Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Egy ssd-t rakok bele jövőhéten, meg kap +4GB RAM-ot, akkor rakok rá egy win 10 pro-t

Köszönöm
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Ja azzal írták aztán win7 proval jött, de a 6 cellás aksit sem említették, a képen meg 3 cellással van, szóval....
mondjuk azon nem sértődök meg, hogy 10 helyett 20 órát bír aksiról
(gyári adat)
Teljesen friss w7 telepítés volt rajta, lehet elcseszték, w10 helyett a szervizben
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Bios oem key-t talált a program

Doky586: ha arra akarsz célozni, hogy kamu matrica, ezt a probookot nem forgalmazták windows nélkül
-
kisza25
félisten
válasz
-Nomad-
üzenetére
Újracsomagolt, ma jött meg, ránézésre nem látszik használat nyoma, 95 pénz volt, ennyiért nekem megérte (i3-6100U+4GB+500GB 11,6")

Win7 DVD van hozzá, de nincs cd kulcs, matrica van az alján, de nincs azon se kulcs.
Amúgy win 10 proval árulták, de nem az van rajta, hanem 7 pro, de legalább 3 cellás aksi helyett meg 6 cellás van benne
mondjuk a többi dolog stimmelt
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Szia! A kereső dobta ki a hsz-t. Nekem egy hp probookom van amin eredeti win 7 prof van, de nincsen rajta serial a winhez.
Szeretném win 10 prora frissíteni, szerinted mi lenne a módja?
Frissítsek rá a win 7-re, vagy biosból tudja kiolvasni? -
kisza25
félisten
2 nap kellett, meg egy újratelepítés, de végre fel tudta rakni a 1803-at, a 1809- et nem látja, takarítás után meg maradt 17,8GB szabad hely is

-
kisza25
félisten
Na felraktam a friss win10-et így van 18GB helyem, hogy hova zabálja fel?
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Ja gondolkozok az újratelepítésen, mindjárt meglesem biost mire van lehetőségem
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Na nem sikerült neki a 13 GB szabad hely is kevésnek bizonyult
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
aham
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
gondolom sorban szedi
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
igen ilyen, de az ssd az csak usb-n csatlakozik, amit beleteszel, szóval nem tudom mennyire jó dolog arra tenni
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Igen a 32GB-n van a w10 és nem is lehet máshova telepíteni. Most frissít a 1803-ra, az onedrive is zabált helyet, most azt is kilőttem
-
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Beépített 32GB, gyárilag 64 bit w10 home-al 4GB RAM és intel atom x5-Z8350 +120 GB SSD
Kb semmi nincsen rajta, csak böngésző és pár program.
Arra is lett véve, hogy netezzek vele, semmi másra, csak ma feldobta, hogy nem tud frissíteni kevés a hely és a win foglalt el 20+ GB-ot, a lapozót nem engedi átrakni SSD-re (gondolom lassú a csatoló) -
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
Ok ez mind megvolt, csak azt hittem ad visszajelzést a parancsra, meg kellett újraindítás, meg nekem mindenre 0 KB, írt ennek ellenére felszabadult 13GB
A virtuális memóriát meg már levettem 512-2048-ra
Nem volt felesleges, mindent így csináltam.
Köszi mindenkinek
Ja és a 1803 most fog lejönni, mert végre van neki hely
Remélem telepíteni is lesz hely -
kisza25
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
vlevi: köszi nektek, már próbálom is

-
kisza25
félisten
Sziasztok! Frissítési előzményeket hogyan lehet törölni?
Megtelt az ssd-m és az miatt -
kisza25
félisten
Szoasztok!
Adott egy asztali gép win10-el.
Szeretném eladni a gépet alkatrészenként.
Kérdés a win 10 az alaplaphoz fog kötődni?
Vagy mit vesz figyelembe?
Egy új gépre átvihetem az oem win10-et?
És ha tegyükfel átviszem, amikor a tőlem megvett alaplapból összeraknak egy pc-t és telepítik, nem azt veszi majd a win10 etederi gépnek? Mert már volt CPU és VGA csere gond nélkül.
-
kisza25
félisten
Sziasztok!
Láma kérdés, eredeti w10 oem, alaplap maradna, de CPU-t VGA-t cserélnék, sírni fog miatta? -
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
sziasztok, ha egy gépre felraktam a win 10 pro-t (oem), most szeretném eladni, van rá lehetőség, hogy átrakjam másik gépre valahogy, vagy ez már kuka nekem?

-
kisza25
félisten
sziasztok!
Valahogy sikerült elállítanom a billentyűzetem, az "uiojklm" helyett a számokat írja (4561230) ezt hogyan tudom visszaállítani
-
kisza25
félisten
sziasztok, abban kérnék segítséget, hogy JAVA programban szeretnék hozzáadni a kivételekhez adni egy böngészőben induló programot.
Ezt win7 alatt a vezérlőpult-> java-> biztonság-> kivételek hozzáadásában kellett megcsinálni.
Na most win10 nél bemegyek a vezérlőpultba és nem találom még csak a JAVA-t sem (telepítettem)
hol van most

-
kisza25
félisten
sziasztok, alaplapot és CPU-t cseréltem, most a win 10 kéri, hogy aktiváljam, de csak akkor ha kikapcsolt állapotból indul a gép. Egy újraindítás után már nem kéri, ez mitől lehet?
Amúgy ilyen esetben hogyan tudnám aktiválni, win7-ről frissítettem?
-
kisza25
félisten
sziasztok, win7-ről frissítettem w10-re CPU csere előtt állok, de most esett le, hogy w10 az hardverhez van most kötve, akkor a csere után húzhatok újra mindent? vagy csak alaplap cserénél lenne gond?
bocsi a láma kérdésért
-
kisza25
félisten
és azt mi okozhatja, hogy kiírja egy programra, hogy a platform nem támogatja, aztán egy másik indításnál megy rendesen, aztán megint azt írja nem támogatja

-
kisza25
félisten
válasz
üzenetére
én laptopra raktam fel ott szo-szo, majdnem minden ok, aztán asztalira, itt sokkal több mindent használok és sokkal több a gond is, NV driver is 5.-re ment fel, előtte 4x hibát dobott, bf4 kidobál, firefox fagyogat (nem vállaszol...).... pedig nem olyan gagyi a gépem, bár nem is a legújabb (adatlap)
-
kisza25
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
szintén zenész, nálam is akadások, megálló boot képernyő és eltünő start menü, mindenki agyonra dicsérte aztán egy kalap fos, fele programom leáll indulásnál és nincs is másik win 10 alá, könyörgöm minek kell kiadni egy béta állapotú oprendszert

van lehetőség visszaállni a win7-re amiről frissítve lett, vagy le kell gyalulni az egészet?
-
kisza25
félisten
Sziasztok, azzal lehet valamit kezdeni, hogy sokkal gyengébb a wifi jel win 10 alatt?
netgear 3100v2-es stikkem van, felraktam a win10 drivert, de ahol 4-5 volt, most ott 2-3-as a jel
vagy várhatom a következő drivert? vagy tudtok ajánlani olyat ami win 10-et alapból támogatja rendesen?
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Édesapám gépén is előfordult már, mindketten win7-ről frissítettünk, mindkettő laptop, intel, mondjuk az enyém ivy az övé sandy, ő egy hete rakta fel én meg pár napja
-
kisza25
félisten
sziasztok, az mitől lehet, hogy alvó állapotból felébresztve nem reagál semmire a start menü, csak jobb egér gombra reagál, ez a hiba ismert vagy egyedi

Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mondjuk azon nem sértődök meg, hogy 10 helyett 20 órát bír aksiról