Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob700
senior tag
Nektek jelez az áruház csempe ha frissítés érkezik?
iPhone 12 128GB Black
-
zorzy4
addikt
válasz zsoltzsolt #78292 üzenetére
köszönöm.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
KunEmber
senior tag
Ha az adatforgalom menüpont alatt szeretném beállítani a háttéradatok korlátozását (adatkorlát megközelítésekor és korlátozza a roamingot is), akkor elszáll hibával. (Tehát nem állítható ezáltal.) Van valami trükk/tipp (HR volt) hogy működjön?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
teo027
tag
Az akku merülés nekem is érezhető, viszont ami igazán zavar, hogy a fényképeket nem menti automatikusan a Flickr alkalmazással.
8.1 alatt ez működött, most még lehetőséget sem látok a beállításokban, csak a Onedrive-ot. -
starr
őstag
Háttérkép, Lockscreen kép cserélgető UWP app: [link]
-
WestBam
senior tag
-
őstag
válasz Bukk900 #78313 üzenetére
androidra (ez is) van... más sok sok éve...
számos feltételt figyelve, számos dolog kapcsolható, állítható a telefonon. Az idő az egyik leggagyibb feltétel. A nevére már nem emlékszem, anno pedig használtam. A háttérben fut és automatizálja a telódat.
Ennek ellenére WP-n nem hiányzik. Én pl. a 2G/3G-t, WiFi-t és a hívásprofilt kapcsolgattam vele. Időre és földrajzi helyre. Fura dolog ez, ahogy gépelem... tűnik fel, hogy hívásprofil sincs WP-n, de igazából ezt is megszoktam és már nem zavar.
Ennek ellenére távozom mint a legtöbb 925-ös tulaj (és 950-esek egy része is), de olyan dolgok, mint a Glance Screen hiányozni fognak
Sosem volt órám, de emiatt vettem pl. 2 db órát (egy szépet és egy mindennapit, az elmúlt hetekben) Mindezt lendületből... készülve arra az időre, hogy csak feloldó gombbal lehet időt és értesítést nézni, ami egy vicc.
Sajnálom, hogy a WP nem tudja megbecsülni a 9-es szériát használókat (sem). Nem zavar, hogy nincs W10M-re való frissítés... sőt egyenlőre még örülök is neki. Hanem az zavar, hogy nincs egy igényes telefon... és idén már nem is lesz. A legkisebb darabszámban eladott, elbukott 950-est én sem kérem. Inkább drágább droid vagy Iphone lesz a vége. A mobilos Windows zsugorodása meg olyan számszaki, statisztikai jel / tény, ami ilyen kis részesedés mellett intő jel kell, hogy legyen.[ Szerkesztve ]
Meliora sunt bono inimica
-
starr
őstag
válasz bluemirage #78317 üzenetére
A statisztika nem zavar. Pont azért vagyok WP-n, mert keveseknek van.
Az az 1% is több 10 millió telefont jelent évente.
Nekem van glance a 640-emen, de kikapcsoltam (üssetek), mert teljesen felesleges dolog, és csak az akksit zabálja. -
teshowatti
csendes tag
Üdvözlet. Lumia 730-ra feltettem a hivatalos megjelenés után a W10-et. Akkor a 10.0.10586.107 buildet. Mindjárt másnap vagy harmadnap felajánlotta hogy van újabb 164-es. Viszont azt többszöri próbálkozásra se hajlandó feltenni, ez a hibaüzenet a vége:
Van erre valami megoldás, mi lehet a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
formula01
senior tag
W10M-en L640-en nincs valami lehetőség, hogy a Glance screenen az óra a 8.1-hez hasonló méretben jelenjen meg?
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
-
D1L1ZS
őstag
válasz teo027 #78311 üzenetére
Akku merüléshez!
Én kicsit több mint 2 napja, kilőttem mindenféle felesleges programot a háttérből. Csak az alapvető dolgok futhatnak a háttérben. Tartózkodási helyet+Cortanat offoltam. A számomra felesleges MS appokat kukáztam, többségük 10-en már amúgy sem használható (át akar irányítani webes felületre), illetve a büdös életben nem is használtam őket...így egy kis helyet is felszabadítottam.
Bár az is igaz, hogy napközben nem is nagyon van időm nyomkodni, de így is 2 teljes nap után jelenleg 74%-on áll az akksi. Sztem ez nem is olyan rossz.
Előtte kb 1,5 napot bírt ki, szinte azonos használati feltételekkel. A készenléti idő alatt is sokkal többet evett.
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
D1L1ZS
őstag
válasz tomboy0013 #78325 üzenetére
Természetesen be van kapcsolva! Egyébként azért napközben néha megnézem 4G-n, a maileket, jön egy-két kósza hívás, vagy megnézem a social appokat stb...
Nothing phone 2a 12/256 # Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
Lacielvtárs
nagyúr
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Képi hibával találkozott már valaki W10M-on? Csíkozás, apró egyforma mintájú négyzetek jelennek meg (általában a háttér egy részlete) és vibrálás jelentkezik nálam. Böngészés közben és a menüben is.
-
tlac
nagyúr
Kicsit itt off, de itt is sokszor elő szokott jönni:
Windows 10 alá megjelent egy egészen jól használható Google Hangouts kliens:
Client for Hangouts
Nem teljesen tökéletes, de az IM+-nál mindenképpen jobb, mivel ez rendesen be tudja szinkronizálni az üzeneteket. Valószínűleg az a trükkje, hogy a böngészős Hangouts felületet ülteti át egy app-ba. -
veterán
Akkor a lumia 610em a ~2 eves utolso toltes eltelt idejével egesz jo cimekre palyazhat
Everybody lies.
-
Rob700
senior tag
Az milyen már, hogy mióta fent van a win10m nem szinkronizál az outlook??? Nem hogy automatikusan, még manuálisan sem... Csak pörög....Na mégis sikerült, beállítási gondok voltak...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
zsoltzsolt
addikt
Csatlakozom a felettem szólóhoz 😁
-
Rob700
senior tag
Valami miatt két fiókom volt. Egy 8.1-ről áthozott hotmail2 és a win10m-on létrejött hotmail... Töröltem a régi hotmail2 fiókot (a mail cím azonos volt mindkét fióknál). Mióta csak a hotmail fiók van meg rendben szinkronizál és még a csempén is értesít a bejövő mailokról. Kánaán...
iPhone 12 128GB Black
-
Ryoo
senior tag
válasz CsonkaImo #78328 üzenetére
Edge alatt szokott nekem ilyet csinálni néha, illetve az Időkép app is meghülyül olykor, app bezárása és újranyitása párszor megoldja. Most viszont megy fel a redstone, mert véletlenül slow ringen maradtam, így muszáj vagyok felrakni, hr-t nem akartam, hogy eltűnjön a frissítés, majd inkább visszarakom hétvégén a régit, ha esetleg nem válna be. Legalább míg frissít nem zaklatnak a céges sim-en
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
gabor907
tag
ez nem fog jót tenni a platformnak....
core
-
kiki22
senior tag
Sziasztok!Ha leakad a friistes es nem akar se hardresetelni a telo ...lehet meg valamit csinalni vele vagy kuka?
-
-
Nooeca
senior tag
Okos az MS mert tudja hogy amit mobiltéren összeraktak az nem valami vonzó dolog. Így nem is állnak neki terjeszteni. Azon lesznek hogy kijavítsák, kibővítsék a lehetőségeket, hibákat. Erre tökéletes alkalom lesz az RS1 és az RS2 jövő tavasszal.
Ha a tervük sikerül, összerakhatnak egy olyan szoftvert amely tényleg ütős lehet, hiszen az alap már most is jó, csak a kivitelezéssel vannak gondok. Az RS2-ig meg ott van kereket egy év, és kitudja addig még mi kerül bele az egészbe.
Nem beszélve arról, hogy attól hogy ők elzárták a csapot, az pont azért van hogy az OEM gyártók talpra álljanak. Eddig a Lumiák elvették a lehetőségét annak hogy egy WP-s valami másfelé nézzen vagy már attól is hogy egy gyártónak megérje kiadni egy WP-s készüléket.
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz Nooeca #78342 üzenetére
Szerintem, sem halott a wm platform. Egyszerűen tudjak,hogy ez igy nem teljesen jó,de nagyon jó úton állnak. Szerintem most inkább rá feküdnék a mobilos os optimalizálására és a wm-es készülékeket az oem partnerektől kellene érkeznie. Ez az oem házasság nem lehet összehasonlítani az androidossal, mert itt ugye a rendszer zárt es nem tudjak b@zerálni.. Éppen ezért lehet jobb a platform az androiddal szemben. Továbbá az appok os fognak jönni, mert az uwp fejlesztési környezetben fejleszteni, mert igy nem csak asztalira, hanem mobilra is lesz. Igy 1 fejlesztéssel egyből 2 platformon tudja érvényesíteni magáta fejlesztő..És külön öröm, hogy a wm-et nem tarthatja vissza a szolgáltatók,ha ms jóváhagyta a készülék támogatottságát.
-
Ricardo
titán
válasz Воланд #78343 üzenetére
Ezt én értem, és mivel az asztali platformon ők az elsők, ez jó lehetőség, de az asztali miatt nem fejleszt rá a bank mobilfizetési lehetőséget, nem fogok tudni wifin a mobilomra képet küldeni a fényképező gépemről, és a helyi busztársaság sem fog gps alapú live menetrendet rittyenteni a mobilomra.
-
AdamMi
csendes tag
Sziasztok!
Szerintem ha az MS kihagy akár egy évet is a mobil piacról, nagyon nehéz lesz visszatalálni. Az üzleti szférát célozta meg az utóbbi években és értem én hogy erős a tábla meg az asztali fronton, de az üzletemberek is használnak telefont, nem keveset. Ha viszont a mobilukról nem fognak tudni az asztali vagy bármilyen más gépükre migrálni, akkor szépen lassan azokat is lecseréli majd. Így nézve az egy év sok. Addigra bőven talál más eszközöket, amivel pótolja az MS-t. Egy kicsit olyan, mintha feladták volna - Megpróbáltuk nem jött össze alapon - bár próbálkozhattak volna jobban is.
L730 telefonomat frissítettem wp 8.1-ről w10m-re. HR-ben nem hiszek, én a beállításokkal játszottam és azokkal oldottam meg a problémáimat.. A wp 8.1 nekem ideális volt. Tudom, hogy én nem játszok a telón, meg lehetne több app, de akkor eleve más telefont választok. A w10m frissítés után éreztem, hogy jó az irány továbbra is, csak még fejlődni kell picit és már nem hiányzik sok. Üzleti fronton még mindig erősnek érzem.
De ha ezt pihentetik, vagy csak csendben háttérben fejlesztgetnek, akkor elfordulnak majd és nehéz lesz visszacsalogatni az eltévedt fogyasztókat. Ahhoz nagyot kell szólniuk.Lassan járj, tovább sétálsz!
-
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Próbált már valaki olyan WIFIre csatlakozni, mely mögött nem volt internet, viszont azon WIFIn keresztül fontos dolgokat érhetett volna el? (Akár otthon is ki lehet próbálni, hogy a home gateway hátuljából kihúzzátok a net kábelt...)
Tapasztalat:
- Bármely WP8.1 vagy régebbi eszközzel a kívánt WIFI-re csatlakozott a készülék és a local hálózati erőforrásokat elértem
- L950-en (gyanítom W10M-on) az ilyen WIFI-hez kapcsolódik a készülék de azonnal el is dobja a kapcsolatot, a fenti status sorból is eltünteti a WIFI visszajelzését. Beállításoknál kiírja, hogy "No InternetAccess".szoftver szakmabeli && Beverly250
-
félisten
Miről beszéltek? Mobil Windows marad, a Microsoftnak mindegy, hogy a sajátján vagy más gyártó készülékén fut a Windows.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest