Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Attól, h te az egyik oldalon nem tudod mire hivatkozva költségelni a vásárlás összegét, az még nem jelenti azt, hogy ők a másik oldalon a bevételt ne szerepeltetnék a saját könyvelésükben. Egyébként ha bemész bármelyik boltba, külön kérés nélkül nem fognak neked áfás szlát kibocsátani, hanem általában nyugtát kapsz, ami szintén nem alkalmas arra, hogy adót igényelj vissza vagy ktg-t írj le ... attól még nem adócsalók ők sem.
[link][ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
törölt tag
Az én Angolom kevés ehhez, de esetleg vki megírhatná nekik a problémát a helyes telefonszámmal. Mert sztem egyszerűen csak arról van szó, hogy az alkalmazásban rosszul van megadva a bp -i központ száma. Abból gondolom, hogy a Dellmontos weboldalakon is hibásan van feltűntetve. De a helyes számot manuálisan használva tökéletesen működik. Viszont sokkal gördülékenyebb lenne kliensből indítani.
[ Szerkesztve ]
-
setom
tag
Szerintem kategorikusan nem jelenthető ki,hogy jobb az egyik vagy a másik. Annyi a biztos, hogy a g729 8Kbps sávszélességet míg a g726 verziótól függően 24 vagy 32Kbps sávszélességet használ. Ahogy én gondolom nagyobb sávszélesség ---> jobb minőség.
Más: Van egy kis zavar a fejemben a MobileVoip local acess-ét illetően. Ha MobileVoipból indítom a local accest és azon keresztül hívok magyar mobilt akkor fizetnem kell a voip díját+ a saját bluemobilos percdíjamat?
-
LámaZ
addikt
Picit más téma:
Ugye mi fizető ügyfelek vagyunk, még ha spórolósak is.
Vásárolunk VoIP egyenleget, de vásárolunk a Google Playről is, de ott van a Google AdSense, sőt a fizetős Google API-k, hogy az ebayről, Facebookról stb. stb. most nem beszéljek.
Maradjunk csak a Google-nál!
Hatalmas multinacionális cégről van szó, amely milliárd dollárokban méri az éves nyereségét.
A székhelye meg Isten tudja hol van (a Bahamákon?).
Az EU-ban állítólag 10 millió euró adót fizetnek évente.
És most jön a sokkoló kérdés: kapott tőlük valaki olyan számlát, amely lekönyvelhető?
Ezek a szerencsétlen, megvezetett, megtévesztett fiatalok miért nem tüntetnek ellenük?
Vagy bizonyos tétel felett az adó...elkerülés már nem számít?Legyen minden jó!
-
KTU
addikt
válasz instantwater #14089 üzenetére
Hát nekem csak a G.711u és G.711a jött be minőségre,
pl. BC. hÍvás uLaw, 10 perc 6,06MB, 83kb/s
Nekem ez tetszikG.729 és G.726 se jött be
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
LámaZ
addikt
Én úgy tudom, hogy minél magasabb a szám, annál jobb a kodek. Tehát a 729-es biztosan jobb, mint a 726-os. Ez utóbbit én is kipróbáltam a CSipSimple-ben úgy, hogy minden egyéb ki volt kapcsolva, és kritikán aluli volt a minőség. (Igaz, a STUN be volt kapcsolva, és lehet, hogy amiatt.)
A 729-es kodekért én is hajlandó vagyok leperkálni az 1$-t PayPalon, amely a fogadótól levon valamennyi költséget. A Skrillnél a feladó fizet az ügyletért, a fogadónak ingyen van.
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
addikt
Ha nagyon belemelyedtetek:
Talaltam egy Voip kodek osszehasonlitast.
-
setom
tag
A 2€ Zoiper gold talán jobban megéri mint a 8€ g729 kodek. Valaki itt írta korábban, hogy a g729 eléggé dobozhangú, míg a goldban található g726-al elég jó minőséget lehet elérni.
-
edk-
őstag
válasz Rodzser Mór #14083 üzenetére
A vezetékes/mobil végződésű hívások arányától függően a Voipblazer is szóba jöhet (a mobil olcsóbb ott).
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
CanibelZ
aktív tag
Sziasztok!
Melyik VOIP szolgáltatót ajánlanátok? Az a fontos, hogy jó legyen a hang és ne legyen kapcsolási díj, mert sokszor csak egy-egy perceket beszélek. És ehhez melyik androidos alkalmazást ajánlanátok? Én most a VoipYo-t nézegettem, csak nem akarok tapasztalat nélkül 12 eurót elbukni, ezért kérem a segítségetek. -
Siriusb
veterán
válasz Rodzser Mór #14083 üzenetére
A Dellmont klónokat nem nyálaztam át. Sipdiscount mobilra kicsit drágább, de ott van ingyenes vezetékes nap. Freevoipdeal-lel ugyanez a helyzet. Olyan flottát sem tudok, amivel ennyiért tudnám kihozni azt a sok hívást, amit BC-vel bonyolítottam fél év alatt...
-
Siriusb
veterán
Lassan-lassan újra töltenem kell az egyenlegre. Akárhogy nézem, még mindig a BC-vel jövök ki a legjobban, nem flottával. Ráadásul most a Zoiper-re elég jó wifin a minőség, mobilneten még nem próbáltam. Remélem, a vezetékes hívás áraihoz nem nyúlnak, s a mobil hívás sem emelkedik tovább.
-
Guszti
aktív tag
válasz Merlini #14052 üzenetére
A legegyszerubben ugy tudod megoldani, hogy az altalad Betamax 2-nek nevezett legyen az alapertelmezett kimeno, es akkor nem kell bajlodni a vezetekes telefonszamokkal, csak az osszes tobbire kell szabalyt letrehozni, mitn ahogy le is irtad.
06 vs 0036: nos ez nagyon egyszeru dolog, mert ha 06-ot tarcsazol, akkor azt veszi figyelembe, ha 0036-ot, akkor pedig azt. Tehat vagy minden szabalyt letrehozol 06-al is, es 0036-al is, vagy megmondod, hogy ne tarcsazzanak 0036-ot.
Egyszeru pelda:0036 Fixed Line
003620 Internet : 0036*
003630 Internet : 0036*
003670 Internet : 0036*
0640 Fixed Line
0680 Fixed Line
112 Fixed LineAlapvetoen minden hivas neten megy ki, de hogy menjen a fax ezert van letrehozva egy 0036-os, tehat amikor a faxgep ele all valaki tarcsazni, akkor 0036-al tarcsaz. Az alatta levo mobilos cuccok csak azert vannak hogy meg veletlenul se telefonaljon senki telefonvonalrol mobilra.
Azt pedig ki tudod probalni vezetekes vonal nelkul is, hogy jok-e a szabalyok, mert ahogy tarcsazol, ugy latod a fritzboxon levo leden, hogy eppen vezetekes vonalon, vagy neten tarcsaz-e. Azt most hirtelen nem tudom, hogy szamit-e a szabalyok sorrendje, de az biztos, hogy ha egy rovidebb szabalyra illeszkedik, es utana van egy masik hosszabb szabaly amire szinten, akkor a hosszabbat veszi figyelembe, mint ahogy az elozoleg megadott peldamban latszik is.
-
glaci
őstag
válasz joelke HU #14072 üzenetére
Ez már csak részben igaz!
Kb. 1 éve változott a Posta üzletszabályzata és komoly méret szankciók léptek életbe.
Viszont ha jól emlékszem, ez csak a sima levelet érinti, az ajánlott, ha minden igaz nem változott.
Szóval ha jobban belegondolok csak annyi a változás, hogy sima levélként nagyon le van szűkitve a mozgástér és azt hiszem talán 4 cm vastagság felett már kötelezően ajánlott levél vagy postacsomag a választható opció.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
sanyika007
csendes tag
Vaterafutárral jelenleg ingyenesen lehet használni a webox csomagterminálokat (azaz ingyenes posta oda, ahol van ilyen):
http://www.vaterafutar.hu/#weboxEgyébként 4 sim kártyát simán fel lehet adni levélként, csak ajánlottként add fel. Ez esetben 265 forint plusz díjat fizetsz, de ha eltűnik a postán, akkor a feladás díjának tízszeresét térítik meg (csak tartsd meg a feladóvevényt).
szerk: sima levélként tényleg nem adható fel minden, van egy méret és súlyhatár (hogy beférjen a postaládába a küldemény, hisz a sima levelet mindenképp otthagyja a postás). Mindenesetre aminek egy kicsike értéke is van, azt érdemes ajánlottan feladni.
[ Szerkesztve ]
-
ctibor
senior tag
válasz lugosi #14041 üzenetére
Sajna a Note 8.0-ban nem lehet, vagy nem tudom beállítani a Voip-ot. Pedig minden beírtam a Reengerből, amit kellett (felhasználónév - ami a 003621...-es számom, jelszó és a szerver: sip.nordtelekom.hu).
A opcionális beállításokhoz semmit nem írtam:
Kellett volna?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
törölt tag
válasz instantwater #14064 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a hibák között volt wifin tapasztalt is.
-
n@p@lm
őstag
válasz instantwater #14064 üzenetére
szerintem előfordulhat az is hogy az eddig nem szűrt nett (klikk, domino) elkezdték szűrni, nekem nincs gondom a kimondottan nem korlátozott mobil nettemmel (t-mobile).
-
addikt
-
LámaZ
addikt
Telepítettem a Zoipert. Azt írja a fejlesztő a Playen, hogy ne kétes forrásból trükközzünk a G.729-cel, inkább osszuk meg ismerősök között. Kérdés, hogy ez mennyire működne, mert ha csak sima .apk csere-bere, akkor lenne értelme, hogy valaki itt megvegye 8 euróért, majd osztogassa 1-ért.
Legyen minden jó!
-
őstag
-
joelke HU
senior tag
válasz Indiant #14053 üzenetére
Mondjuk az viszont engem érdekelne, hogy az új 990-es Telenor-os simekhez is rendelhető a klikk, mert az sem lenne vészes. 330-ért lenne havi 100 mega, az is olcsóbb, mint a Vodafone-nál vagy trénél.
CineDOG1:
Ha sima levélként küldöd, akkor olcsóbb a posta, nem?
[ Szerkesztve ]
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
mike1334
veterán
Dluinet, Fecogame.
Köszönöm!
CineDOG1
Neked is köszönöm, egyelőre még csak nézelődök, és gondolkozok, hogy megérné e venni egy nokia e6-ot másodtelefonnak, csak voipra és viberre, amiben cserélgetném a kártyát, vagy várjak kicsit, hagyjam meg a klikk előfizetésem, és nézzek hozzá jövőre vmi új telót.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Merlini
tag
Fritz VOIP router tárcsázási szabályaiban otthon van valaki?
Ebben a fórumban (manapság) nagyobb az élet, mint az index - első Betamax -VoipBuster ős topicjában.
Nagyobbrészt Call Back -el használom hónapok óta a BrowserCalls-t, de szerencsére nem volt hívásberagadásos problémám mint utóbbi időben a fórumlakóknak.
Más:
Kipróbáltam tegnap napközben Zoiper ilbc30 kódekkel BrowserCalls, negyed órás Digi vezetékes hívás.
Jó minőségű volt a hívás, tisztán hallottam a beszédet, nem volt dobozhang.
Néha volt egy kis kimaradás (leggyengébb láncszem az internetkapcsolatban), de szépen lekezelte ilbc30 kódek, a beszéd értést nem zavaróan, alig marad ki a hang. (sip.browsercalls.com)Tegnap este beneveztem VoipBlazer-re. 22 óra után hívtam a VoipBlazer androidos kliensével (MobileVoip?) 70-es mobilt, szintén negyed órán keresztül. Tompább, kicsit dobozhangú volt, bár nem tudom milyen telefonja van hívottnak. Volt olyan megtorpanás, ahol vissza kellett kérdezni. Bekonfiguráltam Zoiper-be, legközelebb azzal próbálom ki.
Mindkét hívás Telekomos vezetékes interneten, 2 szobával arrébb lévő Wifi-vel, mtk6589 négymagos telefonon ment. (Nem Call Back)
Most gondolkodtam el, Call Back-el már nem annyira egyértelműen olcsóbb a VoipBlazer.
BrowserCalls Call Back első perc 17,5Ft /7,3$ cent/, további percek 8,16Ft /3,4$ cent/ (nyár eleji feltöltéskor még erősebb volt a forint.)
VoipBlazer Call Back 19,5Ft (5,9€ cent), további percek 6,6Ft (2€ cent) PayPal 10,61€ vont, tehát 3,3Ft-ba lesz kb. egy € cent (ha szokás szerint 3,9€ az összekapcsolási díj)[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
Még mindig lehet venni 300ft-ért telenoros simet? Ha igen, akkor hol érdemes keresni? Köszi!
-
törölt tag
Csak jelzem, hogy Tamás halad abba az irányba, hogy hívóalkalmazás lehessen a Robot. Tegnap küldött egy dev. verziót, ami a hanghívó alkalmazás (Voice Speed Dial) kimeneténél már megjelent választható opcióként. Úgyhogy már Tabon, miniPC -n is működik a hangvezérlés. Még az Android híváskezelő (névjegyzék) a kérdés. Remélem, az is sikerül neki!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Zoiperben kedvenceket/gyorshívást se lehet beállítani?
Ugyan szebb, mint a MobileVoip, de keveset tud#?*@&!
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, Samsung Note 8.0 tabletemen (N5100 - 3G képes) már hónapok óta használom a Reenger progit, 21-es számmal, mivel a tabletben egy olyan SIM van, ami csak adatforgalomra képes (Nordtelekom) és szerettem volna a tablet hanghivás képességét is kihasználni.
Most láttam meg a Telefon beállításoknál, hogy van ilyen: Internetes hívás beállításai - Fiókok - SIP fiókok. Lehet hogy a Reenger app használata nélkül is be tudnám állítani a szolgáltatást?
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
mike1334
veterán
válasz joelke HU #14036 üzenetére
Egy hívás erejéig teszteltem, de nekem csak zúgott, le is töröltem...ebben a verzióban is él amúgy a megvásárolható g729 codec, 2000 ft ha jól rémlik. De én csak lumia 620on próbálram, az áruházban a hozzászólások között meg eléggé dícsérik, lehet én voltam a béna..alapvetően a wp nem rossz telefon, stabil, gördülékeny, de a viber az elég fájó pont nekem...
Betyarr
annyira nem fura, mert lehet a magán és munka telefonod is 30as, és így nem kell két telót cipelni..[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
válasz mike1334 #14035 üzenetére
Komolyan? És tesztelted a wp-s Zoiper-t? Vagy tesztelnéd? Mert megrendeltem az olcsó lumiát, nem szeretnék arcra esni vele.
CineDOG1:
De azt ugye tudod, hogy az edigis Nokia valszeg hálózatfüggő, mert dominó karival adják? Ámbár fura, hogy a duál simest árulják...
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz joelke HU #14032 üzenetére
Most gondolkozok, hogy e legolcsóbb új windows mobil az edigitalnál 20 ezer (bár nincs raktáron), az asszony havi 2-3 ezer Ft körül zelefonál, akkor ez sokára jön be, ráadásul a Digi is valamikor elindul valamivel... a molmobile 28F-jával már jobb mint a T az 50Ft körüli percdíjaival.
-
joelke HU
senior tag
Van, Linphone a neve.
Mert most az androidos MobileVoip-pal használjátok? Nem vált be a semmilyen droidos sip.
Egyébként nekem a legjobban az eredeti MobileVoip alkalmazásból a szifonra írt jött be a legjobban, sokkal jobban sikerült, mint a droidos. De én most visszatértem a BlackBerry-men a 4.36-ra és azzal eddig nem jött túlszámlázás. Ámbár zoiper-rel még edge-n is simán tudtam telefonálni, úgyhogy én már nem erőltetem a Callback-ket.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
Ezeken a windowsos nokiákon van SIP, vagy csak mobilevoip?
-
törölt tag
válasz instantwater #14021 üzenetére
Hát ez az. Nem tudtam, hogy a Reengernek van hangposta szolgáltatása.
-
Zeki
nagyúr
Én már nem töltöm fel az asszony internetes telefonálós egyenlegét, és a mobilnetre sem fizetek neki elő.
-
nagyúr
válasz Arolotifar #14026 üzenetére
van még $2 egyenlegem, ha belefutok egy ilyen telefonba, akkor teszek egy próbát
délután letöröltem minden kliensvacakságot, mert felém tökéletes volt a hang, de akit hívtam az nem hallott semmi értékelhetőt
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
őstag
-
nagyúr
BC annyira használhatatlan és kiszámíthatatlan lett minőségre, hogy most én elbúcsúzom a VOIP-tól
ha van más normális áron (8Ft) szolgáltató, ami jó minőségű, akkor visszatérek
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
addikt
-
törölt tag
Véletlenül, számomra új dolgot fedeztem fel. Tamással (E-Robot fejlesztő) próbálkozunk egy új megoldással. Ennek kapcsán szerencsétlenkedtem Reenger hívásokkal is. Egyszer csak kaptam egy mail -t a Nordtelekomtól (Reenger), hogy hangüzenetem érkezett. Csatolmányként egy waw volt mellékelve. Letöltöttem, de persze csak egy 10mp -es csend volt. Nem tudom, hogy mi ez, vagy hogyan idéztem elő, de érdekes feature.
-
joelke HU
senior tag
válasz instantwater #14013 üzenetére
Értem. De most viszont minden flottul ment. A régi verzióval. Most meg is szakadt a hívás úgy ahogy kellett. Szóval lehet benne valami, (lehet ezt a téma összefoglalóban is jelezni kellene), hogy az új verzióval nem stimmel valami. Most már ezt használom, ha nagyon muszáj lesz alkalmazni a Callback-ket. Egyébként meg maradok a Zoiper-nél.
[ Szerkesztve ]
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok, kezdő vagyok, ezért kérnék egy kis segítséget. Olvasgattam ugyan vissza itt a fórumon, de nem igazán fogtam fel...
Szóval: mit jelent az, hogy: "The transaction will appear as "Dellmont" on your account statement".
A másik, hogy mi az az "SIP server"? Mire jó, mi az előnye/hátránya?
Nagyon szépen köszönöm!
-
addikt
-
-
roti86
őstag
válasz joelke HU #14010 üzenetére
nem kell feltenni, itt megtalálod
-
betyarr
veterán
regeltem a reengernél,de nem jön se mail se sms a 21-es számmal...
-
zeon.hu
nagyúr
zoiperben beállítható, hogy mutassa az egyenleget?
ha igen, hol?
előre is kösz!#?*@&!
-
Zeki
nagyúr
Ehh, elcsesztem a linket, itt a jó
http://nol.hu/belfold/ezert-hatralt-meg-orban-1495819 -
Zeki
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!