Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fuze
őstag
Nem értem ezt a voipyo-t. BC-ről váltanék és szeretnék regisztrálni. Viszont a register gombra kattintva mindig a download oldalra dob be. Hogy a fenébe tudok regisztrálni? [link]
adms.hu | UI Designer
-
-
félisten
Némi segítségre lenne szükségem.
Eddig browsercallst használtam mobilevoip-pal, de elég vacak volt olykor.
Most regeltem egy VoipBlazert és felraktam a CSipSimple-t, viszont fogalmam sincs a beállításokról(SIP server domain pl.), ezeket hol találom?ohh, nvm:
https://www.voipblazer.com/download/sip[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
törölt tag
válasz milenda #15587 üzenetére
Hát ez az! A MobileVoip kliensben, a beállításoknál kiválasztod a Local Access -t. Megadod a szükséges adatokat. Majd indítasz egy Local Access hívást és:
"There are no local access numbers available in this area."
Tárcsázóból manuálisan és névjegyzékből is működik és olyan kliensből is, amiben manuálisan lehet megadni a helyi behívószámot. Szóval user error kizárva. Akkor?
[ Szerkesztve ]
-
Guszti
aktív tag
Erről a központosított segélyhívóról van véleményem de nem tartozik ide.
Viszont azon a tényen nem változtat hogy míg mobilról (nyilván simkártya nélkül is, és akár lemerült akksival), vagy vezetékesről vagy "hivatalos" voipról - földrajzi szám rendeltetésszerű használata esetén - megy ki a hívás egy ilyen rövid számra akkor adott az információ (néhány méteres pontossággal) hogy fizikailag honnan telefonál az adott illető, míg egy dellmontnál ez elég nehézkes lenne. -
club1
veterán
válasz Guszti #15583 üzenetére
A 112, 104, 107 segélyhívó számok az országban két helyre, Szombathelyre és Miskolcra futnak be. Hogy a hívás melyik városban működő központba fut be, több minden befolyásolja. Mobilszolgáltatók esetében egyértelmű, hogy amelyik országrészhez tartozó kapcsolóközponton keresztül intézed a hívást (pl. a szolnokin), abba a városba (a példa esetében Miskolcra) továbbítja a hívást a rendszer.
-
Guszti
aktív tag
válasz #79335424 #15581 üzenetére
Csak hogy pl. egy 112-es segelyhivo jo esetben nem ugyanoda fut be az egesz orszagban am. Ha en pl. Gyorbol hivom a 112-ot, akkor azt nem ugyanaz fogja felvenni, mintha Debrecenbol hivnam se mobilon se vezetekesen, sot normalis magyar voip szolgaltatonal sem, ha foldrajzi szamot hasznalok rendeltetesszeruen.
-
-
club1
veterán
-
törölt tag
Ahha. Akkor azért működik a Reenger -rel, mert nála az az alapértelmezett, hogy az egy Magyar rövid szám. Ebben csak az az érdekes, hogy ha a MobileVoip kliensben be akarom állítani a LocalAccess -t, akkor van ország opció (az más kérdés, hogy a hibás hívószám miatt még mindíg nem megy a kliensből a LA. ). Ez azt jelenti, hogy lehetne értelmezni a rövid számok hovatartozását is. Oda küldi, ahova a LA. be van jegyezve. Ráadásul ez a kliensben módosítható.
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
válasz Stanlee #15575 üzenetére
A segélyhívó azért nem működik, mert Dellmonték nem tudják (voip szerver oldalon), hogy a rövid hívószámos hívást milyen földrajzi számra továbbítsák. Mivel minden országban ez máshol van, a voip klienssel azt is nyomon kellene követni, hogy éppen milyen országban indítod a hívást. Ez pedig sok esetben lehetetlen. (Pl. sip-es hardverek alkalmazása esetén, csak a használt publikus IP címre hagyatkozhatnának. Az pedig megbízhatatlan, csak Magyarországon sok tízezren (ha nem százezren) használnak külföldi IP címeket.)
Ha felhívod a segélyhívó földrajzi számát, akkor az működni fog Dellmont alatt is. -
törölt tag
Vajon a REENGERnél hogyan lehet hiváslistához hozzájutni ha már egyszer a webfelületük nem tudja? Talán ők az egyetlen olyan VOIP szolgáltatók ahol nem lehet követni a hiváslistát!
-
Stanlee
őstag
válasz lugosi #15574 üzenetére
Nem csinaltal semmi rosszat. A szam a sajatod, es ha engedik a szolgaltato szekhelye szerinti torvenyek a tetszoleges hivoszam kijelzest, semmi gond. Pont ezert sem mukodik a segelyhivo dellmont-rol, mert tetszoleges szamokat lehet kikuldeni vele.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
andatti
senior tag
Háát, mostanra majdnem hűtlen lettem a topichoz, mert flottás telóm lett és most néztem, majdnem letelt a hónap és még egy ezrest se beszéltem rajta, ami fizetős...
A régi voip-os accok már lefogytak. Amin viszont csodálkozom, hogy a BC-n maradt 0,03 dollár, tavaly őszről, és most néztem, de már 0 egyenleget ír... Az FVD-n meg már több, mint 6 Ft a percdíj...
Szóval gondolkozom a VoipYo-n, vagy a reenger-en. (tudom, utóbbi ellen annó fanyalogva és lemondón írtam, sokallva az árát... de én is hamut szórok a fejemre...)
Ha viszont azt nézem, hogy minél kevesebb költsége legyen, akkor nem feltétlenül a voipYo a nyerő, mert ott is 10$-os feltöltés a legkisebb, (ha nem viszonteladón keresztül akarom tölteni, márpedig nem akarom). A reenger-en, még nem regiztem, itt mennyi a legkisebb feltöltés? A magyar opció világos, azt olvastam, hogy mi jár 350 Ft-ért. Abban pedig reménykedem, hogy erre már nem jön semmilyen plusz költség, díj, vagy áfa... -
KTU
addikt
válasz atosan #15555 üzenetére
Én meg rakok mellé árakat.
Kapcsolási díjat nem találtam, de ez nem jelenti azt hogy nincs.Hungary
vezetékes 0.01 USD = 2,76Ft
mobil 0.07 USD = 19,32Ft
most 276Ft a 1 USD
beamcall.com/tariff[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
edk-
őstag
válasz atosan #15555 üzenetére
Olyan voip alkalmazást keresek, amelynél az egyenleget a play áruházon keresztül fel tudom tölteni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.mtt.android.beam
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
zeon.hu
nagyúr
Mi történt a BC-al?
Ma hibátlan a minőség, észre se venni, hogy voip
(Mifi, 3g)#?*@&!
-
Guszti
aktív tag
+1 szavazat a feltoltos sim+adatra, csak olyan feltoltost valassz, aminel nincs idoszaki dij, hogyha neked megis bejon egy jo 4g-s telefonnal ez a kombo, akkor evi egy 3000-es feltoltessel megis van egy rendes mobilszamod, es biztos tudsz telefonalni ha nagyon kell es szarakodik a net.
-
Crow
tag
válasz Stanlee #15554 üzenetére
@Somatom:
@Stanlee:
Köszi mindkettőtöknek a visszajelzést, nagyon hasznos volt.
A jitter hatására eddig nem is gondoltam ... pedig teljesen igazatok van, ez is befolyásolhatja a hívás minőségét.A fórumot olvasgatva összességében nekem is az jött át, hogy elég sok esetben nem működne a dolog. Viszont az ezzel kapcsolatos beszámolók/tapasztalatok egy részét viszonylag régen írták, ezért gondoltam, hogy érdemes lehet feleleveníteni a témát, hátha időközben fejlődött annyit a hálózati infrastruktúra + lefedettség, hogy érdemes legyen vele foglalkozni.
De a visszajelzéseitek alapján úgy látom, még mindig nem tartunk ittA feltöltős SIM + adatkártya megoldás nekem is eszembe jutott, látok benne fantáziát, de az a baj, hogy 1 SIM-es telóm van, amit lecserélni (dual SIM-esre) egyelőre nem szeretnék, a kézi SIM cserélgetés pedig sajna elég macerás.
Úgyhogy egyelőre szerintem maradok a hagyományos mobil előfizetés + kiegészítő adatcsomag kombónál.
Crow
-
Stanlee
őstag
válasz lugosi #15485 üzenetére
A 3/2011. (IX. 26.) NMHH rendelet alapjan ugy ertelmezem, hogy magyar szolgaltato csak az altala biztositott elofizetoi ponton ervenyes elofizetoi szamot kuldheti ki. Az elofizeto donthet, hogy a szam kijelzesre keruljon-e.
Nemetorszagban az ottani Budesnetzagentur is hasonloan szabalyoz, mint a magyar hatosag, tehat nemet szolgaltato csak az elofizetoi ponthoz tartozo szamot kuldheti ki.
USAkiaban a hivoszam valtoztathato, annyi a lenyeg, hogy nem szabad a szammal visszaelni, gondolom ezt az elvet, mint sok minden mast is eleg sokfelekeppen lehet ertelmezni.
A dellmont ugye luxemburgi ceg, de a szerverek hollandiaban vannak, az anyaceg a perceket meg a vilag minden pontjarol vasarolja, szoval hogy melyik allam jogszabalya ervenyes rajuk, azt nem tudom. Luxemburg eleg kicsi, nem hiszem, hogy annyira reszletesen szabalyozva lenne a hivoszam kuldes intezmenye. A beazonositas szerintem azert kell, hogy vedhessek a segguket, ha megis baj lenne.
Technikailag meg a szolgaltaton mulik, hogy engedi-e a felhasznalonak, hogy valtoztassa a hivoszamot. Ismerek olyat, amelyiknel ez alapbol tiltva van, de ismerek olyat is, akinel szabadon valtoztathato asterisk-en keresztul.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
edk-
őstag
válasz miki 1111 #15553 üzenetére
Nem sajnos. Ezt a 10 eurót itt kell lebeszélni. Most 90 napig ingyen hívhatsz magyar vezetékest, utána 6-7 forintért percenként.
Azt megteheted, hogy a VoipBlazerre is feltöltesz, azt az accountot beállítod CSipSimple alá és mobilokat azzal hívsz (3-4 Ft/perc).
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Olyan voip alkalmazást keresek, amelynél az egyenleget a play áruházon keresztül fel tudom tölteni.
A segítséget előre is kösziMaine coon
-
Stanlee
őstag
Ahogy mar irtak, nem fog mukodni. Mindig lesznek olyan reszek, ahol nincs normalis lefedettseg. Az, hogy edge-en is elmegy a VoIP, az igaz, mert megfelelo codec mellett nem kell neki nagyobb savszel, mint amit az edge tud biztositani. De ezen felul a hivas minoseget meghatarozza a ping ido (300-400 ms vagy ennel tobb is lehet rossz lefedettsegu helyen), ami ha nagy akkor elbeszeltek egymas mellet. A pocket loss miatt meg robothangja lesz mindket felnek, nagyobb ertek utan meg toredezett a hivas. A harmadik parameter meg a jitter, na ezt nem nezik olyan sokan, pedig ez is befolyasolja a hivas minoseget, nem nagyon, de kabeles neten nekem volt olyan esetem, hogy hiaba volt jo a ping meg a pocket loss, ha a jitter ertek rossz volt, az is akkora kesleltetest jelentett, hogy elvezhetetlen volt a beszelgetes. Videken tobbszor is elofordult (foleg a pusztaban), hogy adatkommunikaciora alkalmatlan volt a mobilnet, de telefonhivast meg lehetett inditani a GSM halozaton.
Szerintem a Somatom altal leirt modszer a legjobb. Feltoltos sim + adatkartya, a mobil szamod a dellmont-nal megadod, hogy a rendszer azt jelezze ki, es ahol jo az adat lefedettseg, menjen a hivas a dellmont-on keresztul.
-
edk-
őstag
Megnéztem, a Mobilevoip a Settings oldalon kiírja a márkát. Az alapján legalább tudni lehet a percdíjakat - hátha a vezetékes kedvező.
-
törölt tag
Ezen már én is filóztam, de sztem nem. Persze, nekem Telenoros kártyám van, aminek a leggyengébb a lefedettsége. Úgy látom, hogy megfelelő feltételek teljesülése esetén működne a dolog. Kell hozzá egy erős, 4G -s teló, megfelelő lefedettség és egy jó és stabil szerver hátterű VOIP szolgáltató. Ezekből sajnos, nem minden adott. Én inkább a másik utat választottam. Erős, dual SIM teló (lehetőleg MTK SOC), ami az összes hazai frekvenciát ismeri. Ebbe egy Telenor feltöltős SIM a GSM számomnak és egy tetszőleges (értsd: aminek szted jó a lefedettsége), 4G -s adat SIM. Ha nincs elég net az adat SIM -es VOIP -hoz, akkor még mindíg ott a Telenor GSM, aminek a vezetékes hívó szolgáltatását használva, Local Access GSM hívásként, net nélkül is lehet jóárasítva telefonálni. Ahol viszont van rendes 4G, ott egy erős vassal elég stabilan működik a dolog. Kérdés, hogy mi lesz decembertől, ha eltörlik a roamingot. Vajon lehet majd szerezni olyan külföldi, adatképes SIM -et, ami nem csak egy hazai szolgáltató hálózatát tudja használni? Mi alapján történik majd egy külföldi kártya sávszélesség besorolása? Ezekre a válaszok eléggé befolyásolják majd a VOIP használatot.
-
Zeki
nagyúr
válasz miki 1111 #15545 üzenetére
landline rate: vezetékes hívás, mobile rate: mobilteló hívás. Az ár eurocentben van megadva.
A voipyo.com és a voipblazer.com a legolcsóbb mobil hívásra. 1 eurocent, nettoban. A számlázás perc alapú.Vagy magyar viszonteladó a beecalls.com , ott 3000Ft egy feltöltés, annyit is írnak jóvá, és 10Ft egy prec, de másodperc alapú a számlázás. Szintén mükszik a mobilevoippal.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz miki 1111 #15543 üzenetére
WEBEN!
Itt megnézed ki a legolcsóbb:
http://voip-comparison.com/?country=94
Aztán annál beregisztrálsz a neten, feltöltőd a neten, aktiválod a számod, és UTÁNA jelentkezel be a mobilevoip mobilos programba. -
miki 1111
csendes tag
akkor hogyan tudnék úgy regisztrálni ahol ténylegesen csak pár forint a beszélgetés.
köszönöm a segítségedet! -
miki 1111
csendes tag
ezt töltöttem le a play áruházból és itt regisztráltam.
-
miki 1111
csendes tag
válasz KurtCobain #15533 üzenetére
próbáltam +36-al és 0036-al is de akkor is 0,13 eurot von le.
call back-el tudok hivni és voip call-al.
nem értem mi lehet a baj. -
miki 1111
csendes tag
sziasztok.
egy kis segítséget szeretnék kérni.
play áruházról letöltöttem a free voip deal nevü programot androidos mobilomra.
feltöltöttem az egyenleget 10euroval.
én úgy tudtam hogy pár forint ba kerül egy percnyi hívás de nekem 13cent-et vagyis kb 40-50ft-ot von le egy percre.
valóban ennyibe kerül vagy rossz progit töltöttem le? -
Crow
tag
Sziasztok!
A következő kérdésben szeretném a véleményeteket kérni:
Szerintetek a mai technikai feltételek mellett képes-e egy data-only SIM és egy VOIP fiók kiváltani egy normál hang-alapú mobil előfizetést?
Az összeállítás lehetne pl. a következő:
- Voda adatkártya Mobilnet M díjcsomaggal (8GB, VOIP nincs tiltva, jó országos 3G lefedettség)
- Fonio VOIP account (hogy legyen telefonszámom, tudjak telefonhívásokat indítani és fogadni)
- Groundwire VOIP kliens (Push jellegő hívásfogadás - hogy továbbra is jó üzemidővel működjön a teló)Keveset beszélek (50-100perc/hó), de az adatforgalmam viszonylag nagy, ezért úgy gondolom, valami ehhez hasonló konstrukció lenne nekem a leginkább kifizetődő.
Kérdés, hogy mennyire életképes ez az ötlet... mert a topicban olvasottak alapján sajnos nem vagyok róla meggyőződve hogy az...
Ti, mint tapasztalt VOIP használók, mit gondoltok?
Alkalmas-e egy ilyen megoldás mindennapi használatra, vagy annyira megkeserítik az ember életét a különféle bugok/hiányosságok (szakadozás cellahatáron, nincs elég sávszélesség, késik a hang, szolgáltatás kiesés stb.), hogy visszasírja a régi hang-alapú előfizetését?Crow
-
félisten
válasz betyarr #15526 üzenetére
Az Ephone Nálatok jól működik?
Úgy két napja nálunk az megy, hogy ha felveszem a csörgő telefont, csak foglaltjelet hallok benne, a másik fél meg egy üzenetet, miszerint a rendszer ideiglenesen túlterhelt.
Köszönettel: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
veterán
válasz schferenc77 #15525 üzenetére
Rebvoice, viszont T-s számra küldött sms-nél nem a saját számod fogja kiírni.
Okoskütyük ---> https://hardverapro.hu/apro/tuya_wifi_okoseszkozok_homerseklet_szenzorok_1ch_e/hsz_1-50.html
-
schferenc77
aktív tag
Sziasztok, lehet, hogy kicsit off: van olyan szolgáltatás, amellyel magyar mobilra tudok ugy smst kuldeni, hogy:
- a sajat szamom latszodjon kuldokent
- ne weboldalt kelljen hasznalni, hanem android appot, vagy meg jobb, ha nativ sms kliensben megy
- olcsobb legyen, mint br 17 ftHa ilyen nincs, javasoljatok valami hasonlot.
Köszönettel -
ther
aktív tag
Akkor ez azt jelenti, hogy az usa címes regeket el lehet felejteni?
Aálírás
-
Ksix
tag
válasz instantwater #15520 üzenetére
Nem visszautalják, hanem ugyanúgy el sem fogadják, mint ahogy a magyar bankkártyát se, azt mondják, hogy szorri, de ezzel itt nem tudsz fizetni.
Lehet, hogy regisztrálni lehet, de szerintem másik országbeli bankkártyát már nem lehet hozzárendelni, tehát hiába csinálok pl. USA PayPal fiókot, a magyar kártyámat nem fogom tudni hozzáadni. -
glaci
őstag
válasz instantwater #15520 üzenetére
Annyit tudok, hogy a PayPal -nál is van olyan, hogy ellenőrzött számla.
Én egyszer árultam az eBay -en és amikor egyszerre fizettek volna nekem 1000 € -t, akkor nem jött át, csak miután 2 külömböző hivatalos személyazonosító ogazolvánnyal is azonosítottam magamat náluk.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
addikt
Ugy ertem, hogyha az oldalon beirom, hogy X orszagbeli vagyok, de magyar paypallal fizetek, akkor visszautaljak? Mert a paypal apiban nem lehet limitalni az elfogadott kartyak orszagat. Nem lehet tranzakcionkent szurni.
Illetve ha lehetne is, a paypal nem szerepel a torveny altal elfogadott bizonyitekok kozott. Hiszen paypal fiokot akarmilyen cimmel regisztralhatsz.
-
Ksix
tag
válasz instantwater #15486 üzenetére
PayPal fizetésnél is tudják, hogy magyar a PayPal fiókod. Olyan szolgáltatásoknál, ahol szigorú földrajzi szűrés van, és komolyan is veszik, rögtön visszadobják a nem megfelelő PayPal fiókot.
-
Ksix
tag
válasz #79335424 #15505 üzenetére
De nem az igénybevétel helye az alap. Hiába egy külföldi nyaraláskor veszi meg/beszéli le az ember a teljes feltöltést, a "szolgáltatásokat abban a tagállamban kell adóztatni, ahol a szolgáltatás igénybevevője letelepedett, állandó lakóhelye vagy szokásos tartózkodási helye található".
-
zichie
senior tag
válasz anadroid #15512 üzenetére
Viszonteladóval PayPal: 5 EUR - 2000 HUF volt.
A következő feltöltés valószínűleg új regisztrációval fog menni, mert akkor engedi a PayPal-t közvetlen. Azért vicces, hogy az új ügyfelekben megbíznak, a régiekben meg nem. Ez inkább fordítva szokott lenni.[ Szerkesztve ]
-
milenda
tag
Köszönöm n@p@lm, zichie és anadroid válaszait. Ha n@p@lm augusztus előtt kapott 120 napot, zichie meg utána 60-at, akkor sajnos anadroidnak lesz igaza.
-
anadroid
senior tag
válasz zichie #15510 üzenetére
Kedvezőtlen ár a viszonteladónál? Akkor a magyar banki befizetésé (Local Banktransfer) mi? 10 eurós feltöltés jelenleg 4353.93 HUF (13.68 EUR). Viszonteladónál meg 3900-ért elérhető.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz milenda #15498 üzenetére
Mindegy, hogy milyen pénznemben töltöd (dollár, euró, font), legalább 10 egység kell a 120 naphoz, ez alatt csak a felét kapod. Augusztus végén változott meg a szabályozás. Bármelyik klónt használod, ugyanez az elv érvényesül.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zichie
senior tag
válasz n@p@lm #15506 üzenetére
Nekem az 5 eurós feltöltésre csak 60 napot adott. Igaz a feltöltés viszonteladón ment igen kedvezőtlen árral, de máshogy nem tudom, mert a PayPal és sok egyéb feltöltési lehetőség "szürke" és nem kiválasztható. A szokásos szöveget adja:
"The payment methods below are not available yet. This might have the following reasons:
You do not have enough purchase history.
You have exceeded our daily payment limit.
Your balance is too high.Normally these payment methods will become available after:
Making several purchases.
Waiting 24 hours.
Making several calls."[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz jozsikka #15496 üzenetére
Szia!
Csak par kerdes: Most hogyan oldjatok meg a telefonalast? Hany keszulek es hany vonal van, amin beszelhettek? Mennyi keszuleket akartok telepiteni (analog vagy IP)? Meg akarjatok hagyni a meglevo analog telefonokat? IP-s keszulekekre hajlandoak vagytok kolteni? Csak kifele akartok olcso hivasokat kezdemenyzeni? Egyszerre hanyan kellene, hogy tudjatok hivast inditani? Legyenek komfort funkciok a rendszerben? Eleg egy DECT-es kezibeszelo is asztalonkent?
Lehet, hogy eleg ha vesztek egy Gigaset DECT bazisallomast VoIP funkcioval (C430IP, vagy GIGASET PRO N510 IP, stb.), amire tipustol fuggoen 4-5 kezibeszelot be lehet regisztralni, es a meglevo telefonvonalat is tudjatok hasznalni, a kifele meno hivasokat meg lehet VoIP-ra rakni. Nem kell szerverrel meg egyeb dolgokkal foglalkoznotok. A Gigaset-et ismerok megirjak, hogy egyszerre maximum mennyi hivast lehet inditani (talan 3). Ha az eleg, akkor mar jok vagytok. Szerintem kb. 5-6 alkalmazottig egy Gigaset-es rendszer eleg (feltetelezve, hogy nem akar mindenki egyszerre telefonlani), utana meg nagyon zsebbe kel nyulni, mind hardware, mind a VoIP oldalon, amit Dellmont-os barkacsolassal nem lehet mar megoldani <== ez az en maganvelemenyem, amivel sokan itt nem ertenek egyet.
Na en ki is szalltam akkor innentol fogva az otletelessel, mert sajnos nincs tul sok szabadidom.
-
n@p@lm
őstag
válasz phanfantom #15499 üzenetére
nekem ment 5 euroval is (a 120 free days).
-
törölt tag
Még egyszer. Attól, hogy életvitel szerűen Magyarországon tartózkodom, az adóval terhelt szolgáltatást nem Magyarországon veszem igénybe. Tehát, ha az igénybevétel helyét tekintik alapnak az adó kedvezményezettjének meghatározásához, akkor nem a Magyar államot illeti az adó.
-
-
törölt tag
válasz Stanlee #15494 üzenetére
Nem az adófizetés tényéről, vagy a kikerüléséről írtam, hanem arról, hogy melyik államnak kell fizetnem. Három hónapig még túristaként is tartózkodhatok külföldön. Ennyi idő alatt símán le lehet beszélni a 10 Erzsit, ha az ember aktívan tartja a kapcsolatot az otthoniakkal. A telóban persze a külföldi SIM van. Akkor a hivatalos, Magyar lakcímem ellenére, a szolgáltatás semmilyen részét sem használtam Magyarországon. Miért a Magyar államot illeti ezután adóbevétel, ha a szolgáltatás igénybevételének a helye a mérvadó?
-
milenda
tag
válasz phanfantom #15501 üzenetére
Viszonteladóknál, pl. a Hanstelnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest