Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz tibike8 #54781 üzenetére
IM+-al mi a gond? - mert én használom és azon kívül hogy az új frissítéssel nincs hangjelzés, minden üzenet rendesen megjön (hangouts).
A gyári (értsd beépített) levelező meg kezeli a gmailes leveleket, igaz nem tesz különbséget, hogy elsöbbségi, promociós, stb, de ez legyen a legkevesebb. Egyébként ha lenne gmail-es kliens akkor valóban átláthatóbb lenne.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
MC Pite
veterán
válasz tibike8 #74346 üzenetére
Esetleg tudsz egyet? Régebben volt 1-2 de nem tudtak ilyet, nem szeretnék emiatt 8 reklámokkal teli vackot leszedni hogy kipróbáljam ha tudtok olyat amiben tuti van ilyen, mindegy pc-re vagy telefonra való.
WM10-nél fogja először tudnia rezgés+csörgést... várjuk.
Ebben a formában viszont nem tudom mi lesz, nejem borzasztó elérhetőségi mutatói tovább fognak romlani .
Amit meg magamnak szereztem be 925öt, szélnek is eresztettem (pedig meddig vadásztam 32gb függetlent) mert sajnos ebbena formában számomra ez is egy tablestezrű cucc, amivel lehet hanghívásokat is csinálni, nem egy telefon (és sajnos az android is elég alacsony szinten ilyen téren, amiket az utóbbi 10 évben nokiáim tudtak a dobozból kivéve, azzal itt órákat, napokat kell eltölteni, és inkonzisztens, körülményes, reklámos/drága, és/vagy rootolásra kényszerítő programokat/modokat kell felrakni hozzá, hogy a nagyját tudják.akos3: 925? Azért is vettem (használható kamera és az amoled kijelző meleltt) mert még ez az ami nem (nagyon) tepsi, utána számomra használhatatlan méretben jönnek az utódok.
[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
MC Pite
veterán
válasz tibike8 #74360 üzenetére
Köszi, nézem.
Amcsi változatokat amikor néztem a lumiákból (928 volt esélyes) hamar kiestek. Kamera részen gyengébb, itteni lte/4g sem feltétlen lesz kihasználva... Amire idáig tettem magasról a környékbeli elég tré 3G miatt, majd a Z3C-vel mértem egyet, mert jónak tűnt a sebesség (viszonyításképp elég korrekt 30/3as netem van, stabil mint állat, pingek jól, jól bírja a sokszálas terhelést is, meg szerintem gyors).
19ms, 69Mbps le, 21 fel. Nem kicsit kerekedett a szemem (meg akkor is, amikor az edge és lte mérés 113Mb-ot leszívott a 200 megás havi keretemből másfél perc alatt).Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
tibike8
őstag
válasz tibike8 #77595 üzenetére
Na még öngyógyító lesz a rendszer. Megjelent az üzenetek alkalmazás is egy reboot után az értesítések és műveletek menüpontban így már lehetett hangot cserélni és 2x már értesített is az egyik gmailes fiókom is, de a másikat nem is mutatja ebben a menüben... A térképp app változatlan.
(#77597) Darellus92
Azt tudtam, hogy hol kellene, de a fentiek voltak a problémák lévén hogy nem volt ott az üzenetek app.[ Szerkesztve ]
-
MrZidi
tag
válasz tibike8 #77615 üzenetére
Alapból van hang a navihoz nem kell letölteni meg csinálni vele semmit. Próbáld ki és látod, legálabbis én nekem így volt és a Herén se szedtem le hangot mert HR után alapból töröltem.
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X In --> Sony Xperia SP --> Nokia Lumia 735/Microsoft Lumia 535
-
scyllarus
veterán
válasz tibike8 #77641 üzenetére
A preview topicban is beszélgettünk erről, ketten is találtunk megoldást. Bekapcsoltam egy órája a Csoportértesítések fiókok szerint a Műveletközpontban kapcsolót, azóta van hang bejövő mailnél. Kicsit fura, hogy van egy Outlook Posta hangbeállítás, meg külön fiókok szerint is van, de így működik, a fióknál beállítottat használja, nem az egész programra vonatkozót.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
confuser
senior tag
válasz tibike8 #77652 üzenetére
Zárolási képernyőt nekem csak a HR gyógyította.
Más: akiknek "varázsütésre" jelent meg (vagy még nem) egy-egy app az értesítési beállításokban, azoknak jó reggelt! Két éve így működik a rendszer (8.1 is). Abban a listában csak akkor jelenik meg egy app, ha már legalább egyszer küldött értesítést.
-
Assdak
őstag
válasz tibike8 #77662 üzenetére
Az insideres 10-est amit a HR ek előtt csináltam aznap.
Ami még kérdésem lenne viszont, hogy mi a szarért nem menti el a facebook összerendeléseket?
Összekapcsolom a facebook os embereket a névjegyekkel, ahol kell manuálisan, de minden újratelepítés után ezt végig kell játszanom, ahol nem egyértlemű, már ha egyszer meg is csináltam...Illetve calendarba valahol ki lehet ütni, hogy egy adott naptárhoz ne adjon értesítést?
-
Воланд
titán
-
Sjkolrd
aktív tag
válasz tibike8 #77976 üzenetére
Nos, letöltöttem a core player, kipróbálásra és hm lezártam a képernyőt, de a zene szól....most hallgatom így hátha előkerül az a bug.. Nem kötelez semmire se az MS...Lényegében a kezelőfelület ugyan az. Jó a Core playerel be lehet év, stílusra való szűrést. Nah meg a screen volume, forog egy disc, ha altatónak akarod használni lehetőség...Azt viszont nem értem mitől lenne logikátlan a groove menüje a core playeréhez képest..,s tényleg nem léptet számot, nos bementem a settings-be / on-ra húztam a play music on app start. Ezután minden probléma nélkül tovább lép. Vagy 3x-er probáltam ki...
[ Szerkesztve ]
-
válasz tibike8 #78004 üzenetére
Nálam vezetékes fülessel és füles nélkül (simán kihangosítva) is leáll a zene. BT-m nincs.
(#78005) Sjkolrd
>aki hisztizik az az ms-t szidja
Mégis kit szidjak, ha ugyanez a program korábbi preview buildeken (tavalyiak) hibátlanul ment?
[ Szerkesztve ]
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Clemi
veterán
válasz tibike8 #77985 üzenetére
Éppúgy leáll a játszás a szám után 930-on a core-on.
Nekem 930-on nem áll le a Core az 1001-es (redstone?) build alatt. Próbáltam úgy, hogy a Core volt előtérben és úgyis hogy a főképernyőn voltam és úgy zártam le a kijelzőt. Nem áll le, léptet tovább. Már legalább a 6-7. számnál tartok az albumban.
[ Szerkesztve ]
-
Clemi
veterán
válasz tibike8 #78048 üzenetére
Én hangszórón és vezetékes fülessel, majd BT fülessel (SBH20) is próbáltam. Nem állt meg egyszer sem.
Azt észrevette már valaki, hogy a TuneIn rádió ismét működik? A .164-en még nem ment viszont frissítés az tuti nem volt a programra, mivel manuálisan frissítek így tudnám a frissítették volna.
[ Szerkesztve ]
-
-
csabyka666
veterán
válasz tibike8 #78845 üzenetére
Hú, ha egyben tudná a tankolást meg a szerviz dolgait is, akkor nagyon örülnék!
Az appokkal csak annyi félelmem van, hogy nehogy aztán leálljanak vele, bár ha ez csak WP felületre van, akkor kisebb az esély rá.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
leslie23
tag
válasz tibike8 #81065 üzenetére
milyen készülékről van szó? nálam egy 735 van, meg egy 820, mindkettőn katasztrófa, pedig upgrade után volt HR, nem is egy. (a 820-at most hagyjuk, az nem kapott hivatalosan 10-est, szóval az olyan, amilyen.)
nagyon érik mindkettőnél a 8.1, csak az meg annyira fapados érzés lenne ezek után, én meg nem szívesen lépnék vissza.
redstone-ra szerintem fölösleges várni, x50-es készülékekre talán odafigyelnek, de a korábbi szériáknál szerintem inkább romlani fog a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
NGC
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Opel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Trump vagy Harris
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Építő/felújító topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest