Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
igen, arra. nekem tok mindegy, hogy hol vezetik be, de jo lenne mar elfelejteni ezt a ma bemutatjuk, aztan majd te megveheted harom honap mulva tortenetet.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
pzstm
titán
válasz Воланд #50301 üzenetére
pontosan....
És gondolom Update1-ből se nagyon lesz most már újabb build PFD-seknek sem, szóval az OS abból is már végleges, nyugodt szívvel kijelenthetjük szerintem
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
br.rak
őstag
SD cserénél, megoldható hogy másolással a felrakott appok is megmaradjanak és a rendszer se dőljön a kardjába? Valkai próbálta már?
-
legiaap
félisten
válasz Pali1119 #50306 üzenetére
35ezer forintos droid után minden wp smooth ez nem meglepő. Ezt be sem kéne írni, mindenki tudja.
Ezért írtam amit.gyurkikrisz: Akár milyen cuccot tesznek bele, amíg ilyen olcsó az sántit és nem lesz sosem jó és később előjönnek a bajok, mint ahogy le is írta.
emvy: Nyílván én is így vettem a lapot. Senki nem beszélt itt 930-ról.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Воланд
titán
válasz gyurkikrisz #50308 üzenetére
de az, mert csak. es akkor ezt itt fejezzuk is be, mert rohadtul nincs kedvem ezt olvasgatni majd harom oldalon keresztul....
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kolosanyi
veterán
válasz legiaap #50304 üzenetére
Ez a negyedik droidos készülékem, ismerem a rendszert. Táblegépen is droid van, Nexus 7-et használok, azzal semmi gond nincs. Ha Android kell, vegyél Nexust, a többi sz@r, kb így tudnám leírni a helyzetet. Jó WP reklám lennék, mert elmondanám az igazságot a nagyvilágnak. "Ha olcsó, de használható telefont akarsz, vegyél WP-t, a zöld robotot meg kerüld el jó messzire!" És most kérem szépen a 930-am kedves Microsoft.
Szerk.: De én a részemről lezártnak tekintem ezt, nem akarom szétbarmolni a topikot a droiddal. Visszatérve az eredeti témához, felüdülés újra a WP-t látni. A rendszer még mindig szép.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz kolosanyi #50312 üzenetére
"Ha olcsó, de használható telefont akarsz, vegyél WP-t,"
Ez kurvára igaz, 520 és utódai igazi ár-érték bajnokok!! Mellesleg a 920 is az lett volna, ha nem 120 ért vettem 2 évre a T-től, hanem 50-ért rá pár hónapra.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legiaap
félisten
Egy kis HTC M8 WP HANDSON
-
br.rak
őstag
-
btudos
nagyúr
válasz gyurkikrisz #50323 üzenetére
Automatikus.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Blyan
félisten
Van ra alkalmazás. A quick control appban van kiteheto csempe hozzá.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Воланд
titán
elmeletileg megy az is dupla erintessel.
-
Воланд
titán
-
WinPho
senior tag
Sorry a kérdésért, ezeket a hsz-eket mindig átugrottam.
Kell downgrade a cyan előtt?I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
CrAck69
senior tag
semmi
jajj rossz topikba írtam a választ xDDD[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
pzstm
titán
New update for WP8.1 Update 1 Developer Preview now available
no para...ugyanazzal a hibaüzenettel száll el
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
savoo
addikt
válasz szabonagyur #50336 üzenetére
És? Amit pzstm linkelt az GDR1.
-
pzstm
titán
-
törölt tag
Sziasztok. Talált a teló egy frissitést,le is töltötte. De már vagy egy órája fogaskerekezik... Normális ez?
-
SpongyaBob
veterán
Ativ S-re is felment gond nélkül. Gondolom sz.rabb lesz mint eddig volt.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
MasterMark
titán
WP8-nál hogy működik a frissítés? Zune ugyanúgy kell hozzá, vagy használható-e egyáltalán hozzá?
8.0.10517.150 van rajta most. Lumia 625.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
savoo
addikt
válasz MasterMark #50345 üzenetére
WP8-nál nincs Zune. OTA-n jön a frissítés.
-
legiaap
félisten
Zuna csak WP7-nél kellett. Itt már nem.
-
StLui
veterán
Ehez nem is használható már a Zune, beállításokban megkeresed a telefonfrissítés opciót
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
btudos
nagyúr
válasz SpongyaBob #50343 üzenetére
"Ugyis az asszony sziv" - alapon felraktad neki?
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest