Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Samsung Galaxy A54 5G 8/256GB mellé POCO X6 PRO 5G 12/512GB (Xiaomi)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz LasseFriden #20288 üzenetére
Tegnap, gondoltam adok egy esélyt neki. Frissítettem...
Képernyő kalibráció nem megy, Intel VGA "mittomén" milyen hiba miatt nem települ.
Sony Vegas mielőtt betöltődne leáll, Alvó és hibernációba küldve perceket gondolkozott, mielőtt leállt.
Az újraindítás kb olyan volt, (de az maradt olyan, nem is értem), mintha valami dög lassú HDD lenne a gépben. Az eseménynaplóban "egymillió" hiba!Volt még több hiba is, de úgy döntöttem visszarakom a 8.1-et mentett képből.
Persze egy rakás kérdés, hogy miért, minek, mi a gond etc... Le is írtam, aztán visszaállítás.Visszaállítottam a 8.1-et, de ezek a hibák ugyanúgy! megmaradtak. Ekkor már nagyon pipa voltam.
Ok, akkor speckó indítás és egy mentett képből rakok vissza egy teljesen tökéletes kész rendszert.
Ami idáig simán ment, mert már jó párszor visszaállottam a win-t erre a mentett "kép file-ra", most azonnal elszállt egy meghatározhatatlan hiba miatt.Kb úgy éreztem ekkor, mintha nem szeretné a microsoft, hogy a nagy "TÍZről" visszalépj.
A következő lépés az volt. hogy töröltem az egész SSD-t és felraktam egy szűz 8.1-et, amikor az felment, semmi driver telepítés meg ilyesmi nem volt, hanem rögtön a speciális indításra mentem és akkor sikerült visszaállítanom a rendszert. Ami, mint írtam eddig tökéletesen sikerült.De ez sem olyan lett, mint volt. Egy rakás dolgot be kellett állítanom rajta, amit idáig nem kellett, sőt elsőre fel sem ismerte, hogy ez aktivált. Csak pár újraindítás után tért magához, de így is bekerült a naplóba több hiba, ami előtte nem is volt, hiszen az összeset kijavítottam és úgy mentettem el a képet.
De fogjuk rá, hogy elbaxva rá a tegnap estét, meg a mai délelőttöt, kb megint van egy jól működő win 8.1-em.
Pedig a laposom nem éppen egy átlagkategória, inkább a csúcsok közé tartozik...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Ezen programok közül használt már valaki tartósan, és ha igen mennyire megbízhatóan működnek.
A nyáron még ezek félóra után szinte összeomlottak, ugyanakkor (főleg) w7 és w8 alatt semmi gondjuk már.
Konkrétan nem tudom, hogy ez az ms sara, vagy a programozóké, vagy mind a kettő.Reason, Cubase, FL studio, Sony vegas.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz Воланд #35115 üzenetére
Kösz!
Már kiderítettem, hogy mi a hiba, csak az a baj, hogy w10-re még nem adott ki az intel javítást emiatt.
Tehát az ő saruk lenne ez, de az is biztos, hogy MS frissítés előtt ilyen nem volt.Konkrétan a hiba (BSOD) akkor jelentkezik, ha laptopot, HDMI-vel, pl a tv-re küldöm, majd kihúzom a HDMI-t és egy másikkal utána egy monitorra küldöm a képet, majd hibernálom a rendszert, akkor bekapcsoláskor, mielőtt felállna az OS, szépen összeomlik.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz TechN7ne #35153 üzenetére
---------------------
Erről egy régebbi töténet(em) jut eszembe. Anno, eredeti XP próbáltam telefonos segítséggel aktiválni, mert nem fogata el a termékkulcsot, amit előtte 1 órája dobozosan megvettem! Felhívom őket, egy kedves hangú csajszi felveszi, elmondom a problémát és kb 1 órán keresztül szórakoztattuk egymást, míg végre sikerült. Én már nem is figyeltem, hogy miket mondott, meg várjak, kapcsolgatott, gépelgetett etc...2 óra múlva kiírta a gép, hogy nem aktivált! Mivaaan? Felhívom megint, eltelik negyedóra, több is eltelt volna, meguntam. Mondom...Nézze, nekem erre nincs időm, most kiütöm egy crack-kel, mert azonnal megvan és nem ilyen elbaxott rendszerű, mint ahogy ez önöknél működik egy drága pénzen megvett dobozos terméknél!
Nagy hallgatás, lecsaptam a telefont. Az XP-t visszavittem, hogy nem lehet aktiválni, sokáig használtam megelégedéssel azt az egyetlen feltört XP-t, mert egyébként mindig eredeti terméket használtam.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Hali Srácok!
Valaki próbáljon mondani valami értelmeset, mert letépem az arcomat már! Hogy jelenhet meg az eseménynaplóban a kritikus leállás, amikor nem tapasztalok ilyet. Vagyis az előtte lévő Kernel Boot azt írja, hogy a windows gyorsindítás nem sikerült. De indítás közben nincs BSOD, kb 4 sec alatt desktop képernyőt kapok, ha eközben újraindulna, azt azért észrevenném!
Vagy a másik, hogy a leállításnál lehet a gond, amit indításnál ír ki esetleg? Amikor megnyomom a leállítás "gombot" a másodperc törtrészében látni csak a leállítás szöveget, mert azonnal kikapcsol. Igazából, ha nem nézegetném az eseménynaplót, azt sem tudnám, hogy ez van, csak azt, hogy qrva gyors a gép.
Mondjuk, elég durva SSD is van gépben, tehát emiatt nem meglepő a gyors boot sem, de nem értem már az egészet.
Ráadásul, már harmadszor telepítem újra emiatt, hogy esetleg sérült az OS, de mindig ez lesz az eseménynaplóban. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Kösz Srácok, akkor marad tiltva.
Igazából nem tudom, hogy lehetséges, de több - 3db- ssd-re is feltettem, különböző "gyári" , de mindegyik hivatalos MS oldalról letöltött telepítőről az os-t és azonnal ott van, még mielőtt valamit telepítettem volna, hogy automatikusan lekap valamit a gépemhez az update? El tudom képzelni, de egyébként KTS (kasperrsky total) sem talált semmit...-------------
#36670) PuMbA
gyalulom, úgyis csak egy dologhoz kellett...
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz rgeorge #36676 üzenetére
Az lehetetlen, mert azonnal ott lesz és, mint írtam is, a másik két SSD-én is ott virít, holott azokra fel sem raktam a DT-t.
--------------------------
Szerk:
Az előbb letöröltem a TiltWheelMouse alkalmazást onnét, újraindítás után így jelent meg a feladatkezelőben...
Tehát pximouse néven eltűnt a feladatkezelőből, viszont a másik néven ott van, de a fájl helye szürke, talán sikerült akkor kukáznom?[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Egy áprilisban elmentett lemezképből visszaállítottam a rendszert, mert több gondom is volt már vele.
A lényeg, hogy minden frankó, kivéve a posta és naptár alkalmazás nem működik.
A visszaállított rendszerben természetesen ott voltak a már hozzárendelt mail fiókok az alkalmazásban, de egyik sem működött. Ha a fiókbeállításokra léptem, semmit nem csinált, ha új fiókot akartam hozzáadni, hibakóddal elszállt. De a naptár része működik.Ezután powershell-ben töröltem az egészet, majd az áruházból újból telepítettem, viszont ez is rögtön elszáll hibakóddal, ahogy fiókot vennék fel. Viszont a naptár része most is működik a meglévő mail fiókokkal, annak ellenére, hogy újra lett telepítve.
0x80070422 Ezzel a kóddal száll el, már sok felé utána olvastam, de a megoldást nem találtam.
Esetleg valami ötlet, mert ezek szerint a PS gyalu l...szt nem ér.[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szoval az nvidia-nal, amit mostanaban csinalnak az nonszensz. A desktop gepemben levo asus 1080 strix potom 260 ezres vga melle porolto kell, mert kieg a slotbol annyira xar drivereket irnak hozza.
A legutolso elotti amire par napja jott gyors egy javitas meg egy 8500gt szintre lassitotta, most fogjuk ra ok.
Balfaxok... -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Sziasztok!
Ezt valahogy lehet javítani? A biztonsági mentés írja ki a végén, tulajdonképpen lementi az egészet és vissza is állít simán mindent frankón, de 97%-nál elgondolkozik vagy félórára, amikor a többit 5 perc alatt kimenti kb, aztán kidobja ezt:
A biztonságimásolat-készítő hibát észlelt a(z) C:\Users\defaultuser0\Contacts fájl biztonsági mentése közben. Hiba: A rendszer nem találja a megadott fájlt. (0x80070002)
A biztonságimásolat-készítő hibát észlelt a(z) C:\Users\defaultuser0\Searches fájl biztonsági mentése közben. Hiba: A rendszer nem találja a megadott fájlt. (0x80070002)
A biztonságimásolat-készítő hibát észlelt a(z) C:\Windows\System32\config\systemprofile\OneDrive\SkyDrive-fotóalbum fájl biztonsági mentése közben. Hiba: A rendszer nem találja a megadott elérési utat. (0x80070003)[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Hardcore café
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Robotporszívók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- NOD32 / Internet Security / ESET termékek hivatalos forgalmazója
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- GTA V komplett, eredeti PC verzió eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest