Hirdetés
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trump vagy Harris
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Astra kalandok @Első rész
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rayyy
senior tag
ÚÚ, teljesen beparáztattatok... nekem is kiírta a 7, hogy frissíthetek 10-re, de pár perc itteni olvasgatás után úgy döntöttem, hogy még várok... sokat.
Minden a legnagyobb render!
-
Rayyy
senior tag
Hell!
Az a problémám az asztali gépen, hogy a műveletközpontban egyfolytában bekapcsolva látszik a bluetooth és mikor megnyitom a gépházat, látszik, hogy egyfolytában eszközöket keres... nincs is bluetooth a gépemben... nem lehet ezt lelőni valahogy? Nem sok vizet zavar, csak idegesít.
Esetleg tudtok valami oldalt, ahol részletes finomhangolás, meg trükkök vannak win10-hez?[ Szerkesztve ]
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Azzal mit lehet kezdeni, hogy a OneNote-ban van néhány feljegyzés, ami mellett van egy kis felhőcske és semmilyen műveletet nem enged velük csinálni(?) Le szeretném őket törölni. Azt írja, hogy "arra várunk, hogy egy másik eszköz befejezze a jegyzet feltöltését...".
-
Rayyy
senior tag
Én nem vagyok Win ellenes, nem nagyon volt rá okom. De ami kb. fél éve megy, az már kezd sok lenni. Egyre rosszabb az OS... ma reggelre a sticky note-jaim megromlottak, a skype pedig szó szerint használhatatlan. Ha egy olyan embernek akarok üzenetet írni, aki előzőleg videót linkelt nekem, akkor lefagy az egész. Vajon, ha majd megoldják, hogy a sticky-k nek csukódjanak le szerkesztéskor, akkor majd visszakapjuk a formázási lehetőségeket, mint betűméret, italic, stb...?
[ Szerkesztve ]
-
Rayyy
senior tag
Én már év elején frissítettem, és sok bajom nekem sem volt. Mindig meg voltam elégedve a winekkel, Xp-t és a 7-est is megvettem anno és jók voltak. Ez a 10-es viszont már nem ilyen egyértelműen jó. A telefonom egyenesen katasztrófa, azt már tudom, hogy le fogom cserélni, és PC-n is elgondolkodtam... úgyis csak melózok már, nem játszom. Lehet, hogy a következő asztali gépem MAC lesz.
-
Rayyy
senior tag
Olyat próbáltam, amilyet még soha: feliratkoztam egy visszahívásra a microsoft supportnál. Azt kérdeztem volna tőlük, hogy hogyan tudom szinkronizálni vagy kitörölni azokat a OneNote jegyzeteimet, amiket nem képes szinkronizálni... a lényeg, hogy fel is hívott a megadott időpontban az automata és mondta a lehetőségeket:
1-es gomb: beszélek egy emberrel
2-es gomb: több időre van szükségem (ez talán azt jelenti, hogy nekem most nem alkalmas)
9-es gomb: érvénytelenítem a hívást
Nyomogattam én az 1-es gombot, azt mondta (még magyarul), hogy a válaszom hibás. Elsorolta ezt még 4x, én meg megnyomtam az 1-est 4x, aztán azt mondta (már angolul), hogy elértük a maximum próbálkozást és bontotta a vonalat!
Aztán hívtak mégegyszer és végigjátszottuk ugyanezt.Minden a legnagyobb render!
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
Ki lehet íratni valahogy az idő mellé a start menüben a dátumot is? Az előző gépemen tuti ott volt, nem is emlékszem, hogy mikor tűnhetett el... valami frissítéssel?Minden a legnagyobb render!
-
Rayyy
senior tag
Lehet olyat valahol beállítani egyszer és mindenkorra, hogy akármilyen mappát nyitok meg, mindig lista nézetben nyíljon? Rengeteg képszekvenciával dolgozom és idegesítő, hogy megnyitáskor elkezd küzdeni, hogy mindegyiket megjelenítse.
-
Rayyy
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem, hogy hol találom az "Ez a gép" és a "Lomtár" programok futtatható állományát, mert szeretnék rájuk hivatkozni... egyéni desktopot készítek Rainmeter-rel és szükség lenne az .exe elérésre. (vagy bármire, amivel indítani tudom őket)Szerk.:
Háhh, közben meg is találtam, hogy hogy lehet hivatkozni ilyen speckó dolgokra:
https://docs.rainmeter.net/tips/launching-windows-special-folders/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest