Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Partyface007
őstag
válasz #10234880 #12060 üzenetére
nagyon túlterheltek most az MS-nél a Serverek láttam fórumokon hogy délelött még gyorsan lehetett letölteni az iso-kat most már nekem is alig csordogál: kb 6-7 órája töltöm és most tart 49%-on, szóval lehet hogy most a frissítéseket emiatt nem tudod letölteni...
amd-s drivert reinstall nem segít?
-
-
MODERÁTOR
válasz #10234880 #12673 üzenetére
Csak olvasod / írod feleslegesen az SSD-t. A szektorok elérési ideje pedig konstans, ami egy HDD esetében nem . Megadott írásmennyiséget visel el tehát egy idő után a memória cella "elfárad", nem lehet róla írni és olvasni.
Smart Security 8 teljesen kompatibilis a 10-el?
[ Szerkesztve ]
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
Dr. Akula
félisten
válasz #10234880 #12673 üzenetére
A defrag ugye arra való volt régen, hogy egy file részei lehetőleg egymás után, vagy legalábbis a közelben legyenek, hogy minimalizálni lehessen a vinyó fejmozgatási szükségletét, ami időmegtakarítás, tehát gyorsabban olvas. Az SSD-ben nincs fej, nincs mozgó alkatrész, mit akarsz gyorsítani? Tökmindegy milyen sorrendben vannak a file blokkok szétszórva, ugyanannyi idő alat találja meg azokat.
Viszont a defraggal sokat irattatod a cellákat, ami hamar leamortizálja neked az SSD-t. Elég véges az újraírhatóságuk, külön vezérlő felügyeli hogy lehetőleg minél később kelljen ugyanazt a cellát írni, hova lehet még pakolni írandó anyagot ami nem volt még annyira használva, te meg direkt reszelteted. Van olyan hasznos mint lemeznek a scratchelés.
-
mackosajt
addikt
válasz #10234880 #13553 üzenetére
milyen VGA?
Mit nem találsz pontosan? Melyik drivert raktad fel?
Nálam 15.7-tel pl. CCC sem volt, aztán 15.7.1-el már megjelent, és minden megvan benne.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
mackosajt
addikt
válasz #10234880 #13560 üzenetére
asztalon jobb klikk -->
Képernyő beállítások -->
Speciális megjelenítési beállítások
Így sincs meg a felbontás?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz #10234880 #13610 üzenetére
Gyártó függő, dönthetnek ígyis meg úgyis... ha nem adnak ki akkor nincs más csak a beépített driver és annak csökkentett képességei.
Ha van hozzá 8.1 driver tedd fel addig, elvileg azzal is mennie kell.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
szunyi777
őstag
válasz #10234880 #14589 üzenetére
EZZEL szedd le (Automatically Detect and Install Your Driver)! Azóta frissült a 15.7.1-re!
Nagytoll
Lemezkarbantartó, és ott a rendszerfájlok törlése![ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
djculture
félisten
válasz #10234880 #16751 üzenetére
Mit takar nálad a rendes kifejezés? Ezek közül a fenti az a chipsetbe van a másik meg külön pciex sávokon lóg. Elvileg ugye ezek összetudnak dolgozni azért van így. De 10 alatt ahogy tudom már ez a cf üzemmód nem igazán működik. Kérdés ugye hogy melyik van alapértelmezetten használva megjelenítőnek de szerintem a chipsetbe lévő. De felteszed a drivert és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Colos1
őstag
válasz #10234880 #16790 üzenetére
Nekem nincs is aktiválás gomb... Ha rákattanok a windows aktiválására a vezérlőpulton, akkor átdob a gépházba, és ott közli hogy sikertelen, és felajánlja, hogy vegyem meg.
(#16792) mefistofeles: Szerintem akkor nem a formázás, hanem a partíció törlés volt a probléma. Formázáskor maradhatnak rejtett adatok a HDD -n... Partícionáláskor veszik el minden.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek a környezetében van egy seggfej. Ha a tiédben nincs, akkor valószínűleg te vagy az...
-
-
Archanon
őstag
válasz #10234880 #16965 üzenetére
Egyértelmű.
Ami még nem tetszik: konkrétan folyamatosan összeomlik a rendszer, ha több munkafolyamatot próbálok egyszerre végezni (2-3), lefagynak a programok, a tálca meghal, és a legjobb: a feladatkezelő sem válaszol. Egyelőre sok a kontra, már ami a stabilitást illeti.
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| http://myanimelist.net/animelist/Archanon ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| El. Psy. Congroo. ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
-
leviske
veterán
válasz #10234880 #16981 üzenetére
Én csak egy lvl1 felhasználó vagyok, szóval semmi ördöngösségre nem kell számítani. NTLite-al csináltam az egészet. Ki kell csomagolni egy mappába a Windows 10 iso-ját meg szükség esetén a drivereket is. Ezeknek a mappáit kell megadni a progiban, driverek esetén automatikusan kiválasztja, ha tartalmaz valamit, ami neki kell.
Külön frankó, hogy mutatja, hogy az alap telepítőben milyen driverek vannak meg a host géphez. A végén meg csak létre kell hozatni vele az iso-t és lehet is USB-re/DVD-re írni.
-
leviske
veterán
válasz #10234880 #17007 üzenetére
Én erre csak annyit tudok, hogy mondani aktuálisan mindenhez fent van a megfelelő Inteles driver a notin. Ez korábban 2 telepítés után sem állt fenn.
Nem reklámozni akartam, csak leírni a topikban a tapasztalatom, hátha valaki más is ilyen gondokba ütközne.
(#17001) sid87: Bedugott LAN kábellel is próbáltad?
-
Sqveeze
tag
válasz #10234880 #17418 üzenetére
Az baj, ha én úgy csináltam, hogy 8.1-en még megcsináltam az USB-re a media tool-al, és utána az upgrade-t, hogy az upgrade után egyből tudjam feltenni USB-ről? Upgrade után mennyit kellett volna várnom, mielőtt restart és USB be?
GeTreKt!.hu - Magyar Teamspeak Közösség
-
-
SP4C3
veterán
válasz #10234880 #17540 üzenetére
Próbáltál megoldást keresni. Mindjárt megpróbálom átállítani, mert nekem 1024*768 a helyes beállítás, xD megpróbálom átállítani, lehet nekem is bugos, csak nem vettem észre.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest