Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
UnSkilleD
senior tag
szerintetek érdemes most egy 520-at venni (20ezer körül kártyafüggetlenül)? 8.1 update jön rá valamikor?
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
UnSkilleD
senior tag
exchange email fiókot hogy lehet törölni? én csak fiók hozzáadást találtam
"Az internet olyan, mint az MTV: annak idején az MTV nagyon trendi volt, aztán hirtelen elavult” - Prince
-
UnSkilleD
senior tag
volt már valakinek olyan hogy nem működött az ébresztés? nekem egy párszor már előjött ez és nem tudom miért lehet, nem volt lenémítva és tuti nem aludtam át, L630
-
-
UnSkilleD
senior tag
van valami adblock szerűség wp ie-re? kezdenek kicsit idegesíteni a hülye reklámok mindenhol, fél képernyőt lefoglalják
-
UnSkilleD
senior tag
melyik újabb lumiában van dual band wifi?
-
UnSkilleD
senior tag
válasz Zsoleszhun #67384 üzenetére
ja csak sima n 5ghz-en, ac nem kell
-
UnSkilleD
senior tag
melyik lumiákon van usb otg support?
-
UnSkilleD
senior tag
válasz tomboy0013 #71588 üzenetére
nálam a 1520 formája a legjobb, aztán 930
-
UnSkilleD
senior tag
tudnátok egy normális stoppert mondani, nem baj az sem ha fizetős csak fasza legyen
-
UnSkilleD
senior tag
hívás közbeni hangerőt csak hívás közben lehet állítani? vagy van valami menü ahol hívás nélkül is állítani tudom?
-
UnSkilleD
senior tag
van valakinek itt 550? kíváncsi lennék a gyakorlati tapasztalatokra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- iPhone 14 Pro 128GB LILA 92% Akku JÓTÁLLÁSSAL
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green 84% akku, kártyafüggetlen, hibátlan állapot
- Xiaomi Mi 10 5G 8/256GB Corall Green
- iPhone SE 2020 64 GB extra ajándékokkal, Foxpost az árban
- Bontatlan HONOR 200 PRO 12/512 GB DualSIM Fekete Kártyafüggetlen, 3 év hivatalos garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest