Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Palesztin994
üzenetére
A meghajtóbetűjelek eltávolítására van több módszer is. A Windows által Legacy / UEFI módban létrehozott kisebb partíciókhoz, illetve a speciális recovery partíciókhoz viszont a lemezkezelő rendszerint nem enged hozzányúlni. De a DiskPart már igen pl. a remove letter paranccsal.
Viszont a DiskPart sem mindig opció, mert nálam nemrég 1709 alatt restart után rendre ott volt a 450 MB-os helyreállítási partíció a fájlkezelőben... Ellenben, ha külső particionáló programmal vettem el a meghajtóbetűjelet, akkor már OK volt. Példák: AOMEI, EaseUS, MiniTool stb.
Egyébként rejtetté is lehet tenni a partíciókat a DiskPart és külső particionáló program használatával (példa) egyaránt. De mondjuk a helyreállítási partíció nálam már eleve rejtett (hidden) volt, ennek ellenére mégis kapott meghajtóbetűjelet.
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Mióta frissítettem az őszi nagy updatera, azóta minden játékban random időközönként pár másodpercre belaggolok, leesik az FPS.
Más nem találkozott ilyennel?
-
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Van egy aprócska problémám. Ugyebár a windows (10) telepítéskor létrehoz pár partíciót, amik párszáz mb-osak, de telepítés után ezek nem látszódnak a windows intézőben. Barátnőmnek vettem új gépet, amin gyári windows 10 volt (1607). Ezen volt egy recovery partíció, ami 11,7 GB. Valamiért a többivel ellentétben ez látszódik az intézőben. Azóta felraktam a 1709-es verziót, leformáztam az összes partíciót előtte. A gondom, hogy most is ott van az intézőben az a 11 gigás E betűjelű partíció, és idegesít. Nem akartam törölni,mivel ezeket jobb meghagyni gondolom. Kérdésem: hogyan tehetném rejtetté/láthatatlanná? A lemezkezelőben, ha rákattintok jobb klikkel, akkor nincs ilyen,hogy betűjel módosítás, vagy akármi,mint a többi partíciónál. Ebben az esetben csak a súgót dobja fel lehetőségként. bejegyzéseket sem tudom átírni, mert home verziós a windows. Hogyan tüntethetném el? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest