- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Doky586 #85876 üzenetére
Ja, értem...
A pendrive-oknál meg ki tudja, mert mint az imént kiderült a híres (hírhedt) k betűs gyártó modelljeiről van szó és azoknál azért nem lenne annyira elképzelhetetlen.
(#85877) copass:
Egy 8 GB-os pendrive valóban nem akkora extra manapság, az igaz. De azért az sem indokolt, hogy az MCT eleve min. 8 GB-osat kér egy rendszerint max. 3,5 GB körüli 64 bites ESD ISO-hoz is. A pendrive-nak pedig nem feltétlen kell ahhoz rossznak lennie, hogy az előbbi válaszban linkelt hibák előforduljanak. Plusz Windows To Go rendszeren nem is tudtam használni az MCT-t, mert kapásból hibaüzenetet dobott. Igaz külső programmal lett létrehozva, mivel a beépített eszköz csak Enterprise ISO-val engedi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Diabetes - Cukorbetegség
- Fotók, videók mobillal
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest