- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
nash2
tag
Szeretném kipróbálni a sokak által ajánlott StuntCalls-t, lehetőség szerint egyenlőre csak 5$-al. Ha EU-n kívüli címmel regisztrálok, akkor fel tudom tölteni náluk közvetlenül vagy 5 dolláros feltöltés csak viszonteladón keresztül van ?
-
Herbali
tag
válasz
mclaren777 #20094 üzenetére
hanstel.hu
Itt nézd meg! -
Zeki
nagyúr
válasz
mclaren777 #20094 üzenetére
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Most melyik VOIP szolgáltatóhoz érdemes befizetni? A legolcsóbb vezetékes és mobil hívási lehetőség is érdekel.
-
törölt tag
Mit nem értesz? Ezt írta nekem:
"két dologban biztos egyezik a nézetünk: a ser és a szép lányok."
Spanyolországot illetően is tudom, hogy egyezik a nézetünk. Mindketten imádjuk, ezt már korábban kitárgyaltuk. Nekem a nemistudomhányadik otthonom, mivel ott él a barátnőm. Így már érted? -
Sayuar
senior tag
visszatérnék a voip témához:
az olcsómobilhívásnál a jutalékos napi klikkelést hogyan lehet levonatni?
Valami 1200 Ft-os dolgot látok, de mi van ha 2000-ed van?
Illetve azt is olvastam itt a fórumon, hogy xarakodnak ezzel is.....pl. nem lehet egyszerre levonatni.
Pl. 2500-as töltésből levonnak 2000-et?
Mert ha nem akkor nem kattintok rájuk ezután napi szinten, és maradok a dellmontnál.
ÁSZF-ben szokás szerint semmi infó....de ha írok nekik biztos bele teszik, mint legutóbbi alkalomkor ezt: "visszafizetés csak paypalos számlára"Somatom
két dologban biztos egyezik a nézetünk: a ser és a szép lányok. A telenor/voda témában pedig úgy látszik nem fog.... -
törölt tag
válasz
Sayuar #20080 üzenetére
Szerintem Te lőttél mellé, ugyanis nem tarifacsomagot aktiválsz. Egy ingyenes szolgáltatást aktiválsz, ami, ha jó neked, akkor használod, ha nem, akkor meg nem. Azt is leírtam, hogy miért jó. Lehet úgy fogalmazni, hogy többszörös díjjal "büntetnek", de sztem a végösszeg számít. Ez pedig a hívás első percében 18Ft, utána pedig 9Ft. Ha a Vodánál ettől drágább egy perc kártyásként, akkor melyik is büntet jobban?
Sztem maradjunk annyiban, hogy a Te preferenciáidhoz jobbak a Voda szolgáltatásai. Én viszont baromi szarul járnék egy Vodára váltással. Akkor most melyik a szar? -
denis.p
tag
válasz
#79335424 #20079 üzenetére
szted kinek van itt a fórumon butatelója? Senkinek. Akinek meg butattelója van, annak pedig halovány gőze nincs hogy mi az a dellmont, meg mi az a Local access hívás
Akinek pedig okostelefonja és némi affinitása van a voip-hoz, az 9+6Ft-os percdíj negyedéért hívja a hazai és az Eu-s mobilokat , s még kapcsolási díjat sem fizet érte.
A webes My telenorjuk meg egy zagyvaság, átláthatatlan, melyet állandóan változtatnak.
A MytV adatforgalma jan. végéig free, utána pedig lehet érte fizetni a nem keveset, annak akinek ilyen igénye van. Amúgy ilyen szolgáltatás több is van, pl. a digi-nek, is. Szóval ebben sincs semmi ráció sztem. Max. amit tőlem lenyúltak, azt másnak odaadják ingyen tévézésre. Szóval nem ez a tiszteséges ügyfélbarát szolgáltatás, amit ezek csinálnak.
A roaminggal pedig már sem sokáig tudnak játszadozni a szolgáltatók. Amúgy ezt úgy oldom meg, ha németo-ba megyek, hogy beteszem a lebarát a sim2-be és veszek adatjegyet, persze nem a magyar szolgáltatóktól.
Ezzel be is fejeztem az offolást, mert nem ér annyit a telenor, hogy egy percet is foglalkozzak még a gondolatával is...... -
Sayuar
senior tag
válasz
#79335424 #20079 üzenetére
egy picit mellé lőttél:
1. Ha aktiválsz egy olcsóbb percdíjas csomagot, akkor megemelik a kapcsolási díjat? Mi ez? Az elven van a hangsúly!
2. csupa olyan dolgot írtál, ami számomra lényegtelen, mert:
- mindig van netem, vagyis nem érint a betárcsázós okosság
- a roaming net évente 1x érint, akkor is Spanyolországba megyek, ott pedig már van egy helyi digi SIM-em, de ha máshova mennék is inkább beszereznék egy helyi SIM-et (tavaly a székelyeknél vettem román vodát, 5EUR-ért 10GB-ot kaptam meg egy csomó percet ez EU-ba), mert olcsóbb mint a telenor roamingban, tehát ez is kilőve- MyTV: nem olyan a munkaköröm, hogy használhatnám, itthon meg jó nekem ez + digi
- a kikapcsolom / bekapcsolom / megrendelem / lemondom / újraaktiválom / ügyfélszolgálaton visszakérem / panaszt teszek pedig nem vonz. Biztos lehet vele pár 100 Ft-ot spórolni, de inkább nem.Ja a telenor: VoIP hívás közben ezzel mit csinálnál: [link]
-
törölt tag
válasz
Sayuar #20073 üzenetére
Pont Te kérdezel ilyen marhaságot? Nagyon jól tudod, hogy miért ilyen a vezetékes hívó. Azért, mert a kapcs. díjat egyszer fizeted, a percdíj pedig 9Ft/perc. Hol van ilyen a Vodánál egy kártyásnak? Azt is tudod jól, hogy mire lehet használni. A Dellmont budapesti szerverén átküldöd a hívást és így nulla nettel, akár egy közönséges butatelóról, kb. 9+6Ft/perc + 9Ft kapcs. díjért hívhatod az EU bármelyik mobilszámát. Hol van ilyen a Vodánál egy kártyásnak? A roaming netről nem is beszélve (ezt már kifejtettem korábban)! Ja, nem vagyok NAT -olva, kártyásként van publikus IP -m. Aztán ott a MyTV, aminek az adatforgalma ingyenes. Hol van ilyen a Vodánál? Gondolom, hogy a "korlátlan böngészés és e-mail" lehetőségei sem ismeretlenek számodra (bár, ehhez már előfizu kell). Hát, kb. ezekért vagyunk még egy páran Telenorosak. Mellesleg, semmi bajom sincs az egyedi forduló rendszerével. Ott vannak a törthavi számlázású netcsomagok. Teljesen jóárasított netelérést lehet velük összehozni. Küldve egy istenhátamögötti, német autópályaparkolóból, Telekom D 4G -n, Telenor roaming adatjeggyel. Kártyásként. Ennyi.
-
denis.p
tag
sztem 26.-án lesz a fordulónap!
Írták telenorék, dec.-ben, hogy karácsonykor mindenki díjmentesen használhatja a hipernetet. Hát próbálkoztam 24.-én, de semmi net. Gondoltam, hogy csak azoknak szól, akiknek van már valamilyen mobilnet előfizetésük. Nem tévedtem! Ezekután kiválasztottam az 1 Gb-os netet 1500 Ft/hó-ért.....
Ezt követően ment is a net, de persze nem hipernet, hanem inkább tetűnetnek nevezném, úgy 8-10 /1 mbps-el hasított. Karácsonykor tényleg nem fogyott semmit az 1 gb-s adatmennyiségem. 27.-én reggel kapom az sms-t, hogy a fordulónappal megújult az adatforgalmam. ismét 1 gb-volt rajta. na persze az egyenlegemről is lazán eltűnt újabb 1500 Ft
Felhívtam az üfsz-t és kérdőre vontam, hogy ez a karácsonyi ajándékuk, hogy lenyúlnak a jóhiszemű ügyfelektől mindenféle tájékoztatás és értesítés nélkül 1500 Ft-ot
Leginkább nem az az 1500 Ft a bosszantó, amit lenyúltak, hanem az, hogy egy ilyen multi cég hogy lehet ennyire szar ráró, hogy így húzza le az ügyfeleit. Kivettem a telelopós sim kártyát, szétvágtam, majd a kukába fejezte be küldetését. Soha többé telenor, mert az eddig próbált szolgáltatók közül a leggyengébb volt az voip adatátvitel. Visszhangzott, szaggatot, magyarul egy rakás fos volt. -
Sayuar
senior tag
válasz
KamuMazsola #20076 üzenetére
köszönöm a segítőkész hozzáállást, de már nem aktuális.
Megtaláltam a 20-as SIM-emnek a megfelelő funkciótvan egy függő Nokia 100-as telefonom; ebben van elemlámpa funkció (SIM nélkül nem nem lehet a zseblámpa funkciót elővarázsolni), amivel a vízórát szoktam leolvasni, miután bevilágítottam a klotyó szellőzőnyílásán. Erre jó. És ez komoly, nem gúnyból írtam.
-
Sayuar
senior tag
Minden hónap 13-ka a (most már fiókban tartott
) telenor kártyámon a hó utolsó napja: megkérdeztem a 1220-on, és a rendelt netem valóban 14-én halt le.
Tehát amit a weben látsz nem irányadó, nekem pl ez:
De hogy a topiknál maradjunk: nekem teljesen jó a vodafone NET+ csomagja. Havi 500 MB net 860 Ft-ra jön ki. És most már kezdek leszállni a mobilnetről: mail, messenger, néha waze.... böngészés csak ha kell valami infó, és a VoIP.
-
Sayuar
senior tag
Egyértelmű, hogy sz@patásból lett kitalálva a telenor
havi vérzése"ciklusa"
Miért van az, hogy pl a deezer 30 napos, a havi díj a megrendelés dátuma szerint, vagyis részarányosan vonódik le?
Ha ezt tudja a rendszerük, akkor az új csomagoknál miért nem így van?
Miért volt fent régen a webes felületen a felhasználónak a havi ciklusforduló napja, és miért nincs most, amikor "új" májmenü címen leszedték azt?Egyebek:
-Kapcsolási díj 2016-ban, gondolom a telefonközpontos hölgy átdugja a banándugót a hívott félhez tartozó lyukba, és ezt kell fizetni
- és érdekes módon ha be van kapcsolva a "vezetékes hívó" szolgáltatás, és vonalast hívsz, akkor 4x több a kapcsolási díj, mint ha nem lenne bekapcsolva
- nincs tetszőleges összegű feltöltés (az összes konkurensnél van)
-Bp egyik legforgalmasabb útján (Könyves Kálmán) 3x vált vissza 4G-ről 3G-re
- Bp Ócsai út 1 alá 4*-os beltéri lefedettséget írnak, de valójában csak kényszerített módban van LTE, az is 115 dBm, íróasztalon ugrál 2G, 3G között
- a fenti címen 3G-n nem jön adat, tudom ez a telenor szakzsargonban a "lélegző cella"nevű fantazmagória
Inkább nem is sorolom tovább.Érdekes módon a vodánál nincsenek ilyen dolgok....
-
edk-
őstag
Nekem 3 kártyám esetében is stimmel.
-
g0dl
addikt
"Sajnos ha pénzért (teljes díjért akció nélkül) rendeled, akkör jön a sz@patás.
Ha véletlen zárás előtt 1 - 2 nappal, akkor 1 - 2 nap múlva megint lemarja a teljes összeget.
Nekem is ezért lett elegem a Telenorból. "Bizony-bizony. Ebben a fogyasztóvédelemnek is bőven volna tennivalója.
Az én esetem ( mely gondolom általános).
1. új kártyás sim vásárlás ( adott hó tizedikén)
2. mobilnet megrendelése aznap
3. azt dobja a gép, hogy a "ciklus" 20-án fordul, így teljes dijért sikerült egyharmad időszakra (10 nap) netet venni. ( hogy miért lett huszadika, arra természetesen semmi befolyásom nincs)Mondhatják, hogy a számlázó rendszer ..... stb. de könyörgöm a XXI. században, ez az ügyfelek szándékos lenyúlása/szopatása. A dolog további szépsége, hogy a mozgó ciklus ( hiszen a 30 nap nem illeszkedik a Gergely naptárhoz) fordulónapja a web-es felületen, vagy a mytelenor alkalmazásban sem deríthető ki.
Mindehhez 47 Ft-ps percdíjat "kínálnak" hálózaton kívül. Voip meg 5-7 Ft/perc. ( 15-20 Ft-os másodperc alapú díjért én már nem voipoznék, de ha ez nekik így jobb )
Árazás a többinél is hasonló, csak a Blue jobb kicsit. -
teo77
őstag
Sziasztok!
Most töltöttem fel a Stuntcall accountomat. Melyik Voip-klienst ajánljátok hozzá, amivel a legjobb hangminőséget lehet elérni? -
Popeye8
csendes tag
kell vkinek a G729-es Codec .APK CSipSimple-hez ?
fizetés nélkül -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Regisztráltam a StuntCalls-ra és lenne egy kérdésem hogy tudom kiküldetni a saját számomat?
Valami +44 számot küld!
Köszi Laci
A freeVoipdeal -nál a rendes mobilszámom írja ki! -
KTU
addikt
válasz
PPLaci #20055 üzenetére
Software configuration [link]
General
SIP port : 5060
Registrar : sip.voipblazer.com
Proxy server : sip.voipblazer.com
Outbound proxy server : leave empty
Account name : your VoipBlazer username
Password : your VoipBlazer password
Display name/number : your VoipBlazer username or voipnumber
Stunserver (option) : stun.voipblazer.comCodecs
G.711 (64 kbps)
G.726 (32 kbps)
G.729 (8 kbps)
G.723 (5.3 & 6.3 kbps)
GSMFR (13.2 kbps)Ja és a szokásos:
Weben belépsz,
settings fül,
SIP server access: Enable,
lentebb a Phone numbers-nál bejelölöd hogy melyik számot küldje elhmm,
későn frissítettem, elkéstem -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Itt sok hozzáértő van, remélem tudtok segíteni.
Előfizettem e voipblazer szolgáltatásra: https://www.voipblazer.com/dashboard
Letöltöttem hozzá a programot, windows alól szépen működik is. Igen ám, de az
én gépeimen linuxok futnak. Linux alatt is sok program van a SIP protokollra. Kérdésem, hogy a fenti szolgáltatóhoz milyen adatokat kellene beírni a SIP kliensbe, hogy működésrí bírjam
sip:usernév@sip:szolgáltató ????
stun:szolgáltató, ???? portok ???
Az usert, és paswordot természetesen tudom :-)
Aki használja ezt a szolgáltatást kérem írja meg az adatokat.
Az oldal helpjében nem találtam meg :-(
Köszi! Laci -
Zénó75
tag
Ausztria, mivel sopronban lakom így ez napitéma.
Elsődleges számom nekem 2,5 éve úgy kezdődik hogy 21, így tényleg minden mindegy, csak net legyen
Ausztriában egyébként ezt használom:
https://www.drei.at/portal/de/privat/tarife/spezialtarife/initiative-100/
Napi 20 megát ad csont ingyen, nincs korlátozva semmire, napi 20 megát meg nehéz elvoipozni, meg elüzengetni
Ha meg nyaralok vagy ilyesmi akkor 2 euróért ad 1gigát egy hétre.
-
Pzoli2
tag
...15 napig napi 3 hívás ingyenes(mobil,vezetékes ) ,egymásközt ingyenes mindig csak legyen rajta minimális egyenleg és még ezt használom [link] mindig ami olcsóbb.
-
Pzoli2
tag
Igen ez az olcsó netroll-Teszt amit most vettem most más nevére 2gb 490ft 2 hónapig érvényes , elégedett vagyok vele
én duál sim-es telefonban használom 4g nagyon jó ha nincs leárnyékolva .ez a második ilyen net&rol teszt kártyám .
Mi is ingyen beszélünk egymással [link] 15 napig napi 3 hívás ingyenes -
KTU
addikt
válasz
Zénó75 #20048 üzenetére
Nálunk csak VoIP-on megy a telefonálás.
Családba mindenhova raktam Dect telefont VoIP adapterrel, ingyen beszélünk.
Mindegy hogy a rokon a város másik végén, vagy az ország másik felén van.
Itt netszolgáltató eléggé fix.Mobilon más a helyzet.
Alap hogy mindenkinek dual simkártyás telefonja van.
Így mindegy hogy melyik szolgáltató adja a mobilnetet,
csak olcsó és éppen ahol vagyok használható legyen.Sőt beszereztem 4G-s Mifi routert (Mobil wifi hotspot, tudja a B20 LTE frekit is),
hogy Ausztriába ne keljen cserélgetni a netkártyát a telefonba.Ha már Ausztria EU.
Elsődleges gsm számot átvinni a vodafonehoz,
EUHAZAI kód SMS-ben a 1270-re,
és így ingyen fogadod a hívásokat gsm számodon, nem pedig 20akárhány Ft percenként. -
Zénó75
tag
A szolgáltatók fórumán mindenki azon agyal, hogyan ne fizessen feleslegesen sokat a telefonálásért.
Ezt a problémát itt már mindenki megoldotta kb a harmadából így ezzel már nem nagyon kell foglalkozni
Mivel nekünk az is mindegy milyen interneten telefonálunk, nem kell számot hordozni, vagy várni amég a nagy három éppen dolgozik az aktuális problémán ami miatt nem lehet telefonálni a hálózatukon. Lásd hét eleje telekom.
Nekünk az se gond ha a szomszéd wifijén fogadunk/indítunk hívást, vagy délelőtt egy telekomos mobilkártya van a készülékben, délutan már egy osztrák mobilszolgáltató mert éppen arra van dolgunk, nálunk a telefon ugyanúgy cseng, és mi is bárkit elérünk pár forintért.
Már csak ilyen apró problémáink vannak mint a mobilnet éppen hol hogy olcsóbb
-
nTom
aktív tag
Rendszeresen olvasom ezt a topikot, mindhárom szolgáltatótól van feltöltőkártyám, ezért hangsúlyozottan fontos számomra a minél olcsóbb mobilnet megoldása. Kifejezetten örülök az ilyen részletes leírásoknak. Biztos mások is így vannak ezzel.
Tehát, köszönöm az ilyen hozzászólásokat! . ☺
-
v-man
őstag
Én is köszönöm a klikkes infót, épp azon variálok mire váltsak invitelről, így a múltkori vodafone-os és ez is nagyon hasznos volt, főleg mivel két telenoros simem is van amivel eljázszhatok egy fél évet olcsón 😃
-
milenda
tag
válasz
MaCS_70 #20038 üzenetére
Drága Macs, ne offoljuk szét a topicot. Én egyáltalán nem kifogásoltam, sőt örülök neki, hogy a VoIP-pal kapcsolatos témák sorra kerülnek, sokat tanulok belőlük. Éppen csak – ahogy előző hozzászólásomban is írtam – viccesnek találom, hogy a VoIP topic részletesen kitárgyalja a (VoIP-hoz kétségtelenül hasznos) KLIKKet, a Telenor topicban viszont egyáltalán nem foglalkoznak vele (holott azért nem csak VoIP-ra jó).
-
edk-
őstag
A promóciók 30 napig vagy jelen esetben 90 napig érvényesek!
Mindegy mikor van a telenor hülye ciklusa.
Ez így van az összes akciósnál.Ilymódon a Klikk 1GB közel 4 hónapig érvényes tud lenni (ha ciklusforduló után közvetlenül rendeljük). 3 fordulóig (megújulásig) érvényes az akció, legalábbis a sima Klikk-kel így volt.
Sajnos ha pénzért (teljes díjért akció nélkül) rendeled, akkör jön a sz@patás.
Ha véletlen zárás előtt 1 - 2 nappal, akkor 1 - 2 nap múlva megint lemarja a teljes összeget.Ha ilyen esetben reklamálsz, eséllyel jóváírják az egyik levonást.
Sayuar:
Új SIM....
és mi garantálja azt, hogy...Kockázat nélkül nincs rizikó.
3. A 2-ik hónapra a próba 500-at írtad.Mi van, ha a ciklus közepére esik a 30 napos feltöltés utáni bónusznet lejárta? Akkor az 500 MB próbanetet csak 15 napra kapod?
Akkor az első 15 napra csak a 190 Ft felét vonja le.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
herdsman12 #20034 üzenetére
Wifi-wifi váltásra gondoltam, mivel nálam a mobilnet mifiről jön, amit a telefon wifiként kezel.
Nem az idővel van gondom, hanem mint írtam, néha nem kapcsolódik a zoiper újra.Tiszta telepítés meg ajánlott, sok hiba forrása lehet ennek hiánya.
-
válasz
milenda #20037 üzenetére
De itt minden szolgáltató megoldásai érdeklik a fórumlakókat, mivel az ellenkező irányból, a szolgáltatás felől közelítünk, ugye. Vagy szerinted inkább olvassuk az összes szolgáltató topikját, még ha nem is vesszük igénybe?
Itt a választáshoz mindegyikről jó, ha van információ, ott meg a már meglevő ügyfelek beszélhetik meg a konkrét ügyes-bajos dolgaikat -- szerintem.MaCS
-
milenda
tag
válasz
KamuMazsola #20035 üzenetére
Kedves KamuMazsola, nincs itt semmi probléma. Csak viccesnek találom, hogy a Telenor topicban egyáltalán nem beszélnek róla, holott nem csak VoIP-ra jó a KLIKK és általában mobilinternet.
-
Sayuar
senior tag
válasz
KamuMazsola #20035 üzenetére
Látom nem sikerült megérteni a kérdéseket....talán ezért sikerült a válaszod durcás ovisra....
-
KamuMazsola
őstag
válasz
milenda #20032 üzenetére
A voip olcsó internet alapú hanghívás, ergó net is kell hozzá. KTU felhívta a figyelmet egy olcsó mobilnet lehetőségre. Mi a probléma?
KTU: Az sem baj, ha az első hónapban a 150+500-at kombinálom és csak 5 hónap jön ki. Még úgy is bőven megéri!
Sayuar: Ha nem tetszik, ne használd!
-
herdsman12
őstag
válasz
zeon.hu #20018 üzenetére
Biztos a telefonomnál van a gubanc. Redmi 2 Pro és két három hetente felteszem a legújabb fejlesztői ROM-ot, ráadásul nem tiszta telepítéssel. Kellene csinálni egy totál friss telepítést. Beállítások szerintem rendben. Tegnap beüzemeltem a gyári SIP klienst és azóta bármikor elérhető a telefonom, a beépített kliens fogadja a hívást, nem a Zoiper.
Nálam viszont az Adatforgalom - WiFi váltás egy pillanat és atombiztos.
Csak próbából lóg az itthoni hálón egy sima Hongmi, Zoiper - NeoPhone számmal, ez oda-vissza bármikor működik. -
milenda
tag
Ez most a VoIP vagy a Telenor topic?
-
KTU
addikt
válasz
KamuMazsola #20026 üzenetére
Hogy az 1. honap ne csak 150MB legyen.
Ezt csak bemasolom:Feltöltöttél 3000Ft-ot.Egyenleged xxxxFt.
Rendelj most ingyen MyChat szolgàltatàst, ami korlàtlan Facebook, WhatsApp és Twitter böngészést + 250MB adatkeretet tartalmaz 30 napra, belföldön. Megrendeléshez küldd vissza dijmentes vàlaszban a "MyChat" szòt 2016.01.27-ig. A szolgàltatàs csak egyszer vehetö igénybe!Igy 150 + 250MB az 1. honap ha 27.-ig feltoltod.
-
Sayuar
senior tag
Új SIM....
és mi garantálja azt, hogy:
1. a próba 500 MB csomag 1 hónap múlva (amikor lejár a töltés utáni neted és be szeretnéd aktiválni) élő ajánlat lesz?
2. vagy, hogy a Klikk 1GB 2 hónap múlva élő ajánlat lesz?
3. A 2-ik hónapra a próba 500-at írtad.Mi van, ha a ciklus közepére esik a 30 napos feltöltés utáni bónusznet lejárta? Akkor az 500 MB próbanetet csak 15 napra kapod? -
KTU
addikt
válasz
Dluinet #20025 üzenetére
Új SIM esetén:
1. hónap
150MB, 3000Ft feltöltésből.2. hónap
190Ft Telenor próba 500MB3. 4. és 5. hónap:
Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft6. hónap a maradék egyenlegből ha van még 1500Ft akkor
- a. - 1GB net vagy
500MB 1000Ft és ekkor még marad 500Ft-od 7. hónapra 100MB netre.A promóciók 30 napig vagy jelen esetben 90 napig érvényesek!
Mindegy mikor van a telenor hülye ciklusa.
Ez így van az összes akciósnál.
Sajnos ha pénzért (teljes díjért akció nélkül) rendeled, akkör jön a sz@patás.
Ha véletlen zárás előtt 1 - 2 nappal, akkor 1 - 2 nap múlva megint lemarja a teljes összeget.
Nekem is ezért lett elegem a Telenorból.Ma rendeltem több kártyára Klikk 1 GB-ot,
és április 19.-ig van net.
Ezt írja webes felületen is.(#20027) vgyuri:
Olcsóbban vettem talán tecsóba, és ha jól emlékszem 1000Ft körül volt,
és ebből van valamennyi egyenleg talán 400Ft, de lehet 600.
Majd ránézek.Akinek nem jó konstrukció, nem használja.
-
KTU
addikt
Olcsó mobilnet Telenor:
Feltöltés 3000Ft-al.
Kapsz 150MB netet 1 hónapra. Ha be van állítva a 3 baráti 20-as!
Ez fontos hogy adj meg telefonszámot mert különben nem kapod meg a 150MB-ot!
Nekem ez is elég szokott lenni csak VoIP telefonálásra.190Ft Telenor próba 500MB net, 1 hónap.
Nagyon fontos hogy már kérd is a deaktiválását hogy ne újuljon meg, mivel a 2. hónapban már 2000 akárhány Ft"Klikk 1 GB promóciós időszak ............................ Egyszeri díj 1500Ft"
A szolgáltatást az első megrendelést követően egyszeri 1500 Ft ért három hónapig használhatod.
A 4. hónaptól a havidíj 1 500 Ft.
Itt előre kifizeted a 3 hónapot, de csak 1 hónap árát kérik el érte.
Így 500Ft / hó az első 3 hónap.Ekkor maradt még a kártyán kb.: 1500Ft amiből kijön a következő hónapra:
1GB netVan 6 hónapra mobilneted 3000Ft-ból!
-
sumsang
aktív tag
válasz
Fecogame #20021 üzenetére
Köszi, megoldódott már a probléma
"kedves sógorom" Németo.-ban, szerencsétlenkedett, nem volt sip kliens feltelepítve a mobilján, csak a mobilevoip.
Az meg ugye alkalmatlan a hívásfogadásra, persze ha a sip kliens netán nincs beregisztrálva a dellmont szerverére, szintén alkalmatlan a hívás fogadásra.
Amúgy > tíz éve használom, az első finareas cég voipbuster megjelenése óta, de itt a topikban is kitárgyaltuk már a "klónok hívását" kb. 3 éve. Arra viszont álmomban sem mertem gondolni, hogy mobilevoippal akarja fogadni a hívást, holott pár éve már használ dellmontos szolgáltatót. -
törölt tag
válasz
zeon.hu #20018 üzenetére
Pénteken küldtem neki egy error logot. Azt írta, hogy most megállt nála az élet, nem tud fejleszteni, mert szervízben van a gépe és nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Felajánlottam neki a régi, 2,8 -as, dual core gépemet, de azóta nem válaszolt. Én meg reggel indulok németbe gályázni.
-
sumsang
aktív tag
Nagyon régen próbáltam már a delmont user hívást, de úgy látom már nem működik.
Van esetleg valami variáció a hívásra? -
zeon.hu
nagyúr
válasz
herdsman12 #20016 üzenetére
Nálam elérhető a neophone/zoiper páros.
Nincs a telódon "Védett alkalmazások" vagy hasonló a beállításokban?
Zoiper beállítások-csatlakozás-ébren tartás ki van pipálva?Egyetlen bajom a zoiperrel, hogy wifi váltáskor nem mindig (kb 20-30%-ban) maradok elérhető, mert azt írja, hogy regisztráció sikertelen. Ha ilyenkor kilövöm a futó alkalmazások közül és újra indítom, akkor ismét jó.
Erről jut eszembe:
Somatom!
Tamással nem beszéltél mostanában a Recent listáról Robot ügyben?szerk:
Nem a zoiper beta-t töltötted le? Az nálam se volt jó.
-
herdsman12
őstag
válasz
conroy #20015 üzenetére
Biztos, hogy nem a feltöltés a probléma, sip beállítás se rémlik a NeoPhone oldalán.
Használok pár számot, de nem felhőtlen a helyzet.
Otthoni Gigaset A510IP telefon, NeoPhone számmal bármikor stabilan hívható, de a mobilomon futó Zoiper NeoPhone számmal max akkor elérhető, ha pont a Zoiper van a megnyitott képernyőn. Pár hétig oda-vissza hívás stabilan működött.
Kipróbáltam a Media5-fone programot is, a helyzet ua.
Ennek röviden az a lényege, hogy stabilan elérhetetlen a mobilon beállított NeoPhone számom, Te meg pont az elérhetőségre pályázol. -
Joe123
senior tag
válasz
#79335424 #20012 üzenetére
Oh, azt nem vettem észre.
Viszont most belenéztem a felhasználási feltételekbe és ott nem is 100-at, hanem 300-at írnak. Úgy tűnik ez inkább cégeknek van. 90 napig lehet visszakérni a fel nem használt egyenleget és mp alapú a számlázás. Ahogy nézem kb. ugyanez van a onevoopnál is, csak utóbbi kicsit olcsóbb. -
törölt tag
válasz
Joe123 #20011 üzenetére
Belenéztem:
"payments by: Bank Transfer, Moneybookers, Ukash, CashU, Credit Card & Paypal
Required minimum topup amount of EUR/USD 100,-
Supported protocols: SIP"Eastman:
Bocs, átsiklottam a válaszod felett! Nézd meg, hogy ez a Dual SIM Control működik -e nálad! -
Joe123
senior tag
Sziasztok,
Ezt a szolgáltatót használja valaki?
Fórumban rákeresve nem volt találat, viszont úgy látom itt hívásonként lehet választani a 3 különböző minőségű dellmont verzió közül, ha esetleg a legolcsóbb nem elég jó. A standard alig drágább mint a grey.
-
Pzoli2
tag
válasz
Oroszlánom #20007 üzenetére
Van én pár napja vettem !
-
KTU
addikt
válasz
Oroszlánom #20007 üzenetére
December közepén még volt.
Persze 1.re elzavarták a fiam hogy vegyen ilyen olyan amolyant, mert az nincs.
Aztán nekem kellett megmondanom hogy mit árulnak. -
Oroszlánom
tag
Sziasztok! Netroll még van? Köszönöm!! Esetleg más alternatíva mostanság?
-
Sayuar
senior tag
"A 30 nap leteltével a 3000 ft-os feltöltésemből rendelek 1500 ft-ért 1 gb netet, majd 1 hónap múlva ismét (ha egyetlen hívást v sms-t sem indítok, pont kifutja - ez nem lenne gond, jelenleg is 2. simként csak adatkártya van a telómban)."
Elfogy a bónuszneted. Megrendeled az 1500 Ft-os 1G-os netet. Az első 30 napos időszak végén, vagy ha úgy tetszik a 31-ik napon nem kell megrendeld újból az 1GB-os csomagot, mert azt a rendszer automatikusan megújítja. Arra kell csak vigyázni, hogy töltés előtt mondd le a megújuló adatopciót, hogy ne legyen egyszerre bónusz neted és megújuló neted is.
Megújuló adatopciók elnevezés alatt találod.
-
KTU
addikt
válasz
Eastman #20002 üzenetére
A kimenő VoIP hívásba általában belevág a bejövő GSM hívás.
De ezt Somatom fórumtárs MTK-s és a régi S2 telóval jól tudja kezelni. [link]Én meg úgy oldom meg hogy ha diszkrét a kimenő hívásom akkor nem veszem fel a bejövő GSM-et.
Majd visszahívom VoIP-on.Voipblazer-en regisztrálni mindenféleképpen érdemes azt a GSM számodat amin elérhető vagy,
hogy lássa akit hívsz hogy ki az. -
Eastman
addikt
Sziasztok!
A dual-sim mobiltelefonomban slot 1-ben van egy mobilinternet (csak adat sim), slot 2-ben egy +36 20... feltöltős sim. A cél: slot 1 VoIP kimenő hívások, slot 2: bejövő GSM hívások. Voipblazer-en beregisztrálhatom a 20-as számom kvázi „kimenőnek”? Nem akadhat össze a kettő?
...ha pl. VoIP-pal hívok kifelé és bejön közben egy hívás a 20-ra? Vagy inkább regisztráljam náluk a mobilnethez kapott sim számát?
THX!
-
v-man
őstag
válasz
Sayuar #19994 üzenetére
Akkor ezt jól gondolom, hogy így használható?
Veszek egy új Vodafone simkártyát, megrendelem a vodafone net+ csomagot.
Feltöltöm 3000 ft-tal, ekkor 30 napig felhasználható 500 mb netet kapok bónuszként, ami 4G-n megy korlátozás nélküli sebességgel.A 30 nap leteltével a 3000 ft-os feltöltésemből rendelek 1500 ft-ért 1 gb netet, majd 1 hónap múlva ismét (ha egyetlen hívást v sms-t sem indítok, pont kifutja - ez nem lenne gond, jelenleg is 2. simként csak adatkártya van a telómban).
A három hónapra akkor összesen 3000 ft-ért volt 2x 1 giga, meg 1x fél giga netem, utána egy újabb 3000 ft-os feltöltés és kezdem elölről?
1500 ft-os 1gb-os netnek mi a pontos neve? Vodafone oldalán nem igazán találtam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest