- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LEON_01
tag
Hali!
Tudna valaki segíteni, hogy tudom a windows intéző/explorer értesítésit visszavarázsolni az értesítési területre.. Amikor leválasztottam a pendrive-ot, az értesítések beállítása helyett véletlenül az intéző értesítéseinek a kikapcsolására nyomtan rá. A gépházban minden értesítés (fókuszsegéd, értesítések és műveletek) be van kapcsolva. Milyen megoldás(ok) van(nak) még a vissza kapcsolására. Ez csak az intézőre vonatkozik, minden másnál működik rendesen.
-
LEON_01
tag
válasz
King Unique #86583 üzenetére
-
LEON_01
tag
Hali!
A kérdésem az lenne, hogy lehet-e még frissíteni win7-ről win10-re ingyenesen.
Előre is köszi a választ.
-
LEON_01
tag
Nem tudom, mert bootolásnál nincs még feltelepítve a vga driver. A programon belül (Macrium) meg csak a 600x400 felbontást lehet beállítani. WIN 7 -ig a Norton Ghost-ot használtam, ott nem volt ilyen gondom, de az már sajnos nem kompatibilis ezzel a rendszerrel. De mindegy is, mert elvagyok nélküle.
-
-
LEON_01
tag
válasz
King Unique #77176 üzenetére
+1
-
LEON_01
tag
válasz
MaxxDamage #75511 üzenetére
Mi a konkrét gond? Mert a képek alapján semmi rendkívüli amit a tálca konfigurálásával ne lehetne beállítani, mint a régebbi op rendszereknél. Tálcán jobb klikk és azt engeded / tiltod amit akarsz. De lehet, hogy csak én nem látok rendkívülit a képeken.
-
LEON_01
tag
válasz
szabonagyur #64675 üzenetére
Gondoltam, hogy nem az első, nekem ilyen gondom sosem volt, én ennyit tudtam segíteni.
-
LEON_01
tag
válasz
szabonagyur #64670 üzenetére
Akkor nem jót v. jól telepítetted. A chip száma megegyezik? Arra figyeljél, hogy van AC'97 és a HD változat.
u.i.: a gépház -> alkalmazások között sem látod? Ha ott sem látod, akkor biztos nem jól lett felrakva.
32bit v. 64bit? -
LEON_01
tag
válasz
szabonagyur #64662 üzenetére
-
LEON_01
tag
válasz
tibcsi0407 #62004 üzenetére
Win10. Win7-ről és a CU előtt tökéletesen működött.
-
LEON_01
tag
válasz
tibcsi0407 #62001 üzenetére
Hali!
Ezen kívül mit csináltál még, mert én pár héten belül 2x húztam újra a gépet, de még mindig nem látja a megosztásomat a media player.
-
LEON_01
tag
válasz
Ga3rieL #59425 üzenetére
Nem tudom konkrétan neked mit hova hoz létre. Feltételezem, hogy a boot menu kiválasztására gondolsz. Nekem csak ezzel a beállítással "MBR partíciós séma BIOS-os vagy UEFI-s gépekhez" tudott bootolni a gép. Ha csak a gpt-s opciót választottam, akkor nekem se indult el a telepítés. Végül mindent megcsinált ahogy kell és a BIOS boot menut is beállította magának.
-
LEON_01
tag
Hali!
A mappa megosztását otthoni hálózaton, hogy tudnám beállítani, mert a megszokott win7-es módszer szerint nekem eddig nem jött össze. A média lejátszó nem látja a pc-t. Amióta feltettem a win10-et azóta szenvedek vele és nem akarom össze-vissza mókolgatni.
Előre is köszi.
-
LEON_01
tag
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elite: Dangerous
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi haladó szinten
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest