Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz Barthezz2 #2883 üzenetére
Szia Barthezz!
Tudtommal (és majd kijavítanak ha tévedek)
1. Ha rátelepíted, baromi nagy helyet foglal, mert létrehoz egy windows.old mappát a régi fájlokkal.
2. Én tiszta telepítést csináltam külön winchesterre.
3. A TP-k nem lesznek a véglegesre válthatók. Az egyéb ki tudja milyen nevüek talán ráhúzhatók lesznek.
4. A véglegeshez biztos clean install kell majd szerintem.
(És nem a TP-seknek jár majd, hanem a jogtiszta W7, W8 rendszerekhez)Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
mefistofeles
addikt
válasz Barthezz2 #2932 üzenetére
Azt már eddig is észrevettem a sok hozzászólásból, hogy két különféle gépen ég és föld lehet a tapasztalat a win 10-el. Úgy látszik én szerencsés vagyok....
vlevi: most is a 9926 build megy....
[ Szerkesztve ]
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
csizi90
aktív tag
válasz Barthezz2 #2935 üzenetére
Az eventen azt mutatták, hogy a lefelé dobó cucc továbra is működni fog tableteken, csak pluszban még a rendes desktop appokra is jó lesz.
Tablet mód alatt a full screen start menüt érted, vagy notification centerben váltottál át tablet módra, mert elvileg a kettő nem ugyanaz? Pl: ha kiteszek egy app-ot fullscreenre a két irányú nyíllal, nekem pl el is tűnik az x a sarokban és az egérrel kell fent matatnom, hogy újra előtünjön.
Tableten még nem próbáltam a rendszert úgyh arról nem tudok nyilatkozni, de az eventen amit demóztak az alapján, minden maradni fog ami eddig volt, csak új funkciókkal fog bővülni.
[ Szerkesztve ]
iPhone 6S, Cube i7 Stylus, XONE
-
mefistofeles
addikt
válasz Barthezz2 #3045 üzenetére
Azért az nem ugyanaz a kávéház....
Nem tudom megnézni így még a leveleimet sem...... Utána néztem, elvben semmiféle frissítés nem volt. Így még érdekesebb mert eddig semmi gond nem volt, és tegnap hibátlanúl kapcsoltam ki......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
mefistofeles
addikt
válasz Barthezz2 #3051 üzenetére
Persze én tisztában vagyok vele és nem is panaszkodnék de azért ismerjük el azért még egy TP-nél is aniomália, ha kikapcsolt állapotban "kavar" be valami.......
Lekapcsoláskor még tökéletes volt, bekapcsolásnál már nem. Frissítés vagy bármilyen (általam tudott) változás nem történt a rendszerben.Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
King Unique
titán
válasz Barthezz2 #3170 üzenetére
Majd az RTM-re lesz érdemes, vsz Store-ból lehet majd kényelmesen.
Egy ilyen félkész rendszerre szerintem (totál) hülyeség upgrade-elni még a 8.1-et, annyi pluszt nem ad...max egy külön gépen ki lehet próbálni. Legtöbb AV se kompatibilis vele, ahogy többeknél driver problémák is előfordulnak.[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Barthezz2 #3231 üzenetére
nem állítottam be semmi ilyet. azt a MS account-ot használtam a telepítésnél is, amit az insider programba belépésnél, onnan meg az EN-US iso-t töltöttem le. akiknek van/volt WP-s telója, biztos nem újdonság, nekem az volt hogy megkérdezted (angolul persze), hogy hogy hívnak és válaszol, még arra is van frappáns válasza, ha azt kérdezed hogy hány éves, amúgy meg szimpla voice search a cucc.
szerk: most ránéztem (jelenleg Win7 alatt vagyok) az MS fiókomra, ott országnak Magyarország van beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
-
félisten
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #3787 üzenetére
hmmm..marha érdekes, mert nyolc gépből egynél sincs ilyen jelenleg.
Tipp esetleg: device managerből uninstall/remove VGA, majd WU-n keresztül megkerestet és úgy felrak majd restart. (VGA driver install issue-t egyik gépnél ez megoldotta)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
miresz
veterán
válasz Barthezz2 #4779 üzenetére
Pontosan ugyan ezek a hibák fent állnak nálam is. + még amit észrevettem,hogy a power "button"-t is a lehető legesetlenebb helyre sikerült tenniük. Nem tudom miért nem volt jó a start menü jobb felső sarkában.
Az x86-os programok az eddigi összes buildal nekem indultak a start menüből,de a mostani build-al nem akar.
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #4959 üzenetére
tegnapi demo alapján fog tudni.
Legalábbis ott viber üzenetet küldtek egy embernek anélkül, hogy megnyitotta volna a Viber-t
(gép sleep/hybernate/shutdown-t beírtam feedbacken, pluszegyezni ér )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
félisten
-
pzstm
titán
válasz Barthezz2 #5232 üzenetére
ezekkel a részekkel kapcsolatban bennem/bennünk is vannak kérdések, reméljük hamarosan minél több kérdésre választ fogunk kapni
-
King Unique
titán
válasz Barthezz2 #5718 üzenetére
Megértem, nekem is kicsit tele van már a tököm.. Lehet vsz én is egy időre abbahagyom, mert macerás mindig upgrade-elni, főleg kivárni.
De ugye azt ne felejtsük, hogy mi vállalkoztunk önként tesztelésre és bizony "ez" is benne van. A végleges biztos össze lesz rakva megfelelően. Illetve elképesztő, hogy különféle hardvereken és driverekkel ekkora szórás van stabilitás terén, hiszen volt akinél minden ok, nem tart sokáig az upgrade se (15 óra az abszurd, ott vmi nagyon nem ok...). -
=Mentor=
őstag
válasz Barthezz2 #5718 üzenetére
Szerintem a notebookod kavar be valamiért, én a 10074-es buildet egy Core 2 Quad Q8200 4 giga RAM-os gépre telepítettem és kb 25 perc alatt fent volt, de egyik fórumon olvastam, hogy SSD-s gépre 6!! perc alatt felmászott a legújabb (10122) build. Persze a bugosság ténye cáfolhatatlan, ráadásul ahány gép annyi formában ütközik ki.
Amúgy képes voltál 15 órát várni? Én max 1 óra után nyomtam volna egy resetet, aztán újrakezdeni elölről a telepítést
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Barthezz2 #8141 üzenetére
No én magyarra tettem fel az angol preview-t.
Annyi írt csak hogy nem fog működni ez meg az a másik nyelvvel ezért nem tudja áthozni vagy mi... mindegy mert én nem migrálva upgradeltem, hanem nem tartottam meg semmit az előző winből és simán felment.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szundybence
aktív tag
válasz Barthezz2 #8372 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Ez egy kis Eee pc. Konkrétan a 1018P-s változat. Most felraktam rá újra a w7 starter angol változatát az Asustól letöltött dríverekkel és segédprogramokkal. Így, üres windowszal egy gyors, pöpec kis gép. (bár linux alatt még így is gyorsabb kicsit). Szóval perszehogy érdekel a sebesség egy ilyen kis mobil-celeron processzoros gépnél, két GB RAM-nál.
-
Ivan15
senior tag
válasz Barthezz2 #8378 üzenetére
Bocsass meg az oem kod nem gephez kötött. 2 honapja raktam fel egy win7-et egy meg nem hasznalt OEM koddal es eredetileg ASUS laptophoz kiadottat egy MSI laptopra es elfogadta az online aktivalast is. Tehat beaktivaltam online es aktiv. Itt a meg nem hasznalt kod a fontos, az OEM szoftver mindegy.
[ Szerkesztve ]
-
Ivan15
senior tag
válasz Barthezz2 #8388 üzenetére
Miutan, haszanlta mar hasznalt es gephez kötött, persze. Neki nem hasznalt OEM van
"Az meg csak nálunk divat, hogy OEM-et vehetsz,..."
Tevedes. Nezd meg a külföldi ebay-t televan OEM operacios rendszerekkel. Egy 2002-es EU birosagi döntes lehetöve tette, hogy törvenyesen vehessen az ember eredeti, nem hasznalt OEM-et es oda installalja, ahova akarja. Nemcsak Magyarorszagon divat, söt, föleg nem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Politika
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen processzort vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest