- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Molyzsa
aktív tag
Üdv.
Nekem is hasonló problémám van, de nekem már az előző CU esetében is megvolt ez a jelenség.
Magyarul win10 logó bejön, és amikor a bejelentkezési képernyőnek kell jönni akkor néha fekete marad a kép. Reset után bebootol a gép rendesen. Windows naplóban erre az időszakra még nem kerül be bejegyzés, így nem tudtam több infót előkaparni.
Az energia gazdálkodási lehetőségnél én is kikapcsoltam a gyors rendszerindítást, de néha így is elő szokott fordulni a fekete képernyő.
Annyi infót tudok mondani, hogy nálam azóta van meg a probléma, amióta lecseréltem a VGA kártyámat (Asus R7 250-ről --> Gigabyte RX 460 (4GB)-ra. Eddig vagy 4 driver frissítés jött nem segített. Mivel a probléma nem olyan gyakori, így garanciába nem foglalkoznának szerintem a VGA-val.
Ami még megállapítható:
Egy Genius világítós billentyűm van (minden billentyű kéken világít). Na most Bootoláskor bekapcsol a billentyű világítás és mielőtt bejönne a bejelentkezési képernyő mindig szokott egyet villanni (elalszik majd visszagyullad a fény). Na amikor sötét marad a képernyő, akkor kialszik a billentyűzet fénye és úgy marad resetig. Tehát szerintem a perifériák ellenőrzésénél akad ki valami.Amennyiben a fenti információk tudatában tud esetleg valaki még hozzáfűzni valamit, úgy szívesen meghallgatom.
A konfig nem elavult nálam se.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- ARMA Reforger
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Posta, csomagküldés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bestbuy játékok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest