
Igen, mint ahogy sok mindenki másnak is rb van, sok mindenki másnak meg nem megy. Ez már csak ilyen lutri játék Amúgy azt vettem észre még tegnap azon túl, hogy bt-n legalább megy a lejátszás, hogy a core élő csempéjén a az album borító képe nem változik amikor jön a következő track. Azt mutatja állandóan amit akkor játszott amikor utoljára beléptem az appba. de hogy érdekesebb legyen, ha csoportba rendezem a csempéket, ott viszont változik az album kép... Szóval vannak bajok... Bár gondolom a legtöbb usernél ez is rb van.
-
nhpeti
tag
Na Lumia 535-ön sikeresen visszaállítottam a Recovery Tool segítségével a 8.1-es rendszert. Lehet hogy velem van a baj, de még nagyon kiforratlannak éreztem a Windows 10-et. Talán később újra megpróbálkozom vele.
Tapasztalt hibák Windows 10-en:
-Here Drive gyakorlatilag használhatatlan. Megnyitás után egyből kidob.
-Csempék random eltűnnek. Ikonok helyett üres négyzet látszódik.
-Appokat véletlenszerűen nyitva hagyja, hiába zárom be megfelelően. -
Francia91
veterán
válasz nhpeti #78067 üzenetére
HR után tetted fel, vagy Win10 telepítés után csináltál HR-t? Mert ezek tipikusan ennek a hiányából eredő hiba...
Nekem Lumia 1020-asom van, Win10-re frissítve, de semmi hiba, Here+ pöpec, és minden más is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz nhpeti #78067 üzenetére
- Here drive, nincs támogatva pontosabban hónap végén megszűnik, helyette ott van a Maps ami gyakorlatilag sokkal jobb, s here térképeket használja.
- Nekem nem volt gondom a csempékkel mindig jól jelenítette meg.
- Apps bezárások, nos ez meg inkább az adott alkalmazás bugja, mert 8.1-ben is ugyan úgy megvan. Ott is ha <- kiléptem azt alkalmazásból attól még megnyitva maradt. -
no1r
őstag
Visszatérve a zenelejátszókra, van olyan app ami rendesen működik és léptet sleep módban is? Vagy be is próbálkozzak?
-
Blacky74
csendes tag
-
starr
őstag
Írom itt a hülyeségeket, de javítani nem mindig tudom, mert nem adja fel a billentyűzetet a w10m :-/
-
no1r
őstag
az nekem is tökéletes lenne, főleg mivel OneDrive zenéimet is kezeli most már.
csak sajnos last.fm integráció nincs amit meg a legtöbb 3rd party app tudvan scrobbler Xbox / Groove cuccosra, de W10 alatt már az sem működik
-
tibike8
őstag
Oké akkor, de arról volt szó fentebb, hogy honnan veszi a hangot mert nincs hangbeállítási lehetőség és összefügg-e a HERE hangjával. Ha itt csak női hang van, akkor nincs összefüggésben, bár még mindig kérdés, hogy ha nem magyar hangot akarok, akkor hogy váltok másikra...?
(#78093) Sjkolrd
Tehát a teló régió váltásával lehet másik nyelvet használni ahogy fentebb tippeltem?[ Szerkesztve ]
-
nhpeti
tag
Egész pontosan mi az a HR? Bocsi, nem régóta szenvedek Windows Phone-al..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest