Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Hello,
ismerősöm Nokia E72.jén akarnám belőni natívan a SIP hívást, ezzel kapcsolatban 1 kérdés (nincs itt a telefon nálam, szóval lehet h kézenfekvő lesz a válasz csak telefon hiányában nem az ) : a SIP beállítása után hogy lehet megkülönböztetni h VOIP v sima gsm hívást akarok indítani?
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Hello,
a CSipSimple beállításait Browsercallsra meg tudná adni valaki, ha lehet egyáltalán használni? Köszi.
-
Magnat
veterán
válasz KurtCobain #8614 üzenetére
Nagyon köszi!
Gondolom a beírt szám (hívó neve) csak az autentikáltak közül lehet vmelyik ...[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Hi,
Browsercallson mennyi a kapcsolási díj callback esetén, meg tudná vki mondani, h hol találom meg ezt az oldalukon?
-
Magnat
veterán
Hi,
ki akarnám próbálni a CsipSimple-t, két fiókkal próbáltam:
FreeVoipDeal:
betamax clone
hívó neve: +36xxxxxxxxx
azonosító: fvd user id-m
jelszó: jelszavam
provider: FreeVoipDealBrpwsercalls:
advanced
hívó neve: +36xxxxxxxxx
szerver: sip.browsercalls.com
felhasználónév: +36xxxxxxxxx
sip auth id: bc user id-m
jelszó: jelszavamMind a kettőnél: Bejelentkezési hiba történt - Internal Server Error
Miközben MobileVoipon vígan be vagyok jelentkezve ugyanezen a telefonon ... mit állítok be rosszul?
Jah és wifin vagyok, szóval szolgáltatói sz@rkeverés minden tekintetben kizárva.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Hi,
sikerült jóárasítva beszereznem egy ilyen célhardvert:
"Sajnos" most így estefelé mobilról is elég jó mind a BC mind a FVD, de még így is érződik, h a dedikált eszköz mennyire más: egy deka visszhang nincs, 0 lag (bár az most mobilon sem nagyon), 3 embert hívtam fel, egybehangzó vélemény volt, h egyáltalán nem venni észre, h voipon hívtam őket. Kíváncsi leszek majd, h napközben hogy teljesít a ketyere
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz n@p@lm #13440 üzenetére
7k-ért vettem itt a PH!-n
Szüleimnek akarom, mert pc-n nem állnak neki telefonálni, a telefonjuk meg nem okos ... ez tökéletes lesz, azt az egyet nem értem, h miért van olyan bivaly táp hozzá (48V 36mA), mikor 3 wattnál többet nem vett fel amikor kimértem ... na mindegy, ez legyen a legnagyobb baja̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
48Vx0.36A az 17.28W, nem? Amúgy nem értek hozzá, de sztem a POE-nak csak a maximuma a 38V és 0.35A, lehet kevesebb is ... meg az is lehet, h ez egy univerzális adapter olyan értelemben, h nagyobb teljestményt igénylő Cisco eszközökhöz is ugyanezt adják ...
-
Magnat
veterán
Annyira nem, bár hozzáteszem, h előtte akitől vettem, belőtte a saját accountját rajta de anélkül is elég logikus... annyi a lényeg, h SIP-képes firm legyen rajta (van olyan is ami nem tudja) ... meg van a SIP beálltásoknál egy NAT opció, azt engedélyezni kell, címnek viszont mind1 mit adsz meg ... gondolom a callbacknél lenne ez fontos vagy nemtom... de ha a NAT disabled, akkor kifelé sem megy. Jah meg a neveknél van egy kis kavarás, van név meg rövid név ami csak a készüléken való kijelzéshez kell, plusz talán user és auth ID, egyiknél a számot kell megadni, másiknál a regisztrált logint. Ha rákeresel itt a fórumban, h CISCO, lesz olyan hsz ahol egy kolléga leírja, hova mit kell. De ha hozzájutsz egyhez, privizz rám és segítek ha vmi nem lenne kóser.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz schferenc77 #13451 üzenetére
És mia helyzet akkor amikor lagol a rendszer, abban is jobb egy MobileVoip vagy CsipSimple megoldásnál?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
A gondolatmenettel egyet értek, de nálam mégis előfordul MobileVoippal lag akkor is, ha wifin használom és gyakrabban mint ahogy te említetted, pedig a netemmel nem szokott gond lenni ... persze ezt majd akkor fogom tudni kideríteni, ha lesz ilyen eset és közvetlenül utána kipróbálom a Ciscoval.
-
-
Magnat
veterán
Aha értem, szóval te most azt a kb nulla ember által használt modellt próbálod általánosítani, amikor a mobilnetet egy és csak 1 db callback indtására használja vki egész hónapban és mellette egyetlen byte egyéb forgalmat sem csinál? Mert minden más esetben már megoszlanak a költségek, szóval arányosan akkor sem lesz több pár fillérnél.
-
Magnat
veterán
Ok, de a 33mb-os netedre is csak 45 fillér 100kB adatot feltételezve. Persze igaz, h ha csak azt egy hívást indítod egész hónapban akkor 150ft, plusz a 33 megás neted ára (ami 490 ha jól tudom).
Egyébként meg az is lehet, h egyáltalán nem kerül semmibe: [link]̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
Netadófüggetlen kérdés
Beállítottam a Cisco IP telefonon a BC-s accountomat, működik is jól, de azt tapasztaltam, h hiába állítok be bármilyen caller ID-t (két számot is autentikáltam), mindig azt küldi el ami a BC oldalán be van állítva. Ugye ha a MobileVoipon kapcsolgatom, az felülbírálja a BC oldalán beállított értéket. SIPes eszközön ezexerint nem tudom a kliens oldaláról vezérelni a számküldést?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
válasz Dluinet #13584 üzenetére
De én egy eszközt használnék két számmal ... 2 accountot támogat a készülék, beállítottam volna mind a 2re ugyanazt két külön számmal, így ketten tudnák használni úgy, h mindenki a saját számával telefonál... na mindegy, akkor lesz két account, köszi.
-
Magnat
veterán
Olvastam ezt a hsz-edet (utólag is köszi h megosztottad), de nálam ilyen opciók vannak csak:
Name
Shortname
Authentication Name
Auth pwd
Display name
Proxy address
Proxy portAz első 2-nek nincs köze az accounthoz, csak a telefonon való megjelenéshez (nálam mind a 2 "bc"). Az auth name meg a pwd értelemszerűen a BC-s login/pwd páros és a display name-hoz írtam a telefonszámomat, de mind kiderült, nem érdekli h mi van ott.
1ébként az Auth ID használatát hol kell engedélyezni, a készüléken v szerver oldalon?
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Attól, h te az egyik oldalon nem tudod mire hivatkozva költségelni a vásárlás összegét, az még nem jelenti azt, hogy ők a másik oldalon a bevételt ne szerepeltetnék a saját könyvelésükben. Egyébként ha bemész bármelyik boltba, külön kérés nélkül nem fognak neked áfás szlát kibocsátani, hanem általában nyugtát kapsz, ami szintén nem alkalmas arra, hogy adót igényelj vissza vagy ktg-t írj le ... attól még nem adócsalók ők sem.
[link][ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz schferenc77 #14739 üzenetére
Szia,
és mi lenne ha vennél egy bármilyen gigabites routert és annak egy lan lábára kötnéd a Fritz wan lábát és a Fritz lan lábaira tennéd a voip eszközöket (vagy ha wifisek akkor a Fritz ssid-jére csatlakoznának), a gigás router meg annak a wifije meg megmaradna a többieknek. Egyedül arra kell figyelni, h a Fritz meg a fő router más ip tartományból osszon címet, mondjuk 192.168.1.x és 192.169.0.x
Szerk.: Meg persze portokat továbbítani a Fritz felé, ami szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
Sziasztok,
Delmont kliensek hogy tudják hívni egymást közvetlenül ingyen? Ez megoldható MobileVoippal is vagy csak sip klienssel?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
-
Magnat
veterán
válasz anadroid #15419 üzenetére
Nagyon sikk ez a két szavas kinyilatkoztatás, de kifejthetnéd bővebben h okuljunk belőle, melyik része nem helytálló:
-műszakilag sem lehet?
-engedélyezett egy account több helyen való használata?
-SIP-en is megoldható a számváltás valahogy?̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
Hi,
Láttam, h olcsó sms-ről volt szó, érdemes megnézni a fishtext.com-ot: [link]
Voda irányba a legjobb, 1.5 eur cent, Telenor a duplája, T a négyszerese. Régebben sokat használtam, elég stabil, persze nem 100%-os.
Jah és anno vont olyan, h 20 eur befizetésre 25-öt ad.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Elektromos cigaretta 🔞
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest